Απελπισμενοι για ερωτα αλλα χωρις το συναισθημα που θελουμε - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 188
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Νομίζω Μιλίβα εξαιτίας και της προηγούμενης εμπειρίας που είχες και πληγώθηκες έχεις βαρεθεί να μην "πολυκαίγεσαι" και να πληγώνεσαι κι από πάνω. Γιαυτό τώρα έχεις πάρει απόφαση πως αν είναι να πληγωθείς ας το χεις απολαύσει τουλάχιστον μέχρι τότε και ας το χεις κάνει με την καρδιά σου. Δεν θα διαφωνήσω.... :)
    Εχεις δικιο σε αυτο που λες .....ετσι ειναι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ξερει το μιλιβακι τι να κανει
    Καμια διαφωνια ολες οι γυναικες ξερουν

Senior Member
    Από πέντε χρονών θα προσθέσω εγώ ξέρουν τι κάνουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Από πέντε χρονών θα προσθέσω εγώ ξέρουν τι κάνουν
    Συμφωνω με τα σχολια σου και σε γενικες γραμμες μου φενονται σωστα μονο το σχολιο σου γθα τους ανδρες δεν μου αρεσε.και να σου πω κατι που το εχω παρατηρηση και ηθελα να στο πω εδω και καιρο..γιατι υποτιμας τοσο πολυ το ανδρικο φυλλο?μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτη την εντυπωση μου δινεις

Senior Member
    Γιατί κατάλαβα τις γυναίκες κ την Ελληνίδα μάνα αν κι έχω μεγαλώσει διαφορετικά κ δουλεύω από το δημοτικό έχω δει μαλακεσ εγώ στη ζωή μου που δε φαντάζεσαι ότι υπάρχουν τις γυναίκες τις αγάπησα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Γιατί κατάλαβα τις γυναίκες κ την Ελληνίδα μάνα αν κι έχω μεγαλώσει διαφορετικά κ δουλεύω από το δημοτικό έχω δει μαλακεσ εγώ στη ζωή μου που δε φαντάζεσαι ότι υπάρχουν τις γυναίκες τις αγάπησα
    Καλα της γυναικες και εγω της αγαπησα.γυναικα και να μην αγαπιετε γινετε?οταν λες καταλαβες την ελληνιδα μανα τη ακριβως εννοεις αναλυσε το λιγο αυτο.ομολογω οτι δεν σε πιανω.καλα για μαλακες και εγω εχω δει απειρους μαλακες αλλα το ιδιο εχω δει και σε γυναικες

Miliva21
    Guest
    Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι "καλοι" και "κακοι" δν πρεπει να γινονται διαχωρισμοι γτ τλκ οι δηθεν καλοι σε αδειαζουν πλ ευκολα...μα ακους εκει...να σ λεει ο αλλος οτι ειστε σε σχεση και να συμπεριφερεται κατα τετοιο τροπο αλλα αφου αυτος εχει σεξουαλικα "ικανοποιηθει" να λεει "ααα γτ να σε αγκαλιασω και να κανουμε γουτσου γουτσου εφοσον δεν "πειναω" τωρα....." ....και να πω οτι ηταν οτι να ναι....απο φιλικο περιβαλλον τον γνωρισα...και ηταν γνωστος σαν καλο παιδι....
    Παπαριες συγνωμη κιολας...
    Πηρα το μαθημα μου....επρεπε παντα να ακολουθω τη καρδια μ σε αυτα τ πραγματα κ οχι να πηγαινω και καλα εκ του ασφαλους.......κριμα π δν το ειχα συνειδητοποιησει νωριτερα...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι "καλοι" και "κακοι" δν πρεπει να γινονται διαχωρισμοι γτ τλκ οι δηθεν καλοι σε αδειαζουν πλ ευκολα...μα ακους εκει...να σ λεει ο αλλος οτι ειστε σε σχεση και να συμπεριφερεται κατα τετοιο τροπο αλλα αφου αυτος εχει σεξουαλικα "ικανοποιηθει" να λεει "ααα γτ να σε αγκαλιασω και να κανουμε γουτσου γουτσου εφοσον δεν "πειναω" τωρα....." ....και να πω οτι ηταν οτι να ναι....απο φιλικο περιβαλλον τον γνωρισα...και ηταν γνωστος σαν καλο παιδι....
    Πηρα το μαθημα μου....επρεπε παντα να ακολουθω τη καρδια μ σε αυτα τ πραγματα κ οχι να πηγαινω και καλα εκ του ασφαλους.......κριμα π δν το ειχα συνειδητοποιησει νωριτερα...
    Να προτείνω εγώ έναν διαχωρισμό,αν επιτρέπεται?

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Να προτείνω εγώ έναν διαχωρισμό,αν επιτρέπεται?
    Σαν τι δλδ?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σαν τι δλδ?
    Οι σοβαροί και οι μαλ....
    Νομίζω είναι πιο σωστός.

Miliva21
    Guest
    Λαθος ειναι......γτ οι ταχα μου και φαινομενικα σοβαροι μπορουν να συμπεριφερθουν σαν μαλακες παρα παρα πολυ ανετα.......... αυτο λεω τοση ωρα.......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Λαθος ειναι......γτ οι ταχα μου και φαινομενικα σοβαροι μπορουν να συμπεριφερθουν σαν μαλακες παρα παρα πολυ ανετα.......... αυτο λεω τοση ωρα.......
    Δεκτόν τότε.
    Με συγχωρείς για το λάθος.Έκανα μια προσπάθεια όμως.

Senior Member
    Απλος δεν ηταν αυτος καλος.εσυ νομιζες οτι ηταν η μπορει εν τελει να μην τεριαζατε λεω εγω τωρα.αλλα μαλλον εσυ νομιζες οτι ηταν καλος.
    Εγω παλι πιστευω οτι πρεπει να διαχωρειζουμε τους ανθρωπους σε καλους και κακους.μην τους τζουβαλιαζουμε ολους.να σε ρωτησω κατι.μηπως μεσα στο μυαλο σου ο καλος αποτελει ο τελειος ανδρας?και γιαυτο οταν βλεπεις εστω και ενα λαθος απο το αγορι σου λες αα τελικα ουτε αυτος δεν ειναι αυτο που ψαχνω.η λες στον εαυτο σου ειδες που και αυτος που πιστευες για καλος τελικα δεν ειναι.κατι τετοιο μου φενετε

Senior Member
    Τα καλα παιδια δεν σημενη οτι ειναι τελειοι και αυτοι κανουν λαθοι.ανθρωποι ειναι οχι θεοι.

Member
    Άρα στην ουσία η θεματοθέτρια κατατάσσει όλους τους άντρες ως μαλ... Οι κακοί είναι ούτως η άλλως μαλ. και οι καλοί έχουν ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να συμπεριφερθούν στο τέλος ως μαλ. συνεπώς σωτηρία δεν υπάρχει πουθενά. Άρα με το ίδιο σκεπτικό οι άνδρες μπορούν ελεύθερα να θεωρήσουν τις γυναίκες ως πουτ... διότι οι κακές είναι ούτως ή άλλως πουτ. και οι καλές έχουν επίσης ένα σοβαρό ενδεχόμενο να συμπεριφερθούν κάποια στιγμή ως πουτ. οπότε γιατί να ασχολούμαστε με τις ανθρώπινες σχέσεις αφού στο τέλος πάντα κάτι πάει στραβά. Και γαμώ τις λογικές πάντως!!

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast