Είδη ανδρών για γάμο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 217
    Senior Member
    Εγώ έχω άλλου είδους τραύματα δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ελέγχει μέσω αυτών ακόμα κι αν με αγαπάει η τον αγαπάω έχω πάρα πολλά τραύματα που δε φανταζεσε αλλά σκλυρηνα μέσα μου έγινα πέτρα κ συνεχίζω αλλιωσ δε γίνεται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι, εντάξει...τίποτα δεν μπορεί να με πονέσει τόσο όσο η ανάμνηση καθώς και το γεγονός πως έχασα κάποιον που αγάπησα πραγματικά λόγω αυτού του τραύματος...εκείνος ήταν ο κατάλληλος, εγώ φταίω που όσο κι αν προσπάθησα δεν ήμουν επαρκής σε ότι έπρεπε να κάνω οπότε κι εκείνος φυσικά δεν μπόρεσε να κάνει άλλη υπομονή και πολύ άντεξε...
    Δεν νιώθω σίγουρη ότι το σεξ δεν είναι κτηνωδία όπως η συμπεριφορά του άλλου που με έκανε να φοβάμαι κι έχω κάποιες απορίες...αλλά δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, αν νομίζεις ότι μπορείς να μου τις απαντήσεις μου λες...
    ειμαι ετοιμος να λυσω οποιαδηποτε απορια σου.αρκει να μπορω να βοηθησω..
    καταρχην εγω σαν γιωργος θεωρω πως αυτος που στο εκανε αυτο ειναι κτηνος.δεν φταει το σεξ ως πραξη.δηλαδη π.χ οι γιατροι καποιες φορες μπορουν να κανουν λαθος διαγνωση αυτο ομως δεν σημενη οτι η ιατρικη ειναι κακη και ενοχη.φταιει ο γιατρος οχι η ιατρικη.φταιει το κτηνος ΟΧΙ το σεξ.μηπως αν αρχισεις να το σκεφτεσε ετσι νιωσης καλητερα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Επισης κυκνε δεν ειναι κακο να θες να σε αγαπαει καποιος...αλλα δεν θες να τον αγαπας κι εσυ; Δεν θα θελει και εκεινος να τον αγαπας κι εσυ; Λογικα θα θελει...και το σεξ ειναι ενας σημαντικος τροπος που εκφραζουν τα ζευγαρια αυτη την αγαπη...αμα του στερεις του αλλου το σεξ τι σοι αγαπη του δινεις; Τετοια του δινει και η μαμα του. Αντιστοιχα οταν αγαπας καποιον θες να τον αισθανεσαι κοντα σου, να γινεσαι ενα με αυτον...ψυχη και σωματι που λενε...ε το σωματι που το πας;
    Και εχει δικιο ο γιωργος...ειναι ομορφο.
    Το οτι το βιωσες εσυ ασχημα δεν σημαινει πως δεν μπορει να ειναι και πολυ ομορφο...ειναι κριμα να χανεις ενα τοσο ωραιο κομματι της ζωης επειδη καποιος σε εκανε να το φοβασαι, δεν ειναι πολυ κριμα; Απο που και ως που να σου στερησει αυτη την χαρα και αυτη την απολαυση ενας βλακας; Μην ελπιζεις να το αποφευγεις λοιπον...ηλπιζε να γιατρευτεις...να νιωσεις ομορφα στο πετσι σου στην αγκαλια του καταλληλου ανθρωπου.
    Ακου τον ψυχολογο σου, γινε πιο δεκτικη σε τετοιου ειδους συζητησεις...
    Προσπαθησε την επομενη φορα αμα θελεις να τον ρωτησεις τι εννοουσε και τι μπορεις να κανεις για να μη την φοβασαι την σεξουαλικοτητα σου η γιατι πρεπει να μη την φοβασαι η κανε οποια αλλη ερωτηση θελεις πανω στο θεμα, αλλα μιλησε της...
    πρωτη φορα μου δινεις δικιο.με εκπληζης.χαχα

Senior Member
    Επισης κυκνε δεν ειναι κακο να θες να σε αγαπαει καποιος...αλλα δεν θες να τον αγαπας κι εσυ; Δεν θα θελει και εκεινος να τον αγαπας κι εσυ; Λογικα θα θελει...και το σεξ ειναι ενας σημαντικος τροπος που εκφραζουν τα ζευγαρια αυτη την αγαπη...αμα του στερεις του αλλου το σεξ τι σοι αγαπη του δινεις; Τετοια του δινει και η μαμα του. Αντιστοιχα οταν αγαπας καποιον θες να τον αισθανεσαι κοντα σου, να γινεσαι ενα με αυτον...ψυχη και σωματι που λενε...ε το σωματι που το πας;
    Και εχει δικιο ο γιωργος...ειναι ομορφο.
    Το οτι το βιωσες εσυ ασχημα δεν σημαινει πως δεν μπορει να ειναι και πολυ ομορφο...ειναι κριμα να χανεις ενα τοσο ωραιο κομματι της ζωης επειδη καποιος σε εκανε να το φοβασαι, δεν ειναι πολυ κριμα; Απο που και ως που να σου στερησει αυτη την χαρα και αυτη την απολαυση ενας βλακας; Μην ελπιζεις να το αποφευγεις λοιπον...ηλπιζε να γιατρευτεις...να νιωσεις ομορφα στο πετσι σου στην αγκαλια του καταλληλου ανθρωπου.
    Ακου τον ψυχολογο σου, γινε πιο δεκτικη σε τετοιου ειδους συζητησεις...
    Προσπαθησε την επομενη φορα αμα θελεις να τον ρωτησεις τι εννοουσε και τι μπορεις να κανεις για να μη την φοβασαι την σεξουαλικοτητα σου η γιατι πρεπει να μη την φοβασαι η κανε οποια αλλη ερωτηση θελεις πανω στο θεμα, αλλα μιλησε της...
    Δεν ξέρω τι να τη ρωτήσω, εκτός από το τι εννοούσε μιας και δεν κατάλαβα αλλά ξέρεις κάτι; Εγώ δεν νιώθω ότι έχω πια ανεπτυγμένη σεξουαλικότητα...
    Όσο για την αγάπη που λες, θα σου πω πως το βλέπω εγώ...αν με αγαπάει κάποιος δεν θα θέλει να με βλάπτει με το να με βάζει να το κάνω αυτό...
    Επίσης δεν ξέρω αν μπορώ ξανά να νιώσω όμορφα σε μιαν αγκαλιά...με τον πρώην ένιωθα καλά γιατί για πολύ καιρό με άφηνε να είμαι μόνο στην αγκαλιά του αλλά όταν προχωρούσε η κατάσταση δεν ένιωθα πια τόσο καλά, παρόλα αυτά δεν έφυγα εγώ...
    Τέλος, πάλι για την αγάπη αλλά αυτή που δίνω εγώ μπορώ να κάνω οτιδήποτε γι' αυτόν σεξουαλικό και μη αρκεί να μην είναι η κλασσική επαφή, οτιδήποτε άλλο θα το καταφέρω νομίζω...ελπίζω να γίνομαι κατανοητή, είμαι λίγο μπερδεμένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αν χτύπησε λέει...μεταφορικά μιλώντας (μην τρομάξετε) το αίμα κυλάει ποτάμι, το ίδιο και τα δάκρυα αλλά φοβάμαι τόσο πολύ να αντιμετωπίσω την αλήθεια...γαμώτο...γιατί να είμαι τόσο δειλή;
    Όπως και να ΄χει θα προσπαθήσω να της δώσω την ευκαιρία που λες αλλά απόψε έχω φρικάρει...
    Δεν εισαι δειλη, φυσιολογικο ειναι να αισθανεσαι αδυναμη μπροστα σε κατι που σε ποναει...
    Και λογικο ειναι να φοβομαστε να το; αντιμετωπισουμε...φοβομαστ� � μη πονεσουμε περισσοτερο επειδη ηδη ποναει πολυ, φοβομαστε μην αποτυχουμε ενω ετσι μενουμε με το ενδεχομενο οτι "αν προσπαθουσα θα το ξεπερνουσα" και σε αυτη τη περιπτωση προσπαθουμε παλι να αποφυγουμε επιπλεον πονο, ψυχικο συγκεκριμενα...γενικα ειναι θεμα αποφυγης πονου. Αλλα ο πονος μπορει να ειναι και καλος. Ο πονος της γεννας πχ...η γυναικα που γενναει ποναει πολυ...η μανα μου λεει οτι ενιωθε σαν να την πριονιζουν στα δυο (χωρις παυσιπονα παλια γαρ και λογω φοβου πονουσε πιο πολυ)...αλλα δεν πεθανε φυσικα, εγινε κατι υπεροχο...γεννηθηκα εγω :P
    Ετσι και εσυ αν αντιμετωπισεις τον πονο σου αντι να τον αποφευγεις θα καταφερεις να γεννηθει κατι καλυτερο και κατι ομορφο στη ζωη σου.
    Απο οσο ξερω σε θεματα ψυχης, αυτο που μας φοβιζει πιο πολυ απο ολα, αυτο χρειαζεται να κανουμε συνηθως...
    Επισης υποψιαζομαι πως ενα κομματι σου πλεον ευχαριστιεται το να υποφερει...σου ειναι γνωριμο να στενοχωριεσαι και να υποφερεις και οικειο σαν ρολος, για αυτο και νιωθεις πιο ανετα παραδομενη στον πονο και το κλαμμα...δεν θα ηξερες πως να χαρεις...πολεμησε το και αυτο οσο μπορεις...φρικαρε οσο θες αλλα μην παραδινεσαι στην καθε συναισθηματικη σου παρορμηση για πολυ...εισαι μια χαρα δυνατη και μια χαρα εξυπνη και μια χαρα ικανη να στηριξεις τον εαυτο σου ψυχικα
    Last edited by Natalia_sups; 14-06-2017 at 16:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ έχω άλλου είδους τραύματα δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ελέγχει μέσω αυτών ακόμα κι αν με αγαπάει η τον αγαπάω έχω πάρα πολλά τραύματα που δε φανταζεσε αλλά σκλυρηνα μέσα μου έγινα πέτρα κ συνεχίζω αλλιωσ δε γίνεται
    αν το κανεις πιο λιανα ισως να μπορεσουμε να βοηθησουμε να βοηθησουμε.

Senior Member
    Δε θέλω βοήθεια σκατά τα κάνω κ μόνος μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    ειμαι ετοιμος να λυσω οποιαδηποτε απορια σου.αρκει να μπορω να βοηθησω..
    καταρχην εγω σαν γιωργος θεωρω πως αυτος που στο εκανε αυτο ειναι κτηνος.δεν φταει το σεξ ως πραξη.δηλαδη π.χ οι γιατροι καποιες φορες μπορουν να κανουν λαθος διαγνωση αυτο ομως δεν σημενη οτι η ιατρικη ειναι κακη και ενοχη.φταιει ο γιατρος οχι η ιατρικη.φταιει το κτηνος ΟΧΙ το σεξ.μηπως αν αρχισεις να το σκεφτεσε ετσι νιωσης καλητερα?
    Κοίτα, μερικές φορές νιώθω ότι φταίω κι εγώ γιατί δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να ξεφύγω...
    Για να αρχίσω να το σκέφτομαι έτσι θέλει πρώτα πολύ δουλειά...
    Μιας και δεν σε πειράζει να σε ρωτήσω απορίες, πες μου πρώτα αυτό: είναι δυνατόν όταν έχεις μείνει χωρίς ρούχα πια με πρωτοβουλία του άλλου κι ενώ προσπαθείς να κρύψεις ότι τρόμαξες, αν δεν τα καταφέρεις τελικά εκείνος να μη σου θυμώσει αλλά να σου φερθεί και καλά και να προσπαθεί να σε ηρεμήσει από πάνω; Αν κάτι δεν το ρωτάω με σαφήνεια πες μου να το διευκρινίσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν εισαι δειλη, φυσιολογικο ειναι να αισθανεσαι αδυναμη μπροστα σε κατι που σε ποναει...
    Και λογικο ειναι να φοβομαστε να το αντιμετωπισουμε...φοβομαστ� � μη πονεσουμε περισσοτερο επειδη ηδη ποναει πολυ, φοβομαστε μην αποτυχουμε ενω ετσι μενουμε με το ενδεχομενο οτι "αν προσπαθουσα θα το ξεπερνουσα" και σε αυτη τη περιπτωση προσπαθουμε παλι να αποφυγουμε επιπλεον πονο, ψυχικο συγκεκριμενα...γενικα ειναι θεμα αποφυγης πονου. Αλλα ο πονος μπορει να ειναι και καλος. Ο πονος της γεννας πχ...η γυναικα που γενναει ποναει πολυ...η μανα μου λεει οτι ενιωθε σαν να την πριονιζουν στα δυο (χωρις παυσιπονα παλια γαρ και λογω φοβου πονουσε πιο πολυ)...αλλα δεν πεθανε φυσικα, εγινε κατι υπεροχο...γεννηθηκα εγω :P
    Ετσι και εσυ αν αντιμετωπισεις τον πονο σου αντι να τον αποφευγεις θα καταφερεις να γεννηθει κατι καλυτερο και κατι ομορφο στη ζωη σου.
    Απο οσο ξερω σε θεματα ψυχης, αυτο που μας φοβιζει πιο πολυ απο ολα, αυτο χρειαζεται να κανουμε συνηθως...
    Επισης υποψιαζομαι πως ενα κομματι σου πλεον ευχαριστιεται το να υποφερει...σου ειναι γνωριμο να στενοχωριεσαι και να υποφερεις και οικειο σαν ρολος, για αυτο και νιωθεις πιο ανετα παραδομενη στον πονο και το κλαμμα...δεν θα ηξερες πως να χαρεις...πολεμησε το και αυτο οσο μπορεις...φρικαρε οσο θες αλλα μην παραδινεσαι στην καθε συναισθηματικη σου παρορμηση για πολυ...εισαι μια χαρα δυνατη και μια χαρα εξυπνη και μια χαρα ικανη να στηριξεις τον εαυτο σου ψυχικα
    Θα προσπαθήσω στην επόμενη συνεδρία και θα δούμε πως θα πάει...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
    Πάντως τώρα με έχουν πιάσει και ψυχοσωματικά συμπτώματα...

Senior Member
    Δεν ξέρω τι να τη ρωτήσω, εκτός από το τι εννοούσε μιας και δεν κατάλαβα αλλά ξέρεις κάτι; Εγώ δεν νιώθω ότι έχω πια ανεπτυγμένη σεξουαλικότητα...
    Όσο για την αγάπη που λες, θα σου πω πως το βλέπω εγώ...αν με αγαπάει κάποιος δεν θα θέλει να με βλάπτει με το να με βάζει να το κάνω αυτό...
    Επίσης δεν ξέρω αν μπορώ ξανά να νιώσω όμορφα σε μιαν αγκαλιά...με τον πρώην ένιωθα καλά γιατί για πολύ καιρό με άφηνε να είμαι μόνο στην αγκαλιά του αλλά όταν προχωρούσε η κατάσταση δεν ένιωθα πια τόσο καλά, παρόλα αυτά δεν έφυγα εγώ...
    Τέλος, πάλι για την αγάπη αλλά αυτή που δίνω εγώ μπορώ να κάνω οτιδήποτε γι' αυτόν σεξουαλικό και μη αρκεί να μην είναι η κλασσική επαφή, οτιδήποτε άλλο θα το καταφέρω νομίζω...ελπίζω να γίνομαι κατανοητή, είμαι λίγο μπερδεμένη...
    Τι ειναι η σεξουαλικοτητα καλε να την εχεις ανεπτυγμενη, αισθηση του χιουμορ; :P
    Αυτο που ειπες μου βγαζει και ανασφαλεια οτι "δεν το χεις" ξερω γω...αλλα ξερω οτι δεν ειναι επιστημη, ειναι ενστικτο που το εχουν ολοι οι ανθρωποι απο τη φυση τους...σε περιπτωσεις που δεν υπαρχουν τραυματα οπως το δικο σου απλα βγαινουν αυτα τα ενστικτα και εκφραζονται με φυσικο τροπο καποια στιγμη...δεν εκανε κανεις μαθημα, ουτε το απεκτησε εξ ουρανου ξαφνικα μαγικα μια μερα, ολοι οι ανθρωποι εχουν μεσα τις προυποθεσεις, την φυσικη ταση να ρεπουν προς τον ερωτα.

Απλα το κτηνος εκεινο σε μπλοκαρε. Φυσικα και εχεις σεξουαλικοτητα και παθος και ερωτα μεσα σου.
    Και μην διανοηθεις πως ο, τι εγινε σου την "χαλασε" καπως οριστικα ξερω γω. Μεσα σου ειναι ολα οσα χρειαζεσαι. Και αμα βγουν εξω στο υποσχομαι θα νιωσεις παρα πολυ ομορφα με αυτο.
    Οσο για την αγαπη που λες το θεμα ειναι να μη νιωθεις οτι σε βλαπτει αυτο η οτι ειναι κατι το καταναγκαστικο...σκοπος ειναι να το απολαμβανεις και να νιωθεις ομορφα κι εσυ. Και δεν εχει σημασια τι εγινε στο παρελθον, καποια στιγμη πρεπει να το νικησεις και να χαρεις το παρον και το μελλον σου.

Για την τελευταια λεπτομερεια τωρα...εννοεις οτι δεν μπορεις μονο την διεισδυση; Λογικο ειναι να σε ποναει...δεν μπορω να διανοηθω πως το βιωνεις εσυ λογω της ασχημης εμπειριας σου αλλα σωματικα ξερω για τι πονο μιλας, ειχα και εγω δυσπαρευνια για ενα διαστημα τον πρωτο καιρο οταν εγινα σεξουαλικα ενεργη...αλλα μου περασε, το σωματικο κομματι δηλαδη σου το υπογραφω οτι ξεπερνιεται! Μενει να δουλεψεις το ψυχολογικο κομματι με την ψυχολογο σου για να μην ανακαλεις το τραυμα σου και να μην πονας για αυτο τον λογο...αμα λυσεις το ψυχολογικο θα λυθει το σωματικο, δεν εχεις να φοβασαι αυτον τον πονο...

Senior Member
    Κοίτα, μερικές φορές νιώθω ότι φταίω κι εγώ γιατί δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να ξεφύγω...
    Για να αρχίσω να το σκέφτομαι έτσι θέλει πρώτα πολύ δουλειά...
    Μιας και δεν σε πειράζει να σε ρωτήσω απορίες, πες μου πρώτα αυτό: είναι δυνατόν όταν έχεις μείνει χωρίς ρούχα πια με πρωτοβουλία του άλλου κι ενώ προσπαθείς να κρύψεις ότι τρόμαξες, αν δεν τα καταφέρεις τελικά εκείνος να μη σου θυμώσει αλλά να σου φερθεί και καλά και να προσπαθεί να σε ηρεμήσει από πάνω; Αν κάτι δεν το ρωτάω με σαφήνεια πες μου να το διευκρινίσω...
    προφανως μιλας για το αγορι σου και μια προσπαθεια που εκανες για σεξ.αυτο καταλαβενω.αν ειναι αυτο ναι
    αν σε αγαπαει πραγματικα δεν θα θυμωση και θα σου φερθη πολυ τρυφερα και ανθρωπινα και αν καταλαβη οτι δεν θελεις γιατι τρομαζεις θα σου δειξη κατανοηση.

Senior Member
    Τι ειναι η σεξουαλικοτητα καλε να την εχεις ανεπτυγμενη, αισθηση του χιουμορ; :P
    Αυτο που ειπες μου βγαζει και ανασφαλεια οτι "δεν το χεις" ξερω γω...αλλα ξερω οτι δεν ειναι επιστημη, ειναι ενστικτο που το εχουν ολοι οι ανθρωποι απο τη φυση τους...σε περιπτωσεις που δεν υπαρχουν τραυματα οπως το δικο σου απλα βγαινουν αυτα τα ενστικτα και εκφραζονται με φυσικο τροπο καποια στιγμη...δεν εκανε κανεις μαθημα, ουτε το απεκτησε εξ ουρανου ξαφνικα μαγικα μια μερα, ολοι οι ανθρωποι εχουν μεσα τις προυποθεσεις, την φυσικη ταση να ρεπουν προς τον ερωτα.

Απλα το κτηνος εκεινο σε μπλοκαρε. Φυσικα και εχεις σεξουαλικοτητα και παθος και ερωτα μεσα σου.
    Και μην διανοηθεις πως ο, τι εγινε σου την "χαλασε" καπως οριστικα ξερω γω. Μεσα σου ειναι ολα οσα χρειαζεσαι. Και αμα βγουν εξω στο υποσχομαι θα νιωσεις παρα πολυ ομορφα με αυτο.
    Οσο για την αγαπη που λες το θεμα ειναι να μη νιωθεις οτι σε βλαπτει αυτο η οτι ειναι κατι το καταναγκαστικο...σκοπος ειναι να το απολαμβανεις και να νιωθεις ομορφα κι εσυ. Και δεν εχει σημασια τι εγινε στο παρελθον, καποια στιγμη πρεπει να το νικησεις και να χαρεις το παρον και το μελλον σου.

Για την τελευταια λεπτομερεια τωρα...εννοεις οτι δεν μπορεις μονο την διεισδυση; Λογικο ειναι να σε ποναει...δεν μπορω να διανοηθω πως το βιωνεις εσυ λογω της ασχημης εμπειριας σου αλλα σωματικα ξερω για τι πονο μιλας, ειχα και εγω δυσπαρευνια για ενα διαστημα τον πρωτο καιρο οταν εγινα σεξουαλικα ενεργη...αλλα μου περασε, το σωματικο κομματι δηλαδη σου το υπογραφω οτι ξεπερνιεται! Μενει να δουλεψεις το ψυχολογικο κομματι με την ψυχολογο σου για να μην ανακαλεις το τραυμα σου και να μην πονας για αυτο τον λογο...αμα λυσεις το ψυχολογικο θα λυθει το σωματικο, δεν εχεις να φοβασαι αυτον τον πονο...
    Ναι, αυτό εννοώ...σωστά κατάλαβες...καταρχήν ναι, με πονάει σωματικά κι αυτό με κάνει να νιώθω σαν να είναι όπως παλιά...όσο για το βίωμα λόγω της άσχημης εμπειρίας με τρομάζει πολύ, τόσο που μετά από την πρώτη μας φορά μαζί στο μεσοδιάστημα που μεσολάβησε μέχρι να ξαναβρεθούμε τον είχα ρωτήσει "πρέπει πάλι;" Επίσης με κάνει να παγώνω ακόμα κι αν ως εκείνη τη στιγμή ένιωθα κι εγώ πάθος...
    Τα έχω πει αυτά στην ψυχολόγο μου και προσπαθώ να το λύσω όσο μπορώ αλλά δεν τα καταφέρνω πολύ καλά μέχρι στιγμής...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    προφανως μιλας για το αγορι σου και μια προσπαθεια που εκανες για σεξ.αυτο καταλαβενω.αν ειναι αυτο ναι
    αν σε αγαπαει πραγματικα δεν θα θυμωση και θα σου φερθη πολυ τρυφερα και ανθρωπινα και αν καταλαβη οτι δεν θελεις γιατι τρομαζεις θα σου δειξη κατανοηση.
    Ναι, για εκείνον μιλάω...εγώ προσπαθούσα να μην βάλω τα κλάματα για να μη θυμώσει μαζί μου αλλά δεν τα κατάφερα και τελικά δεν νευρίασε...
    Ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο: αν ξεκινήσει η επαφή και σε κάποια φάση νιώσω άσχημα γίνεται να υπάρξει διακοπή;
    Ή ακόμα και λίγο πριν;

Senior Member
    Ναι, αυτό εννοώ...σωστά κατάλαβες...καταρχήν ναι, με πονάει σωματικά κι αυτό με κάνει να νιώθω σαν να είναι όπως παλιά...όσο για το βίωμα λόγω της άσχημης εμπειρίας με τρομάζει πολύ, τόσο που μετά από την πρώτη μας φορά μαζί στο μεσοδιάστημα που μεσολάβησε μέχρι να ξαναβρεθούμε τον είχα ρωτήσει "πρέπει πάλι;" Επίσης με κάνει να παγώνω ακόμα κι αν ως εκείνη τη στιγμή ένιωθα κι εγώ πάθος...
    Τα έχω πει αυτά στην ψυχολόγο μου και προσπαθώ να το λύσω όσο μπορώ αλλά δεν τα καταφέρνω πολύ καλά μέχρι στιγμής...
    Κοιτα...δεν εχω τροπο να τα πω αλλιως θα τα πω ολα με το ονομα τους...οταν εγινε οτι εγινε δεν το ηθελες και επειδη δεν το ηθελες δεν ησουν ετοιμη σωματικα, δεν ειχες ερεθιστει και λιπανθει καταλληλα. Για αυτο τον λογο πονεσες. Και επειδη δεν το ηθελες και ηταν και ψυχικα βιαιος ο τροπος που σου επιβληθηκε αυτο σε εκανε να πονας ακομα πιο πολυ, το σωμα σου αντεδρασε ακομα πιο εντονα, προσπαθωντας να αποβαλλει αυτο που δεν ηθελες...να κλεισει ο κολπος δηλαδη, να βρει τοιχο. Λογω της βιας αυτο σε πονεσε ακομα πιο πολυ.

Τωρα, μετα με εκεινον τον συντροφο σου που προσπαθησες το προβλημα ηταν οτι φοβοσουν οτι θα πονουσες παλι με το σεξ και απο τον φοβο παλι ησουν σφιγμενη και μη ετοιμη σωματικα και οντως πονεσες σωματικα και αυτο σου θυμισε τον πονο που ειχες ζησει τοτε και αυτο σου θυμισε και τον ψυχικο πονο.
    Και τωρα μεσα σου το σεξ ισουται με πονο, σωματικο και ψυχικο.
    Δεν ειμαι ειδικος, για αυτο και σε παροτρυνω θερμα να το συζητησεις με την ψυχολογο σου, αλλα φανταζομαι πως το θεμα σου θα λυνοταν περιπου ως εξης:
    1) συζητας με την ψυχολογο σου για αυτα τα θεματα και για το σεξ μεχρι να πειστεις οτι δεν ειναι κατι το κακο, ασχημο, βρωμικο, βιαιο...μεχρι να πειστεις στα αληθεια οτι μπορει να ειναι κατι πολυ ωραιο και να το θελησεις.

2) Να βρεθει ο καταλληλος ανθρωπος που θα σε καταλαβει αλλα που κι εσυ θα τον εμπιστευτεις και δεν θα νιωθεις πως σε υποβαλει σε κατι κακο με το να θελει σεξ, να τον εμπιστευεσαι και να νιωθεις πραγματικα ανετα μαζι του ψυχικα.
    3) Να αποκτησετε σιγα σιγα σωματικη οικειοτητα δοκιμαζοντας πραγματα βημα βημα
    4) παραλληλα να δουλευεις με την ψυχολογο το τραυμα που εχεις και το πως βιωνεις αυτη την εξερευνηση με τον συντροφο σου
    5) Να βιωσεις το ποσο ευχαριστη μπορει να ειναι η σεξουαλικη οικειοτητα εστω και χωρις δυεισδηση και ετσι ισως
    6) καποτε νιωσεις αρκετα ανετα και χαλαρη χωρις να πονεσεις και χωρις να ανακαλεις ασχημες σκεψεις οταν κανεις διεισδητικο σεξ.

Με συγχωρεις για την αδιακριτη ερωτηση αλλα θεωρω ειναι σημαντικη, οπως ειναι και σημαντικο να αρχισεις να νιωθεις ανετα να μιλας για αυτα...με εκεινον τον συντροφο σου ειχατε δοκιμασει πραγματα εκτος απο διεισδηση; Εχεις ευχαριστηθει δηλαδη κατι αλλο σεξουαλικα μαζι του η τα εκανες αν εκανες απο αισθηση υποχρεωσης χωρις να τα ευχαριστιεσαι αλλα και χωρις να σε ενοχλουν πολυ;
    Η ενιωθες αβολα και με αυτα απο φοβο πως θα οδηγησουν αργα η γρηγορα στη διεισδυση;
    Σε ρωταω γιατι νομιζω πως αν καταφερνες να ευχαριστηθεις εσυ πραγματικα τον ερωτα με αλλους τροπους ισως θα ηταν ενα καλο πρωτο βημα...

Senior Member
    αν νοιωσεις ασχημα και θελεις εκεινη την ωρα να σταματησετε σταματατε.δεν τρεχει κατι.απο τι καταλαβενω εσυ νοιωθης ασχημα αν σε περιπτωση σου αρεσει το σεξ.το εχεις ενοχοποιηση μεσα σου.κακος πολυ κακος ασε τον εαυτο σου ελευθερη λογικο και φυσιολογικο ειναι να σου αρεσει.το σεξ δεν ειναι κακο δεν ειναι ενοχο.
    Υ.Γ
    ειχα σχεση με ενα κοριτση με παρομοιο προβλημα προσπαθο να το γραψω ποση ωρα αλλα το κιν μου σπαει τα νευρα

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast