Πώς δημιουργούνται τα πρότυπα ομορφιάς από μια απλή παιδική διαφήμιση.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    όσοι ήταν οι ήρεμοι στο σχολείο και έτρωγαν όλη την επιθετικότητα αυτών των ανθρώπων, έμειναν στο ίδιο σημείο γιατί τους στιγμάτισαν ψυχικά, αλλά δεν θα το καταλάβει κανείς αυτό, αν δεν το ζήσει.
    Εγώ είμαι περήφανος για το γεγονός ότι αν όχι στον κοινωνικό τομέα, στο μορφωτικό, πήγα μπροστά παρόλα αυτά που υπέστην!
    Αυτό να το βλέπουν εκείνοι που λένε ότι δεν έχω παλέψει στη ζωή μου! Αν αφηνόμουν και δεν πάλευα, τώρα θα ήμουν με ένα απολυτήριο λυκείου, παχύσαρκος μπροστά στην τηλεόραση και θα τρωγα γαριδάκια................

Senior Member
    Και όχι τίποτα άλλο ρε γμτ, πολλοί που έκαναν μπούλινγκ στο σχολείο σε άλλα παιδιά, τους δικαίωσε η ζωή και πέτυχαν στην ζωή τους, είτε σε σπουδές στο εξωτερικό, είτε με καλές δουλειές κλπ, όσοι ήταν οι ήρεμοι στο σχολείο και έτρωγαν όλη την επιθετικότητα αυτών των ανθρώπων, έμειναν στο ίδιο σημείο γιατί τους στιγμάτισαν ψυχικά, αλλά δεν θα το καταλάβει κανείς αυτό, αν δεν το ζήσει. Εγώ το βλέπω και από τα παιδιά της ηλικίας μου, που έκαναν εκφοβισμό σε άλλα παιδιά σωματικό ή λεκτικό και περνάνε τέλεια στην ζωή τους, με φωτογραφίες στο fb γεμάτες χαμόγελα, παρέες, εξόδους και αγκαλιές και φιλιά με κοπέλες. Η ζωή είναι άδικη, όμως εγώ δεν χάνω την ελπίδα μου, ότι θα αλλάξει αυτό κάποτε...
    Αγόρια, συνέλθετε λίγο παρακαλώ...κι εγώ έχω υποστεί bullying στο σχολείο και μάλιστα μια φορά μέχρι και ξύλο από τέσσερα - πέντε αγόρια...
    Όμως δεν μισώ όλο τον κόσμο, μόνο όσους μου φέρθηκαν άσχημα δεν θέλω εννοείται...μην τα τσουβαλιάζετε όλα...γιατί έτσι μπορεί να χάσετε και καλούς ανθρώπους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Εγώ είμαι περήφανος για το γεγονός ότι αν όχι στον κοινωνικό τομέα, στο μορφωτικό, πήγα μπροστά παρόλα αυτά που υπέστην!
    Αυτό να το βλέπουν εκείνοι που λένε ότι δεν έχω παλέψει στη ζωή μου! Αν αφηνόμουν και δεν πάλευα, τώρα θα ήμουν με ένα απολυτήριο λυκείου, παχύσαρκος μπροστά στην τηλεόραση και θα τρωγα γαριδάκια................
    Έτσι είμαι και εγώ, όλοι για ηλίθιο με είχαν, καθηγητές και συμμαθητές, σηκωνόμουν στον πίνακα στο λύκειο να λύσω μια άσκηση και κορόιδευαν από κάτω οι ήλιθιοι, τα ζώα και μου έλεγαν τις απαντήσεις για να φανώ ηλίθιος και όλα αυτά μπροστά στην καθηγήτρια που δεν τους είπε τίποτα 1 χρόνο! Τώρα είμαι μέσα στους πρώτους του τμήματός μου, στο πανεπιστήμιο, βγάζοντας πολλά 10αρια στην εξεταστική. Ακόμα και καλοί μαθητές έρχονται να επιβεβαιώσουν τις απαντήσεις τους σε κάποια εργασία, από την δική μου για να δουν αν τα έκαναν σωστά. Δεν το λέω για να δείξω ότι είμαι κάποιος, αλλά για "τρίψω" αυτή την επιτυχία στις μούρες αυτών των ανθρώπων, που έλεγαν κάποτε ηλίθιο...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αγόρια, συνέλθετε λίγο παρακαλώ...κι εγώ έχω υποστεί bullying στο σχολείο και μάλιστα μια φορά μέχρι και ξύλο από τέσσερα - πέντε αγόρια...
    Όμως δεν μισώ όλο τον κόσμο, μόνο όσους μου φέρθηκαν άσχημα δεν θέλω εννοείται...μην τα τσουβαλιάζετε όλα...γιατί έτσι μπορεί να χάσετε και καλούς ανθρώπους...
    Δεν αναφέρθηκα σε εσένα κύκνε, ήταν γενικό το σχόλιό μου, δεν πήγαινε συγκεκριμένα σε κάποιο μέλος εδώ. Απλά αυτά που ανέφερα είναι μια πραγματικότητα που δεν την αμφισβητεί κανείς. Όσον αφορά για τους καλούς ανθρώπους, τους μόνους καλούς που ξέρω είναι από τα άτομα της οικογένειά μου, όλοι οι άλλοι κοιτάνε το συμφέρον τους και την προσωπική εξέλιξή τους, ασχέτως αν πατήσουν επί πτωμάτων για να ανεβούν. Δεν είναι όλοι έτσι, αλλά από αυτούς που ξέρω, έτσι είναι...

Senior Member
    Δεν αναφέρθηκα σε εσένα κύκνε, ήταν γενικό το σχόλιό μου, δεν πήγαινε συγκεκριμένα σε κάποιο μέλος εδώ. Απλά αυτά που ανέφερα είναι μια πραγματικότητα που δεν την αμφισβητεί κανείς. Όσον αφορά για τους καλούς ανθρώπους, τους μόνους καλούς που ξέρω είναι από τα άτομα της οικογένειά μου, όλοι οι άλλοι κοιτάνε το συμφέρον τους και την προσωπική εξέλιξή τους, ασχέτως αν πατήσουν επί πτωμάτων για να ανεβούν. Δεν είναι όλοι έτσι, αλλά από αυτούς που ξέρω, έτσι είναι...
    Ναι, το κατάλαβα ότι δεν εννοούσες συγκεκριμένα εμένα απλά αυτό σου το λέω για το δικό σου καλό...αλλά αφού καταλαβαίνεις ότι δεν είναι όλοι έτσι χαίρομαι...Κι εγώ μετρημένες φίλες έχω, μην νομίζεις...είσαι πολύ νέος ακόμα, σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα γνωρίσεις κι αξιόλογους ανθρώπους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Γιάννη πατά στο γουγλε οι δέκα πιο κοντοί ποδοσφαιριστές και δες τα ύψη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    οι διαφημησεις και ο κινηματογραφος δεν εχουν κανενα λογο να δημιουργησουν προτυπα και αρχετυπα ομορφιας η χαρακτηρα.
    αυτα υπαρχουν ηδη σε ολους τους ανθρωπους.
    ειδικα μια διαφημηση πρεπει να ειναι οσο γινεται πιο ευκολοχωνευτη απο αυτους που την βλεπουν. θα ηταν χασιμο ενεργειας οτιδηποτε διαφορετικο.
    θελω να γραψω οτι οι διαφημηστες και οι κινηματογραφιστες κτλ πανε προς τα εκει που φυσα ο ανεμος, ενα πραμα σαν τους ελληνες πολιτικους.;)γιατι αν δεν καναν ετσι δεν θα τους ψηφιζε κανεις.
    ετσι και με τους υπολοιπους

Senior Member
    Όταν οι κοντοί πολεμάνε και πετυχαίνουν κάτι, τότε διακατέχονται από "Ναπολεόντειο σύμπλεγμα" κτλ. κτλ.
    Ενώ φυσικά οι ψηλοί επιβάλλεται να τα' χουν όλα, φυσικά, γιατί να τους λείψει κάτι; Είναι απολύτως φυσικό!
    Λέγοντας ψηλούς δεν εννοώ τον οποιονδήποτε ψηλό, προσοχή! Εννοώ έναν από 1.85 και πάνω, μπρατσωμένο, με καλές αναλογίες, αστραφτερά δόντια, καστανόξανθο μαλλί, γλυκανάλατο χαμόγελο σαν και αυτό που έχουν στις ασφαλιστικές εταιρίες και πάντα (χαζο)χαρούμενο, πακέτο που μεταφράζεται από τους "θαυμαστές/στριες" σε "θετική ενέργεια". Μα φυσικά θετική ενέργεια θα έχει ένα τέτοιο άτομο, τι θα έχει; Αρνητική; Αφού είναι αποδεκτός απ' όλους και έχει φίλους, παρέες κι όσες γυναίκες θέλει, τη στιγμή που θέλει; Και γενικότερα, είναι αποδεκτός; Αλίμονο.....!
    ......
    Αυτα που γραφεις , Γιαννη , ισως να ισχυουν στην εποχη σου ( μας ) , στην δικη μου , που ειμαι 55 , δεν ισχυουν , δεν μεγαλωσα με αυτα τα προτυπα , ουτε και ο περιγυρος μου ( ευτυχως ) δεν ειχε τετοια προτυπα , τα οποια ουδολως με επηρρεαζουν , οπως και τις κοπελες γυρω στα 40 ..................ουτε μουχει τυχει και μικροτερος ναμαι με κοπελες , και να μιλανε για τον απεναντι κουκλο , η και να μουτυχε , ουτε καν θαδωσα σημασια , δεν συγκρινω ποτε τον εαυτο μου με αλλους ......ουτε τοτε , ουτε τωρα .....Αγγελος ..

μου θυμιζουν λιγο τα πιστευω του Μπραντ Πιτ στο fight club !!

Senior Member
    Γιαννη σε καταλαβαινω, εχω υποστει κι εγω bullying εξαιτιας της αρρωστιας, οποτε γι'αυτο μισω ολο τον κοσμο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γιάννη πατά στο γουγλε οι δέκα πιο κοντοί ποδοσφαιριστές και δες τα ύψη
    Τους είδα!
    Πιο πολύ μου άρεσαν οι Λι και Γκαρούχ.
    Δεν μπορούν όμως να γίνουν όλοι ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε πρωθυπουργοί.......
    Τι γίνεται με τους "μέσους" κοντούς;
    Γιατί και τον Ντίνκλατζ να πάρω για παράδειγμα που έχει μια πολλή επιτυχημένη πορεία, δεν ξέρω κατά πόσο λέει κάτι αυτό....
    Διότι σε άλλο περίγυρο κινείται αυτός και σε άλλο εγώ, δυστυχώς..........
    Δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα!
    Είναι και το ότι δεν έχω τι να πω με τους συνομηλίκους, πέραν συζητήσεων για την αγορά εργασίας!
    Τι να μιλήσω;
    Για το x factor, για το Survivor, για τα στοιχήματα ή τα ταξίδια στη Μύκονο;
    Και αυτά να μη λάβω υπόψη, έχω καταλάβει ότι για να γίνει κάποιος αναγνωρίσιμος στην ηλικία 20-30 πρέπει να είναι youtuber ή κάτι παρόμοιο. Κάτι σαν τον Μάνο και τον Tsach να φανταστείς! Εγώ δεν το' χω με όλα αυτά, οπότε.............
    Περισσότερο με 40άρηδες κολλάω και κάνω μια στοιχειώδη παρέα, μη φανταστείς τίποτα τρελό...
    Last edited by GiannisNik3; 23-06-2017 at 21:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτα που γραφεις , Γιαννη , ισως να ισχυουν στην εποχη σου ( μας ) , στην δικη μου , που ειμαι 55 , δεν ισχυουν , δεν μεγαλωσα με αυτα τα προτυπα , ουτε και ο περιγυρος μου ( ευτυχως ) δεν ειχε τετοια προτυπα , τα οποια ουδολως με επηρρεαζουν , οπως και τις κοπελες γυρω στα 40 ..................ουτε μουχει τυχει και μικροτερος ναμαι με κοπελες , και να μιλανε για τον απεναντι κουκλο , η και να μουτυχε , ουτε καν θαδωσα σημασια , δεν συγκρινω ποτε τον εαυτο μου με αλλους ......ουτε τοτε , ουτε τωρα .....Αγγελος ..

μου θυμιζουν λιγο τα πιστευω του Μπραντ Πιτ στο fight club !!
    Δε διαφωνώ μαζί σου!
    Στη δική μου εποχή ισχύουν αυτά, όχι τόσο στη δική σου.
    Δεν έχω την ταινία, που λες, αλλά, όπως λένε, πολλές ταινίες βγαίνουν από τη ζωή!

Senior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Γιαννη σε καταλαβαινω, εχω υποστει κι εγω bullying εξαιτιας της αρρωστιας, οποτε γι'αυτο μισω ολο τον κοσμο!
    Ποιας αρρώστιας;

Senior Member
    Τους είδα!
    Πιο πολύ μου άρεσαν οι Λι και Γκαρούχ.
    Δεν μπορούν όμως να γίνουν όλοι ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε πρωθυπουργοί.......
    Τι γίνεται με τους "μέσους" κοντούς;
    Γιατί και τον Ντίνκλατζ να πάρω για παράδειγμα που έχει μια πολλή επιτυχημένη πορεία, δεν ξέρω κατά πόσο λέει κάτι αυτό....
    Διότι σε άλλο περίγυρο κινείται αυτός και σε άλλο εγώ, δυστυχώς..........
    Δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα!Είναι και το ότι δεν έχω τι να πω με τους συνομηλίκους,
    πέραν συζητήσεων για την αγορά εργασίας!
    Τι να μιλήσω;
    Για το x factor, για το Survivor ή για τα στοιχήματα;
    Περισσότερο με 40άρηδες κολλάω και κάνω μια στοιχειώδη παρέα, μη φανταστείς τίποτα τρελό...
    γιαννη φιλε μου.εγω εχω υψος 1,75 σε τι ακριβως νομιζης οτι διαφερω απο σενα??σε τιποτα!!!σαφως και δεν μπορουν ολοι να γινουν ποδοσφαιριστες ανεξαρτητου υψους.γιατι σε εμποδιζει το υψος σου να μιλησεις??συγγνωμη φιλε μου
    αλλα νομιζω πιο πολλη απο ολα αυτα που αναφερεις το μοναδικο πραγμα που σε εμποδιζει σε ολα οσα δεν χερεσε στη ζωη σου η σου λειπουν απτη ζωη σου το μοναδικο που δεν φταιει ειναι το υψος σου.το εχεις μεγαλωση πολυ στο μυαλο σου μεσα και αυτο αποτελει πλεον φρενο.μπορεις να κανεις οτι και ενας που εχει 1,80 υψος.
    οσο για το μπουλιγκ λιγο πολυ ολοι φαγαμε μπουλιγκ και ρατσισμο στο σχολειο.αλλα αυτα μεινανε στα παλια.μην αφηνεις ασχημες αναμνησεις να ταλαιπορουν το μυαλο σου.που ξερεις οτι αυτοι που τα κανανε αυτα δεν τομετανιωσαν?
    η που ξερεις οτι αν σε βλεπαν τωρα στο δρομο δεν θα ειχαν κανενα προβλημα μαζη σου ακομα και να σου κανουν παρεα.
    φιλικη συμβουλη..δεν μπορει κανεις να μας υποτιμησει εαν δεν υποτιμησουμε πρωτα εμεις τον εαυτο μας.
    Υ.Γ
    τη διαφημηση τη θυμαμε σαν εχθες.πρεπει να ηταν 92-93.ηταν οι αγαπημενοι μου διαφημηση.δεν νομιζω οτι θελανε να προβαλουνε τους κοντους ως κακους και τους ψηλους ως καλους.αλλα τελοςπαντων μπορει να κανω λαθος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    γιαννη φιλε μου.εγω εχω υψος 1,75 σε τι ακριβως νομιζης οτι διαφερω απο σενα??σε τιποτα!!!σαφως και δεν μπορουν ολοι να γινουν ποδοσφαιριστες ανεξαρτητου υψους.γιατι σε εμποδιζει το υψος σου να μιλησεις??συγγνωμη φιλε μου
    αλλα νομιζω πιο πολλη απο ολα αυτα που αναφερεις το μοναδικο πραγμα που σε εμποδιζει σε ολα οσα δεν χερεσε στη ζωη σου η σου λειπουν απτη ζωη σου το μοναδικο που δεν φταιει ειναι το υψος σου.το εχεις μεγαλωση πολυ στο μυαλο σου μεσα και αυτο αποτελει πλεον φρενο.μπορεις να κανεις οτι και ενας που εχει 1,80 υψος.
    οσο για το μπουλιγκ λιγο πολυ ολοι φαγαμε μπουλιγκ και ρατσισμο στο σχολειο.αλλα αυτα μεινανε στα παλια.μην αφηνεις ασχημες αναμνησεις να ταλαιπορουν το μυαλο σου.που ξερεις οτι αυτοι που τα κανανε αυτα δεν τομετανιωσαν?
    η που ξερεις οτι αν σε βλεπαν τωρα στο δρομο δεν θα ειχαν κανενα προβλημα μαζη σου ακομα και να σου κανουν παρεα.
    φιλικη συμβουλη..δεν μπορει κανεις να μας υποτιμησει εαν δεν υποτιμησουμε πρωτα εμεις τον εαυτο μας.
    Υ.Γ
    τη διαφημηση τη θυμαμε σαν εχθες.πρεπει να ηταν 92-93.ηταν οι αγαπημενοι μου διαφημηση.δεν νομιζω οτι θελανε να προβαλουνε τους κοντους ως κακους και τους ψηλους ως καλους.αλλα τελοςπαντων μπορει να κανω λαθος.
    Όλα αυτά που λες φαντάζουν ελπιδοφόρα!
    Όμως σε τι νομίζεις ότι οφείλεται αυτή όλη η κακοδαιμονία που περνάω μέχρι τώρα;
    Άσε το σχολείο!
    Το έχω τελειώσει εδώ και 11 χρόνια.......
    Και μετά το σχολείο τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα!
    Μοναξιά και απόρριψη..
    Νομίζω έχω δώσει περιγραφή εδώ μέσα, τι εννοώ......
    Περιγράφω σε ένα προηγούμενο thread τι βίωσα, ακόμα και στα 26!
    Σαν ο "κλόουν" της τάξης στο μεταπτυχιακό;
    Γιατί να έχω εγώ τέτοιο ρόλο;
    Τον δικαιούμαι;
    Μηδέν σεβασμός, ούτε αυτό δεν έχω........
    Γι' αυτό κι εγώ, με τη σειρά μου, δε σέβομαι τους άλλους!

Όλα αυτά που λες φαντάζουν ελπιδοφόρα!
    Όμως σε τι νομίζεις ότι οφείλεται αυτή όλη η κακοδαιμονία που περνάω μέχρι τώρα;
    Άσε το σχολείο!
    Το έχω τελειώσει εδώ και 11 χρόνια.......
    Και μετά το σχολείο τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα!
    Μοναξιά και απόρριψη..
    Νομίζω έχω δώσει περιγραφή εδώ μέσα, τι εννοώ......
    Περιγράφω σε ένα προηγούμενο thread τι βίωσα, ακόμα και στα 26!
    Σαν ο "κλόουν" της τάξης στο μεταπτυχιακό;
    Γιατί να έχω εγώ τέτοιο ρόλο;
    Τον δικαιούμαι;
    Μηδέν σεβασμός, ούτε αυτό δεν έχω........
    Γι' αυτό κι εγώ, με τη σειρά μου, δε σέβομαι τους άλλους!
    Φίλε Γιάννη πολύ οργή δεν σε κρίνω δεν ξέρω τις εμπειρίες αλλά από ολα αυτά που διάβασα έχουμε περάσει τις ίδιες καταστάσεις. Και εγώ έχω υποστεί bullying από το δημοτικό μέχρι το γυμνάσιο πήγα σε εσπερινό λύκειο γιατί δεν άντεχα άλλο την κοροϊδία τον ψυχολογικό πόλεμο, ένα παιδί ντροπαλό ευαίσθητο που το μόνο που ήθελα τότε ήταν απλά την ησυχία μου αλλά δεν με άφηναν έπρεπε να πατήσουν σε κάποιον για να αναδειχθούν , να δείξουν την δύναμή τους και ότι είναι καλύτεροι από εμένα. Δεν μιλούσα ποτέ στην τάξη η μόνο όταν με ρωτούσε η καθηγήτρια κάτι , η όταν σηκώνουν στον πίνακα έλεγαν δεν φτάνουν τα χέρια του να γράψει την απάντηση και άλλα πολλά. Ήμουν ένα παιδί το οποίο είχα βιώσει βία στο σπίτι και έτσι αντιδρούσα και στο σχολείο καθόμουνα ήσυχος χωρίς να αντιδρώ.

Σε όσα έγραψες θέλω να πω ότι δεν φταίνε μόνο αυτοί αλλά και εμείς που δεν κάναμε/κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε αυτό. Στην ζωή θα βρεθούμε αντιμέτωποι σε πολύ δύσκολες καταστάσεις αν είναι να μένουμε ασταθείς χωρίς να παλεύουμε να διεκδικούμε το χάσαμε το παιχνίδι.

Ελπίζω να είσαι καλά και να δεις την θετική πλευρά της ζωής. Δεν θα σου πω να τα ξεχάσεις όλα ανήκουν στο παρελθόν κάτι το οποίο σε απασχολεί δεν ανήκει πουθενά είναι αληθινό και άσχημο εσύ θα βρεις τον τρόπο. Απολαύσε την ομορφιά της καθημερινότητας, χαμόγελα χωρίς λόγο και ας μας πουν τρελούς, δες την θάλασσα πως συνέχεια κινείται κάνε και εσύ το ίδιο.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast