Πληγωμένος μετά από χωρισμό - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 255
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Νακος, σου λεει κατι;
    Τοσο πολλαπλη προσωπικοτητα που σε καθε θεμα υπογραφει με αλλο ονομα ? xD

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Τοσο πολλαπλη προσωπικοτητα που σε καθε θεμα υπογραφει με αλλο ονομα ? xD
    Ναι ρε συ :P

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by sok View Post
    Επρεπε να της υποσχεθεις γαμο τη σωστη στιγμη, για να την εχεις οποτε θελεις και οταν την βαρεθεις να την παρατησεις.Ειναι μεθοδος γκαραντι.Δεν το εκανες,το παθημα να σου γινει μαθημα.

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να κοψεις τα μηνυματα και τα τηλεφωνηματα και να της στειλεις δωρα. Οταν ανταποκριθει, να κανονισεις να κανεις σεξ μαζι της.Το κοστος μεχρι εδω δεν θα πρεπει να ξεπερναει τα σαραντα ευρω. Την επομενη φορα που θα θες να την συναντησεις, να την ρωτησεις ποσα θελει για να συνευρισκεσαι μαζι της, ξεκινα απο πεντε μεχρι δεκαπεντε ευρω.Αν σωνει και καλα θες να την εχεις και γκομενα, βρες ενα συνδυασμο, να της παιρνεις δωρα, να της δινεις cash, να της πληρωνεις καρτες, βεβαια να μην ξεπερνας ενα λογικο ποσο τον μηνα, εκατο ευρω ας πουμε.
    Μαααααα τι λες τωωωωραααααα !!!!!!!?????
    Πας καλα?????????
    Μονο με δεκαπεντε ευρω θα τη βγαλει?????και θα του κατσει.......??!!!!

Αν ειναι να της γραψει κανα οικοπεδακι στην εξοχη ή κανα εξοχικουλι στη θαλασσα να βολευτει και αυτη.....δεκαπεντε ευρω ....μπαναλλλλ....πφφφφ...να της αγορασει και κανα δυο κοσμηματα συμφωμουμε...
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΝΑΚΟ...........
    ........

Μαααααα τι λες τωωωωραααααα !!!!!!!?????
    Πας καλα?????????
    Μονο με δεκαπεντε ευρω θα τη βγαλει?????και θα του κατσει.......??!!!!

Αν ειναι να της γραψει κανα οικοπεδακι στην εξοχη ή κανα εξοχικουλι στη θαλασσα να βολευτει και αυτη.....δεκαπεντε ευρω ....μπαναλλλλ....πφφφφ...να της αγορασει και κανα δυο κοσμηματα συμφωμουμε...
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΝΑΚΟ...........
    ........
    Ναι αντι να της πληρωνει καφεδες,σινεμα και κλαμπ της τα δινει στο χερι.Αν ειναι φοιτητρια θα πει και ευχαριστω.Τα ακινητα θα επρεπε να τα υπονοησει αν της υποσχοταν γαμο και αιωνιες αγαπες,αλλα δεν το εκανε,τωρα δεν θα πιασει.Τι μπαναλ και νακο?Γιατι ζοριζεσαι?

Senior Member
    Ναι αντι να της πληρωνει καφεδες,σινεμα και κλαμπ της τα δινει στο χερι.Αν ειναι φοιτητρια θα πει και ευχαριστω.Τα ακινητα θα επρεπε να τα υπονοησει αν της υποσχοταν γαμο και αιωνιες αγαπες,αλλα δεν το εκανε,τωρα δεν θα πιασει.Τι μπαναλ και νακο?Γιατι ζοριζεσαι?
    Φιλαρακι γιατι σου εχει κολληση οτι ολες ειναι πο...νες??αφου δεν ειναι...και αν θελεις μιλα με επειχηρηματα σε εμενα..δηλαδη να το αναλυσουμε το θεμα..

Senior Member
    Γιατι να χαλασετε το νημα του παιδιου? Εχουν ξανασυζητηθει αυτα σε αλλα νηματα
    https://www.e-psychology.gr/forum/se...archid=2223356
    Αλλιως ανοιξτε νεο. Εδω το παιδι εχει συγκεκριμενο προβλημα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Γιατι να χαλασετε το νημα του παιδιου? Εχουν ξανασυζητηθει αυτα σε αλλα νηματα
    https://www.e-psychology.gr/forum/se...archid=2223356
    Αλλιως ανοιξτε νεο. Εδω το παιδι εχει συγκεκριμενο προβλημα.
    Εννοειτε οτι δεν θα χαλασουμε το θεμα του παιδιου..αν θελει να το σηζυτησουμε θα ανοιγαμε αλλο θεμα..το θεωρησα αυτονοητο γιαυτο δεν το εγραψα

Senior Member
    Οκ κανενα προβλημα. Παντως εχει ενδιαφερον να δεις πώς σκεφτονται τετοιοι ανθρωποι οπως ο chris_athens Αν θελεις δες στο λινκ που εδωσα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Miliva21
    Guest
    Οκ κανενα προβλημα. Παντως εχει ενδιαφερον να δεις πώς σκεφτονται τετοιοι ανθρωποι οπως ο chris_athens Αν θελεις δες στο λινκ που εδωσα.
    Θα σε στεναχωρησω αλλα δεν ανοιγει το λινκ

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Φιλαρακι γιατι σου εχει κολληση οτι ολες ειναι πο...νες??αφου δεν ειναι...και αν θελεις μιλα με επειχηρηματα σε εμενα..δηλαδη να το αναλυσουμε το θεμα..
    Δεν ειπα οτι ολες ειναι πορνες, στις πορνες υποσχεσαι γαμο?

Senior Member
    Δεν ειπα οτι ολες ειναι πορνες, στις πορνες υποσχεσαι γαμο?
    απο αυτα που λες αυτο βγενει.και ο γαμος που ειπες εμενα μου φανηκε δηθεν.δηλαδη ψευτικη υποσχεση.

Senior Member
    εχω διαβαση υπερ αρκετα μηνυματα απτο chris athens.και ηθελα να κανω μια συζητηση μαζι του τε α τετ.μου φενετε οτι εχει παθει εμμονη η ενα ειδος εμμονης.του το εχω πει αυτο.ειναι ενα τρυπακι αυτο που μπενουμε συνηθως τα αγορια επειδη τρωμε πολλες αρνησεις απτα κοριτσια.πληγωνουμαστε τοσα πολυ απο τα πολλα και συνεχομενα οχι που απογοητευομαστε και μετα μας κολλαει στο μυαλο αυτο οτι ολες ειναι π....ες.
    αν προσεξες το συγκεκριμενο μελος δεν εχει να πει τιποτε αλλο παρα μονο αυτο.
    στην ουσια αυτο ειναι κατι που μας βασανιζει 24 το 24ωρο δεν αφηνει το μυαλο μας να ησυχασει.
    στη ουσια μεσα μας δεν εχουμε ειρηνη.το οτι το λεει συνεχεια αυτο το οτι ολες ειναι π..,,ες δεν το κανει τυχαια.υποσυνηδιτα ψαχνει καποιον να του φερει δυνατα επειχηρειματα για να τον ξεκοληση απο αυτο.δηλαδη ψαχνει να βρει βοηθεια.γιαυτο και τα πολλαπλα προφιλ.

Υ.Γ
    συγγνωμη για την παρενθεση δεν ηθελα να χαλασω το μηνυμα του παιδιου.απλα το ειχα καποια στιγμη στο μυαλο μου να μιλησω με το κρις αθενς.και αν μπορω να τον βοηθησω.

Senior Member
    Δυστυχως την πληρωνουν παντα οι αθωοι/ες.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    εχω διαβαση υπερ αρκετα μηνυματα απτο chris athens.και ηθελα να κανω μια συζητηση μαζι του τε α τετ.μου φενετε οτι εχει παθει εμμονη η ενα ειδος εμμονης.του το εχω πει αυτο.ειναι ενα τρυπακι αυτο που μπενουμε συνηθως τα αγορια επειδη τρωμε πολλες αρνησεις απτα κοριτσια.πληγωνουμαστε τοσα πολυ απο τα πολλα και συνεχομενα οχι που απογοητευομαστε και μετα μας κολλαει στο μυαλο αυτο οτι ολες ειναι π....ες.
    αν προσεξες το συγκεκριμενο μελος δεν εχει να πει τιποτε αλλο παρα μονο αυτο.
    στην ουσια αυτο ειναι κατι που μας βασανιζει 24 το 24ωρο δεν αφηνει το μυαλο μας να ησυχασει.
    στη ουσια μεσα μας δεν εχουμε ειρηνη.το οτι το λεει συνεχεια αυτο το οτι ολες ειναι π..,,ες δεν το κανει τυχαια.υποσυνηδιτα ψαχνει καποιον να του φερει δυνατα επειχηρειματα για να τον ξεκοληση απο αυτο.δηλαδη ψαχνει να βρει βοηθεια.γιαυτο και τα πολλαπλα προφιλ.

Υ.Γ
    συγγνωμη για την παρενθεση δεν ηθελα να χαλασω το μηνυμα του παιδιου.απλα το ειχα καποια στιγμη στο μυαλο μου να μιλησω με το κρις αθενς.και αν μπορω να τον βοηθησω.
    Ποσο δικιο εχεις...ετσι ειναι....

Senior Member
    Ποσο δικιο εχεις...ετσι ειναι....
    Ναι αλλα δεν μπορει να ξεσπαει τα κομπλεξ του στους αλλους αν ειναι αυτο! Κι εγω εχω πληγωθει απειρες φορες απο αντρες αλλα δεν ξεσπαγα στον πρωτο τυχοντα!! Δεν μου φταινε τιποτα οι αλλοι!! Ναι, ελεγα ολοι οι αντρες ειναι μα.... αλλα επειδη ειχα πληγωθει και ως εκει, οσο και να το σκεφτομουνα δεν το εκανα και θεμα!! Τι του φταινε οι αλλοι; Μπορει και να μην ειναι αυτο ομως στο συγκεκριμενο ατομο και απλα να ειναι μισογυνης χωρις λογο......

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast