ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 811
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 811 of 1380 FirstFirst ... 3117117618018098108118128138218619111311 ... LastLast
Results 12,151 to 12,165 of 20693
    Senior Member
    Μην απογοητευεσαι και μενα μου λεγανε οτι θα παιρνω μια ζωη φαρμακα....εχω κανει 2-3 ψυχωτικα βαρβατα επερνα φαρμακα 3 χρονια καιτελικα τα κοψα εδω και 3 μηνες.....δεν εχω υποτροπιασει βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη αλλα εγω ρισκαρα....απο τη μια υπαρχει ο φοβος της υποτροπης απ την αλλη ομως δεν ειμαι ζομπι εχω γεμισει ενεργεια και εχω χασρι σχεδον ολα τα κιλα που ειχα βαλει......
    Slipknot-Psychosocial......

είδα φως και μπήκα πάλι.τα ίδια χάλια είναι πάλι το μαγαζάκι...καλή υγεία και μόνο χαρές σε όλα τα παιδιά.Να είστε όλοι καλά.

Senior Member
    Ναταλάκι εσύ είσαι ;που είναι το Ναταλάκι;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Ποια ναταλία βρε elis? το 1/10 να είχαμε από το μυαλό αυτής της κοπέλας θα είχαμε κάνει παπάδες..Αλλά που τέτοια τύχη...

Senior Member
    Ποιος είσαι;έχω χάσει επεισόδια όντως για το μυαλό της Ναταλίας κι εγώ αυτό πιστεύω

Senior Member
    Ειναι σωστο οτι η αιτια του κακου ειναι ο εγωισμος μας...και τι καταλαβα; καθε φορα τα ιδια
    Αχ και να αλλαξει ο τροχος....

Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Ειναι σωστο οτι η αιτια του κακου ειναι ο εγωισμος μας...και τι καταλαβα; καθε φορα τα ιδια
    Αχ και να αλλαξει ο τροχος....
    Ο λόγος πιστεύω αφορά στην έλλειψη αντικειμενικότητας από εμάς για εμάς. Κι οταν δεν εισαι αντικειμενικός με σενα είτε υποτιμάς είτε υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου. Άμα επιτυχεις να γινεις αντικειμενικός με σενα τους άλλους ας τους να χτυπιούνται κι εσύ προχώρα ακάθεκτα.
    γιάννης

Κάπου πιο πάνω ειχε μια "τροποποίηση μηνύματος για παράβαση όρων χρήσης" αμέσως μετά από δικό μου διάλογο. ellis, δεν πιστεύω να πες τίποτα?
    γιάννης

Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Γεια χαρα !! Γεια σου Remedy , Keep , betel και σε ολα τα παλαια καλα μελη!
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    xaxaxaxaxaxaxa!!!
    mnhmoniiiiiii
    τι κανεις ρει? γεια σου και χαρα σου!!!!! συντονιστειτε με τα παιδια και ραντεβου στο γνωστο μερος.
    Και κοντά να ήμουν δεν πιστεύω να με θεωρούσατε ότι ανήκω σ αυτη την ομάδα αν και ειμαι "ιστορικό πλέον μέλος" του φορουμ.

Βεβαια και σε άλλους χωρους δικούς μου θα πρεπε να μουν στους προσεκλημένους αλλα δεν με καλούσαν. Και λέω δεν βαριέσαι ... έχω γίνει σχεδόν αναίσθητος σε τετοια, κι απλα συνειδητοποιώ αντικειμενικα σκεπτομενος πως και τότε που τους ηξερα (λόγω του κοινού παρονομαστη ο οποίος δημιουργούσε τη συνδεση) η σύνδεση προφανως δεν ηταν ουσιαστική (ψυχικής αλληλοσύνδεσης, ώραίας επικοινωνίας και φιλίας) και ουτε επαιρνα κατι αξιολογο για μενα από την εκει συναναστροφή.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Και κοντά να ήμουν δεν πιστεύω να με θεωρούσατε ότι ανήκω σ αυτη την ομάδα αν και ειμαι "ιστορικό πλέον μέλος" του φορουμ.

Βεβαια και σε άλλους χωρους δικούς μου θα πρεπε να μουν στους προσεκλημένους αλλα δεν με καλούσαν. Και λέω δεν βαριέσαι ... έχω γίνει σχεδόν αναίσθητος σε τετοια, κι απλα συνειδητοποιώ αντικειμενικα σκεπτομενος πως και τότε που τους ηξερα (λόγω του κοινού παρονομαστη ο οποίος δημιουργούσε τη συνδεση) η σύνδεση προφανως δεν ηταν ουσιαστική (ψυχικής αλληλοσύνδεσης, ώραίας επικοινωνίας και φιλίας) και ουτε επαιρνα κατι αξιολογο για μενα από την εκει συναναστροφή.
    ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
    δεν ειναι καποια προσκληση καλων μελων η παλιων καλων μελων, η μελων που εκτιμουμε (που ειναι αρκετα, και για μενα εισαι ενα απο αυτα).
    ειναι μια επικοινωνια 3-4 παλιων μελων, δλδ ουτε υποσυνολο του υποσυνολου δεν το λες.
    απλα με το μνημονι , εχουμε φαει ψωμι κι αλατι σε προσωπικες συζητησεις, γι αυτο και τα πανηγυρια.
    ωστοσο εισαι ευπροσδεκτος αν ποτε καταφερουμε να συντονιστουμε, γιατι προς το παρον, εχουμε σκορπιστει ο καθενας στον κοσμο του

υ.γ. το "κοντα" δεν ειναι προβλημα, το ραντεβου ειναι διαδικτυακο.

Senior Member
    Εγω θαθελα να σας γνωριζα , η μνιμονιο ξερει αρκετα για μενα , της ταχω πει , αλλα μενετε μακρια βρε παιδι μου .........καλη παρεα ειμαι ............πιο πολυ με σενα ρεμ θα ταιριαζα, φιλικα παντα , θαχαμε πολλα να λεμε .......θα καναμε εξυπνες συζητησεις .......μαλλον δεν θα συναντηθουμε ποτε .........

Senior Member
    Κάπου πιο πάνω ειχε μια "τροποποίηση μηνύματος για παράβαση όρων χρήσης" αμέσως μετά από δικό μου διάλογο. ellis, δεν πιστεύω να πες τίποτα?
    Τις γυναίκες έβριζα μην το ψάχνεις

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
    δεν ειναι καποια προσκληση καλων μελων η παλιων καλων μελων, η μελων που εκτιμουμε (που ειναι αρκετα, και για μενα εισαι ενα απο αυτα).
    ειναι μια επικοινωνια 3-4 παλιων μελων, δλδ ουτε υποσυνολο του υποσυνολου δεν το λες.
    απλα με το μνημονι , εχουμε φαει ψωμι κι αλατι σε προσωπικες συζητησεις, γι αυτο και τα πανηγυρια.
    ωστοσο εισαι ευπροσδεκτος αν ποτε καταφερουμε να συντονιστουμε, γιατι προς το παρον, εχουμε σκορπιστει ο καθενας στον κοσμο του

υ.γ. το "κοντα" δεν ειναι προβλημα, το ραντεβου ειναι διαδικτυακο.
    Thanks a lot για την πρόσκληση. Θα το έχω υπόψην το "διαδικτυακά" και δεν το αποκλείω!. Βέβαια θα κινηθώ προς Θεσ/νικη σε μερικές μέρες αλλα εκει θα ναι απλα ένας πολύ σύντομος σταθμός για ξεκούραση.
    γιάννης

Senior Member
    Ο λόγος πιστεύω αφορά στην έλλειψη αντικειμενικότητας από εμάς για εμάς. Κι οταν δεν εισαι αντικειμενικός με σενα είτε υποτιμάς είτε υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου. Άμα επιτυχεις να γινεις αντικειμενικός με σενα τους άλλους ας τους να χτυπιούνται κι εσύ προχώρα ακάθεκτα.
    Ευστοχη η παρατηρηση σου.
    ΑΝΤΕ να πετυχεις το αντικειμενικο τωρα..ποσο ευκολο ειναι ν αλλαξεις τ νοοτροπια χρονων δε ξερω

Senior Member
    Ιωαννη γιατι δεν σκεφτεσαι να γραψεις ενα βιβλιο; Γραφεις πολυ ωραια εδω.
    Εγω παλι αρχισα να διαβαζω βιβλια για να εχω ευχερεια λογου και αναρωτιεμαι αν θα μπορουσαν να με βοηθησουν να νικησω την καταθλιψη, προς το παρον δεν το εχουν καταφερει...........
    Ελις δεν φταινε μονο οι γυναικες, εισαι και εσυ δυσκολος χαρακτηρας.