Results 61 to 75 of 217
Thread: Είδη ανδρών για γάμο
-
13-06-2017, 20:56 #61
Κυκνε δυστυχώς οι άντρες συνήθως έχουν επιτυχίες μετά τα είκοσι πέντε και το έχουν απωθημένο εγώ είμαι ειδική περίπτωση όταν ήμουν πιτσιρίκος ήμουν όμορφος σχετικά οπότε παράπονο δεν έχω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 13-06-2017, 20:58 #62
13-06-2017, 21:01 #63
Δεν είναι ότι πιο ωραίο μόνο για να πληγωνομαστε είναι
13-06-2017, 21:02 #64
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
13-06-2017, 21:03 #65
13-06-2017, 21:05 #66
Κι εγώ όταν ήμουν μικρός είχα επιτυχίες αλλά στην κατάταξη ήμουν τρίτος τέταρτος κάπου εκεί κοινώς είχαν άλλους δέκα οπότε τα παράτησα
13-06-2017, 21:10 #67
13-06-2017, 21:11 #68
Συγνωμη κυκνε αλλα εσυ γιατι θελεις αντρα; Για να ειναι απλα ο κηδεμονας σου; Να σε φροντιζει να σε προστατευει κλπ; Τι σοι σχεση θα ειναι αυτη;
Εσυ δεν θελεις σεξ; Σωματικη οικοιοτητα; Ειναι κομματι μιας υγειους σχεσης που το θελουν και αντρες και γυναικες...
Θα το καταλαβαινα αν ησουν ασεξουαλικη...θα εβρισκες εναν ασεξουαλικο ισως αντρα και θα ησασταν μια χαρα...
Αλλα ξερω λιγα πραγματα για τις τραυματικες σου εμπειριες και ξερω πως δεν εισαι...απλα σε εμποδιζει αυτο το τραυμα απο το να χαρεις σαν ανθρωπος κι εσυ κατι το ωραιο και φυσιολογικο...
Και βλεπεις το σεξ σαν "αναγκαιο κακο" για να λαβεις φροντιδα και ασφαλεια σε ανταλλαγμα, για να κρεμαστεις απο καποιον.
Δεν ειναι κακο να θέλεις φροντιδα και ασφαλεια απο τον συντροφο σου, αλλα ειναι κακο αμα δεν μπορεις να τη προσφερεις και η ιδια στον εαυτο σου. Σαν συμπληρωμα η φροντιδα απο τον συντροφο ειναι υπεροχο πραγμα. Σαν μοναδικη πηγη φροντιδας και ασφαλειας για σενα δεν ειναι υγιες ομως...
Επισης σκεψου και το αλλο:
Οπως δεν σου αρεσει εσενα η ιδεα να σε θελει ενας αντρας μονο για το σεξ αλλα θελεις να σε θελει και για το ποια εισαι, ως ανθρωπο και ως χαρακτηρα, ετσι και για εναν αντρα ειναι ασχημο να τον θελεις μονο για να καλυψεις τα συναισθηματικα κενα σου και τα κενα φροντιδας που εχεις...θελει και να τον ποθεις ερωτικα. Ειναι και αυτο σημαντικη πηγη συναισθηματικης ικανοποιησης και εκφραζεται με το σεξ...
Οποτε αντι να ελπιζεις να το αποκλεισεις νομιζω ειναι καλυτερη ιδεα το να προσπαθησεις να γιατρεψεις το οποιο τραυμα σου και σιγα σιγα να κερδισεις το σωμα σου πισω, να εισαι κυριαρχος του, να ποθει, να ζει, να επιθυμει και να αισθανεται ομορφα. Να μην βλεπεις το κορμι σου σαν ενα βρωμικο φορτιο που σε εμποδιζει να αγαπηθεις...αλλα ως ενα κομματι του εαυτου σου, του ποια εισαι που αξιζει να αγαπηθει και να αγαπησει και αυτο.
Ασχετο αλλα ειδα στο αλλο ποστ πως αισθανεσαι ασχημα γυρνωντας απο τον ψυχολογο σημερα...γιατι;
Σου ειπε κατι που σε ενοχλησε;
Ξερεις ε, οταν βαζουμε μπενταντιν στη πληγη ποναει...αρα ισως καλο ειναι που σκαλισατε οποιο θεμα σε εκανε να νιωσεις ασχημα σημερα...ειναι ακριβως το σημειο στο οποιο χρειαζεται να δωσεις και αλλη προσοχη μαλλον και να επιμεινεις να το συζητησετε κι αλλο...
Ασχετο αλλα θυμαμαι παλια ειχα σπασει το χερι μου και για να μου το βαλουν οι ορθοπεδικοι στη θεση του το κοκκαλο με κρατουσαν πεντε ατομα λολ...αυτος που ηταν στα ποδια μου εφαγε κατι κλωτσιδια... :P
Αλλα...σημερα το χερι μου το χρησιμοποιω κανονικοτατα
13-06-2017, 21:16 #69
να σου πω το κλασικο λυπαμε ειναι πολυ τυπικο.μηπως δεν μπορεις να το ξεπερασει επειδη δεν βρεθηκε ο καταλληλος?καποια στιγμη σιγουρα θα το ξεπερασεις.το σεξ ειναι το ποιο ομορφο πραγμα μας γεμιζη μεσα μας.σορυ αλλα πλεον δεν ειμαι καλος στο να εκφραζομε και δεν βρισκω λογια να περιγραψω το ποσο ωραιο ειναι.δεν ειναι η κτηνοδια που κανουν ορισμενα αρρωστα μυαλα.τελοσπαντων να μην σου ξυνο της πληγες.κι αν το εκανα σηγγνωμη
13-06-2017, 21:21 #70
Προσπαθώ να το ξεπεράσω Ναταλία αλλά δεν τα καταφέρνω...φοβάμαι πολύ...
Όσο γιατί θέλω άντρα, θέλω απλά κάποιον να με αγαπάει τόσο κακό είναι; Κι αν μ' αγαπάει θα θέλει το καλό μου...αν είναι να έχω κάποιον και να είμαι δυστυχισμένη τότε να μου λείπει...
Η ψυχολόγος μου είπε ότι φοβάμαι λέει την σεξουαλικότητα μου αλλά μου το είπε προς το τέλος της συνεδρίας και δεν είχαμε χρόνο να το αναλύσουμε αλλά με αναστάτωσε αυτό, γιατί δεν ξέρω...πάντως με έχει κάνει να κλαίω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
13-06-2017, 21:29 #71
Ε αυτο που σου λεω εγω σου λεει λιγο πολυ...το φανταστηκα οτι για αυτο στενοχωρηθηκες...αλλα δεν ειναι κακο που αναστατωθηκες και που κλαις...σημαινει οτι βρηκατε ακριβως το σημειο που σε ποναει. Ε και αυτο που ποναει ειναι αυτο που πρεπει να γιατρευτει...τι νοημα θα ειχε να λεγατε μονο ευχαριστα πραγματα με τον ψυχολογο σου;
Ενας οποιοσηποτε αλλος γιατρος αμα ποναει το ποδι σου τι θα γιατρεψει, το χερι; Ε με το ποδι θα ασχοληθει.
Σου ειναι δυσκολο το καταλαβαινω, αλλα δωσε στον ψυχολογο σου μια ευκαιρια να το συζητησετε αυτο το θεμα και να το επεξεργαστεις...ας ποναει, ας κλαις...πως αλλιως θα νιωσεις καλυτερα μετα;
Ειναι κομματι της διαδικασιας και αυτο...θα σε ελευθερωσει αργα η γρηγορα αν το αντιμετωπισεις αντι να το αποφευγεις...
Ειναι δυσκολο το ξερω...αλλα ειλικρινα σου υποσχομαι πως δεν ειναι κακο. Καθε αλλο καλο ειναι...εντοπισατε το σημειο στο οποιο χρειαζεσαι γιατρεια, η αντιδραση σου αυτο δειχνει, οτι χτυπησε φλεβα ο ψυχολογος. Και αυτο ειναι καλο νεο....
13-06-2017, 21:31 #72
Όχι, εντάξει...τίποτα δεν μπορεί να με πονέσει τόσο όσο η ανάμνηση καθώς και το γεγονός πως έχασα κάποιον που αγάπησα πραγματικά λόγω αυτού του τραύματος...εκείνος ήταν ο κατάλληλος, εγώ φταίω που όσο κι αν προσπάθησα δεν ήμουν επαρκής σε ότι έπρεπε να κάνω οπότε κι εκείνος φυσικά δεν μπόρεσε να κάνει άλλη υπομονή και πολύ άντεξε...
Δεν νιώθω σίγουρη ότι το σεξ δεν είναι κτηνωδία όπως η συμπεριφορά του άλλου που με έκανε να φοβάμαι κι έχω κάποιες απορίες...αλλά δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, αν νομίζεις ότι μπορείς να μου τις απαντήσεις μου λες...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
13-06-2017, 21:35 #73
Αν χτύπησε λέει...μεταφορικά μιλώντας (μην τρομάξετε) το αίμα κυλάει ποτάμι, το ίδιο και τα δάκρυα αλλά φοβάμαι τόσο πολύ να αντιμετωπίσω την αλήθεια...γαμώτο...γιατί να είμαι τόσο δειλή;
Όπως και να ΄χει θα προσπαθήσω να της δώσω την ευκαιρία που λες αλλά απόψε έχω φρικάρει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
13-06-2017, 21:38 #74
Επισης κυκνε δεν ειναι κακο να θες να σε αγαπαει καποιος...αλλα δεν θες να τον αγαπας κι εσυ; Δεν θα θελει και εκεινος να τον αγαπας κι εσυ; Λογικα θα θελει...και το σεξ ειναι ενας σημαντικος τροπος που εκφραζουν τα ζευγαρια αυτη την αγαπη...αμα του στερεις του αλλου το σεξ τι σοι αγαπη του δινεις; Τετοια του δινει και η μαμα του. Αντιστοιχα οταν αγαπας καποιον θες να τον αισθανεσαι κοντα σου, να γινεσαι ενα με αυτον...ψυχη και σωματι που λενε...ε το σωματι που το πας;
Και εχει δικιο ο γιωργος...ειναι ομορφο.
Το οτι το βιωσες εσυ ασχημα δεν σημαινει πως δεν μπορει να ειναι και πολυ ομορφο...ειναι κριμα να χανεις ενα τοσο ωραιο κομματι της ζωης επειδη καποιος σε εκανε να το φοβασαι, δεν ειναι πολυ κριμα; Απο που και ως που να σου στερησει αυτη την χαρα και αυτη την απολαυση ενας βλακας; Μην ελπιζεις να το αποφευγεις λοιπον...ηλπιζε να γιατρευτεις...να νιωσεις ομορφα στο πετσι σου στην αγκαλια του καταλληλου ανθρωπου.
Ακου τον ψυχολογο σου, γινε πιο δεκτικη σε τετοιου ειδους συζητησεις...
Προσπαθησε την επομενη φορα αμα θελεις να τον ρωτησεις τι εννοουσε και τι μπορεις να κανεις για να μη την φοβασαι την σεξουαλικοτητα σου η γιατι πρεπει να μη την φοβασαι η κανε οποια αλλη ερωτηση θελεις πανω στο θεμα, αλλα μιλησε της...
13-06-2017, 21:39 #75