Φιλία μεταξύ γυναικών-αντρών - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 90
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    ..................

Senior Member
    Εάν θέλετε με προσωπικό μήνυμα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Tania96 View Post
    Εάν θέλετε με προσωπικό μήνυμα.
    Οκ τότε
    Πρέπει όμως να φτάσεις συνολικά τα 50 μηνύματα στο φόρουμ,έχεις άλλα 16.

Senior Member
    Ρωτήστε με τότε από εδώ ότι θέλετε

Senior Member
    Δεν ξέρω εάν είμαι συναισθηματική γιατί τα συναισθήματα αυτα εκδηλώνονται κυρίως το χρονικό διάστημα που δεν είμαι καλά. Γενικά σκέφτομαι λογικά και οι αποφάσεις μου -επιλογές καθορίζονται από τη λογική.
    Σχετικά με το προηγούμενο μήνυμα μου ήταν ένας από τους λόγους που δημιούργησα το θέμα. Και αυτό είναι η αμηχανία που αισθάνομαι απέναντι στα αγόρια, κάτι που παλαιότερα δεν υπήρχε και αυτό το εξήγησα ως αποτέλεσμα όλων όσων ακούω σχετικά με τα αγόρια.
    Κοπέλα μου, δεν είσαι πια 12 χρονών! Και συγγνώμη για το ύφος και για το θάρρος που παίρνω. Απλά πρέπει λίγο να σε ταράξω και να σε ξαφνιάσω... Χαχαχα!

Παλαιότερα, σε μικρότερες ηλικίες, τα αγοράκια δεν ήξεραν σε τι χρησιμεύει το πουλάκι τους, με όλο το θάρρος και πάλι. Τα αγόρια μεγάλωσαν. Γίναν άντρες. Έχουν άλλα ενδιαφέροντα και άλλες απαιτήσεις από μια κοπέλα, στην πλειονότητά τους. Μη ψάχνεις την εξαίρεση στον κανόνα. Το στοργικό και παρηγορητικό φίλο. Θα χάσεις τον χρόνο σου, ειλικρινά.

Όχι ότι δεν υπάρχουν στοργικοί και παρηγορητικοί άντρες, αλλά αυτοί δεν θέλουν να έχουν τη ρετσινιά του φίλου. Είναι ένα πλήγμα στην περηφάνια ενός νεαρού άντρα, να τον έχεις τσιμεντωμένο στη friendzone...

Εσύ τι θες και πως αισθάνεσαι τη φιλία ενός άντρα και μιας γυναίκας, στην ηλικία των 21-22 που βρισκόμαστε εσύ και εγώ; Να πάμε να παίξουμε μπιλιάρδο; Να πάμε γήπεδο; Η φιλία άντρα-γυναίκας, είναι πολύ επιδερμική σε αυτές τις ηλικίες. Και πρέπει να είναι τυπική και χωρίς υπερβολική οικειότητα. Γιατί θα αρχίζουν να μπαίνουν σκέψεις...

Πρέπει να ωριμάσεις. Τα αγόρια αλλάζουν και γίνονται άντρες και εσύ με τη σειρά σου, γυναίκα.

Προσέγγισε κοπέλες για φίλες. Πρέπει να έχεις θηλυκότητα. Και η θηλυκότητα περιλαμβάνει πολλά. Ντύσιμο, αξεσουάρ, παπούτσια, βάψιμο, άρωμα, κινήσεις...

Πρέπει να παίξεις πια το ρόλο του ΘΗΛΥΚΟΥ, της ΓΥΝΑΙΚΑΣ και όχι του αγοροκόριτσου...

Πιστεύω να κατάλαβες το σκεπτικό μου. Για ό,τι θες, είμαι διαθέσιμος να σου απαντήσω.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Banned
    δε καταλαβαινω γιατι κανεις αυτο το διαΧΩΡΙΣΜΟ μεταξυ φιλιας και σεξ φοβασαι την αμηχανια? μπορει καπιος πχ να μην ειναι κοθολου στρειτ και να βλεπει τις γυναικες σαν φιλες αν και οι περισσοτεροι δε τους χαλαει τιποτα σπανια καπιος ειναι τοσο διαφορετικος.

Senior Member
    Γυπαετε Γουάι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Καλησπερα, χαίρομαι πολύ που απαντάτε στο θέμα που έχω δημιουργήσει και έτσι μου δίνετε την ευκαιρία να εκφράσω όλα όσα πιστεύω.
    Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί ύστερα από όλα όσα έγραψα ίσως έχουν μείνει θολά και δεν ήμουν απόλυτα σαφής
    Είμαι μία κοπέλα που μου αρέσουν περισσότερο τα "αντρικά" επαγγέλματα, ενδιαφέροντα όμως αυτό δεν με καθιστά άντρα, εννοώντας ότι και περιποιούμαι τον εαυτό μου και ασχολούμαι με την εμφάνιση μου, απλώς δεν θα το δείξω και δεν θα προσπαθήσω πάρα πολύ.
    Δεύτερον απαντώντας σε σχόλιο θέλω να πω πως δεν με ξαφνιάζει το γεγονός πως τα αγοράκια γίνονται άντρες και σταματούν να ασχολούνται με παιχνιδάκια και δεν συμπεριφέρονται όπως στην παιδική τους ηλικία.
    Το μοναδικό πράγμα που έγραψα είναι κατα πόσο μπορεί να υπάρξει φιλία δεδομένων όλων των συνθηκών της εξέλιξης και των δύο φύλων. Μπορεί σίγουρα κατα πλειονότητα να μην υπάρχει αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία, και αυτή ήταν ο λόγος διαφωνίας με οικείους.
    Όσο για το εάν αισθάνομαι αμήχανα να συνυπάρχουν φιλία και ερωτικό ενδιαφέρον όχι δεν αισθάνομαι περίεργα.

Senior Member
    Καλησπερα, χαίρομαι πολύ που απαντάτε στο θέμα που έχω δημιουργήσει και έτσι μου δίνετε την ευκαιρία να εκφράσω όλα όσα πιστεύω.
    Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί ύστερα από όλα όσα έγραψα ίσως έχουν μείνει θολά και δεν ήμουν απόλυτα σαφής
    Είμαι μία κοπέλα που μου αρέσουν περισσότερο τα "αντρικά" επαγγέλματα, ενδιαφέροντα όμως αυτό δεν με καθιστά άντρα, εννοώντας ότι και περιποιούμαι τον εαυτό μου και ασχολούμαι με την εμφάνιση μου, απλώς δεν θα το δείξω και δεν θα προσπαθήσω πάρα πολύ.
    Δεύτερον απαντώντας σε σχόλιο θέλω να πω πως δεν με ξαφνιάζει το γεγονός πως τα αγοράκια γίνονται άντρες και σταματούν να ασχολούνται με παιχνιδάκια και δεν συμπεριφέρονται όπως στην παιδική τους ηλικία.
    Το μοναδικό πράγμα που έγραψα είναι κατα πόσο μπορεί να υπάρξει φιλία δεδομένων όλων των συνθηκών της εξέλιξης και των δύο φύλων. Μπορεί σίγουρα κατα πλειονότητα να μην υπάρχει αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία, και αυτή ήταν ο λόγος διαφωνίας με οικείους.
    Όσο για το εάν αισθάνομαι αμήχανα να συνυπάρχουν φιλία και ερωτικό ενδιαφέρον όχι δεν αισθάνομαι περίεργα.
    Δεν είναι θέσφατα οι απόψεις μας. Σίγουρα μπορεί να υπάρξει φιλία αντρών-γυναικών, δεν αποκλείεται. Εμείς όμως σου λέμε τον κανόνα. Σε επίπεδο "κολλητών" θα ήταν σαν να έπιανες το τζόκερ.

Και όταν παίζεις τζόκερ, πρέπει να προετοιμαστείς για να χάσεις και όχι για να κερδίσεις! Γιατί βάσει πιθανοτήτων, αυτός είναι ο κανόνας.

Και αυτό να το έχεις σαν μότο στη ζωή σου. Λίγες προσδοκίες συνεπάγονται λίγες απογοητεύσεις. Πολλές προσδοκίες συνεπάγονται πολλές απογοητεύσεις. Και αν θες μέσα σου να είσαι κερδισμένη, μη περιμένεις τίποτα και από κανένα...

Πάντα υπάρχουν γυναίκες σε ανδροκρατούμενα επαγγέλματα, αλλά αυτό απαιτεί από τη μεριά σου, ατσάλινα νεύρα.

Είχα μια πολύ καλή φίλη μου στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, η οποία έμοιαζε πολύ με εσένα. Ήταν αγοροκόριτσο, της άρεσε το ποδόσφαιρο, έκανε παρέα με αγόρια αλλά δεν παραμελούσε το ντύσιμό της και την εμφάνισή της. Ήταν ντυμένη στην πένα.

Σήμερα, σπουδάζει στο Ναυπηγών Μηχανολόγων, σε ένα ανδροκρατούμενο τμήμα. Και θα δουλέψει σε έναν ανδροκρατούμενο κλάδο.
    Θέλει να είσαι σκληρό καρύδι για να επιβιώσεις σε ανδροκρατούμενα περιβάλλοντα. Γιατί μη το ξεχνάς: δεν λείπει ο σεξισμός, τα πειράγματα, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, το bullying από ανδροκρατούμενες κλίκες...

Banned
    οι κανονες ειναι λιγο βαρετοι στο μυαλο των περισσοτερων ζουζουνιζουν οι εξαιρεσεις...
    αυτο δε φτανει για να πεις οτι εισαι αγοροκοριτσο πραγματικο αγοροκοριτσο μπορει πχ να βλεπει αντρα και να φουντωνει μπορει και να μην εχει πλησιασει αντρα ποτε στη ζωη του...
    αρα αυτο σημαινει οτι εχεις απλα μια κλιση.

Senior Member
    Σίγουρα οι απόψεις όλων όσων απαντούν στο θέμα δεν είναι οι μοναδικές ωστόσο είναι απόψεις που πίσω από καθεμία υπάρχει μια συγκεκριμένη νοοτροπία.
    Όσον αφορά για τις προσδοκίες δεν περιμένω τίποτα και απο κανέναν, μόνο από τον εαυτό σου μπορείς να έχεις απαιτήσεις από κανέναν άλλο.
    Πάντως ανέκαθεν μου άρεσε να συγκρίνομαι με τους άντρες, δεν μου αρέσει επειδή είμαι κοπέλα είτε αυτό είναι στον αθλητισμό, στα μαθήματα και αργότερα στην εργασία να νομίζουν ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω, όπως άλλωστε είναι αυτοί είμαι και εγώ. Μπορεί για εμένα λόγω ότι είμαι γυναίκα να είναι πιο δύσκολο κάτι που θεωρείται εύκολο για έναν άντρα όμως για εμένα δεν είναι ακατόρθωτο.

Senior Member
    Σίγουρα οι απόψεις όλων όσων απαντούν στο θέμα δεν είναι οι μοναδικές ωστόσο είναι απόψεις που πίσω από καθεμία υπάρχει μια συγκεκριμένη νοοτροπία.
    Όσον αφορά για τις προσδοκίες δεν περιμένω τίποτα και απο κανέναν, μόνο από τον εαυτό σου μπορείς να έχεις απαιτήσεις από κανέναν άλλο.
    Πάντως ανέκαθεν μου άρεσε να συγκρίνομαι με τους άντρες, δεν μου αρέσει επειδή είμαι κοπέλα είτε αυτό είναι στον αθλητισμό, στα μαθήματα και αργότερα στην εργασία να νομίζουν ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω, όπως άλλωστε είναι αυτοί είμαι και εγώ. Μπορεί για εμένα λόγω ότι είμαι γυναίκα να είναι πιο δύσκολο κάτι που θεωρείται εύκολο για έναν άντρα όμως για εμένα δεν είναι ακατόρθωτο.
    Νομίζω πως σιγά-σιγά, η εικόνα σου ξεθολώνει. Να σε ρωτήσω κάτι προσωπικό; Σε ποιον έχεις περισσότερη αδυναμία; Στη μαμά ή στο μπαμπά σου; Νομίζω ότι σε έχει επηρεάσει η πατρική φιγούρα αρκετά. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Επίσης, πως και πότε άρχισες να συγκρίνεσαι με τα αγόρια;

Νομίζω πως σιγά σιγά μπήκαμε στο δρόμο για την αλήθεια και οδεύουμε συντόμως στον προορισμό μας. Για πες λεπτομέρειες...

Senior Member
    Δεν ζητώ τίτλο για το αν είμαι ή οχι αγοροκόριτσο. Μάλιστα αυτή η λέξη δεν μου αρέσει καθόλου, τι θα πει αγοροκόριτσο? Γιατί μία κοπέλα που μπορεί να μην ασχολείται τόσο πολύ με κούκλες και είναι πιο αθλητική, μπορεί να μιλάει με τα αγόρια χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα και όπως επίσης δεν έχει κανένα θέμα να εκτεθεί όπως το να μην είναι βαμμένη, να μην μπαίνει σε καλούπια.
    Γιατί πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα στερεότυπα που θεωρούνται αποδεκτά και φυσιολογικά και να μην θεωρείται φυσιολογικό μία κοπέλα να έχει πολύπλευρη προσωπικότητα περιλαμβάνοντας τόσο γυναικεία όσο και αντρικά χαρακτηριστικά χωρίς να χαρακτηριστεί?

Senior Member
    Και τους δύο αλλά περισσότερο τον μπαμπά μου. Δεν συγκρίθηκα κάποια συγκεκριμένη στιγμή, από την ημέρα που γεννήθηκα μέχρι τώρα έχω αυτό το συναίσθημα
    Δεν συκρίνομαι με συγκεκριμένο τρόπο απλώς θεωρώ στους τομείς που ανέφερα παραπάνω όπως στον αθλητισμό, στα θετικά μαθήματα, σε τομείς δηλαδή που γενικά θεωρούνται τα αγόρια καλύτερα από τα κορίτσια.
    Και να πω πως μου αρέσουν τα αγόρια.

Senior Member
    Δεν ζητώ τίτλο για το αν είμαι ή οχι αγοροκόριτσο. Μάλιστα αυτή η λέξη δεν μου αρέσει καθόλου, τι θα πει αγοροκόριτσο? Γιατί μία κοπέλα που μπορεί να μην ασχολείται τόσο πολύ με κούκλες και είναι πιο αθλητική, μπορεί να μιλάει με τα αγόρια χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα και όπως επίσης δεν έχει κανένα θέμα να εκτεθεί όπως το να μην είναι βαμμένη, να μην μπαίνει σε καλούπια.
    Γιατί πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα στερεότυπα που θεωρούνται αποδεκτά και φυσιολογικά και να μην θεωρείται φυσιολογικό μία κοπέλα να έχει πολύπλευρη προσωπικότητα περιλαμβάνοντας τόσο γυναικεία όσο και αντρικά χαρακτηριστικά χωρίς να χαρακτηριστεί?
    Αυτο που περιγραφεις παραπανω σημαινει γυναικα με αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση, και αυτο ειναι που φερνει πολλους σε αμηχανια.
    thumbs up

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast