Results 46 to 60 of 90
Thread: Φιλία μεταξύ γυναικών-αντρών
-
19-07-2017, 21:14 #46
Κοπελιά, ηρέμησε. Δεν απονέμουμε τίτλους εδώ. Εδώ σε βοηθάμε να βρεις την αλήθεια μέσα σου. Να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν και δεν έχουμε κανένα όφελος. Αντιθέτως, στη φιλοτιμία μας εξαρτάται αν θα συμμετάσχουμε και θα βοηθήσουμε ένα άλλο μέλος.
Δεν θα βγάλουμε ανακοίνωση στην τηλεόραση και ούτε θα σε διαπομπεύσουμε γυρίζοντάς σε γουλί και βάζοντάς σου ταμπέλα "είμαι αγοροκόριτσο". Θέλουμε να σε μάθουμε καλύτερα, για να δούμε γιατί βασίζεσαι σε φιλίες με αγόρια, σε αντρικές ασχολίες και είσαι πιο αθλητική... Τι σε έκανε να διαφέρεις από το πλήθος;
Δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό, αλλά ψάχνουμε να βρούμε την άκρη. Φιλικά πάντα, με πολλή κατανόηση.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
- 19-07-2017, 21:22 #47
Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
19-07-2017, 21:25 #48
Δεν ξέρω γιατί το εξέλαβες ως ένταση, εκτιμώ ότι απαντάτε και είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε ανιδιοτελώς, όμως επειδή το ακούω συχνά ίσως γι αυτό απάντησα με αυτόν τον τρόπο.
Εκτός από αυτό, τι μέκανε να διαφέρω από το πλήθος? Καλή ερώτηση.
Βλέποντας φωτογραφίες από πολύ μικρή ηλικία καταλαβαίνω πως δεν επηρεάστηκα από κάτι, για παράδειγμα το περιβάλλον απλώς ήταν έμφυτο όλο αυτό. Πιθανότατα ισχυροποιήθηκε γιατί δεν με πίεσε κανένας, για παράδειγμα η μητέρα μου να συμπεριφέρομαι σαν κλασικό κοριτσάκι.
Πάντως πιστεύω πως υπάρχουν και άλλες κοπέλες σαν εμένα, έχω συναντήσει μάλιστα και κάναμε παρέα.
19-07-2017, 21:30 #49
Έχεις κουραστεί Τάνια να το ακούς αυτό, λες και έχεις λέπρα... Σε καταλαβαίνω και συγγνώμη που σε παρεξήγησα. Είσαι εξαίρετη και ευγενικότατη κοπέλα.
Μόνη σου πήρες πρωτοβουλία να ασχοληθείς με τον αθλητισμό ή σε έβαλαν οι γονείς σου; Όπως και να' χει, το να καλλιεργείς στο παιδί νοοτροπία νικητή από μικρή ηλικία, είναι η καλύτερη επένδυση.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
19-07-2017, 21:36 #50
Εγώ ακόμα δε σε κατάλαβα κ μου την σπάει που θεωρείς τα αγόρια ανώτερα αλλά ταλέντα έχει μια γυναίκα αλλά ένας άντρας πχ ένας άντρας μπορεί να είναι καλός αθλητής αλλά να πετάει κοτσανεσ επίσης μια γυναίκα να μην έχει σπουδάσει κ να έχει πιο πολύ μυαλό από καθηγητή πανεπιστημίου συνήθως αυτά ισχύουν
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-07-2017, 21:47 #51
Ναι εγώ επέλεξα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό, γιατί μου άρεσε πολύ. Παρακολουθούσα αγώνες με τους γονείς μου μπάσκετ και άλλων αθλημάτων και ίσως αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο.
Ακόμη δεν θεωρώ ούτε ανώτερο ούτε κατώτερο κάποιο από τα δύο φύλα μόνο ισότιμα
19-07-2017, 21:52 #52
Οι γυναίκες έχετε πιο πολύ μυαλό αλλά δεν είστε σκληρές είστε καλομαθημενεσ σκληρές είναι οι φτωχές κ τις λατρεύω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-07-2017, 21:52 #53
19-07-2017, 22:00 #54
Ευχαριστώ, αν και δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι σπουδαίο. Από τότε που ασχολούμαι με τον αθλητισμό θαύμαζα τους αθλητές που ήταν ταπεινοί, προπονούνταν πολύ, ήταν αφοσιωμένοι στο στόχο τους, πετύχαιναν και κατάφερναν να διακριθούν με την αξία τους. Μετρημένοι στα λόγια. Μία γυναίκα αθλήτρια που θαυμάζω είναι η Εβίνα Μάλτση έχει πολλά χαρακτηριστικά από όσα περιέγραψα
19-07-2017, 22:02 #55
αν εισαι ο νεξτ αινσταιν μπορει να μη χρειαζεσαι στερεοτυπα επειδη ομως ειναι πολυ δυσκολο να διαθετει καπος τοσο μυαλο αν δεν καταταξεις κατι καπου δε βγαζεις ευκολα ακρη πρεπει να βγαλεις καπιο σχεδιο στο μυαλο σου εχει αυτο και αυτο και αυτο.
19-07-2017, 22:05 #56
Ήμουν σίγουρος ότι θα μου έλεγες για την Εβίνα Μάλτση, από γυναίκες αθλήτριες!
Άρα, οι μπασκετμπολίστες του NBA και της Ευρωλίγκας δεν σου κάνουν τόσο γκελ όσο μερικοί άλλοι που έχουν τα χαρακτηριστικά που μου λές.
Το ρώτησα, γιατί όλες οι γυναίκες που διαπρέπουν στον αθλητισμό, στις τέχνες, στο επιχειρείν, στις επιστήμες, πάντα έχουν και ένα ανδρικό πρότυπο αλλά και ένα γυναικείο πρότυπο.
Η κοπέλα που σου έλεγα, συνεχώς, μας έλεγε πόσο θαύμαζε τη Μαρί Κιουρί! Ήξερε με το νι και με το σίγμα κάθε πτυχή του έργου της και της ζωής της!Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
19-07-2017, 22:06 #57
Μπορείτε να γίνετε πιο σαφής? Τι ακριβώς εννοείτε?
19-07-2017, 22:15 #58
Στον αθλητισμό κυρίως επικεντρώνομαι στην Ελλάδα γιατί είναι διαφορετικές οι συνθήκες, παρακολουθώ περισσότερο τους αγώνες. Για εμένα δεν παίζει ρόλο τόσο πολύ η εικόνα που έχουν όλοι για έναν αθλητή πόσο διάσημος είναι, εάν είναι όμορφος και άλλα τέτοια αλλά αυτό που βγάζει για παράδειγμα στο παρκέ , η αθλητική παιδεία, η μορφή και τα χαρακτηριστικά του παίκτη. Γι αυτό από άντρες ως αθλητικό πρότυπο είναι ο Διαμαντίδης που παρά τις επιτυχίες και όσα έχει κατορθώσει διατηρεί χαμηλό προφίλ.
Ειλικρινά γιατί πίστευες πως θα έλεγα την Εβίνα?
19-07-2017, 22:20 #59
Πάντως είναι ολόκληρη φιλοσοφία που έχεις χτίσει εδώ και χρόνια. Και νομίζω πως είσαι σωστή.
Λίγα λόγια, πολλή δουλειά. Διάκριση με αξιοκρατικά κριτήρια.
Στην αρχή, σε είχα ψυχολογήσει αλλιώς. Αλλά αφού σου αρέσει να διακρίνεσαι και να παίρνεις αυτό που θες με σκληρή δουλειά, όσα σε προβληματίζουν θα τα αντιμετωπίσεις πιο εύκολα.
Αυτό που ρώτησα και πιο πάνω: Οι εμπορικοί παίκτες, τα μεγάλα ονόματα του μπάσκετ της δικής μας εποχής (Μπράιαντ, ΛεΜπρον, Γκασολ, Τζινόμπιλι, Νοβίτσκι, Σπανούλης, Διαμαντίδης) ήταν πρότυπά σου; Edit: Πέτυχα διάνα
Γιατί όσο να' ναι, το γυναικείο μπασκετ, όπως και όλα τα αθλήματα που αγωνίζονται γυναίκες στην Ελλάδα (εκτός του πόλο και του βόλλεϋ), πιστεύω ότι ακόμη και σήμερα δεν έχουν τόση αναγνωρισιμότητα. Τα μικρά κορίτσια, δυσκολεύονται να βρουν γυναικείο πρότυπο σε πολλά αθλήματα, λόγω της ελάχιστης προβολής από τα μίντια.
Πίστευα ότι θα έλεγες την Εβίνα, αφού σου αρέσει το μπάσκετ και λόγω της πρόσφατης επιτυχίας (ηγέτιδα ήταν η Μάλτση)...! Και γενικά, έχει σπουδαίες διακρίσεις στην καριέρα της.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
19-07-2017, 22:36 #60
Οπότε τελικά ποιο είναι το πρόβλημα μου? Μήπως όλα είναι στο μυαλό μου και προβληματίζομαι χωρίς κανένα λόγο?
Τελικά ύστερη από αυτή την εκτενή συζήτηση έβγαλες κάποιο συμπέρασμα? Για εμένα με τους άντρες, έχω θέμα ή όχι? Γιατί εν τέλει μπερδεύτηκα