ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 816
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 816 of 1380 FirstFirst ... 3167167668068148158168178188268669161316 ... LastLast
Results 12,226 to 12,240 of 20693
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι δεν λέει ποιος ήταν με το προηγούμενο προφίλ, θέλω να ξέρω με ποιον μιλάω...

Όσο για την απολογία έχεις δίκιο...προφανώς ανήκει στην κατηγορία αυτών που πιστεύουν ότι όποιος θέλει ν' αυτοκτονήσει θα το πετύχει σίγουρα λες κι είναι τόσο εύκολο...προσωπικά πλέον μετά από τόσες προσπάθειες κατάλαβα πως δεν είναι κι έχω δοκιμάσει διαφορετικούς τρόπους...άρα καλύτερα να προσπαθούμε ν' αντέξουμε, σ' αυτό κατέληξα πλέον...αν και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο και τότε είναι που χτυπιέμαι που δεν πέτυχα...
    Η αυτοκτονία είναι η λύση των δειλων..επίσης ο Θεός μας έδωσε ζωή ο Θεός θα μας την πάρει πίσω..μπορεί να σου ετοιμάζει στεφάνια στην επόμενη ζωή με αυτά που περνάς..εσύ αν αυτοκτονήσεις θα χάσεις την ψυχή σου..για αυτό πολέμησε το..

Senior Member
    Quote Originally Posted by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα View Post
    Η αυτοκτονία είναι η λύση των δειλων..επίσης ο Θεός μας έδωσε ζωή ο Θεός θα μας την πάρει πίσω..μπορεί να σου ετοιμάζει στεφάνια στην επόμενη ζωή με αυτά που περνάς..εσύ αν αυτοκτονήσεις θα χάσεις την ψυχή σου..για αυτό πολέμησε το..
    Δεν ξέρω αν είναι η λύση των δειλών πραγματικά κι αυτό το λέω γιατί θέλει κουράγιο να περιμένεις ολομόναχη να έρθει η ώρα αφού έχεις κάνει ότι ήταν απαραίτητο, νομίζω πως είναι από τα χειρότερα συναισθήματα που μπορεί να βιώσει κάποιος αυτό...σου ξεσκίζεται η καρδιά και φοβάσαι πάρα πάρα πολύ...
    Πάντως γι' αυτό που λες για τα στεφάνια, θα προτιμούσα να ζούσα καλά εδώ κι όχι όταν θα είμαι κάτι άυλο...Αλλά αναμφισβήτητα έχεις δίκιο στο ότι είναι μεγάλη αμαρτία...παλιότερα την είχα εξομολογηθεί αλλά από την τελευταία φορά και μετά δεν βρήκα το κουράγιο να ξαναπάω όμως το έχω στο μυαλό μου να το κάνω μόλις μπορέσω γιατί θέλω να πάρω άφεση αμαρτιών, να φύγει το βάρος από την ψυχή μου...

Το πολεμάω όσο μπορώ...έχει καιρό που δεν το έχω ξαναπροσπαθήσει...Πάντως σήμερα (γενικά μιλώντας) είναι δύσκολη μέρα...δεν ξύπνησα με καθόλου καλή διάθεση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κυκνε εχεις δικιο για την ανωνυμια, και για το θεμα αυτοκτονιας χορευει ο κοσμος ξεφρενα δεν νομιζω οτι ειναι δειλια η αυτοκτονια ουτε οτι υπαρχει παραδεισος μετα. Δεν ειναι ωραιο να μιλας ετσι για κατι τοσο τραγικο και δυσκολο....Δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω, τοσο μισος γιατι σε αυτη την κοινωνια;;; Ο ενας τη λεει στον αλλον, ωραια, γιατι ομως;;; Αυτο ποτε δεν το καταλαβα........

Όταν θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία θα πάρουμε και τα σώματα μας πίσω..είναι λύση των δειλων γιατί το κίνητρο της αυτοκτονίας είναι για να αποφύγουμε τον οποιοδήποτε πόνο που έχουμε..άρα προτιμούμε την εύκολη λύση..αντί να εμπιστευτούμε την ζωή μας στον Θεό και να του εναποθεσουμε το πρόβλημα μας επάνω του και από εκεί και πέρα να πολεμήσουμε να φτιάξουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα εμείς τα παρατάμε..η αρνουμαστε τον Θεό..

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Κυκνε εχεις δικιο για την ανωνυμια, και για το θεμα αυτοκτονιας χορευει ο κοσμος ξεφρενα δεν νομιζω οτι ειναι δειλια η αυτοκτονια ουτε οτι υπαρχει παραδεισος μετα. Δεν ειναι ωραιο να μιλας ετσι για κατι τοσο τραγικο και δυσκολο....Δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω, τοσο μισος γιατι σε αυτη την κοινωνια;;; Ο ενας τη λεει στον αλλον, ωραια, γιατι ομως;;; Αυτο ποτε δεν το καταλαβα........
    Λουλούδι, νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ο χορεύει ο κόσμος ξέφρενα προσπαθεί να μου δώσει κουράγιο
    Εγώ πάντως πιστεύω στο Θεό και στον Παράδεισο, δεν ξέρω όμως αν είμαι άξια για εκεί κι αυτό με προβληματίζει αλλά δεν μπορώ να το μάθω μέχρι να έρθει η ώρα μου...

Εσύ γιατί δεν πιστεύεις; Απλά ρωτάω για να καταλάβω, το σέβομαι αλλά με ενδιαφέρει σαν συζήτηση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Όταν θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία θα πάρουμε και τα σώματα μας πίσω..είναι λύση των δειλων γιατί το κίνητρο της αυτοκτονίας είναι για να αποφύγουμε τον οποιοδήποτε πόνο που έχουμε..άρα προτιμούμε την εύκολη λύση..αντί να εμπιστευτούμε την ζωή μας στον Θεό και να του εναποθεσουμε το πρόβλημα μας επάνω του και από εκεί και πέρα να πολεμήσουμε να φτιάξουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα εμείς τα παρατάμε..η αρνουμαστε τον Θεό..
    Α ναι, έχεις δίκιο, αυτό το είχα ξεχάσει, είμαι λίγο σαν ζαλισμένο κοτόπουλο σήμερα...

Στο ότι το κίνητρο είναι να σταματήσει ο πόνος έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό ήταν και το δικό μου...ευτυχώς τουλάχιστον μετά βρήκα καλό γιατρό κι η αγωγή που μου δίνει με εμποδίζει απ' το να το επαναλάβω...αλλά ότι μερικές φορές τριγυρίζει σαν ιδέα στο μυαλό μου το παραδέχομαι...ξέρεις όμως τι θα ήθελα να ξεχάσω πάρα πολύ; Τη φορά που περιέγραψα πριν που αν δεν σηκωνόμουν και δεν έπεφτα κάτω πολύ πιθανόν να μην υπήρχα τώρα αλλά δεν με βασανίζει αυτό, με βασανίζει ότι δεν μπορώ να ξεχάσω πόσο ψυχικό πόνο ένιωθα όσο περίμενα να πεθάνω... Είναι μερικές φορές που έρχεται στη σκέψη μου αυτή η ανάμνηση καθώς και η προσπάθεια των γιατρών στο νοσοκομείο και με πληγώνει πάρα πολύ αυτό...έχεις καμιά ιδέα πώς να το αντιμετωπίσω;

Senior Member
    Ρε παιδια δεν υπαρχει θεος.......παραμυθια ειναι που μας τα σερβιρουν απο μωρα παιδια για να πιστεψουμε........κι εμεις τα χαβουμε γιατι δεν γινεται αλλιως..........αν υπηρχε θεος και αγιος, θα εφτιαχνε τοσο πονο και το θανατο; Και τις αρρωστιες; Και τα ζωα να τρωνε το ενα το αλλο και εμεις αυτα; Τι σοι αγιος ειναι αυτος; Ο κοσμος χορευει ξεφρενα δεν το ειπε για να σου δωσει κουραγιο. Το ειπε γιατι ετσι πιστευει, οτι η αυτοκτονια δεν ειναι λυση, ομως δεν ειναι ωραιος τροπος να το λες αυτο, οτι ειναι δειλια.

Είπα το πιστεύω μου λουλούδι.. επίσης δεν ξέρω τις βουλές Του γιατί είμαι πολύ μικρός..ξέρω σίγουρα ότι πίσω από τον πόνο που βλέπουμε εμείς κρύβεται η Αγάπη Του και όλα έχουν ένα μεγαλύτερο νόημα από αυτό που αντιλαμβανόμαστε..το είπα και για να σου δώσω κουράγιο κύκνειο και γιατί το πιστεύω..αυτά από μένα..δεν θέλω να ανοίξω θεολογική κουβέντα..

Senior Member
    Χορευει ο κοσμος ξεφρενα αυτο που εχω καταλαβει για την κοινωνια ειναι οτι ειναι μια ζουγκλα........ο ενας τρωει τον αλλον........Ποτε δεν θα ελεγα οτι ειναι δειλια η αυτοκτονια, ισα ισα, για μενα καποιος που αυτοκτονει ειναι πολυ γενναιος γιατι η ζωη ειναι ενα δωρο.......Οσο ασχημη και αν ειναι ειναι καλυτερη απο το θανατο.........καταλαβαινω οτι ειχες καλες προθεσεις γιατι δεν εχεις δωσει δικαιωματα ομως αυτο που λες ειναι ατοπο............η υποφερεις πολυ........αλλα αντι να γραφεις οτι ειναι δειλια, ανοιξε μας ενα θεμα για τον πονο σου.......δεν μ'αρεσει να λεγονται τετοια πραγματα................και δεν το λεω μονο σε σενα, σε ολους..........το θεμα ειναι να μεταδιδουμε τη χαρα και την αγαπη, οχι κουβεντες που μπορει να πληγωσουν.......

Senior Member
    Είπα το πιστεύω μου λουλούδι.. επίσης δεν ξέρω τις βουλές Του γιατί είμαι πολύ μικρός..ξέρω σίγουρα ότι πίσω από τον πόνο που βλέπουμε εμείς κρύβεται η Αγάπη Του και όλα έχουν ένα μεγαλύτερο νόημα από αυτό που αντιλαμβανόμαστε..το είπα και για να σου δώσω κουράγιο κύκνειο και γιατί το πιστεύω..αυτά από μένα..δεν θέλω να ανοίξω θεολογική κουβέντα..
    Όχι, δεν εννοούσα να ανοίξουμε θεολογική κουβέντα...απλά μια απορία είχα για το πως να μετριάσω τις αναμνήσεις μου αλλά δεν θέλω να σε φέρνω σε δύσκολη θέση...σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!

Όχι, δεν εννοούσα να ανοίξουμε θεολογική κουβέντα...απλά μια απορία είχα για το πως να μετριάσω τις αναμνήσεις μου αλλά δεν θέλω να σε φέρνω σε δύσκολη θέση...σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!
    Τις αναμνήσεις σου θα τις ξεπεράσεις με καινούργια ζωή..καινούργιες εμπειρίες..βρες δύναμη και δίψα για ζωή..ότι πρόβλημα και να έχεις..

Senior Member
    Τις αναμνήσεις σου θα τις ξεπεράσεις με καινούργια ζωή..καινούργιες εμπειρίες..βρες δύναμη και δίψα για ζωή..ότι πρόβλημα και να έχεις..
    Μμμ...σκέφτομαι τώρα, επεξεργάζομαι τα γραφόμενα σου...έχω ήδη σκεφτεί μόλις θα είναι και πρακτικά εφικτό (σχετικά σύντομα υπολογίζω) να κάνω κάποιες μικροαλλαγές για αρχή έστω όπως το να ξεκινήσω γυμναστήριο (αν και δεν μ' αρέσει η γυμναστική αλλά μου χρειάζεται για λόγους υγείας) αλλά γενικά ναι, χρειάζεται να γίνουν κι άλλες αλλαγές... Προσπαθώ πάντως να είμαι δυνατή όσο γίνεται...Αυτές τις υποτροπές στην κατάθλιψη να μην είχα μόνο θα ήταν καλύτερα και πιο εύκολα τα πράγματα... Πριν κανένα μήνα υποτροπίασα και μου αύξησε τα φάρμακα ο γιατρός και τώρα μου είπε να ξεκινήσω να τα μειώνω ξανά και να τον ξαναπάρω σε τρεις εβδομάδες τηλέφωνο...άντε να δούμε πως θα πάει...

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Χορευει ο κοσμος ξεφρενα αυτο που εχω καταλαβει για την κοινωνια ειναι οτι ειναι μια ζουγκλα........ο ενας τρωει τον αλλον........Ποτε δεν θα ελεγα οτι ειναι δειλια η αυτοκτονια, ισα ισα, για μενα καποιος που αυτοκτονει ειναι πολυ γενναιος γιατι η ζωη ειναι ενα δωρο.......Οσο ασχημη και αν ειναι ειναι καλυτερη απο το θανατο.........καταλαβαινω οτι ειχες καλες προθεσεις γιατι δεν εχεις δωσει δικαιωματα ομως αυτο που λες ειναι ατοπο............η υποφερεις πολυ........αλλα αντι να γραφεις οτι ειναι δειλια, ανοιξε μας ενα θεμα για τον πονο σου.......δεν μ'αρεσει να λεγονται τετοια πραγματα................και δεν το λεω μονο σε σενα, σε ολους..........το θεμα ειναι να μεταδιδουμε τη χαρα και την αγαπη, οχι κουβεντες που μπορει να πληγωσουν.......
    Το ότι η ζωή είναι μια ζούγκλα είναι γιατί ο κόσμος έχει φύγει μακριά από τον Θεό και δεν έχει αγάπη αλλά κυριαρχεί το χρήμα και τα πάθη..πιστεύω ότι το θέτεις λάθος το θέμα..αυτό που θες να πεις είναι ότι θέλει γενναιότητα για το άγνωστο που κρύβει ο θάνατος..και εκεί επάνω έρχεται το πιστεύω μου και μου λέει ότι δεν θα έχω ευκαιρία να μετανοήσω μετά από αυτήν μου την πράξη και θα κολαστω..όσο για μένα είμαι καλά..ότι πρόβλημα έρχεται προσπαθώ να το λυσω και δεν τα παρατάω..

Μμμ...σκέφτομαι τώρα, επεξεργάζομαι τα γραφόμενα σου...έχω ήδη σκεφτεί μόλις θα είναι και πρακτικά εφικτό (σχετικά σύντομα υπολογίζω) να κάνω κάποιες μικροαλλαγές για αρχή έστω όπως το να ξεκινήσω γυμναστήριο (αν και δεν μ' αρέσει η γυμναστική αλλά μου χρειάζεται για λόγους υγείας) αλλά γενικά ναι, χρειάζεται να γίνουν κι άλλες αλλαγές... Προσπαθώ πάντως να είμαι δυνατή όσο γίνεται...Αυτές τις υποτροπές στην κατάθλιψη να μην είχα μόνο θα ήταν καλύτερα και πιο εύκολα τα πράγματα... Πριν κανένα μήνα υποτροπίασα και μου αύξησε τα φάρμακα ο γιατρός και τώρα μου είπε να ξεκινήσω να τα μειώνω ξανά και να τον ξαναπάρω σε τρεις εβδομάδες τηλέφωνο...άντε να δούμε πως θα πάει...
    Καλή δύναμη σε ότι ξεκινήσεις κύκνε..σιγά σιγά να αντιμετωπίζεις το οτιδήποτε και ένα ένα την φορά..η γυμναστική ή οποιαδήποτε δραστηριότητα θα σε βοηθήσει στο να μην σκέφτεσαι..επίσης αν μπεις σε ένα πρόγραμμα καλύτερης ποιότητας όσο αφορά την ζωή σου θα σε βοηθήσει και με την ασθένεια σου..καλή δύναμη!!

Senior Member
    Καλή δύναμη σε ότι ξεκινήσεις κύκνε..σιγά σιγά να αντιμετωπίζεις το οτιδήποτε και ένα ένα την φορά..η γυμναστική ή οποιαδήποτε δραστηριότητα θα σε βοηθήσει στο να μην σκέφτεσαι..επίσης αν μπεις σε ένα πρόγραμμα καλύτερης ποιότητας όσο αφορά την ζωή σου θα σε βοηθήσει και με την ασθένεια σου..καλή δύναμη!!
    Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ...

Σ' ευχαριστώ πολύ!