ΠΑΡΑΝΟΕΙΔΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΜΕΡΟΣ 2ο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58
    Banned
    Πληροφορίες θα βρεις εδώ:
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Olanzapine

Banned
    Καλά θα παει, μη φοβάσαι τίποτα. Μονο να κόψει τις βλακειες, να βρει μια δουλεια και να κανει οικογένεια. Όλα αυτά θεραπεία είναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Καλά θα παει, μη φοβάσαι τίποτα. Μονο να κόψει τις βλακειες, να βρει μια δουλεια και να κανει οικογένεια. Όλα αυτά θεραπεία είναι.
    Εσυ jim7 εχεις ψυχωση;

Banned
    Κόβοντας το ******** @@@@@ νόμιζα οτι είχα , δεν κοιμομουν για βδομάδες και τώρα αναγκαστηκα να ξανάρχισω.
    Κοιτά δεν θέλω να ξερω τι έχω. Ο κάθε γιατρός σε βγάζει κάτι άλλο.
    Πάντως δεν ταχω χαμένα αν ρωτας αυτό. Τετρακόσια τα έχω. Το iq μου σφυραει.
    Πιθανόν να είχα αυτό που λένε ψυχωτικό επεισόδιο πανω στον πάτο της αϋπνίας. Νόμιζα οτι αν δεν έπαιρνα κάτι, θα έχανα τον έλεγχο. Στην ουσία αυτό που έπαθα
    μονο με βασανιστήρια μπορεί να παρομοιαστεί.
    Τώρα αισθάνομαι σχετικα καλά. Μειωσα και την δόση.

Banned
    Παιδιά προσοχή με τα φάρμακα.
    Και τα ελαφρά βαριά είναι αν τα παίρνεις χρόνια.
    Οι παρενέργειες δεν περνάνε, ενω η δραση, σιγά σιγά μειώνεται και πρεπει να ανεβαζεις καμμία φορά την δόση.

Banned
    Πολλοί ανακουφίζονται όταν τους μπαίνει η ταμπέλα. Εγώ αμφιβάλλω .
    Διαβάζετε την wikipedia, είναι πολύ καλη.

Senior Member
    Κόβοντας το ******** @@@@@ νόμιζα οτι είχα , δεν κοιμομουν για βδομάδες και τώρα αναγκαστηκα να ξανάρχισω.
    Κοιτά δεν θέλω να ξερω τι έχω. Ο κάθε γιατρός σε βγάζει κάτι άλλο.
    Πάντως δεν ταχω χαμένα αν ρωτας αυτό. Τετρακόσια τα έχω. Το iq μου σφυραει.
    Πιθανόν να είχα αυτό που λένε ψυχωτικό επεισόδιο πανω στον πάτο της αϋπνίας. Νόμιζα οτι αν δεν έπαιρνα κάτι, θα έχανα τον έλεγχο. Στην ουσία αυτό που έπαθα
    μονο με βασανιστήρια μπορεί να παρομοιαστεί.
    Τώρα αισθάνομαι σχετικα καλά. Μειωσα και την δόση.
    Επαιρνες φαρμακα για ψυχωση; Γιατι αν ναι, να ξερεις αυτα δεν κοβονται, ειναι για μια ζωη!

Παιδιά προσοχή με τα φάρμακα.
    Και τα ελαφρά βαριά είναι αν τα παίρνεις χρόνια.
    Οι παρενέργειες δεν περνάνε, ενω η δραση, σιγά σιγά μειώνεται και πρεπει να ανεβαζεις καμμία φορά την δόση.
    Η δραση δεν μειωνεται παντα, απλα η ασθενεια εχει τα πανω και τα κατω της, και καποιος που επαιρνε στην αρχη πολλα φαρμακα μετα μπορει να χρειαστει να τα μειωσει γιατι εγινε καλυτερα, καποιος αλλος που επαιρνε λιγα να παιρνει πολλα, και καποιος αλλος να συνεχισει να παιρνει τα ιδια για πολυ καιρο. Συνηθως γινονται αυξομειωσεις, και δεν ειναι σταθερη η δοση.

Senior Member
    Και να σου πω και το αλλο διονυση,με καθε επιφυλαξη γιατι με την ψυχωση δεν ξερω ακειβως τι παίζει. Ασ τον να το κανει το τσιγαρο. Θα την ακούσει θα μου πεις. Καλύτερα. Να δει εμπρακτα οτι δε γινεται να το επαναλάβει αν θελει μια φυσιολογική ζωή. Τώρα ειναι και πιεσμένος εκει μέσα, θα θέλει να φάει τον τόπο και λογικο ειναι να ειναι κάπως πιο επιθετικός ή να εχει προθέσεις να κάνει πραγματα. Ισως να ξεφευγει κ μονο με το οτι φαντασιωνεται την εκτονωση. Δεν ξέρω. Αν πάντως πει να πιει πες του να το κανει σε ασφαλες περιβάλλον οσο γινεται. Μην βγει και κάνει σκηνικά και τον μαζεψουν ξανα. Ξέρω κ εγώ. Πάντως κι εσυ θα αρρωστησεις με τόσο αγχος. Βρες τροπο να το εκτονώσεις. Όσο αντιλαμβάνεται οτι σε φοβίζει σε ιντριγκάρει παιζει να σου λέει τετοια για να επιβεβαιωνεται. Ισως ακουγεται ακραίο ή κακο αλλά το παιδι εχει θεμα, όλα είναι πιθανα.

Banned
    Το πιο σημσντικο είναι να μην μαθει στα φαρμακα. Δεν μπορει επειδή ετσι λενε οι γιατροι (η πλειοψηφια, γιατι υπαρχουν και ψυχιατροι που αρνουνται να χορηγησουν φαρμακα) να πρεπει να περνει μια ζωη ψυχοφάρμακα επιδη καποιοι βαλανε μια ταμπελα σε ένα επεισοδιο που συνεβη καποτε.
    Τ α φαρμακα της ψυχωσης ουτε κόβονται ουτε μπορεις να τα χειριστης/μειωσεις. Αν τα μαθεις θα εισαι αιωνια σκλαβος των γιατρων.

Junior Member
    παιδια καταρχας ευχαριστω για της γνωμες! και γω τα χω κανει σκατα στη ζωη μου δεν ημουν οσο καλο παραδειγμα θα επρεπε εχο την αισθηση οτι υπαρχει λυση στο προβλημα αλλα πρεπει να αλλαξω και εγω τελειος συνηθειες για να βοηθησω και ειμαι ψυχολογικα ενα ρακος λιωνω στο π.σ και ξενυχταω ολοι με ρωτανε τη γνωμη τους στην οικογενεια κλονιστηκαμε αρκετα εγω εχο φοβηθει πιο πολυ απ ολους και εχο ψιλο λαλησει κι ολας με την ολη φαση πρεπει να βρω και γω διαφυγη να ηρεμω εχο τοσο αγχος για τη μερα που θα βγει θελω να με εμπιστευετε θελω να ειναι καλα πρεπει να βρω λυση αλλιως δε ξερω αν θα μπορεσω να ευτηχησω στη ζωη μου εινε δοκιμασια και για τους 2 μας πιστευω!!!

Banned
    Quote Originally Posted by dionisis1234 View Post
    παιδια καταρχας ευχαριστω για της γνωμες! και γω τα χω κανει σκατα στη ζωη μου δεν ημουν οσο καλο παραδειγμα θα επρεπε εχο την αισθηση οτι υπαρχει λυση στο προβλημα αλλα πρεπει να αλλαξω και εγω τελειος συνηθειες για να βοηθησω και ειμαι ψυχολογικα ενα ρακος λιωνω στο π.σ και ξενυχταω ολοι με ρωτανε τη γνωμη τους στην οικογενεια κλονιστηκαμε αρκετα εγω εχο φοβηθει πιο πολυ απ ολους και εχο ψιλο λαλησει κι ολας με την ολη φαση πρεπει να βρω και γω διαφυγη να ηρεμω εχο τοσο αγχος για τη μερα που θα βγει θελω να με εμπιστευετε θελω να ειναι καλα πρεπει να βρω λυση αλλιως δε ξερω αν θα μπορεσω να ευτηχησω στη ζωη μου εινε δοκιμασια και για τους 2 μας πιστευω!!!
    Η ανεργια προκαλει το αγχος αλλα δεν το καταλαβαίνουμε. Γιατι ολες οι ψυχωσεις εμφανίζονται στην μεταεφηβεια.Επειδη τοτε ερχομαστε αντιμέτωποι με τα βιοποριστικα προβλήματα.
    Οι ψυχιατροι δινουν φαρμακα για να καταπιεζεται η σκεψη. Σε μια κοινωνια χωρις ανεργια οι ψυχωσεις θα ειχαν εξαφανιστεί.

δΙΟΝΥΣΗ σε σκευτομαστε. Υπαρχουν πολλοι με το ιδιο πρόβλημα. Πρεπει να τους αναζητήσεις, στην πραγματικη ζωη , όχι στο pc. η γνωμη μου είναι.

Junior Member
    παιδια ποια ειναι η γνωμη σας οσον αφορα τη συνειδητοποιηση πως θα τον βοηθησω να καταλαβει τι του συβαινει αυτο ειναι σημαντικο πιστευω εσεις πως τα καταφερατε ?

Senior Member
    παιδια ποια ειναι η γνωμη σας οσον αφορα τη συνειδητοποιηση πως θα τον βοηθησω να καταλαβει τι του συβαινει αυτο ειναι σημαντικο πιστευω εσεις πως τα καταφερατε ?
    προσωπικα καταλαβα τι μου γινεται με τα σωστα φαρμακα.
    πρεπει να ηρεμησεις απο τα συμπτωματα να περασεις ενα διαστημα χωρις αυτα για να μπορεσεις να δεις τι ειναι αληθινο και τι οχι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Δινυση δεν μας διευκρινησες τι εχει ο αδελφος σου. Ενώ ειπες ότι εχει ψυχωση, τα φαρμακα που ειπες ότι του εδωσαν, είναι για άλλες παθησεις. Τι εχει ακριβως; Ειχε ξανα άλλο επεισοδιο που να κανει τρελλα πραγματα; (ενωω όπως αυτό με τη τηλεοραση)

Banned
    Για μενα σωστα φαρμακα δεν υπαρχουν για καποιον που ειχε ένα επεισοδιο. Στα τυφλα βαδιζει ο γιατρος γιατι δεν ξερει ουτε προβλεπει κάθε περιπτωση ανθρωπου που ειχε ένα επεισοδιο στη ζωη του. Η ανωριμοτητα δεν είναι ασθενεια για να χορηγεις φαρμακο. Τα φαρμακα είναι φτιαγμένα για να καλυπτουν ένα μεσο ασθενη με μεσο ορο συμπτωμάτων, αυτος ο ασθενης δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα, είναι μια στατιστικη υποθεση-κατασκευασμα. Γι αυτό σχεδόν παντα γινονται αλλαγες στο ειδος φαρμακου και στη δοση.
    Quote Originally Posted by boo View Post
    προσωπικα καταλαβα τι μου γινεται με τα σωστα φαρμακα.
    πρεπει να ηρεμησεις απο τα συμπτωματα να περασεις ενα διαστημα χωρις αυτα για να μπορεσεις να δεις τι ειναι αληθινο και τι οχι

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast