φοβος απορριψης αποτυχιας κοινωνικη φοβια φοβος καθηλωτικος - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 101
    Senior Member
    σημερα πηγα ειδα το προτζεκτ και ενοιωσα μια καποια ευχαριστηση που του δωσα ζωη που υπαρχει χαριν της ιδεας μου που δεν το ανεβαλλα οταν ηταν να το κανω το εκανα μετα σκεφτηκα την φιλη μου ποσο ενθαρρυντικη ηταν απο την συλληψη περσυ μεχρι την υλοποιηση του φετος και με επιασε μια στεναχωρια εκεινη την ωρα της μοναξιας που ειχα εκει παντως σε γενικες γραμμες παντου βρισκω αδιεξοδα περναω πολλες ωρες την μερα μοναχος μου χωρις φιλους μιλαω με οποιον βρω εστω για ενα γεια μια χαιρετουρα κατι τελοσπαντων τωρα σκεφτομαι οτι ποσοι ακομα θα ειναι στη θεση μου χωρισμενοι ισως και ακομα χειροτερα αποκομμενοι απο φιλους με παιδια κερατωμενοι προδωμενοι χιλια δυο

Senior Member
    ειδα ενα ονειρο το απογευμα ειδα τον σταθη ψαλτη τον κωστα καρρα και μια γυναικα περιεργο.. ελεος θα ηθελα τωρα να παω διακοπες μονος μου να κοιμαμαι οποτε θελω να ξυπναω οποτε θελω αλλο ονειρο απο κει αυτο το καλοκαιρι ειναι οτι πιο ασχημο εχω βιωσει

Senior Member
    σημερα εχω τρομερο αγχος και νοιωθω πολυ ευαισθητος δεν εχω διαθεση και νοιωθω μεγαλη αδυναμια καθησα εξω με εναν πελατη προσπαθουσα να ειμαι ευδιαθετος αλλα ημουν κουρασμενος δεν κοιμαμαι καλα δεν τρωω δεν γυμναζομαι αγχος αγχος αγχος θα προσπαθω να μην παω κοντρα στο αγχος οταν παρουσιαζεται και να κανω πραγματα οταν υποχωρει νοιωθω καλα μονο οταν παω για υπνο το βραδυ ειναι το γνωστο οποιος φοβαται παει και κοιμαται

Senior Member
    σκατα και αποσκατα σημερα μαλωσα με την μανα μου για μια διχογνωμια που ειχαμε πανω σε κατι που επρεπε να ειχε κανει και απενεχοποιησε τον εαυτο της ως κατι μη σημαντικο σημαντικο ομως ηταν γιατι ειχε να κανει με καποιο οικονομικο οφελος και δεν μας τρεχουν απο τα μπατζακια αυτη την στιγμη η απαθεια της ομως με εξοργισε πραγματικα νοιωθω πολυ μονος ομως εχει και αυτη καποια δικαια γιατι της εχουν πεσει πολλα απο την αλλη ομως καποια πραγματα πρεπει να γινονται γιατι απο αυτα ζουμε πολλα ασχημα πραγματα σημερα πολλα ομως κακη διαθεση μοναξια ενας ανθρωπος να ακουμπησω πραγμτικα δεν υπαρχει ακομα και στην πρωην μου που μιλαμε δεν θελω να πω τιποτα δεν θελω να κλαφτω ουτε να φαινομαι αδυναμος τωρα που τα γραφω εδω σαν να ηρεμω καπως οπως και να χει πολυ αβεβαιοτητα αγχος και ανασφαλεια

Senior Member
    ηρθαν δυο παιδια που ξερω λιγο αλλα μιλησαμε για πολλα πραγματα λες και ειμασταν για χρονια κολλητοι ενοιωσα καλυτερα παω για υπνο δεν ξερω πραγματικα τι εχω κοινωνικη φοβια αγχωδη διαταραχη καταθλιψη ολα μαζι?θελω να καταγραψω τους φοβους μου αλλα δεν θα τελειωσω ποτε δεν φοβαμαι πραγματα καταστασεις και σκεψεις φοβαμαι

Senior Member
    σημερα ειχα μια πολυ καλη μερα ειχα αισιοδοξια εχω βρει ποια ειναι τα πραγματα που με χαλανε και τα δουλευω στο μυαλο μου σιγα σιγα σαφως δεν θα λυθουν σε μια μερα αλλα θα λυθουν οσο τα δουλευω στο μυαλο μου τοσο θα τα λυνω το θεμα ειναι οτι πρεπει να δινεις στον εαυτο σου χρονο αλλα απο την αλλη δεν πρεπει να σου γινουν και εμμονη και να τα σκεφτεαι ολη μερα τα δουλεψες οσο τα δουλεψες μετα τελος

Senior Member
    σημερα δεν νοιωθω τιποτα δεν φοβαμαι τιποτα οσα ερθουν και οσα πανε προσπαθω να κοινωνικοποιουμαι οσο μπορω και το καταφερνω δουλευω στο μυαλο μου καποιες καταστασεις που με φοβιζουν και συντομα θα ειμαι ετοιμος τα πρωινα οταν ξυπναω οπως παντα αθλια αλλα παντα γενικα θυμαμαι τις πιο περιεργες σκεψεις και ανυσηχιες τοτε τις εκανα οταν ξυπναγα μια ζωη. δεχτηκα συγχαρητηρια για την ιδεα και υλοποιηση του προτζεκτ μου απο ατομο γνωστη του ειδους οχι μαλακιες μου βγαλε το καπελο και μου ειπε οτι θα ερθει να το δει και ο ιδιος προσωπικα και να με βοηθησει οπως μπορει απο την αλλη με ενα παλιο φιλο εξεταζουμε μια αλλη δουλιτσα για την ερχομενη ανοιξη ειδωμεν η πρωην μου με εψαχνε να δω που χαθηκα ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ και τι κανω ε πως βεβαια να μην χασουμε τον υποτακτικο το σιγουρακι το δεδομενακι ειμαι αδυναμος ακομα αλλα θα δυναμωσω σε ολα οσο δουλευω τις αδυναμιες και τις γνωριζω καλυτερα τοσο θα γινομαι δυνατοτερος

Senior Member
    μολις ηρθε ενας φιλος απο αθηνα τρελιακας το πρωτο πραγμα που μου ειπε ειναι πως αδυνατησα ετσι τον ζηλεψα με την καλη εννοια εχει την δουλιτσα του τωρα θα παει διακοπουλες απο δω απο κει μου ειπε τα νεα του σε μια φαση μου ειπε κατι για περσυ και ασυναισθητα μου ηρθε το μυαλο ποσο καλυτερα ημουν περσυ απο φετος ειχα μεν τα αγχη μου αλλα χωρις να ψυριζω πραγματα οπως τωρα μου δημιουργησε ενα ψιλονταουνιασμα

Senior Member
    το βραδυ που περασε πολυ ασχημος υπνος και ανησυχια μεσα απο το μπανιο ακουγα θορυβους οχι της φαντασιας μου κατι με το τηλεφωνο του μπανιου το καλωδιο κουνιοταν δεν ξερω τι σκατα σημερα ειπα σε εναν φιλο οτι βιωνω εντονο αγχος για την αβεβαιοτητα και μου ειπε εσυ τουλαχιστον κανεις και πραγματα για το μελλον σου οτι μπορεις μου αρεσε που το ακουσα αυτο παρολη την ασχημη διαθεση μου..παντως εμενα σε αγχογονες κατατασεις το αγχος με χτυπαει στο στομαχι πηρα τηλεφωνο παλι αυτους που θα τους δωσω το μηχανημα που δεν χρησιμοποιω πηρα μια καλυτερη προφορα και μιλησα ψυχραιμα στο τηλ σε μια φαση μου ανεβασε τον τονο αυτος ο μαλακας λες και εχω ξανακανει εγω μεταπωληση και ξερω τι χρειαζεται μου λεει δεν σας κοροιδευουμε κυριε του λεω το γνωριζω κυριε αλλα δεν γνωριζω την διαδικασια γιαυτο ρωταω εντωμεταξυ ο τυπος φελλος τη μια ετσι τα ελεγε την αλλη αλλιως δεν πειραζει εμενα με ευνοει ολο που ειπε ενοιωσα οτι πετυχα κατι καλο αλλα δεν το χαρηκα και πολυ μετα πηγα ξαπλωσα λιγο για απογευμα και δεν μπορουσα να καλοκοιμηθω παλι σκεφτομουν διαφορα μηπως τελικα δινω πολυ σημασια και δεν θα επρεπε τοσο μηπως ομως απο την αλλη αν δεν δωσω σημασια σε οτι αντιμετωπιζω θα ειναι παλι ενας φαυλος κυκλος δηλαδη παλι επαναυπαυση και τα προβληματα να διαιωνιζονται τωρα απο την αλλη ξερω τι εχω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα καταφερω να τα αντιμετωπισω μονος χωρις την βοηθεια ειδικου αν ειχα την κοπελα μου θα ημουν ετοιμος να φτασω μεχρι το τελος του κοσμου

Senior Member
    ηρθε μια φιλη απο εξωτερικο στο μαγαζι και τα ειπαμε ποσο χαιρομαι πραγματικα αξιοθαυμαστη μια σταλια κοριτσακι δουλευε σαν σερβιτορα στην οικογενειακη επιχειρηση ειχε σπουδασει βεβαια και εκανε απο μια συγκυρια μια αιτηση σε μια μεγαλη πολυεθνικη στο εξωτερικο και την πηραν αρπαξε την ευκαιρια δεν φοβηθηκε καθολου τωρα εχει γυρισει ολο τον κοσμο με αυτη την δουλεια και κανει τις διακοπες της δευτερη φορα που ερχεται αυτη τη φορα μεσα σε ενα μηνα καποιοι θα πουν τυχερη ειχε ενα ενα μερος τυχη και πολυ τολμη ομως τιποτα δεν χαριζεται

Senior Member
    εχει τυχει σε κανεναν απο εσας εκει που διαβαζει κατι και παει να βρει την λυση εκεινη την ωρα σε κατι που τον απασχολει πχ να λεει η αντιμετωπιση του ταδε αυτο που τον απασχολει τελοσπαντων,την ωρα που βρισκει την λυση να σηκωνεται και να μην την διαβαζει αμεσως αλλα να κανει διαφορα αλλα πραγματα εστω και για λιγο και μετα να πηγαινει να δει τι ειναι αυτη η λυση ειχατε ποτε τετοια συμπεριφορα?

Senior Member
    σημερα μετα απο καιρο εβγαλα καποια νευρα δεν ξερω για καποιο λογο θεωρω οτι ειναι καλο απο την πλευρα μου κανω οτι μπορω καλυτερο σε θεματα κοινωνικοτητας πλεον προσπαθω να ειμαι με ολους ευγενικος οχι αδιαφορος η να αποφευγω ατομα που δεν γουσταρω η ενοιθα αβολα πλεον παω κατα πανω τους δεν ξερω αν αυτο βοηθαει καπου ειναι πολλες οι συμπεριφορες που πρεπει να αποβαλλω δεν θελω να κωλωνω σε τιποτα δεν ειναι κανεις ανωτερος μου και θελω και αλλα να κανω. σε γενικες γραμμες εχω αγχος και καποια ηπια καταθλιψη οταν δουλευω νοιωθω καλα εστω και αν δεν αποδιδω τοσο καλα θα αλλαξει πιστευω αυτο οταν εργαζομαι δεν εχω αγχος τωρα θα φαω ενα σουβλακι και παγωτο σοκολατα η σοκολατα λενε οτι κανει καλο στην καταθλιψουλα. αποφευγω την καφεινη και το αλκοολ

Senior Member
    πρωι πρωι σημερα μιλησα με ενα γεροντακι 96 ετων πατημενα παρακαλω μιλαγαμε καμια ωρα χρονιααααα τον βλεπω να περνα μπροστα απο το σπιτι μου αλλα δεν του ειχα μιλησει ποτε τον ειδα σε ενα παγκακι να καθεται και καθησα να του πιασω κουβεντα μου ειπε και τι δεν μου ειπε ειναι και λιγο κουφος ο γεροντας και δεν ηταν ευκολη η συννενοηση οποτε τον αφηνα αυτον να κατευθυνει την κουβεντα οταν τελειωσε και μου ειπε αυτος ο ανθρωπος την ιστορια του μεσες ακρες εμεινα με το στομα ανοιχτο τι τον ειχε διωξει η γυναικα του απο το σπιτι οταν το εχτισε για να βαλει μεσα αλλον γκομενο το οικοπεδο ηταν της λεγαμενης την εθαψε παντως και ξαναμπηκε σπιτι ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ και σε οποιον αρεσει την γυναικα του την ηξερα καλη κωλογρια τεσπα θεος σχωρεστη τι εξορια τον ειχαν στειλει τι περιθοριοποιηση μετα στον τοπο μας επειδη ηταν εξορια και απο δουλεια???ο ανθρωπος ειχαν λιωσει τα παιδια του αγροτης ηταν και ηξερε μονο απο δουλεια μου εκανε εντυπωση οτι ποτε δεν ειχε κανενα φιλο και γενικα παντα τον θυμαμαι μονο του και τωρα ζει μνος του και θαυμασα ρε παιδι μου με τι δυναμη ειναι προικισμενος αυτος ο ανθρωπος εντωμεταξυ τιγαρο και ποτο δεν ξερει τι θα πουν φαινομενικα φαινεται ενα μιζερο ανθρωπακι οι συγχωριανοι μου ειπε τον ειχαν στο περιθωριο επειδη δεν επινε και δεν κερναγε και δεν ηταν πολυ του καφενε απο αυτα που ακουσα αλλα τι μιζερο να πεις εναν ανθρωπο τοσο αφοβο???που περασε τα μαρτυρια του τανταλου και εφτασε να ζει 100 χρονια κοντα που τον διωξαν απο το σπιτι και πριν πεθανει ο γκομενος της γυναικαςτου του ζηταγε συγνωμη και αυτον το εθαψε μπαι δε γουει αυτο που μου κανε εντυπωση ομως πιο πολυ ηταν οτι δεν αγχωνοταν για τιποτα ουτε φοβοταν να μιλησει ουτε ηταν σκιαγμενος γιατι στην αρχη πιστεψα οτι θα εχει προβλημα συμπεριφορας οτι θα ηταν πολυ κλειστος λογω βιωματων. τιποτα απο αυτα. εμενα κατα την εξιστορηση με επιασε το στομαχι τα μισα να ειχα περασει θα ειχα κλειστει σε κανα ψυχιατρειο βασανα πολλα ο ανθρωπος και μοναξια μεγαλη και ομως .....ουτε ψυχιατρεια ουτε χαπια ουτε ψυχολογους και εμας μας κλανει να πουμε η καθε πατσαβουρα και πατσαβουρης η δεν εχουμε τοσους φιλους και νοιωθουμε οτι καταρεει το συμπαν ντραπηκα σημερα για λογαριασμο μου ελπιζω να μου γινει μαθημα το γεροντακι ειναι σχολη τον ρωτησα αν εχει αγχος του λεω ξερεις τι ειναι το αγχος? με κοιταει ναι μου λεει στεναχωρια οχι δεν εχω.. νομιζωμονο σε μια φαση εκει που ελεγε για την εξορια σκουπησε τα ματια του αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν δακρυσε φανταστικη σταση ζωης μπορει ο τυπος να μην ηταν γλετζες αλλα πιστευω ακραδαντα οτι δεν τον ενοιαζε εκανε αυτα που ηθελε οπως τα ηθελε

Banned
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    εχει τυχει σε κανεναν απο εσας εκει που διαβαζει κατι και παει να βρει την λυση εκεινη την ωρα σε κατι που τον απασχολει πχ να λεει η αντιμετωπιση του ταδε αυτο που τον απασχολει τελοσπαντων,την ωρα που βρισκει την λυση να σηκωνεται και να μην την διαβαζει αμεσως αλλα να κανει διαφορα αλλα πραγματα εστω και για λιγο και μετα να πηγαινει να δει τι ειναι αυτη η λυση ειχατε ποτε τετοια συμπεριφορα?
    ναι αμε σιγα σιγα παω αλλα μετα...

Senior Member
    σημερα το μεημερι ειδα ενα πολυ ευχαριστο ονειρο με ενα γκομενακι που με γουσταρε τρελλα και πανω που το ειχα στο μπαλαμουτι ξυπνησα μπορει να σας φαινεται χαζο που το αναφερω αλλα ηταν ενα πολυ ευχαριστο ονειρο μετα απο καιρο. διαβαζω διαφορα πραγματα γενικα διαβαζω για αυτοβελτιωση οτι μπορω κανω να την παλευω θετικα δεν κλεινομαι καθολου και προσπαθω να κανω πραγματα που θα με κανουν να νοιωσω καλυτερα αποφευγω να ψυριζω ξανα και ξανα αν πασχω απο κατι εχω εντωπισει καποια θεματα και τα δουλευω μονα τους.. μιλαω σε νεους σε γερους στους παντες τους χαμογελαω εχω γινει πρεζακιας της επικοινωνιας οσο μπορω τωρα κοροιδευω δεν κοροιδευω θα δειξει παντως μου λειπει ακομα η γκομενα μου και οταν σκεφτομαι ποσο ομορφα ειμασταν χαλιεμαι γυναικα προς το παρον ουτε που θελω να βλεπω ουτε να σχετιστω πρεπει να ξεκινησω λιγη γυμναστικη που μου αρεσε πολυ αυτο που με κανει να σκεφτομαι αποτρεπτικα ειναι οτι εδω ο κοσμος χανεται την γυμναστικη θα σκεφτομαι?δηλαδησκεφτομαι την οποια ευχαριστηση σαν αποφυγη απο τα προβληματα σαν να τα βαζω πισω παλι και αυτο δεν ειναι καλο ειναι φαυλος κυκλος

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast