Results 16 to 30 of 58
-
31-07-2017, 20:18 #16
αλεξανδρε μεγαλωσαμε στο ιδιο δωματιο δε μπορω να κατσω στην ακρη και να λεω εγω θα ζησω τη ζωη μου και ας κοψει το λαιμο του.θα προσπαθησω στα μεγιστα αλλωστε η ζωη ειναι γεματη προβληματα βεβαια αυτο ειναι ενα περιπλοκο προβλημα εχει να κανει με μυαλο και οι μονοι που φτασανε κοντα στην εξηγηση του εγκεφαλου περρισοτερο απ ολους ηταν οι αρχαιοι ελληνες και περρισοτερο απ ολους ο σωκρατης μεαιυτικη μεθοδος,τριπλη διυληση κλπ οπως και ο ιπποκρατης αναφερεται θελει πιστευω ψαξιμο και πρακτικη προσπαθεια απο το καθενα υπαρχει διεξοδος θελει ομως κωλοοο στρωσιμο!!!!
- 31-07-2017, 20:34 #17
01-08-2017, 05:23 #18
διονυση στο εχω ξαναπει.
να παρει ενεσιμο φαρμακο.
θα ειστε σιγουροι οτι παιρνει το φαρμακο του και θα εχει πολυ λιγοτερες παρενεργειες...Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
01-08-2017, 13:56 #19
καλησπερα!!μαους ειχαμε δοκιμασει με παροτρυνση γιατρου να κανει ενεση πριν καμποσους μηνες αλλα τα πηρε στο κρανιο την εκανε αλλα το ιδιο απογευμα υποτροπιασε και εγινε το συμβαν.υπαρχει περιπτωση να τον πειραξε η υπερβολικη δοση της ενεσης?
01-08-2017, 15:42 #20
Διονυση καλησπέρα. Χαιρομαι πολύ που υπάρχουν τόσο υποστηρικτικοί ανθρωποι. Μπραβο σου.
Μην σε παιρνει απο κάτω. Ακόμα και πάντα με χάπια να ζει, αν εχει μια λειτουργικη και ανεξαρτητη ζωη τι πειραζει; και οι διαβητικοί μια ζωη τρυπιουνται για να ζησουν, αλλά την παλευουν.
Δευτερον, νομίζω πως το εχεις πάρει ολο πανω σου το θέμα και αυτο δεν ξέρω αν θα λειτουργησει. Είναι πολύ ομορφο το ότι τον στηρίζεις, αλλά ενα πραγμα για το οποιο ειμαι σιγουρη, είναι πως ο ασθενης για να αρχισει να αναρρωνει και να γινεται καλά,πρέπει να χτισει ξανά στο μυαλό του τον κανονα ας πουμε δρασης αντιδρασης και πως αυτα συνδεονται με το πραγματικό και το εφικτό. Τι θελω να πω. Εαν του αδερφου σου του την εχει βαρεσει να πιει οταν βγει, και στους γονεις σου να το πεις δε θα αλλαξει κατι, θα το κάνει και θα χασεις και την εμπιστοσυνη του. Το θεμα είναι να γινεις η φωνη της λογικής. Να του πεις αδερφε ενα τσιγαρο το μονο που θα κανει ειναι να σου πεταξει την προσπαθεια τοσων μηνων και εγκλεισμου στα σκουπιδια, να καταστρεψεις οτι καλο εμεινε στην οικογενεια και να απαγχονισει καθε ιχνος εμπιστοσυνης στο προσωπο σου απο την πλευραντων οικείων. Δικη του η ζωη δικη του και η αποφαση,αλλά πρινκάνει το οτιδηποτε να σκεφτει την καθε συνεπεια και να ζυγισει αν αξίζει. Καπως ετσι θα γινει ανεξαρτητος, με το να εκπαιδευσει το νου του να κρινει την συνεπεια της καθε αποφασης, πρωτα στον ιδιο και μετα στο περιβαλλον. Δεν εχω ψυχωση ή σχιζοφρενεια, αλλά κι εγω υπηρξα εξαιρετικά αυτοκαταστροφική κ το να αποφασιζω λογικά με βοηθησε πολύ.
Επισης νομιζω πως ισως χρειαστει να μιλησεις κι εσυ στο γιατρο του αχετικα με το πως θα πρεπει να φερεσαι για να τον βοηθας.
01-08-2017, 15:46 #21
Θελω να πω με αλλα λογια πως δεν πρεπει ο στοχος σου να ειναι να τον πειθεις καθε φορά ουτε να τον τουμπάρεις. Το θεμα είναι να τον βοηθας με την λογικη που αυτη τη στιγμη του λειπει, να αποφασιζει καθε φορα ιδιος για το τι ειναι σωστο και τι λάθος.
02-08-2017, 16:15 #22
κουτσουνι αυτα ολα που λες ειναι σωστα και θα τα εφαρμοσω.δυσκολευομαι πολυ ομως και οσο σκεφτομαι οτι σε λιγο καιρο θα βγει φοβαμαι γιατι οποτε μιλαμε στο τηλεφωνο ολο και κατι ακραιο θα μου πει οτι θελει να κανει ενω στους γονεις τα λεει ολα καλα και ωραια οτι δε θα δωσει δικαιωματα και οτι θα προσεχει εμενα μου λεει οτι αν βγει θελει να μαλωσει με ενα γνωστο του επειδη τον κοροιδευε ας πουμε και τετοια...πφφφφ φοβαμαι ρε γαμωτο τι δυσκολο πραμα............
02-08-2017, 16:43 #23
02-08-2017, 19:10 #24
Εισαι σε αδιεξοδο φιλε. Αμα βγει δεν θα παιρνει τα φαρμακα και δεν ξερεις τι θα συμβει. Απρόβλεπτος είναι ο μικρος. Αμα ξαναπαει μεσα θα παθει ιδρυματισμο και είναι ακομα μικρος.
Πως θα αναπτυξει προσωπικοτητα ετσι; Πως θα αναλαβει ευθύνες, πως θα φτιαξει αυτοπεποιηθηση μεσα στο δαφνι; Και εχει ακομα δυναμεις οσο τον πατε κοντρα θα σας πηγαινει και αυτος.
02-08-2017, 19:40 #25
Nα βρειτε ένα γιατρο που να είναι κοντα στο τροπο σκεψης του, να μπορει να τον εμπιστευεται και να παιρνει και τα φαρμακα. Πρεπει να καταλαβει ότι οι παραισθησεις που προκαλει η ψυχωση, δηλαδη αυτά που περιεγραψες με την τηλεοραση, δεν περνανε χωρις φαρμακα. Τα φαρμακα είναι για το καλο του. Για να μην αντιδρα ασχημα στις παραισθησεις. Γιατι την τηλεοραση την κατεστρεψε επειδή πιστευε ότι υπηρχε μεσα συσκευή παρακολουθησης. Αυτό με τα φαρμακα μπορει να ξεπεραστει. Αμα κανει συνεχεια ανοησιες, κανενας γιατρος δεν θα αναλαβει την ευθυνη να του κοψει τα φαρμακα, θα παει για χρονια η κατασταση.
02-08-2017, 19:54 #26
καλα τα λες τζιμ φιλε εχο κλασει μαλλι με την υποθεση προσπαθω να του εξηγησω της συνεπειες αν κοψει φαρμακα αν πιει χορτο κτλπ για τα φαρμακα τον πιστευω οταν μου λεει οτι θα τα περνει και οτι ειναι απαραιτητα ομως για το χορτο πολυ φοβαμαι οτι θα πιει και πολυ λενε οτι θα υποτροπιασει αμεσως.τωρα ειναι εγκλιστος και περνει 2 υπνοστεντον και ενα 10 μγ.καπριλον δεν ξερω αν ειναι λιγα παντως μου λεει οτι εχει καιρο να ακουσει φωνες εδω και 2-3 μηνες αν θυμαμαι καλα.πακετο η φαση
02-08-2017, 19:55 #27
ειναι και 21 χρονων στα ντουζενια του θελει να ζησει τον καταλαβαινω δουλεια γκομενιτσα ειναι και πολυ ωραιος τυπος ομορφος και στο χαρακτηρα κωλο ασθενεια..
02-08-2017, 21:14 #28
Δυστυχως τυχαινει σε καποιους μας, μετα είναι και οι παρεες, εχεις διπλο πρόβλημα. Απιθανο να κανει οσα κανει αν δεν εχει καποιους να τον ενθαρρυνουν. Ενηλικος αλλα μονο στα χαρτια. Δεν πιστευω ότι όλα λυνονται με το διαλογο αλλα στην περιπτωση που ο ασθενης είναι ευφυης αποκλείεται να μην του κανει καλο η συζητηση. Ψαξε για καλο γιατρο, με ανοικτο μυαλο, να τον καταλαβαινει. Να κανονισεις να μιλανε πολύ συχνα. Σε τετοια ηλικια η προγνωση είναι καλη, Να μην αφεθει μονο με φαρμακα γιατι θα γινει χρονιος, θα χασει την ευκαιρια να κανει κατι καλο στην ζωη του. Εν αναγκη μιλα και με τους φιλους του.
Δεν ειναι μονο το ζησε για το τωρα, Να μαθει να σχεδιαζει στο μελλον. Αν εχει ευφυια θα τα καταλαβει αυτα. Εσυ βρες και ένα συλλογο η ομαδα σαν συγγενης ανθρωπου με ψυχωση να αλληλοβοηθειστε. Πρεπει να υπαρχουν τέτοιοι ρωτησε και σε δημοσια ψυχιατρεια, δεν είναι ολοι οι γιατροι το ιδιο, θελει ψαξιμο.
02-08-2017, 21:29 #29
εγω θα επαναλαβω αυτα που ειπε το κουτσουνι, μην προσπαθησεις να τον χειραγωγησεις παρτον με το καλο κ εξηγησε του, ισως καταλαβει πως το μονο που θες ειναι να ναι καλά και να υποχωρησει, η ψυχωση ειναι δυσκολη αρρωστια δεν γνωριζω κανεναν που να την ξεπερασε, μαλλον θα χρειαστει για εφ ορου ζωης φαρμακα, αλλα αυτο δεν ειναι κακο αν εχει μια καλη σχετικα ποιοτητα ζωης, ειναι κ η ηλικια τωρα που θελει να κανει πραγματα κ τον δυσκολευει η ψυχωση, κ γω σαν νεοτερος ηθελα να βγαινω να διασκεδαζω με χασις κτλπ, κατεληγα σε ψυχωσικα επισοδεια φυσικα, και μακαρι να ειχα τη γνωση τοτε να μη πινω τιποτα, τεσπα αυτο που θα θελα να κρατησεις ειναι πως οσο κ να τον αγαπας δεν μπορεις να τον χειραγωγησεις παρα μονο να τον συμβουλεψεις, και παρτο χαλαρα οσο γινεται κ μην αγχωνεσαι οτι εγινε εγινε, τωρα πρεπει να παιρνει σταθερα αγωγη, ακομα κ πιει αυτο το περιβοητο τσιγαρο δεν πρεπει να αφησει τα φαρμακα γτ θα καταληξει χειροτερα, ευχομαι να πανε ολα καλυτερα απο δω κ στο εξης,να ειστε καλα
03-08-2017, 08:33 #30