μακροχρόνια σχέση ή ενθουσιασμός - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Απλως εκανα μια υποθεση.......ολες οι σχεσεις δεν εχουν την ενταση που εχουν το πρωτο καιρο.....πειτε μου αν υπαρχει σχεση που τρια χρονια μετα θα νιωθεις λες και ειναι η πρωτη μερα που τα φτιαξατε...............ειναι φυσιολογικο να αλλαζουν τα πραγματα στη πορεια αυτο τι σημαινει ? οτι θα μπαινουμε για παντα σε σχεσεις που μετα απο καποιο διαστημα θα τις πεταμε για να μπαινουμε σε νεες?? Ως ποτε αυτο??.....

Οταν θεωρεις οτι εχεις βρει αυτον ή αυτη που θες ....δεν θα κατσεις στη σχεση να τη δουλεψεις να τη προσπαθησεις ??? Μπορει να μη νιωθεις σαν τη πρωτη μερα πχ .....αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο.....

Μου φαινεται πολυ ουτοπικο να εισαι 5 ή 6 ή 7 χρονια με καποιον και να εχεις την απαιτηση να ειναι ολα σαν τη πρωτη μερα.....

Θελετε να μου πειτε οτι οσοι φτανουν σε γαμο μετα απο σχεση 5 ή παραπανω χρονων η σχεση ηταν ροδινη σαν τη πρωτη μερα....?? Και οσοι παντρευονται και ειναι σε γαμο πολλα χρονια θελετε να μου πειτε οτι ζουν το μηνα του μελιτος καθημερινα.....αν ηταν ετσι ποτε δεν θα κατασταλαζαμε καπου.....θα αλλαζαμε συντροφους σαν τα πουκαμισα μεχρι να πεθανουμε........
    μιλας συνεχεια για μια συγκριση με την "πρωτη μερα", ενω εδω συζηταμε για μια σχεση που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ.

να σε πληροφορησω παντως οτι στην τωρινη μου σχεση, μετα τα 3 χρονια ειμασταν εντονοτερα απο παθος και επιθυμια, παραλληλα με την συντροφικοτητα απ οτι τον πρωτο καιρο που μαλλον το ειχαμε παρει χαλαρα και ειμασταν κοι οι δυο στις κοσμαρες μας.

αλλα δεν μου απαντας ενω το επαναλαμβανεις: τι να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ δλδ??? πως "δουλευεται" ενα παθος που δεν υπαρχει???
    γι αυτο συζηταμε, εδω, οχι για εκτιμηση.

ειναι σαν να μου λες, οτι γνωρισες καποιον που δεν σε ελκυει ερωτικα, αλλα θα το "δουλεψεις" να σε ελξει. τι θα κανεις δηλαδη???? υπνωτισμο?

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μιλας συνεχεια για μια συγκριση με την "πρωτη μερα", ενω εδω συζηταμε για μια σχεση που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ.

να σε πληροφορησω παντως οτι στην τωρινη μου σχεση, μετα τα 3 χρονια ειμασταν εντονοτερα απο παθος και επιθυμια, παραλληλα με την συντροφικοτητα απ οτι τον πρωτο καιρο που μαλλον το ειχαμε παρει χαλαρα και ειμασταν κοι οι δυο στις κοσμαρες μας.

αλλα δεν μου απαντας ενω το επαναλαμβανεις: τι να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ δλδ??? πως "δουλευεται" ενα παθος που δεν υπαρχει???
    γι αυτο συζηταμε, εδω, οχι για εκτιμηση.

ειναι σαν να μου λες, οτι γνωρισες καποιον που δεν σε ελκυει ερωτικα, αλλα θα το "δουλεψεις" να σε ελξει. τι θα κανεις δηλαδη???? υπνωτισμο?
    Οχι δεν εννοουσα να το δουλεψεις σε καποιον που δεν σου αρεσει καθολου για να σου αρεσει.....δεν γντ αυτο.....ομως η κοπελα λεει οτι χαθηκε η σπιθα....
    ......και αναρωτιεμαι οτι η σπιθα δεν χανεται σε ολες τις σχεσεις απο ενα καιρο και επειτα........?? Και στα παντρεμενα ζευγαρια εχει χαθει η σπιθα του πρωτου καιρου...αλλα γτ παραμενουν μαζι?? Λογικα δουλευουν τη σχεση τους....φροντιζουν να υπαρχει ενδιαφερον ξανα μεσα απο δραστηριοτητες να περνανε χρονο μαζι..
    Η σπιθα χανεται αλλα μενουν αλλα πραγματα...... ομως επειδη ειναι σε μικρη ηλικια καλυτερα να το τερματισει δεν υπαρχει λογος να μεινει με καποιον ενω σκεφτεται καποιον αλλο...

Banned
    Απλως εκανα μια υποθεση.......ολες οι σχεσεις δεν εχουν την ενταση που εχουν το πρωτο καιρο.....πειτε μου αν υπαρχει σχεση που τρια χρονια μετα θα νιωθεις λες και ειναι η πρωτη μερα που τα φτιαξατε...............ειναι φυσιολογικο να αλλαζουν τα πραγματα στη πορεια αυτο τι σημαινει ? οτι θα μπαινουμε για παντα σε σχεσεις που μετα απο καποιο διαστημα θα τις πεταμε για να μπαινουμε σε νεες?? Ως ποτε αυτο??.....

Οταν θεωρεις οτι εχεις βρει αυτον ή αυτη που θες ....δεν θα κατσεις στη σχεση να τη δουλεψεις να τη προσπαθησεις ??? Μπορει να μη νιωθεις σαν τη πρωτη μερα πχ .....αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο.....

Μου φαινεται πολυ ουτοπικο να εισαι 5 ή 6 ή 7 χρονια με καποιον και να εχεις την απαιτηση να ειναι ολα σαν τη πρωτη μερα.....

Θελετε να μου πειτε οτι οσοι φτανουν σε γαμο μετα απο σχεση 5 ή παραπανω χρονων η σχεση ηταν ροδινη σαν τη πρωτη μερα....?? Και οσοι παντρευονται και ειναι σε γαμο πολλα χρονια θελετε να μου πειτε οτι ζουν το μηνα του μελιτος καθημερινα.....αν ηταν ετσι ποτε δεν θα κατασταλαζαμε καπου.....θα αλλαζαμε συντροφους σαν τα πουκαμισα μεχρι να πεθανουμε........
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 05-09-2017 at 18:20.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kas View Post
    Για να αλλαζεις τους συντροφους σαν τα πουκαμισα πρεπει να εχεις καποια προσοντα. Αν εισαι πχ 160 80 κιλα κομματακι δυσκολο.
    Εγώ ξέρω μια σοκ η νακο που άλλαζε τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα και ήταν 1,55 και 90 κιλά. Οποτε άτοπη η τοποθέτηση σου και πολύ σου πάει που σου μιλάω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μου φαίνεται ότι ο πρώην,υπερτερει σε πολλά αν όχι παντού,σε σχέση με τον νυν,και για αυτό το Κατερινάκι τον σκέφτεται ακόμη.
    Ξαναλέω:Χώρισε τον και γυρνα στον πρώην αφού λιώνεις για πάρτη του.
    Κρίμα το παλικάρι που τα έχεις.

Junior Member
    Επειδή αναρωτήθηκαν πολλοί είμαι 25 και με την τωρινή σχέση μου κάναμε σχέδια κοινής συμβίωσης σε λίγα χρόνια..Οπότε για μένα είναι πολύ δύσκολο αυτό και δεν φανταζόμουν ότι θα έρχομουν σε αυτή τη θέση..Νόμιζα ότι τα είχα όλα μέχρι πριν λίγο καιρο και ότι έτσι θα συνεχίσουμε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μου φαίνεται ότι ο πρώην,υπερτερει σε πολλά αν όχι παντού,σε σχέση με τον νυν,και για αυτό το Κατερινάκι τον σκέφτεται ακόμη.
    Ξαναλέω:Χώρισε τον και γυρνα στον πρώην αφού λιώνεις για πάρτη του.
    Κρίμα το παλικάρι που τα έχεις.
    Ρε γουαι μπερδευτηκες, αυτος που ειναι τωρα μαζι του η κοπελα ηταν ο πρωτος, τον αφησε για τον δευτερο αλλα ο δευτερος την εκλασε και τωρα συμβιβαζεται με τον πρωτο παλι. Δεν εχει επιλογη στο θεμα η κοπελα. Αν την ηθελε ο αλλος με τον αλλον θα ήταν τωρα.
    Βασικα νταξει γενικα εχει την επιλογη να χωρισει αυτον που ειναι τωρα μαζι του επειδη κανει μπαμ οτι δεν τον θελει, απλα θελει την "ασφαλεια" μιας σχεσης. Δεν εχει επιλογη στο αν θα ειναι με τον αλλον που σκεφτεται συνεχεια εννοουσα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ρε γουαι μπερδευτηκες, αυτος που ειναι τωρα μαζι του η κοπελα ηταν ο πρωτος, τον αφησε για τον δευτερο αλλα ο δευτερος την εκλασε και τωρα συμβιβαζεται με τον πρωτο παλι. Δεν εχει επιλογη στο θεμα η κοπελα. Αν την ηθελε ο αλλος με τον αλλον θα ήταν τωρα.
    Βασικα νταξει γενικα εχει την επιλογη να χωρισει αυτον που ειναι τωρα μαζι του επειδη κανει μπαμ οτι δεν τον θελει, απλα θελει την "ασφαλεια" μιας σχεσης. Δεν εχει επιλογη στο αν θα ειναι με τον αλλον που σκεφτεται συνεχεια εννοουσα.
    Sorry νεαρή δεσποινίς,βιασύνη μου.

Senior Member
    Οχι δεν εννοουσα να το δουλεψεις σε καποιον που δεν σου αρεσει καθολου για να σου αρεσει.....δεν γντ αυτο.....ομως η κοπελα λεει οτι χαθηκε η σπιθα....
    ......και αναρωτιεμαι οτι η σπιθα δεν χανεται σε ολες τις σχεσεις απο ενα καιρο και επειτα.....
    ...?? Και στα παντρεμενα ζευγαρια εχει χαθει η σπιθα του πρωτου καιρου...αλλα γτ παραμενουν μαζι?? Λογικα δουλευουν τη σχεση τους....φροντιζουν να υπαρχει ενδιαφερον ξανα μεσα απο δραστηριοτητες να περνανε χρονο μαζι..
    Η σπιθα χανεται αλλα μενουν αλλα πραγματα...... ομως επειδη ειναι σε μικρη ηλικια καλυτερα να το τερματισει δεν υπαρχει λογος να μεινει με καποιον ενω σκεφτεται καποιον αλλο...
    ΟΧΙ, δεν ερωτευονται ολοι, αλλους, μετα τον πρωτο καιρο... μιλαμε για ερωτα εδω, οχι για 2 ξεπετες της πλακας.
    λες η "σπιθα", εννοωντας οτι χαθηκε το 5-10% και υπαρχει ξερω΄γω το 90%.
    για να ερωτευτει αλλον και να ειναι ετοιμη να φυγει μαζι του αν την ηθελε, δεν υπαρχει ουτε το 5%.

μην συγκρινεις παντρεμενα ζευγαρια που μπορει να εχουν παιδια και να ειναι μαζι 25 χρονια με μια κοπελιτσα 25 χρονων... με τα παιδια αλλαζουν οι προτεραιοτητες. δεν φευγεις οταν δεν εισαι ΤΡΕΛΑ ερωτευμενος, φευγεις αν δεν περνας καλη ζωη και δεν επικοινωνεις.
    αν ερωτευεται τωρα αλλους, μετα τον γαμο τι θα κανει? θα τους παντρευεται κιολας?

Junior Member
    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..Μάλλον θα συνεχίσω να το παλεύω με τη σχέση μου και να κάνουμε πράγματα μαζί παρά την απόσταση, γιατί για το νέο άτομο μόνο ερωτική έλξη (αν και έντονη) νιώθω και ίσως δεν αξίζει να χαλάσω τη σχέση που μου δημιούργησε τόσα συναισθήματα.. :(

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by katerinaki17 View Post
    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..Μάλλον θα συνεχίσω να το παλεύω με τη σχέση μου και να κάνουμε πράγματα μαζί παρά την απόσταση, γιατί για το νέο άτομο μόνο ερωτική έλξη (αν και έντονη) νιώθω και ίσως δεν αξίζει να χαλάσω τη σχέση που μου δημιούργησε τόσα συναισθήματα.. :(
    Αμα δεν εχεις επιθυμια για τον συντροφο σου αργα η γρηγορα μολις βρεις κατι να σου τραβηξει τη προσοχη θα τη κανεις......

Δεν ειναι το καλυτερο να παραμεινεις στη σχεση αν ο φοβος, η ανασφαλεια, και η οικειοτητα μονο σε κρατανε

Κατα τ αλλα οπως θελεις....
    Δικη σου ζωη ειναι και εχεις το δικαιωμα να τη ζησεις οπως θες

Senior Member
    ......και αναρωτιεμαι οτι η σπιθα δεν χανεται σε ολες τις σχεσεις απο ενα καιρο και επειτα........?? Και στα παντρεμενα ζευγαρια εχει χαθει η σπιθα του πρωτου καιρου...αλλα γτ παραμενουν μαζι?? Λογικα δουλευουν τη σχεση τους....φροντιζουν να υπαρχει ενδιαφερον ξανα μεσα απο δραστηριοτητες να περνανε χρονο μαζι..
    ...
    Η σπιθα η ο ερωτας καλυτερα , κρατα κατα μεσο ορο 30 μηνες , απο στατιστικες , μετα αυτο που μενει , ειναι να περνατε καιρο μαζι, να μοιραζεστε συναισθηματα , να υπαρχει διαλογος , αλληλοκατανοηση , και να μην φοβαστε να κανετε και πραματα μονοι σας ......αμα περιμεναμε ολοι να κρατησει για παντα ο ερωτας , ολοι θα χωριζαμε , η σχεση εξελισσεται , δεν μενει στασιμη , .........ετσι ειναι η ζωη , η ο ερωτας , ενας διαττων αστερας , το ξερεις εξ αρχξης ομως , δεν περιμενεις να εισαι μια ζωη κατενθουσιασμενος οπως τον πρωτο καιρο ......................., και να μην θεωρεις τον αλλον-ην δεδομενο, δεν ειναι ......

Page 3 of 3 FirstFirst 123