Μεινω τα χαπια για να αδυνατισω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Λουλουδι για ενα διαστημα μαζι με το ρισπερνταλ επερνα και το αμπιλιφαυ....
    Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να το πω αυτο μηπως και σε πριζοσω αλλα απο τοτε που τα κοψα στην αρχη ειχα αγχος ευερεθισυοτητα αλλα τωρα ειμαι φουλ στην ενεργεια στην το γεγονος που χανω κιλα συνεχεια πλεον κολυμπαω στα ρουχα μου....
    ΑΛΛΑ.....αυτο ισχυει για μενα που σημαινει δεν εχω υποτροπιασει με ψυχωση δεν ειμαστε το ιδιο.....να προσεχεις
    Τα μειωσα ηδη.......Θα δω πως θα παω........εδω θα σας γραφω αποριες αν κατι φαινεται ψυχωτικο η οχι.......μακαρι να τα παω καλα........το 'χω αναγκη να αδυνατισω οσο τιποτα αλλο...........και σε σενα το ιδιο ευχομαι..........εστω για 3 μηνες να χασω τα κιλα και μετα τα ξανανεβαζω λιγο........να 'σαι καλα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ε , δεν ειιπα τρωγε μονο ντοματες , θαμουν εντελως ασχετος , η πεθαμενος αν εκανα κατι τετοιο, αλλα ειναι τοσα πολλα που μπορω να γραψω , καλυτερα να παει σεναν διατροφολογο , εγω τρωω και γυμναζομαι απο το 86 , δεν εχω την διαθεση να γραφω σεντονια , .........βαρεθηκατο φορουμ πια ....εκανα τον κυκλο μου ......και κουραστηκα στα κοντα 56 μου , να μιλαω με παιδια με τα μισα μου χρονια , δενεχει ενδιαφερον για μενα το φορουμ πια ............ανοιξα 190 θρεντς στο παρελθον , ε, φτανει , αποχωρω σιγα σιγα .......βοηθησα παιδια , κουραστηκα , να κανω μια πραματικη ζωη θελω , τωρα που βρισκω την ακρη αργα αργα ....δεν εχω να λαβω τιποτα απο κανεναν , να χασω ναι, τον χρονο μου ......εχασα 10 χρονια με την κτθλψη , φτανουν ........
    Μαγκαιβερ σ' ευχαριστω για το ενδιαφερον, κριμα που φευγεις, εισαι καλη παρουσια εδω.....τεσπα, καλη τυχη σε οτι και αν διαλεξεις να κανεις εδω και στη ζωη σου!!!!!!!

Senior Member
    Μακ καλά να περνάς ότι κι αν κανεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τελικα η ορεξη μου αυξηθηκε τωρα που τα μειωσα οποτε τα ξανααυξανω.........
    Last edited by λουλούδι; 13-09-2017 at 13:00.

Senior Member
    η ορεξη σου αυξηθηκε με τη μειωση των φαρμακων;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    η ορεξη σου αυξηθηκε με τη μειωση των φαρμακων;
    Ναι, εφαγα παρα πολυ........εχουν σαν παρενεργεια και την μειωση της ορεξης, οποτε σε μενα ισως την μειωνουν......ισως ειναι στην κραση μου να ειμαι παχια τι να πω....

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Μαγκαιβερ σ' ευχαριστω για το ενδιαφερον, κριμα που φευγεις, εισαι καλη παρουσια εδω.....τεσπα, καλη τυχη σε οτι και αν διαλεξεις να κανεις εδω και στη ζωη σου!!!!!!!
    Σευχαριστω , αλλα δεν φευγω μια κι εξω , απλα θα μπαινω αραια ........εκανα αρκετα στην ζωη μου , κι αααααλα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μακ καλά να περνάς ότι κι αν κανεισ
    Elis , δεν φευγω , θα μπαινω σποραδικα ......

Senior Member
    Σευχαριστω , αλλα δεν φευγω μια κι εξω , απλα θα μπαινω αραια ........εκανα αρκετα στην ζωη μου , κι αααααλα ?
    Ενταξει, καλα κανεις, κι εδω μεσα δεν ειναι οτι καλυτερο, εμενα το μονο που μου αρεσει ειναι οτι εκφραζομαι, ομως την παταω πολλες φορες....μακαρι να καταφερω να ξεφυγω απο εδω μεσα και να λυσω τα προβληματα μου αλλα δεν το βλεπω....

Senior Member
    υπομονη βρε λουλουδι..... εγω δεν μπωρω να βρω ατομα με το ιδιο προβλημα να συζηταμε , για αυτο μπαινω στο site μπας και πω καμια κουβεντα.......... γενικος οι φιλοι μου δεν καταλαβαινουν καθωλου τη παθηση της ψυχωσης, νομιζουν οτι ειναι στο χερι μου να κοψω τα φαρμακα και να γινω καλα............

Senior Member
    Ναι αλλα μου τη λενε πολλοι και δεν μ'αρεσει.......Ισως προσπαθησω να μην μπαινω στις αλλες κατηγοριες τοσο πολυ και να μπαινω στις ψυχωσεις, αλλα δεν ανανεωνεται και πολυ αυτη η ενοτητα, συνηθως ειναι στασιμη.

Senior Member
    Elis , δεν φευγω , θα μπαινω σποραδικα ......
    Μακ είσαι καλή παρέα δε θέλω να φύγεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    εχω να σας πω για τη σημερινη μου προπονηση, πηγα 7 το πρωι τζοκινγκ εκανα για πρωτη φορα μια ωρα με 120-130 παλμους, εχω παρει ενα vivosmart hr της Garmin και τους μετραω, λοιπων μετα για πρωτη φορα σε προπονηση αισθανθηκα αδυνατισμενος εκαψα γυρω στις 600 θερμιδες, ενιωσα να εχει λιωσει λιπος στα χερια μου εξαιρετικη εφορια...... θα κανω μερικες προπονησης και μετα θα ζυγιστο να δω τη θα πει η ζυγαρια......

Senior Member
    Παυλο εις ωραααιιιοοοοςςς.....
    Slipknot-Psychosocial......

ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ Π ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ Π ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Π ΤΑ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΕΥΒΛΑΒΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast