Είδη ανδρών για γάμο - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 217
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σου Μάρα

Ναι, άσε...μ' ενοχλεί που μεγάλωσα τόσο κι ακόμα δεν έχω βρει κάποιον σύντροφο, απογοητεύομαι...κι επίσης απ' ότι βλέπω πρέπει να ξεχάσω την επιθυμία μου να κάνω παιδιά...

Τι ακριβώς εννοείς με τη δουλειά σου; Δεν κατάλαβα...
    Το σημαντικο Κυκνε ειναι να περνας ομορφα!!
    τα παιδια εχουν τρεξιματα και υποχρεωσεις, αρρωστειες, γιατρους, νοσοκομεια, σχολεια.... δεν ειναι ολα ροδινα και παραμυθενια.
    Νιωθεις οτι μπορεις να ανταποκριθεις σε τετοιες υποχρεωσεις??

Τι εννοω με τη δουλεια... πρεπει να τελειωσω φετοςς μια εργασια που εχω αναλαβει αλλιως θα με διωξουν, πολυ φοβαμαι!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Παιδια να διευκρινισω κατι, επειδη το εχω ψαξει πολυ το θεμα της κακοποιησης γενικα, και εχω διαβασει αρκετα και για βιασμους....

Σε ό,τι αφορα βια και κακοποιηση, δεν εχει καμια σημασια αυτο που εννοειτε ως προκληση.
    Ο ασκων βια βρισκει απο μονος του την προκληση ή την εφευρισκει, δεν περιμενει την προκληση να εμφανιστει για να δρασει... δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.
    Και το κλειδι στο βιασμο δεν ειναι το οτι γουσταρει/εκτονωνεται κλπ, αλλα το οτι επιβαλλεται με τη βια, δηλαδη κυριαρχει πανω σε πιο αδυναμο ανθρωπο. Βιασμος σημαινει οτι σου στερω την εξουσια πανω στο σωμα σου και την παιρνω εγω. Σου αφαιρω την ακεραιοτητα σου. Σε κανω υποχειριο μου! Σε αναγκαζω να υποστεις αυτο που εγω θελω για να νιωσεις οτι εγω σε εξουσιαζω.
    Ισχυει αυτο που λες, θυμαμαι μας το ειχαν πει σε ενα μαθημα σχετικα με την πολιτικη φυλου στη σχολη οταν ημουν φοιτητρια στην Ελλαδα.
    Δεν ειναι τοσο η προκληση, η ελξη ή η σωματικη καυλα να το πω ωμα. Ειναι η επιβολη πανω σε εναν ανθρωπο, να του στερεις την εξουσια πανω στον εαυτο του, να του αφαιρεις την ακεραιοτητα του κλπ...δεν ειναι τοσο για να ξεδωσει η λιμπιντο του αλλου οσο η σαδιστικη ψυχολογια πισω απο αυτο...αν ηταν να ξεδωσει θα πηγαινε επι πληρωμη, δε θα βιαζε κοσμο. Θυμαμαι βλεπαμε ενα ντοκιμαντερ για βιασμους γυναικων στρατιωτικων και εδειχνε μια γυναικα που με τιποτα δεν μπορεις να πεις οτι προκαλεσε...

Senior Member
    Ακριβως!!!!!!
    θα πηγαινε επι πληρωμη ή θα έβρισκε μια προθυμη. Αλλα το θεμα δεν ειναι το σεξουαλικο, το θεμα ειναι να πλακωσει στο ξυλο την αλλη και με τη βια να την αναγκασει να τον δεχθει... Να νιωσει Ο απολυτος κυριαρχος, ενας μικρος θεος.
    Σκεψου τη γυναικα στα 70 της, που περσυ την ειχαν βρει βιασμενη και δολοφονημενη στις σκαλες του σουπερ-μαρκετ, μες στα σκοταδια.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν ειναι τοσο η προκληση, η ελξη ή η σωματικη καυλα να το πω ωμα.
    όντως δεν ειναι καθολου!!!
    Οταν νιωθεις ελξη για καποιον ή καυλα οπως το λες, θελεις και ο αλλος να περασει καλα μαζι σου! Η απολαυση ειναι ενα παιχνιδι για δυο.
    Ο βιαστης δεν καυλωνει επειδη βλεπει μια γυναικα που γουσταρει, καυλωνει με τη βια που ασκει.

Senior Member
    όντως δεν ειναι καθολου!!!
    Οταν νιωθεις ελξη για καποιον ή καυλα οπως το λες, θελεις και ο αλλος να περασει καλα μαζι σου! Η απολαυση ειναι ενα παιχνιδι για δυο.
    Ο βιαστης δεν καυλωνει επειδη βλεπει μια γυναικα που γουσταρει, καυλωνει με τη βια που ασκει.

Συμφωνω. Θελεις να τον κάνεις να το ευχαριστηθει το ιδιο με εσενα, μην σου πω και περισσότερο κιόλας. Αντίθετα ο βιαστής δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Θέλει να σε δει απλώς να σπας. Αυτο τον καυλωνει
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Επισης γιωργο να σε ρωτησω κατι αλλο που το ειχα απορια και απο αλλο θεμα στο οποιο συμμετειχεςν...παντρεμενος δεν εισαι εσυ; Προσπαθουσες και για παιδακι αν θυμαμαι καλα...αρα προς τι οι προβληματισμοι σου να καταλαβεις πως σκεφτονται οι γυναικες; Υποτιθεται καταλαβες την δικια σου, για αυτο ειστε παντρεμενοι αλλωστε...η οχι;
    εγω χαλαστηκα με τη λογικου του παραδειγματος στο εξηγησα αυτο.στα υπολοιπα περι βιασμου συμφωνουμε απολυτα.και σε ενα σημειο λες μια γυναικα αν το κανει αυτ δηλαδη να βγενη με το βρακι δεν σημενει ανοιξαμε και σας περιμενουμε .αν δεν σημενη αυτο σημενη οτι μαλλον εχει καποιο προβλημα υγειας και δεν ξερει και τοσο τι κανει.η το ενα ειναι η το αλλο. τελος παντων σε αυτο μην απαντας νομιζω στα πιο πολλα συμφωνησαμε οποτε οκ.

στο αλλο θεμα ημουυν ο θεματοθετης.ειχα το προβλημα κοντεψα να σαλταρω.ευτηχως το πηρα πεισματικα ειπα θατο ξεπερασω.και για καλη μου τυχη εψαξα και βρηκα πολυ τσακαλι γιατρο με βοηθησε πολυ.οπως και το φορουμ με βοηθησε παρα πολυ.μου σταθηκε παρα πολυ η γυναικα μου σε αυτο το προβλημα.μιλαμε μιλαμε κοντευα να σαλταρω λιγο και ρο ακομα αν συνεχιζε δεν ξερω τι θα εκανα.
    λοιπον κοιτα εμεις οι ανδρες τουλαχιστον εγωαπο μικρος ειχα καποια ερωτηματικα στο μυαλο μου μεσα ως προς τη γυναικια σκεψη/ψυχολογια.νομιζω το πιο πολλα ερωτηματικα απο αυτα το εχουμε οι πιο πολλοι ανδρες και προσπαθω να βρω απαντηση ναι τη γυναικα ξερω πως σκεφτεσε οπως και αυτοικαι ομολογω οτι πολλες φορες σκεφτομε κατι και αμεσως καταλαβενη τι σκεφτομε.αυτο παλι πως το κανετε?στα ερωτημα που εχω μου εδωσε καποιες απαντησεις σε καποιες με καληψαν οι απαντησεις της.αλλα σε καποια αλλα ερωτηματα δεν πηρα ικανοποιητηκη απαντηση..

Senior Member
    Παιδια να διευκρινισω κατι, επειδη το εχω ψαξει πολυ το θεμα της κακοποιησης γενικα, και εχω διαβασει αρκετα και για βιασμους....

Σε ό,τι αφορα βια και κακοποιηση, δεν εχει καμια σημασια αυτο που εννοειτε ως προκληση.
    Ο ασκων βια βρισκει απο μονος του την προκληση ή την εφευρισκει, δεν περιμενει την προκληση να εμφανιστει για να δρασει... δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.
    Και το κλειδι στο βιασμο δεν ειναι το οτι γουσταρει/εκτονωνεται κλπ, αλλα το οτι επιβαλλεται με τη βια, δηλαδη κυριαρχει πανω σε πιο αδυναμο ανθρωπο. Βιασμος σημαινει οτι σου στερω την εξουσια πανω στο σωμα σου και την παιρνω εγω. Σου αφαιρω την ακεραιοτητα σου. Σε κανω υποχειριο μου! Σε αναγκαζω να υποστεις αυτο που εγω θελω για να νιωσεις οτι εγω σε εξουσιαζω.
    ναι και εγω που διαβασα στο ιντερνετ για αυτο το θεμα αυτο εγραφε.οτι ο βιαστης εχει πιο πολυ να ασκηση εξουσια αυτη τη ικανοποιηση θελει να παρη.οτι μπορει να εξουσιαζη.τωρα γιατι το νοιωθει αυτο δεν καταλαβα

Senior Member
    Ε φιλη σου αναφερθηκε στη σκεψη οχι στη πραξη (να και παλι ηλιθιο το θεωρω το σχολιο της αλλα τεσπα) Αλλο το οτι μπορει να σκεφτηκε οτι θελεις να γινει κατι και αλλο το αν το σεβαστηκε η οχι οταν ειδε πως τελικα δεν ειναι ετσι. Το να το σκεφτηκε δεν ειναι κακο. Το να αγνοησει την ελλειψη συγκαταθεσης απο μερους σου ναι ειναι κακιστο και δεν φταις.
    Κατάλαβα τι εννοείς κι έχεις δίκιο...με βοηθάνε πολύ οι απαντήσεις σου
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το σημαντικο Κυκνε ειναι να περνας ομορφα!!
    τα παιδια εχουν τρεξιματα και υποχρεωσεις, αρρωστειες, γιατρους, νοσοκομεια, σχολεια.... δεν ειναι ολα ροδινα και παραμυθενια.
    Νιωθεις οτι μπορεις να ανταποκριθεις σε τετοιες υποχρεωσεις??

Τι εννοω με τη δουλεια... πρεπει να τελειωσω φετοςς μια εργασια που εχω αναλαβει αλλιως θα με διωξουν, πολυ φοβαμαι!
    Έλα όμως που δεν περνάω όμορφα...μου λείπει η αγάπη...

Για τα παιδιά δεν θα έκανα ακριβώς αυτή τη στιγμή γιατί όντως δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά αλλά θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο μπροστά μου...

Σου εύχομαι να τα καταφέρεις με την εργασία σου!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ενα πολυ ενδιαφερον ελληνικο αρθρο που μας λεει για τους βιασμους αντρων απο τις γυναικες

https://www.vice.com/gr/article/andr...i-apo-gynaikes

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ενα πολυ ενδιαφερον ελληνικο αρθρο που μας λεει για τους βιασμους αντρων απο τις γυναικες

https://www.vice.com/gr/article/andr...i-apo-gynaikes
    Ελα ρε σοβαρα τωρα??σε ποια χωρα γινετε αυτο σε ποιο πλανητη??πρωτη φορα ακουω να γιβετε κατι τετοιο.θα το διαβασω μηπως πρω ορισμενες ικανοποιητικες απαντησες

Senior Member
    Για καποιο λογο αδυνατο να πιστεψω το αρθρο.μαλλον μας δουλευουνε

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Για καποιο λογο αδυνατο να πιστεψω το αρθρο.μαλλον μας δουλευουνε
    https://translate.google.gr/translat...es&prev=search

το πανω λινγκ απο την wikipedia με θεμα Rape of males δειχνει οτι ειναι συχνο φαινομενο μια γυναικα να βιαζει εναν αντρα
    για περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να γραψεις στην αναζητηση της μηχανης google Men's rape by women

το συμπερασμα ειναι οτι οι βιασμοι αντρων και γυναικων απο γυναικες, σε θεσεις εργασιακης ισχυος καθως και τα φαινομενα παιδεραστιας απο γυναικες σε σχολεια, παιδικους σταθμους, ντανταδες,κτλ με θυματα αγορακια και κοριτσακια ειναι ενα πραγματικο υπαρκτο προβλημα σε ολες τις κοινωνιες

υπαρχουν πολλες αναφορες και στην ελληνικη γλωσσα, για το προβλημα, αλλα οπως καταλαβαινεις πολυ λιγοτερες απο οτι στην αγγλικη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    https://translate.google.gr/translat...es&prev=search

το πανω λινγκ απο την wikipedia με θεμα Rape of males δειχνει οτι ειναι συχνο φαινομενο μια γυναικα να βιαζει εναν αντρα
    για περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να γραψεις στην αναζητηση της μηχανης google Men's rape by women

το συμπερασμα ειναι οτι οι βιασμοι αντρων και γυναικων απο γυναικες, σε θεσεις εργασιακης ισχυος καθως και τα φαινομενα παιδεραστιας απο γυναικες σε σχολεια, παιδικους σταθμους, ντανταδες,κτλ με θυματα αγορακια και κοριτσακια ειναι ενα πραγματικο υπαρκτο προβλημα σε ολες τις κοινωνιες

υπαρχουν πολλες αναφορες και στην ελληνικη γλωσσα, για το προβλημα, αλλα οπως καταλαβαινεις πολυ λιγοτερες απο οτι στην αγγλικη.
    Το θεμα παιδεραστια το πιστευω οτι ναι υπαρχει το ακουμε πολυ συχνα δυστηχως.αλλα το θεμα βιασμου απο γυναικες προς τουςανδρες πρωτη φορα στη ζωη μου το ακουο.ειλικρινα σου μιλαω δεν το εχω ξανα ακουσει?και πως ακριβως βιαζουνε?,εννοω με ποιο τροπο.π.χο ανδρας ασκει βια βασιζομενος στη σωματικη του δυναμη.. η γυναικα???και κατι ακομα δεν καταλαβενω γιατι παθενουν τοση χονδρη ζημια οι ανδρες???(μαλλονθα ξεσηκωσω τα πληθοι πανω μου για αλλη μια φορα με το τελευταιο που λεω))

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Το θεμα παιδεραστια το πιστευω οτι ναι υπαρχει το ακουμε πολυ συχνα δυστηχως.αλλα το θεμα βιασμου απο γυναικες προς τουςανδρες πρωτη φορα στη ζωη μου το ακουο.ειλικρινα σου μιλαω δεν το εχω ξανα ακουσει?και πως ακριβως βιαζουνε?,εννοω με ποιο τροπο.π.χο ανδρας ασκει βια βασιζομενος στη σωματικη του δυναμη.. η γυναικα???και κατι ακομα δεν καταλαβενω γιατι παθενουν τοση χονδρη ζημια οι ανδρες???(μαλλονθα ξεσηκωσω τα πληθοι πανω μου για αλλη μια φορα με το τελευταιο που λεω))
    Πες τα ρε Γιώργο γιατί θα μας τρελάνει αυτός...αν είχαμε τη δύναμη να σας βιάσουμε θα προτιμούσαμε να την χρησιμοποιήσουμε για να σας δώσουμε ένα χέρι ξύλο για όταν προσπαθήσατε να μας βιάσετε εσείς (για τη δική μου περίπτωση μιλάω, μου βγαίνει ο πόνος κι ο θυμός τώρα). Αλλά αν προσπαθήσω να σκεφτώ ψύχραιμα και μόνο επί του θέματος ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν να επιβληθεί μια γυναίκα με σαφώς μικρότερη μυική δύναμη σ' έναν άντρα...θα ξεχάσουμε και τ' αυτονόητα με μερικούς εδώ μέσα που πετάνε τούβλα...

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast