Έρωτας: Μύθος ή πραγματικότητα; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 24 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 357
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Και για μενα ειναι κατι ξεχωριστο.
    Είναι; Δεν το λέω ειρωνικά απλά έχω μια απορία...συνήθως οι γυναίκες για να κάνουν σεξ χρειάζονται να νιώθουν τουλάχιστον ερωτευμένες ενώ οι άντρες μπορούν και χωρίς τέτοιο συναίσθημα αλλιώς κι οι πόρνες δεν θα είχαν δουλειά...
    Αν διαφωνείς πες μου, θέλω να ανταλλάξουμε απόψεις και να γίνει συζήτηση...κι όποιος άλλος θέλει ας πει τη γνώμη του...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είναι; Δεν το λέω ειρωνικά απλά έχω μια απορία...συνήθως οι γυναίκες για να κάνουν σεξ χρειάζονται να νιώθουν τουλάχιστον ερωτευμένες ενώ οι άντρες μπορούν και χωρίς τέτοιο συναίσθημα αλλιώς κι οι πόρνες δεν θα είχαν δουλειά...
    Αν διαφωνείς πες μου, θέλω να ανταλλάξουμε απόψεις και να γίνει συζήτηση...κι όποιος άλλος θέλει ας πει τη γνώμη του...
    Αμα ακριβος αυτο προσπαθουσα να εξηγησω στη ναταλια πριν 3 εβδομαδες περιπου και δεν το δεχοταν με τιποτα.ξαι τοτες καμια κοπελα δεν πηρε θεση τελοσπαντον...εννοειτε οτι συμφωνω.εννοειτε οτι ανα πασα στιγνη ειμαστε ετοιμοι να δωσουμε μαχη ασχετα αν νοιωθουνε κατι η οχι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι ειναι ξεχωριστω.μπορει να ειμαι ερωτευμενοςμε τη χ κοπελα αλλα να μην εχουμε κανει ερωτα για καποιο λογο.και απτην αλλη.να εχω κανει ερωτα με μια κοπελα που δεν σημενη τιποτα για εμενα απλα ενα ξεκαυλωμα.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι ειναι ξεχωριστω.μπορει να ειμαι ερωτευμενοςμε τη χ κοπελα αλλα να μην εχουμε κανει ερωτα για καποιο λογο.και απτην αλλη.να εχω κανει ερωτα με μια κοπελα που δεν σημενη τιποτα για εμενα απλα ενα ξεκαυλωμα.
    Κ αφου λες οτι μπορεις ν εισαι με μια
    Και να πας με μια αλλη... αφου ειναι για ξεκαυλωμα γτ δεν της το λες...και το κρυβεις.....???

Οχι μονο εσυ.....οι περισσοτεροι

Senior Member
    Δεν υπάρχει δε σημαίνει τίποτα υπάρχει δεν την εκτιμάω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Με αφορμή ένα θέμα που δημιουργήθηκε σε ένα άλλο θέμα, άνοιγω το εν λόγω θέμα για να υπάρξουν πολλές και διαφορετικές απόψεις, με επιχειρήματα. Θεωρώ πως είναι ένας μύθος, όσον αφορά την ρομαντική διάσταση του έρωτα, δεν είναι αυτό που λένε όλοι ή νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν επειδή ερωτεύονται. Η πραγματικότητα, την ζούμε σήμερα, όπου και να κοιτάξει κανείς, δεν θα βρει τον έρωτα με την ρομαντική του διάσταση πάντα, αλλά ανούσιες σχέσεις με μόνο γνώμονα το σεξ και όχι το συναίσθημα. Και ας πούμε εγώ δεν γνωρίζω τον έρωτα και είμαι ο περίεργος της υπόθεσης. Εγώ δεν έχω δει έναν άνθρωπο να ερωτεύεται. Όταν θέλει ο άλλος σεξ είτε άντρας είτε γυναίκα, δεν είναι απαραίτητα επειδή είναι ερωτευμένος/μενη, αλλά θέλουν να ικανοποιήσουν μια βιολογική ανάγκη. Ο θεός έρωτας, γιός της Αφροδίτης, δεν είναι τίποτα παραπάνω, πέρα από μία μυθοπλασία των αρχαίων Ελλήνων. Λίγο με τις ρομαντικές ταινίες, λίγο με την προπαγάνδα του αγίου Βαλεντίνου, για να έχουν δουλειά και τα ανθοπωλεία, υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη για τον έρωτα. Ας πάει ένας στην ηλικία μου (19 ετών), να δώσει ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα, σε αυτή που είναι ερωτευμένος. Αυτό που θα γίνει είναι να γελάει για κανένα χρόνο, με τις φίλες της. Γιατί; Γιατί ο έρωτας είναι προϊόν εμπορίου και ένας απλός θαυμασμός και τίποτα παραπάνω. Περιμένω τις απόψεις σας με χαρά!
    δεν νομιζω να χρειαζονται επιχειρηματα για κατι που καποιος εχει δει γυρω του δεκαδες, εκατονταδες φορες να γινεται..

και αυτο το "κατι" ειναι οτι ισχυουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. το ενα δεν αποκλειει το αλλο , σε διαφορετικες περιστασεις, με διαφορετικους ανθρωπους.
    δεν καταλαβαινω γιατι βλεπεις ασπρο- μαυρο και μας βαζεις να διαλεξουμε η να ξεκαθαρισουμε τι απ τα δυο ισχυει.

υπαρχουν παρε- δωσε που εγιναν αποκλειστικα και μονο για το σεξ, ειτε απο την μια ειτε κι απ τις δυο πλευρες, και παρε-δωσε που ειναι ρομαντικοι φλογεροι ερωτες περα απο σεξ.
    κι αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχουν χωριστει οι ανθρωποι σ αυτους που κανουν μονο το ενα η μονο το αλλο.
    μπορει καποιος σε καποια φαση της ζωης του να κανει μια (η και παραπανω ;p) ξεπετα μονο για εμπειρια χωρις να νοιωσει απολυτως τπτ συναισθηματικα.
    Ο ΙΔΙΟΣ ανθρωπος μπορει καποια αλλη κοπελα να την ερωτευτει βαθια και να κανει πολυχρονη σχεση μαζι της.

αυτο που αναφερεις με τα τριανταφυλλα, ειναι και θεμα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ και οχι μονο ρομαντισμου.
    ο ρομαντικος ερωτας μπορει να εκφραζεται διαφορετικα μεσα στις εποχες. αυτο δν σημαινει οτι δεν υπαρχει.
    μπορει η κοπελα που θα γελαει με το μπουκετο τριανταφυλλα γιατι της φανηκε παρωχημενο, γλυκερο, δεν ξερω και πως της φανηκε, με μια αλλη χειρονομια, οπως πχ να βρεις και να της στειλεις το νεο cd του αγαπημενου της συγκροτηματος ( η κατι που ιδια θεωρει σημαντικο κι οτι την σκεφτηκες πολυ για να πετυχεις να το βρεις), να λιωσει.

το ιδιο ισχυει και με αλλες χειρονομιες, πραξεις.
    αν κατι δεν ειναι του γουστου μας ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ, απο τον απεναντι, το στυλ του, μεχρι τις χειρονομιες του, δεν σημαινει οτι δεν ερωτευομαστε η δεν μας αρεσει ο ρομαντικος ερωτας, απλα δεν εχουμε τα ιδια γουστα στο τι σημαινει και πως εκφραζεται αυτο.

οπως και σε ΟΛΕΣ τις προτιμησεις, ετσι και στις χειρονομιες, πρεπει να ταιριαζεις με καποιον για να τις εκτιμησει.
    Last edited by Remedy; 19-06-2017 at 12:56.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν υπάρχει δε σημαίνει τίποτα υπάρχει δεν την εκτιμάω
    κι αυτο, στο "δεν σημαινει τιποτε" καταληγει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Κ αφου λες οτι μπορεις ν εισαι με μια
    Και να πας με μια αλλη... αφου ειναι για ξεκαυλωμα γτ δεν της το λες...και το κρυβεις.....???

Οχι μονο εσυ.....οι περισσοτεροι
    χαχαχαχαχα
    δικιο εχεις μιλιβα μου, αλλα αλλο το ενα κι αλλο το αλλο.
    δεν το λεει, για να μην χασει αυτην που θελει.
    να μην υποστει συνεπειες δλδ για την "ασημαντη" κατ αυτον ξεπετα που εκανε...
    αυτο δεν αλλαζει το οτι την εκανε χωρις συναισθηματα .

Senior Member
    Εκεί καταλήγει αλλά φαίνεται από την αρχή αν σε εκτιμάει ο άλλος μια γυναίκα μπορεί να το καταλάβει πολύ εύκολα φαντάζομαι συνήθως πάντως δεν τις εκτιμάνε τώρα γιατί στερεότυπα πρότυπα κλπ άμα θέλετε το συζητάμε είναι δύσκολο πάντως το θέμα

Senior Member
    Εκεί καταλήγει αλλά φαίνεται από την αρχή αν σε εκτιμάει ο άλλος μια γυναίκα μπορεί να το καταλάβει πολύ εύκολα φαντάζομαι συνήθως πάντως δεν τις εκτιμάνε τώρα γιατί στερεότυπα πρότυπα κλπ άμα θέλετε το συζητάμε είναι δύσκολο πάντως το θέμα
    φυσικα και φαινεται.
    αν ο αλλος σε εχει γραμμενη, ακολουθει δικο του προγραμμα, σε εχει εξω απο την ζωη του, η ακομα χειροτερα τα εχει με αλλη και γυρναει να σε κοιταξει μονο για να σε πηδηξει και να εξαφανιστει, φυσικα και δεν σε εκτιμαει.
    αν σε εκτιμουσε θα σε ηθελε διπλα του.

Senior Member
    Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις ζητάτε τρελά πράγματα για να γουστάρετε οπότε άστο θα σ βάλω ένα τραγούδι κ θα καταλάβεις

Senior Member

Senior Member
    Έχετε απαιτήσεις για τα πάντα εν ολίγοις

Senior Member
    εδω που ειμαι δεν εχει γιουτιουμπ το κλειδωνουν. θα το δω αλλη ωρα :).

Senior Member
    Οκ κούκλα :)

Page 4 of 24 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast