Results 46 to 60 of 188
-
13-07-2017, 00:35 #46
Ελισαβετ πανε δυο χρονια. Που να ηξερες τα υπολοιπα, τελικα θα του εσπαγες εσυ τα μουτρα χαχα
Επισης σχετικα με το τελευταιο που λες οτι αν ηταν ολα ευκολα και μετρια πως θα ψαχναμε το μεσα μας παρατηρω πως ουτε αυτο εχει σημασια. Οι ανθρωποι που δεν ψαχνουν τιποτα ειναι πιο ευτυχισμενοι, ωραια τα λεμε και τα αναλυουμε ολα εδω μεσα με τις εμπειριες μας και τα λογια αλλα καποιοι ουτε τα μουτρα τους φαγανε καλα ουτε ψαξαν κατι και ζουνε τη ζωη τους μια χαρα, ωραια, αναλαφρα, ευτυχισμενοι...
- 13-07-2017, 00:47 #47
Μωρε θα θελα να του τα σπασω και με αυτα που ακουσα ήδη αλλά για να μη σου στερήσω τη χαρά το είπα :)
Για το άλλο που λες, μην συγκρίνεις Ναταλία, ο καθένας την ευτυχία του ή την δυστυχία του αλλιώς την ορίζει οπότε δεν έχει κανένα νόημα να μπαίνουμε σε σύγκριση ή να σκεφτόμαστε πώς θα ταν αν δεν σκεφτόμασταν, αν δεν κάναμε το ένα ή το άλλο...δεν θα ήσουν εσύ η Ναταλία σε αυτή τη περίπτωση και δεν θα ήμουν εγώ. Άλλο δρόμο προς την ευτυχία ή την ολοκλήρωση βρίσκει ο καθένας. Από αυτό που έχει ο καθένας μέσα του δεν μπορεί να κρυφτεί όση λογική και να βάλει κι όσες συμβουλές από "παθόντες" κι αν ακούσει κι όσο κι αν τα εκλογικεύσει τα πράγματα. Τρέχεις, τρέχεις να κρυφτείς βλέποντας τα τρεξίματα των άλλων λες εγώ την ζωή μου θα την ζήσω με ελαφράδα όπως λες, μα όπου και να πας απ τον εαυτό σου δεν γίνεται να κρυφτείς.
13-07-2017, 00:52 #48
ΚΙ επειδή έχω δει την έχεις και συ την πετριά με την ποίηση πάρε και λίγο Καβάφη που τον θυμήθηκα τώρα
Τι συμφορά, ενώ είσαι καμωμένος
για τα ωραία και μεγάλα έργα
η άδικη αυτή σου η τύχη πάντα
ενθάρρυνσι κ’ επιτυχία να σε αρνείται·
να σ’ εμποδίζουν ευτελείς συνήθειες,
και μικροπρέπειες, κι αδιαφορίες.
Και τι φρικτή η μέρα που ενδίδεις,
(η μέρα που αφέθηκες κ’ ενδίδεις),
και φεύγεις οδοιπόρος για τα Σούσα,
και πηαίνεις στον μονάρχην Aρταξέρξη
που ευνοϊκά σε βάζει στην αυλή του,
και σε προσφέρει σατραπείες και τέτοια.
Και συ τα δέχεσαι με απελπισία
αυτά τα πράγματα που δεν τα θέλεις.
Άλλα ζητεί η ψυχή σου, γι’ άλλα κλαίει·
τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών,
τα δύσκολα και τ’ ανεκτίμητα Εύγε·
την Aγορά, το Θέατρο, και τους Στεφάνους.
Aυτά πού θα σ’ τα δώσει ο Aρταξέρξης,
αυτά πού θα τα βρεις στη σατραπεία·
και τι ζωή χωρίς αυτά θα κάμεις.
Κι αμα θες να πεις και τα υπόλοιπα, κάνε ένα καινούργιο θέμα και πεστα να τον βρίσουμε όλοι παρέα :)
13-07-2017, 01:30 #49Miliva21Guest
13-07-2017, 01:44 #50Miliva21GuestΜα ναταλια αυτο που λες....το να το ξεκινησω λογικα απο συμπαθεια....και στο τελος μπορει να " κολλησ
ω " εγω κ να με φτυσει εχει γινει....
Το εχω κανει αυτο κ το εχω πει...(μπορει κ οχι)...με τον πρωην μου...ο πρωην μ δεν με ξετρελανε...θα ελεγα οτι συμβιβαστηκα γτ ηθελα τον μιστερ "πεθαινω λιωνω γι αυτον τωρααααα"....ενω ο δικος μου ηταν μια χλιαρη περιπτωση....που κρατησε ομως ενα χρονο και βαλε...και ειχαμε τα πανω μας τα κατω μας....και στο τελος εγω ημουν εκεινη που καθομουν σε αναμμενα καρβουνα τρεμοντας μη με χωρισει....και τλκ με χωρισε κ γω εκλαιγα .....και ελεγα μεγαλα λογια ...μπουχουχου ξανα σκεψου το....δν θα σε ξεχασω ποτε και τετοιες μαλακιες...
Μπορει να ημουν στη τσιτα .....και να με χωρισε εκεινος κ να "πληγωθηκα" ...ομως το οτι εκλαιγα κ οτι ημουν αναστατωμενη μη χωρισουμε....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΑΣ!!!!!!! ΗΤΑΝ ΦΟΒΟΣΣΣ.......!....!!!...! φοβος επδ τον ειχα συνηθισει...ηταν η ρουτινα μου ...ειχα δεθει μαζι του.....η ζωη μου ειχε ενα συγκεκριμενο προγραμμα το οποιο περιελαμβανε και αυτον......οσο και να ημουν αδιαφορη στην αρχη....στο τελος μας εδεσε η ρουτινα..κ φοβομουν να χωρισω απο καποιον που ειχα " δεθει.." ομως ηταν ΦΟΒΟΣ ...οχι ΕΡΩΤΑΣ....παρολο που αν με εβλεπες θα ελεγες οτι ημουν καψουρα ετσι οπως χτυπιομουν....ομως ηταν φοβος.....
Αλλο το ενα αλλο το αλλο
Αλλο η αναστατωση απο το παθος κ ο θαυμασμος και η ελξη προς ενα προσωπο κ αλλο η αναστατωση λογο φοβου οτι θα χασεις το ηρεμο στανταρακι σου ....
13-07-2017, 01:49 #51Miliva21GuestΤωρα σχετικα με τη λογικη και τη καρδια.....
Αν μου τυχαινε καποιος που θα με ξετρελαινε...θα τον διεκδικουσα....θα το κηνυγουσα...το εχω σκεφτει αλλα δν τυχαινει....
Τωρα ομως με βλεπω ξανα να πηγαινω με τη λογικη .............καλο παιδακι.....ικανοποιητικη επικοινωνια....ευχαριστη παρεα........καλο κομματακι εμφανισιακα....βουρ....κ οτι γινει.......
Και μαλλον ετσι σιγα σιγα.....μαζευοντας εμπειριες....να ξεριζωσω το πριγκιπα απο μεσα μου....να μη ψαχνω τρεμουλα... συγκινησεις παθη κ εντονους ερωτες............και να αρκεστω στη χλιαρη πραγματικοτητα......xD
13-07-2017, 10:18 #52
Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται; Στο περίπου... σορυ αμα το χεις ξαναπεί, αλλά δεν το θυμάμαι.
Υποθέτω όμως πως είσαι μικρή σχετικά. Αν είναι έτσι δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πηγαίνεις και λίγο χαλαρά όπως είπες.
Δεν εννοώ να συμβιβαστείς με κάτι που δεν σου αρέσει σε καμιά περίπτωση, εννοώ όμως οτι δεν είναι ανάγκη να είναι και ο πρίγκιπας που λες. Άσε που είναι μούφα ο πρίγκιπας εντελώς.
Αλλά αν είσαι μικρή χρειάζεσαι και τις εμπειρίες με την έννοια οτι μεγαλώνοντας οι άνθρωποι γινόμαστε πιο δύσκαμπτοι, νομίζουμε ότι μάθαμε πέντε πράγματα και άρα ξέρουμε τι θέλουμε και δεν δίνουμε πολύ χρόνο στους άλλους αν δεν ταιριάζουν στην εικόνα που έχουμε στο κεφάλι μας. Σε πιο μικρές ηλικίες όμως που αυτά δεν είναι τόσο ξεκάθαρα, είναι καλό να γνωρίζεις ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους ώστε να μαθαίνεις και τον εαυτό σου μέσα από αυτούς. Μην βιάζεσαι να σου βάλεις ταμπέλες "θέλω αυτό", "μ αρέσει το τάδε", δώσε χρόνο να δοκιμάσεις και να δοκιμαστείς και ίσως ανακαλύψεις πράγματα που δεν φανταζόσουν.
Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πρότεινα ποτέ να πας με την λογική και να προστατεύσεις την καρδιά σου κτλ...αν και όποτε έρθει και το τρελό και έντονο που ζητάς όρμα και ζήστο μέχρι τελευταία σταγόνα, αλλά μέχρι τότε δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δοκιμάζεις κι άλλα και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φέρουν αυτά.
13-07-2017, 13:01 #53
Καλα εγω δεν σου ειπα οτι αμα το παρεις χαλαρα στην αρχη απλα μπορει να κολλησεις μετα...μπορει να ερωτευτεις. Δεν ξερεις τι μπορει να γινει. Γιατι να θελεις σωνει και καλα κεραυνοβολο βασανιστικο ερωτα; Διαβαζεις πολλα αρλεκιν; :P λολ
Και γιατι πιστευεις οτι το να σου κανει κλικ καποιος κεραυνοβολα και τρελα ειναι πιο ουσιαστικο απο το να τον ερωτευτεις με το να τον γνωρισεις σιγα σιγα πρωτα; Ισα ισα το πρωτο μου φαινεται πιο επιφανειακο, βασιζεται σε σεξουαλικη χημεια και επιθυμια, στο δευτερο γνωριζεις τον αλλον και τον ερωτευεσαι για αυτο που ειναι, χωρις να σημαινει πως δεν θα ταιριαξετε και σε ολα τα αλλα.
Αυτο το τρελο κεραυνοβολο νομιζω ουτως η αλλως δεν το βιωνουν πολλοι ανθρωποι και δεν ειναι και ποτε υγιες.
Εγω να σου πω την αληθεια πιστευω πλεον πως δεν πρεπει να ειναι δυσκολος ο ερωτας, πρεπει να κυλαει ευκολα, να νιωθεις καλα και ομορφα, αγαλλιαση, οχι αναστατωση. Οι φουρτουνες και τα βασανα ειναι για οποιον εχει φουρτουνες και βασανα μεσα του και εχει δικα του θεματα θα δουλεψει μεσα απο αλλους για καμβα...ειναι λιγο μακιαβελικος αυτος ο ερωτας. Εχει να κανει και με τις εσωτερικες αναγκες του καθενα δηλαδη νομιζω. Και το ξερω καλα και το ξερεις καλα πως αμα σου ερθει κατι σαν αυτο που εχεις στο μυαλο σου θα το επιδιωξεις και θα το ζησεις και καλα θα κανεις με βαση τα προσωπικα σου δεδομενα, αυτο χρειαζεσαι/θελεις τωρα. Εγω δεν το θελω καθολου, δεν θελω δραματα. Ειμαι σε φαση που και στο συναισθημα πιστευω στην αριστοτελικη χρυση τομη, η υπερπληθωρα σε ενταση δραματα συναισθηματα ειναι ανεπιθυμητη. Και προσεξε δεν μιλαω για μετριοτητα, μιλαω για την ιδανικη περιπτωση οπως την καταλαβαινω. Τεσπα, εκαστος στο ειδος του δηλαδη... :)
13-07-2017, 19:58 #54
σε εμενα αλλα ελεγες επειδη δεν τρελλαθηκα εξαρχης
13-07-2017, 20:12 #55
Ουτε αργοτερα τρελλαθηκες...αλλο να εξελισσεται κατι σταδιακα επειδη υπαρχουν καποιες καλες βασεις και αλλο ακομα και μετα τον χωρισμο σου να λες σε αλλο ποστ "δεν τρελαθηκα και ποτε για καμια πρωην μου" ...εκει ηταν ξεκαθαρα η συνηθεια και ο φοβος που λεει η μιλιβα.
Εγω λεω οτι και κατι που ξεκιναει χαλαρα μπορει να εξελιχθει σε ερωτα, οχι σε συμβιβασμο. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
13-07-2017, 21:57 #56
ποιος το πε αυτο???δεν τρελλαθηκα εξαρχης εννοουσα αμα το παμε ετσι για κανεναν δεν ηταν ερωτας ηταν μια συνηθεια απο την στιγμη που λες οτι τον ερωτευτηκες και τον απομυθοποιησες 10 φορες δηλαδη εσυ εισαι η σψστη και οι αλλοι οι λαθος?
13-07-2017, 22:31 #57
Ρε φιλε σε ασχετο με τον χωρισμο σου ποστ εγραψες οτι ποτε στη ζωη σου ουσιαστικα δεν τρελαθηκες για καμια γυναικα στη ζωη σου ως τωρα και οτι ισως καποτε ζησεις τον ερωτα.
Εγω δεν ειπα οτι δεν το ενιωσα ποτε. Εσυ το ειπες. Αλλο το πως ξεκιναει κατι (που εδω μιλαμε για κεραυνοβολος ερωτας εναντι σταδιακου) και αλλο ο τελικος απολογισμος που δινεις (και ο δικος σου ειναι ξεκαθαρα οτι συμβιβαστηκες και συνηθισες, εγω ουδεποτε ειπα τετοιο πραγμα). Τωρα αν θες να συγκρινουμε ασχετα πραγματα ενω σου εχω εξηγησει τη διαφορα οκ οτι καταλαβες. Επισης αν απο την εξηγηση μου του πως εξελισσεται και ανανεωνεται ενας ερωτας χωρις να χρειαζεται να σου "τελειωσει" ποτε εσυ καταλαβες οτι καναμε το ιδιο πραγμα η οτι δεν ερωτευτηκα ποτε παλι οκ, οτι καταλαβες, τι να σου πω.
13-07-2017, 22:41 #58
Αυτο την απαντηση σου σε ενα ποστ ironman δεν θα την εδειχνες ποτε σε καποια που "ερωτευτηκες" ταχα μου:
εγω ημουν ατολμος προσωπικα και μην νομιζεις την πρωτη μου κοπελα απο τηλεφωνο την ειχα ψησει βεβαια εγω ειχα και θεμα με την κοινωνικοτητα μου και βολευτηκα με σχεσεις εμφανισιακα πολυ κατωτερες απο εμενα κατα κοινη ομολογια φοβομουν να διεκδικησω αυο που μου αρεσε πραγματικα γιατι φοβομουν την απορριψη ειχα ομως την λογικη δεν πειραζει ας πιασω και την ασχημουλα βασικα η πρωτη μου βγηκε πολυ ασχημη ενω στις φωτο που μου εστειλε ενω ημουν στρατο φαινοταν πολυ καλυτερη οταν την ειχα δει στεναχωρεθηκα αλλα στρατο ημουν δεν βαριεσαι την κρατησα ασε που ειχα αναγκη απο μια ενεση αυτοπεποιθησης και με ηθελε και πολυ σκεφτηκα αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις κατι θα εχει να με μαθει και αυτη στην ουσια δεν εμαθα κατι μαλλον εμαθα να παιζω εκ του ασφαλους στα ρηχα στην ζωη μου βρηκα καλες κοπελες που στην πορεια αγαπησα αλλα καμια δεν ηταν το ουπερ ουαου δεν με συγκλονησε θελω να πω ο απολυτος ερωτας οχι οτι δεν θα ηθελα να τον ζησω αλλα προεχουν αλλα πραγματα τωρα για να ειμαι καλα με εμενα.
Για πες...θα το εδειχνες αυτο το ποστ στην πρωην σου; Νομιζω οχι.
Αλλο το θεωρω τον αλλον εμφανισιακα κατωτερο και βολευομαι σε κατι ρηχο οπως ειπες επειδη μου κανει το αλλο ατομο τον ψυχολογο (το ειπες και αυτο για την πρωην σου σε αλλο ποστ) και αλλο ερωτευομαι καποιον σταδιακα. Λεω εγω τωρα. Ποιος ειπε οτι το σταδιακο δεν μπορει να γινει και απολυτο; Ισα ισα εχει τον χωρο και τον χρονο να ωριμασει σε κατι πολυ καλο.
13-07-2017, 23:08 #59
τον απολυτο ερωτα!! μπαινεις στην διαδικασια να μου απαντησεις με σεντονια και ψυριζεις καθε τι που εχω πει εσυ δηλαδη τι μου λες θα εδειχνες στον πρωην σου οτι την μια ησουν ετσι και την αλλη γιουβετσι?νομιζεις τι οτι εσυ τα χεις κανει ολα τελεια στη σχεση σου και εγω ημουν ο τοοοοοσσοοο λαθοςς??ναι το εμφανισιακα κατωτερος δεν το ειπα για την συγκεκριμενη εχω μπλεξει ομως και σε τετοιες περιπτωσεις τουλαχιστον δεν κρυβομαι
13-07-2017, 23:11 #60
α μαλιστα εβγαλες την διαγνωση εγω δεν ερωτευθηκα ποτε ενταξει οκκκ να μη στο χαλασω σε σταδια δεν ερωτευθηκα οχι δεν ερωτευθηκα ποτε