Είδη ανδρών για γάμο - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 217
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα κι εγω εχω ακουσει οτι υπαρχει βιασμος αντρα απο γυναικα και δεν το θεωρω απιθανο...
    Ειχα διαβασει για ενα περιστατικο οπου γυναικα εδεσε αντρα (δεν θυμαμαι αν τον ξεγελασε με κινκι καταστασεις η αν του εριξε κατι στο ποτο) και τον σοδομησε με σκουποξυλο μεχρι να ματωσει. Δεν θυμαμαι αν επεζησε κι ολας απο τη ζημια ο αντρας. Αμα δε παθεις ψυχολογικα με αυτο και αμα δεν ειναι βασανιστηριο η κακοποιηση τοτε δεν ξερω τι ειναι.

Επισης οταν ενηλικες γυναικες (συνηθως καθηγητριες) κανουν σεξ με ανηλικα αγορια (μαθητες τους), αυτο αντιμετωπιζεται απο τον νομο ως σεξουαλικη κακοποιηση. Πανε φυλακη.
    Θα ανελυα παραπανω γιατι στεκει αυτο αλλα βαριεμαι.

Επισης δεν ξερουμε τι μπορει να περιλαμβανει η σεξουαλικη κακοποιηση προς τον αντρα στην πραξη. Οπως ειχαμε πει και πριν οταν μιλουσαμε για τις αντιθετες περιπτωσεις, σκοπος δεν ειναι να ξεκαυλωσεις, σκοπος ειναι να ασκησεις ψυχολογικη βια. Και μια χαρα γινεται και σε αντρα αυτο φανταζομαι.
    Η μονη μου ενσταση ειναι στα ποσοστα...δεν ειδα τις ερευνες αλλα απο οτι ειπατε ειναι ιδια υποτιθεται τα ποσοστα βιασμων απο γυναικες σε συγκριση με αυτους απο αντρες; Εκει λιγο δυσκολευομαι να το πιστεψω.
    Γιατι κακα τα ψεμματα ο αντρας εχει απο τη φυση του περισσοτερη ροπη στην επιβολη και την βια.
    Έχω μια ένσταση στο σεξ ενήλικης με ανήλικο μόνο για το εξής κομμάτι...ναι, φυσικά και καλώς είναι παράνομο αλλά βιασμό δεν το λες όταν το αγόρι συμμετείχε οικειοθελώς...αποπλάνηση π.χ. ναι, σίγουρα...
    Όσο για το πρώτο που λες επιτέλους μια λογική εξήγηση/παράδειγμα για το πως μπορεί να βιαστεί ένας άντρας...αυτό ζητάω τόσες ώρες κι απ' ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο δύσκολο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δ
    Γιατι κακα τα ψεμματα ο αντρας εχει απο τη φυση του περισσοτερη ροπη στην επιβολη και την βια.

δεν συμβαινει κατι τετοιο,αποδειξη αποτελουν οι πρωτογονες νομαδες ανθρωπων που ζουνε ακομα σε αφρικη και αμαζονιο.υπαρχουν πολλα βιντεο στο you tube που δειχνουν τον τροπο ζωη τους και αποδεικνυουν οτι δεν ειναι καθολου επιθετικοι ουτε οι αντρες ουτε οι γυναικες.

τα ζωα, κατω απο διαφορετικες συνθηκες για τα θηλυκα και τα αρσενικα γινονται επιθετικα.
    πχ ενα αρσενικο ζωο γινεται επιθετικο για θεματα εδαφικα ενω ενα θηλυκο αν πλησιασεις τα μικρα του κτλ. ομως αυτοι που δεν ειναι γνωστες θεωρουν λανθασμενα οτι ενα αρσενικο ειναι περισσοτερο επιθετικο κτλ. εξαιρουνται αυτα που λεμε εξημερωμενα.

οσο για τους ανθρωπους καθοριζουν την επιθετικοτητα οι πολιτιστικοι παραγοντες και οχι οι ορμονες τους

κυκνε το ερωτημα σου ειναι λιγο παραξενο, υπαρχουν αρκετα βιντεο με βιασμους αντρων απο γυναικες, τα ανεβαζουν οι ιδιες ομως ξερω οτι αμα ανεβασω λιγκ θα φαω κατι σαν μπαν η εστω σβησιμο του ποστ μου,

Senior Member
    Ρε βλαμμένα μας κάνατε τα μυαλά πουρέ εδώ δε βλέπουμε ειδήσεις για αυτό το λόγο κι εσείς εκεί καλά κάνετε κι εγώ έτσι ήμουν αλλά μετά πήγα σε πόλεμο κ τώρα δεν μπορώ να ακούω το παραμικρό λυπηθείτε με
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έχω μια ένσταση στο σεξ ενήλικης με ανήλικο μόνο για το εξής κομμάτι...ναι, φυσικά και καλώς είναι παράνομο αλλά βιασμό δεν το λες όταν το αγόρι συμμετείχε οικειοθελώς...αποπλάνηση π.χ. ναι, σίγουρα...
    .

κυκνε, δεν καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι παιδεραστια
    κατα τα αλλα φιλοι!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    δεν συμβαινει κατι τετοιο,αποδειξη αποτελουν οι πρωτογονες νομαδες ανθρωπων που ζουνε ακομα σε αφρικη και αμαζονιο.υπαρχουν πολλα βιντεο στο you tube που δειχνουν τον τροπο ζωη τους και αποδεικνυουν οτι δεν ειναι καθολου επιθετικοι ουτε οι αντρες ουτε οι γυναικες.

τα ζωα, κατω απο διαφορετικες συνθηκες για τα θηλυκα και τα αρσενικα γινονται επιθετικα.
    πχ ενα αρσενικο ζωο γινεται επιθετικο για θεματα εδαφικα ενω ενα θηλυκο αν πλησιασεις τα μικρα του κτλ. ομως αυτοι που δεν ειναι γνωστες θεωρουν λανθασμενα οτι ενα αρσενικο ειναι περισσοτερο επιθετικο κτλ. εξαιρουνται αυτα που λεμε εξημερωμενα.

οσο για τους ανθρωπους καθοριζουν την επιθετικοτητα οι πολιτιστικοι παραγοντες και οχι οι ορμονες τους

κυκνε το ερωτημα σου ειναι λιγο παραξενο, υπαρχουν αρκετα βιντεο με βιασμους αντρων απο γυναικες, τα ανεβαζουν οι ιδιες ομως ξερω οτι αμα ανεβασω λιγκ θα φαω κατι σαν μπαν η εστω σβησιμο του ποστ μου,
    Δεν εννοούσα να ανεβάσεις βίντεο, προς Θεού! Απλά απορώ πως γίνεται πρακτικά...μια μπουνιά να μας δώσετε θα λιποθυμήσουμε...τέλοσπαντω� �, ας μην ταράζουμε τον elis ειδικά βραδιάτικα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα κι εγω εχω ακουσει οτι υπαρχει βιασμος αντρα απο γυναικα και δεν το θεωρω απιθανο...
    Ειχα διαβασει για ενα περιστατικο οπου γυναικα εδεσε αντρα (δεν θυμαμαι αν τον ξεγελασε με κινκι καταστασεις η αν του εριξε κατι στο ποτο) και τον σοδομησε με σκουποξυλο μεχρι να ματωσει. Δεν θυμαμαι αν επεζησε κι ολας απο τη ζημια ο αντρας. Αμα δε παθεις ψυχολογικα με αυτο και αμα δεν ειναι βασανιστηριο η κακοποιηση τοτε δεν ξερω τι ειναι.

Επισης οταν ενηλικες γυναικες (συνηθως καθηγητριες) κανουν σεξ με ανηλικα αγορια (μαθητες τους), αυτο αντιμετωπιζεται απο τον νομο ως σεξουαλικη κακοποιηση. Πανε φυλακη.
    Θα ανελυα παραπανω γιατι στεκει αυτο αλλα βαριεμαι.

Επισης δεν ξερουμε τι μπορει να περιλαμβανει η σεξουαλικη κακοποιηση προς τον αντρα στην πραξη. Οπως ειχαμε πει και πριν οταν μιλουσαμε για τις αντιθετες περιπτωσεις, σκοπος δεν ειναι να ξεκαυλωσεις, σκοπος ειναι να ασκησεις ψυχολογικη βια. Και μια χαρα γινεται και σε αντρα αυτο φανταζομαι.
    Η μονη μου ενσταση ειναι στα ποσοστα...δεν ειδα τις ερευνες αλλα απο οτι ειπατε ειναι ιδια υποτιθεται τα ποσοστα βιασμων απο γυναικες σε συγκριση με αυτους απο αντρες; Εκει λιγο δυσκολευομαι να το πιστεψω.
    Συμφωνα με το αρθρο αριθμος βιασμενον γυναικον 1700.αριθμος βιασμενον ανδρον 1680 η διαφορα ειναι μονο 20 ανθρωποι σχεδον καθολου διαφορα εγω ειπα το πιο ακραιο εστω οτι μια το πολυ δυο γυναικες παθαινουν πλακα και το ξανουν αυτο.ποσες ποια ειναι η γυναικες που παθαινουν πλακα και βιαζουν??ελεος.επειτα το αρθρο απο τη καταλαβα(εκτος κι αν ειμαι τοσο πια χαζος ξαι δεν καταλαβα)γραφη για καταναγκαστηκη διυησδυση απτη πλευρα του ανδρα.οτι ο ανδρας αναγκαζετε χψρις να το θελει να διυσδυση.και απο που αλλου να το πιασω δηλαδη??απο παντου μπαζει

Senior Member
    Στο στρατό που λέτε παιδάκια κάποιους τους σακατευουν αυτό που λένε τους σπάνε τον τσαμπουκα από τότε ούτε μαλακά δεν μπορώ να ακούω όχι αυτό το πράγμα τώρα για αυτό είμαι εδώ μέσα κι έβγαλα πρόβλημα φυσικά και δε φτιαχνει ότι φάρμακο κι αν πάρω ότι κ διατροφή να κάνω ότι γυμναστική κ να κάνω εν ολίγοις πήγα σε πόλεμο οπότε αν μπορείτε χαλαρώστε λίγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Στο στρατό που λέτε παιδάκια κάποιους τους σακατευουν αυτό που λένε τους σπάνε τον τσαμπουκα από τότε ούτε μαλακά δεν μπορώ να ακούω όχι αυτό το πράγμα τώρα για αυτό είμαι εδώ μέσα κι έβγαλα πρόβλημα φυσικά και δε φτιαχνει ότι φάρμακο κι αν πάρω ότι κ διατροφή να κάνω ότι γυμναστική κ να κάνω εν ολίγοις πήγα σε πόλεμο οπότε αν μπορείτε χαλαρώστε λίγο
    Πες μας αν σου ακουγετε λογικο το αρθρο?πιστευης οτι οι ανδρες βιαζοντε απτης γυναικες??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κι όμως το δεύτερο ελληνικό link το διάβασα...και λέει ότι η θετική ας πούμε αντίδραση του γυναικείου οργανισμού συμβαίνει σε κάποιες γυναίκες, όχι σε όλες...
    Επίσης εγώ δεν σου μιλάω για το νόμο, εγώ μια πολύ απλή ερώτηση σου έκανα και δεν μπορείς να την απαντήσεις κι είναι βασική...για τελευταία φορά θα την κάνω...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΕΙ; Αν μου δώσεις μια λογική εξήγηση σ' αυτό μπορεί και να το σκεφτώ, αν συνεχίσεις να παραθέτεις link για να μας μπερδεύεις και να μας αποσπάσεις την προσοχή από τ' αυτονόητα σ' εμένα δεν πιάνει...
    Δεν μπορεί Κυκνε εκτός από κάποιες σπάνιες περιπτώσεις υποθέτω όπου θα τον ξεγελάσει ας πούμε με κάποιο τρόπο...δεν μπορώ να φανταστώ ακριβώς.
    Οι περισσότερες περιπτώσεις πάντως αναφέρονται σε αποπλάνηση ανηλίκου όπου φυσικά και αυτό βιασμός είναι κι εκεί ναι μια γυναίκα μπορεί να το κάνει. Τυχαίνει να ξέρω και προσωπικά περίπτωση καθηγήτριας με τον μαθητή της, δυστυχώς δεν είναι τόσο ασυνήθιστο.

Όσο για το αν μπορεί να υγρανθεί ο κόλπος μια γυναίκας ή να έρθει σε στύση ανάλογα κάποιος άντρας, ναι συμβαίνει κι αυτό σε πολλές περιπτώσεις και αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι βιασμός. Εδώ υπάρχουν γυναίκες που τους συμβαίνει αυτό στον γυναικολόγο.

Επίσης επειδή το είδα να αναφέρεται σε προηγούμενα σχόλια (δεν θυμάμαι ποιος το είπε) ο βιασμός δεν έχει να κάνει τόσο με το σεξ και το αν μπορεί μια γυναίκα να βρει εύκολα σεξ ή όχι, έχει να κάνει περισσότερο με την επιβολή, με την εξουσία. Οπότε με αυτή την έννοια μιας και τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες όλο και πιο συχνά βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, δεν μου φαίνεται παράξενο να συμβαίνει αυτό σε κάποιες περιπτώσεις. Όταν πχ το αφεντικό ενός άντρα είναι μια γυναίκα και ξέρει οτι θα χάσει την δουλειά του αν δεν πάει μαζί της, κι αυτό βιασμός είναι. Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες περιπτωσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν μπορεί Κυκνε εκτός από κάποιες σπάνιες περιπτώσεις υποθέτω όπου θα τον ξεγελάσει ας πούμε με κάποιο τρόπο...δεν μπορώ να φανταστώ ακριβώς.
    Οι περισσότερες περιπτώσεις πάντως αναφέρονται σε αποπλάνηση ανηλίκου όπου φυσικά και αυτό βιασμός είναι κι εκεί ναι μια γυναίκα μπορεί να το κάνει. Τυχαίνει να ξέρω και προσωπικά περίπτωση καθηγήτριας με τον μαθητή της, δυστυχώς δεν είναι τόσο ασυνήθιστο.

Όσο για το αν μπορεί να υγρανθεί ο κόλπος μια γυναίκας ή να έρθει σε στύση ανάλογα κάποιος άντρας, ναι συμβαίνει κι αυτό σε πολλές περιπτώσεις και αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι βιασμός. Εδώ υπάρχουν γυναίκες που τους συμβαίνει αυτό στον γυναικολόγο.

Επίσης επειδή το είδα να αναφέρεται σε προηγούμενα σχόλια (δεν θυμάμαι ποιος το είπε) ο βιασμός δεν έχει να κάνει τόσο με το σεξ και το αν μπορεί μια γυναίκα να βρει εύκολα σεξ ή όχι, έχει να κάνει περισσότερο με την επιβολή, με την εξουσία. Οπότε με αυτή την έννοια μιας και τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες όλο και πιο συχνά βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, δεν μου φαίνεται παράξενο να συμβαίνει αυτό σε κάποιες περιπτώσεις. Όταν πχ το αφεντικό ενός άντρα είναι μια γυναίκα και ξέρει οτι θα χάσει την δουλειά του αν δεν πάει μαζί της, κι αυτό βιασμός είναι. Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες περιπτωσεις.

καλημερα ελισαβετ.ωραια αντε να το πιστεψουμε και αυτο οτι ΜΠΟΡΕΙ να συμβει.ποσες ποια ειναι αυτες οι περιπτωσεις?ειναι το ιδιο ποσοστο με της γυναικες??
    τοτες γιατι δεν ακουμε συχνα βιασμους ανδρων οπως ακουμε για της γυναικες??
    εστω μια εργοδοτρια θελει να ασκηση εξουσια κατα αυτον τον τροπο σε εναν υπαλληλο της ο ανδρας για ποιο λογο να αρνηθη ο ανδρας και να φτασει η υποθεση σε βιασμο???
    και η μεγαλυτερη απορια μου??εστω το οτι γινονται ολα τα παραπανω.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
    εδω πληρωνουμε για να κανουμε σεξ γιατι να μην το κανουμε τζαμπα αφου μας δινετε η ευκαιρια???
    οσο αφορα τη παιδεραστια εκει ειναι αλλο θεμα δηλαδη αν ο ανδρας ειναι παιδι ακομα εκει ναι δεν ξερουμε τι επιπτωσεις θα εχει αυτο στη ψυχολογια του.και ναι αυτο για τη παιδεραστια δεν ειναι σπανιο δυστηχως το ακουμε πολυ συχνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post

Καλημέρα Ελισάβετ, αυτό ρωτούσα και σ' αυτό είχα ένσταση...στο ότι η γυναίκα δεν έχει αρκετή σωματική δύναμη για να επιβληθεί στον άντρα...οι άλλες περιπτώσεις είναι διαφορετικές και το δέχομαι...αν και προσωπικά για το τελευταίο παράδειγμα δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθώ με κάποιον για να κρατήσω δουλειά...

Senior Member
    Οι πιο πολλοί είναι κακοποιημενοι από τις γυναίκες τους αλλά μέχρι εκεί δε φτάνουν

Senior Member
    Επειδή μου έκανε κι εμένα εντύπωση, μπήκα και διάβασα τόσο το άρθρο στα ελληνικά όσο και το αυθεντικό επιστημονικό άρθρο στα αγγλικά. Οι αριθμοί που αναφέρθηκαν 1,267 εκατομμύρια άντρες και 1,270 εκ γυναίκες αναφέρονται στους αριθμους των θυμάτων. Δεν λέει η έρευνα ότι όλοι αυτοί οι άντρες κακοποιήθηκαν από γυναίκες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Οι πιο πολλοί είναι κακοποιημενοι από τις γυναίκες τους αλλά μέχρι εκεί δε φτάνουν
    Γιατί το λες αυτό elis? Θέλω να πω τι σας κάνουμε δηλαδή που το θεωρείτε κακοποιητικό;

Senior Member
    Πολλά μην το ψάχνεις εσύ βρεσ τον κατάλληλο κι άσε με εμένα να λέω

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast