Επειδή αφέθηκα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Senior Member
    Quote Originally Posted by donald_girl View Post
    Μπορώ κάπως να ανεβασω φωτο απο καποιες σελίδες ημερολογίου?
    Ειναι καπου δημοσιευμενες? Αν ναι, δεξι κλικ, αντιγραφη τοποθεσιας δεσμου.
    Αν οχι, με χρηση σελιδων τυπου photobucket, imageshack οπου ανεβαζεις φωτο και σου δινει λινκ

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Διαβασε τα ολα, θα σου κανει καλο, αληθεια σου λεω. Διαβασα και τα αντιστοιχα αρθρα στην ιστοσελιδα σου που αναφεροσουν σαρκαστικα στο ειδος του αντρα που εκπροσωπει. Διαβασε τα ολα και θυμησου. Δεν ησασταν καλα και απορω πώς περασαν 7 χρονια σε τετοια μιζερια.
    Πουλα το αμαξι, μη βιαστεις να το σκοτωσεις ομως.
    Ο πραγματικος εφιαλτης ηταν οταν πασχιζες να βρεις δουλεια και εβρισκες παντου κλειστες πορτες παρα τα προσοντα σου. Τα καταφερες ομως! Θα περασει ο πονος της απορριψης, δε θα ξεχαστει και πιθανοτατα θα σε αλλαξει για παντα, αλλα θα προχωρησεις και εσυ και καποια στιγμη θα σκεφτεσαι τα ακυρωτικα του σχολια και θα τον λυπασαι.

Ισχύει, ο πραγματικός εφιάλτης ήταν αυτός. Δύσκολο να μη βιαστώ να σκοτώσω το αμάξι. Με ενοχλεί αφάνταστα πως μέχρι και τώρα έχει όφελος από εμένα. Και θέλω να κόψω κάθε γέφυρα με το πριν. Απόρω με τη γκόμενα... Δηλαδή πως της φαίνεται που κάνουν βόλτες με το αμάξι μου. Και με την όλη ιστορία. Εγώ θα σκεφτόμουν πως ένας τέτοιος άνθρωπος άνετα θα έκανε τα ίδια και σε εμένα
    Τα εύκολα δεν σου μαθαίνουν τίποτα , μάλλον....

Senior Member
    Ισχύει, ο πραγματικός εφιάλτης ήταν αυτός. Δύσκολο να μη βιαστώ να σκοτώσω το αμάξι. Με ενοχλεί αφάνταστα πως μέχρι και τώρα έχει όφελος από εμένα. Και θέλω να κόψω κάθε γέφυρα με το πριν. Απόρω με τη γκόμενα... Δηλαδή πως της φαίνεται που κάνουν βόλτες με το αμάξι μου. Και με την όλη ιστορία. Εγώ θα σκεφτόμουν πως ένας τέτοιος άνθρωπος άνετα θα έκανε τα ίδια και σε εμένα
    Δεν μπορεις να κανεις καταγγελια για κλοπη και παρανομη χρηση?

Senior Member
    Δεν μπορεις να κανεις καταγγελια για κλοπη και παρανομη χρηση?
    Προτιμώ να μη φτάσω εκεί. Θέλω να το τελειώνω με το καλό. Δεν έχω στομάχι για το ανάποδο

Senior Member
    Προτιμώ να μη φτάσω εκεί. Θέλω να το τελειώνω με το καλό. Δεν έχω στομάχι για το ανάποδο
    Οκ. Του ζητησες εστω με ενα σμς να σταματησει να το χρησιμοποιει?

Senior Member
    Οκ. Του ζητησες εστω με ενα σμς να σταματησει να το χρησιμοποιει?
    Όχι, μαλακία μου. Δεν με πείραζε να το έχει για λίγο ωσπου να πουληθεί. Ε δεν σκέφτηκα πως θα κάνει εκδρομές με τη γκόμενα. Δλδ δεν ήθελα να το πιστέψω, συμβιβάστηκα . Δικό μου λάθος.
    Θα το φτιάξω

Senior Member
    Διαβασα το αποσπασμα που παρεθεσες απο το ημερολογιο σου.... :( Δεν εχω άλλα λογια παρηγοριας, αυτα που σου ειπα μονο, διαβασε τι συνεβαινε εκεινα τα χρονια, θυμησου.
    Η αξια σου δεν υπολογιζεται απο τη συμπεριφορα ενος ατομου. Δεν ειναι ωρα να το συνειδητοποιησεις, σου ευχομαι να το καταφερεις ομως μια μερα.

Senior Member
    Διαβασα το αποσπασμα που παρεθεσες απο το ημερολογιο σου.... :( Δεν εχω άλλα λογια παρηγοριας, αυτα που σου ειπα μονο, διαβασε τι συνεβαινε εκεινα τα χρονια, θυμησου.
    Η αξια σου δεν υπολογιζεται απο τη συμπεριφορα ενος ατομου. Δεν ειναι ωρα να το συνειδητοποιησεις, σου ευχομαι να το καταφερεις ομως μια μερα.
    Σε ευχαριστώ :)
    Θα παλέψω με όση δύναμη μου έχει απομείνει

Senior Member
    Διαβαζω το που ειναι η ελπιδα οεο... Όντως συγκλονιστικο... Και πολλά που γράφω μου κάνουν εντύπωση.
    Χαίρομαι επίσης που , παρόλο που πάντα υπάρχει ο δαίμονας των κακών σκέψεων, δεν προσπάθησα καθόλου να μου κάνω κακό όπως τότε.
    Το χειρότερο που μου συνέβη ήταν μια κρίση πανικού όταν ξεκίνησα αυτό το νήμα

Senior Member
    Στα ποστ του "που είναι η ελπίδα οεο" , σε εκείνη την αγωνιώδη φάση να βρω δουλεια κλπ κλπ... Που ήταν ο πρώην? Με φίλους μπεκρόπινε και γυρνούσε και βρωμούσε ουισκίλα. Η μάνα του με έλεγε τεμπέλα. Το 2012 που έφυγα έφαγα και κέρατο. Ντάξει... Καλός μαλάκας ήμουν. Και έφταιγα για τη θλίψη μου... Νταξει....
    Αυτά βέβαια δεν τα έγραψα ποτε γιατί ισως θεωρούσα πως είναι ντροπη για εμένα...
    Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν έκανα καμια ανααφορά σε αυτό...

Μπήκα στο φόρουμ αιώνες μετά και πραγματικά συγκινήθηκα για πάρα πολλούς λόγους...
    Στο προκείμενο...
    Αγαπητή Ντόναλντ (:ρ) ξέρεις τι ανακαλύπτω μετά από τόσα χρόνια που σε ξέρω από τα γραπτά σου;
    Δυνάμωσες κοριτσάκι.
    Αν αυτό συνέβαινε πριν πέντε-έξι και πλέον χρόνια, θα σε ψάχναμε στη Ρόδο μη τυχόν και κάνεις καμία τρέλα. Θα βούλιαζες στην θλίψη και τη φρίκη του χωρισμού που θα αδυνατούσες να διαχειριστείς.
    Με χαρά βλέπω πως πέρα από τη φυσιολογική αντιμετώπιση του να πέσεις στα πατώματα, όπως όλες μας στην αρχή του χωρισμού, τώρα έχεις ... νεύρα!
    Υγιή, υπέροχα νεύρα, πασπαλισμένα με δόσεις εκδίκησης και θυμού για τη συμπεριφορά του.
    Εννοείται πως θα πουλήσεις το αυτοκίνητο και πολύ λυπάμαι για την ανωτερότητα σου να πληρώσεις μόνη την πιστωτική.
    Εκτονώσου όπως μπορείς και μετά ρίξε μια μούντζα σε αυτόν και όλα όσα σε πληγώνουν και προχώρα στη ζωή σου.
    Η μεγαλύτερη εκδίκηση σε όσους μας πλήγωσαν είναι η ευτυχία μας. Κράτα το αυτό.

ΥΓ. Έφυγες από το νησί, άλλαξες δουλειά, συντηρείς σπίτι και στέκεσαι στα πόδια σου. Αυτά και αν είναι βήματα... ζωής :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Μπήκα στο φόρουμ αιώνες μετά και πραγματικά συγκινήθηκα για πάρα πολλούς λόγους...
    Στο προκείμενο...
    Αγαπητή Ντόναλντ (:ρ) ξέρεις τι ανακαλύπτω μετά από τόσα χρόνια που σε ξέρω από τα γραπτά σου;
    Δυνάμωσες κοριτσάκι.
    Αν αυτό συνέβαινε πριν πέντε-έξι και πλέον χρόνια, θα σε ψάχναμε στη Ρόδο μη τυχόν και κάνεις καμία τρέλα. Θα βούλιαζες στην θλίψη και τη φρίκη του χωρισμού που θα αδυνατούσες να διαχειριστείς.
    Με χαρά βλέπω πως πέρα από τη φυσιολογική αντιμετώπιση του να πέσεις στα πατώματα, όπως όλες μας στην αρχή του χωρισμού, τώρα έχεις ... νεύρα!
    Υγιή, υπέροχα νεύρα, πασπαλισμένα με δόσεις εκδίκησης και θυμού για τη συμπεριφορά του.
    Εννοείται πως θα πουλήσεις το αυτοκίνητο και πολύ λυπάμαι για την ανωτερότητα σου να πληρώσεις μόνη την πιστωτική.
    Εκτονώσου όπως μπορείς και μετά ρίξε μια μούντζα σε αυτόν και όλα όσα σε πληγώνουν και προχώρα στη ζωή σου.
    Η μεγαλύτερη εκδίκηση σε όσους μας πλήγωσαν είναι η ευτυχία μας. Κράτα το αυτό.

ΥΓ. Έφυγες από το νησί, άλλαξες δουλειά, συντηρείς σπίτι και στέκεσαι στα πόδια σου. Αυτά και αν είναι βήματα... ζωής :)
    Και εγώ συγκινούμε με αυτή σου την απάντηση. Ίσως να έκανα πολύ δρόμο ως εδώ... Πολλές φορές σκέφτομαι πως όλες αυτές οι χοντράδες
    που πέρασα ήδη από πολύ μικρή ηλικία, ίσως και να ήταν καλύτερο που με έριξαν στην θλίψη και ας πούμε τα αντιμετώπισα, παρά να τα έθαβα και αύριο μεθαύριο να περνούσα πχ τα απωθημένα μου στα παιδιά που θα κάνω ενδεχομένως στο μέλλον, διαιωνίζοντας κάτι κακό. Έπρεπε με πολύ κόπο να συνειδητοποιήσω τη θέση μου στον κόσμο και να ανακαλύψω δυνάμεις που δεν γνώριζα καν πως τις έχω. Πχ η κοπέλα που ντρεπόταν μέχρι και εισιτήρια από το περίπτερο να πάει να πάρει, πλέον ασχολείται με τις πωλήσεις, έχει καθημερινή επαφή με κόσμο, και μάλλον το κάνει και καλά. Πολλοί μου λένε ακούγοντας την ιστορία μου πως αν ήταν στη θέση μου θα το έβαζαν στα πόδια.
    Επίσης, όλη αυτή η σχέση είχε όντως ξεκινήσει στραβά. Είχα βγει μόλις από μια άλλη επώδυνη σχέση. Βυθισμένη στην κατάθλιψη, σε μια περίοδο που έπαιρνα αντικαταθλιπτικά χάπια τα οποία με έκαναν ζόμπι, δεν είχα και τα ποιο αυστηρά κριτήρια επιλογής συντρόφου. Ίσως κάτι αν ξεκινήσει στραβά είναι καταδικασμένο να αποτύχει εν τέλη. Και όταν άρχισα να βρίσκω τον εαυτό μου και τη θέση μου στον κόσμο δεν μπορούσα πια να τον διώξω γιατί είχα ήδη δεθεί, και ναι τον αγαπούσα πάρα πολύ. Εκείνο βέβαια που ψάχνω να βρω μέσα μου είναι πως ακριβώς κατάφερνε και αφού δυνάμωσα να με χειραγωγεί και να πιστεύω σαν απόλυτη αλήθεια κάθε πράγμα που έλεγε ακυρώνοντας τον ίδιο μου τον εαυτό. Αυτό ψάχνω να βρω τώρα... Και το έχω ρίξει στο διάβασμα. Διάβασα το "οι φυλακές της παιδικής μας ηλικίας" της Alice Miller και τώρα τελειώνω το "Ηθική παρενόχληση" της Marie-France Hirigoyen, που νομίζω ταιριάζει γάντι στην περίπτωση μου. Ίσως, η ιστορία αυτή να μπορώ να την συνοψίσω στο εξής: Αφού πίστευα πως με «αγαπάει», η «αγάπη» είχε μεγαλύτερη σημασία. Και επειδή διψούσα για αγάπη και αποδοχή, θυσίαζα απλά τον εαυτό μου. Το σίγουρο είναι πως αν είχα αγαπηθεί ως παιδί δεν θα έψαχνα να καλύψω τα κενά μου σε άρρωστες αγάπες. Και ευτυχώς το τελείωσε γιατί εγώ δεν θα το έκανα, πάντα θα αμφισβητούσα τον εαυτό μου και θα τον θυσίαζα στο βωμό της «αγάπης». Εντάξει, βέβαια εννοείται πως πονάω....
    Και επίσης πιστεύω πως πολλά τα οφείλω στο Θεό που με κρατάει

Ίσως, η ιστορία αυτή να μπορώ να την συνοψίσω στο εξής: Αφού πίστευα πως με «αγαπάει», η «αγάπη» είχε μεγαλύτερη σημασία. Και επειδή διψούσα για αγάπη και αποδοχή, θυσίαζα απλά τον εαυτό μου. Το σίγουρο είναι πως αν είχα αγαπηθεί ως παιδί δεν θα έψαχνα να καλύψω τα κενά μου σε άρρωστες αγάπες. Και ευτυχώς το τελείωσε γιατί εγώ δεν θα το έκανα, πάντα θα αμφισβητούσα τον εαυτό μου και θα τον θυσίαζα στο βωμό της «αγάπης». Εντάξει, βέβαια εννοείται πως πονάω....
    Και επίσης πιστεύω πως πολλά τα οφείλω στο Θεό που με κρατάει
    Να λοιπόν που δίνεις μόνη σου τις απαντήσεις και πολύ εύστοχα.
    Ένα σκαλοπάτι ασφάλειας ήταν όλο αυτό που όμως σου έδωσε τη βάση για να βρεις τη θέση σου
    στον κόσμο όπως λες και συ.
    Κράτα το έτσι και μη τολμήσεις να σκεφτείς πως έχασες τόσα χρόνια. Όλα δείχνουν πως εσύ βγήκες κερδισμένη από αυτή τη σχέση.
    Ορθοπόδησες, προχώρησες στους περισσότερους τομείς και τώρα είσαι έτοιμη να βρεις τον άνθρωπο που μαζί του θα δημιουργήσεις μια σχέση με ίσους όρους και όχι μια συναισθηματική πατερίτσα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Να λοιπόν που δίνεις μόνη σου τις απαντήσεις και πολύ εύστοχα.
    Ένα σκαλοπάτι ασφάλειας ήταν όλο αυτό που όμως σου έδωσε τη βάση για να βρεις τη θέση σου
    στον κόσμο όπως λες και συ.
    Κράτα το έτσι και μη τολμήσεις να σκεφτείς πως έχασες τόσα χρόνια. Όλα δείχνουν πως εσύ βγήκες κερδισμένη από αυτή τη σχέση.
    Ορθοπόδησες, προχώρησες στους περισσότερους τομείς και τώρα είσαι έτοιμη να βρεις τον άνθρωπο που μαζί του θα δημιουργήσεις μια σχέση με ίσους όρους και όχι μια συναισθηματική πατερίτσα :)
    Σε ευχαριστώ :)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast