Ταινιες σχετικες με ψυχολογια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 77
    Senior Member
    Ενδιαφέρον θέμα!

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    ...A beautiful mind, σχιζοφρενεια
    Ωραία ταινία!

Έχω να παραθέσω μια τηλεοπτική σειρά, το "In treatment", που έχει βραβευτεί με χρυσή σφαίρα.

Ψάχνω να βρω και το "Safe house" με τον Patrick Stiuart. Δεν το βρίσκω πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Ενδιαφέρον θέμα!

Ωραία ταινία!

Έχω να παραθέσω μια τηλεοπτική σειρά, το "In treatment", που έχει βραβευτεί με χρυσή σφαίρα.

Ψάχνω να βρω και το "Safe house" με τον Patrick Stiuart. Δεν το βρίσκω πουθενά.
    https://gostream.is/film/safe-house-5308/

Αυτην λες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Όχι, αυτή εδώ είναι:
    http://www.imdb.com/title/tt0120051/

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Όχι, αυτή εδώ είναι:
    http://www.imdb.com/title/tt0120051/
    Οντως δυσευρετη...

Senior Member
    aggelosstr το safe house υπαρχει στο Piratebay
    Το in treatment, αν και 100% στο θεμα που συζηταμε, με ειχε κανει να βαρεθω η αληθεια ειναι.

Κυκνε, θελω να δω την ταινια που μου προτεινες για τη φωτογραφια, αλλα δυστυχως δεν τη βρηκα
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Κυκνε, θελω να δω την ταινια που μου προτεινες για τη φωτογραφια, αλλα δυστυχως δεν τη βρηκα
    Καλημέρα savatage

Ψάχνοντας το trailer είδα ότι υπάρχει ολόκληρη στο youtube αλλά είναι γαλλική και δεν ξέρω αν μιλάς τη γλώσσα...
    Εγώ την νοίκιασα από το dvd club, δεν με βολεύει να τις βλέπω στον υπολογιστή...την είδα προχθές, όταν σου έγραψα σχετικά δεν την είχα δει ακόμα και προσωπικά δεν με ενθουσίασε αλλά αν εσύ έχεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη φωτογραφία πιθανότατα να σου αρέσει περισσότερο...ενημέρωσε με αν την δεις τελικά, πες μου πως σου φάνηκε...ψάξτην και με τον τίτλο "Le secret de la chambre noire" ή "The woman in the silver plate"...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημερα Κυκνε!
    Μολις δοκιμασα με τους 2 τιτλους που μου εδωσες και παλι δεν τη βρηκα..
    Δε με βολευει καθολου το γιουτιουμπ. Κατεβαζω ταινιες και τις βλεπω στη μεγαλη οθονη της τηλεορασης, το γιουτιουμπ εχει πολυ χαμηλης ποιοτητας εικονα και ηχο.
    Θα ξαναψαξω παντως και σε αλλες πηγες τορεντ, μηπως και τη βρω.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Καλημερα Κυκνε!
    Μολις δοκιμασα με τους 2 τιτλους που μου εδωσες και παλι δεν τη βρηκα..
    Δε με βολευει καθολου το γιουτιουμπ. Κατεβαζω ταινιες και τις βλεπω στη μεγαλη οθονη της τηλεορασης, το γιουτιουμπ εχει πολυ χαμηλης ποιοτητας εικονα και ηχο.
    Θα ξαναψαξω παντως και σε αλλες πηγες τορεντ, μηπως και τη βρω.
    Έχεις κάνει λογαριασμό στο youtube? Ρωτάω γιατί αν όχι μπορεί να μην στη βγάζει γιατί είναι ακατάλληλη για κάτω των δεκατριών χρονών κι όταν γράφεσαι δηλώνεις πως είσαι άνω των δεκαοχτώ...
    Εγώ την βρήκα και σου δίνω το link σαν έσχατη λύση

Αν την βρεις σε torrent ακόμα καλύτερα, καλή επιτυχία! Εγώ δεν τα καταφέρνω καθόλου με το να βάζω υπότιτλους για να τις δω στην τηλεόραση γι' αυτό και νοικιάζω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εχω λογαριασμο στο γιουτιουμπ απλα δεν το συμπαθω για ταινιες.
    Ειναι πολυ ευκολο να περασεις υποτιτλους. Κατεβαζεις το bsplayer
    Οταν τρεχεις ταινια με αυτο, μονο του ψαχνει να σου βρει υποτιτλους και επιλεγεις εσυ τους υποτιτλους με ιδιο ονομα αρχειου. Αν δεν κατσει καλα ξαναδοκιμαζεις.
    Για να περασεις την ταινια σε στικακι μαζι με υποτιτλους, απλα κανεις μετονομασια αρχειων ετσι ωστε αρχειο ταινιας και αρχειο υποτιτλων να εχουν ιδιο ακριβως ονομα.
    Προσπαθησα να τα πω οσο πιο απλα και συντομα γινοταν.
    Αν το δοκιμασεις και κολλησεις καπου, θα σου πω αναλυτικα τι και πώς.

Senior Member
    Προταση απο την κουτσουνι σε αλλο τοπικ
    Dolphin Boy 2011
    Δεν το βρηκα σε τορεντ δυστυχως, το εχει ομως στο youtube
    https://www.youtube.com/watch?v=BhpUPUSlPfY

A young man suffering from PTSD's last chance of recovery is dolphin-assisted therapy.
    Synopsis:

A father never gives up. When told by doctors that dolphin-assisted therapy is the last treatment option for his son, Morad, before the boy is committed to a psychiatric institution, he knows what he has to do. He sells everything, leaving his job and family to move to Dolphin Reef on the Red Sea, vowing not to return unless the boy achieves full recovery.
    Morad had been kidnapped and brutally tortured by the relatives of a girl he was suspected of trying to seduce. So brutal was the attack, so deep the emotional scars, that Morad, suffering from severe post-traumatic stress disorder, disconnected himself from the world around him. This is the tale of a parent's patient and tender love, and the friendship between a teenaged boy and the group of dolphins who helped him heal in a remarkable three-year journey of recovery.

-Juan Baquero (Hotdocs Documentary Film Festival)

The boy is Morad, a young Arab from a village in northern Israel who, in 2006 at age 17, sent an innocent text message to a girl in his class and was savagely beaten by her brother and his friends. The attack left him mute, unresponsive and suffering from what his psychiatrist, Dr. Ilan Kutz, described as a severe case of post-traumatic dissociation. When two months of conventional treatment yielded little improvement, Dr. Kutz decided to try an outlier therapy: swimming with dolphins at the Dolphin Reef in Eilat, on the shores of the Red Sea.

Senior Member
    Το πιο ομορφο εργο που θυμαμαι με ανθρωπο με ψυχολογικά προβλήματα, ηταν το breaking the waves. Πολύ κλάμα. Οι αντρες ισως το βρουν κλιμακτηριακό. Εγω την λατρεψα αυτην την ταινία

Εστάλη από SM-G3815 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Δεν συνηθιζω να βλεπω τετοιες ταινιες , πλην της ' φωλιας του κουκου ' , ρεσιταλ Τζακ Νικολσον ..............αλλα μια καταπληκτικη ταινια ,που απτεται ψυχολογιας , και θεωριας συνομωσιας που θα μπορουσε να ειναι πιθανη ειναι ' ο υποπτος της οδου Αρλιγκτον ' πολυ σασπενς , μυστηριο , και ανατρεπτικο τελος .......με Τζεφ Μπριτζες , Τιμ Ρομπινς .......

Senior Member
    the soul keeper

Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    επισης προτεινω και το girl interrupted με την ατζελινα τζολυ
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Κατεβαζω το soul keeper! Thanks

Το girl interrupted το ειχα προτεινει κι εγω στο πρωτο μηνυμα μου.
    Αγαπημενη μου σκηνη η στιγμη που διαβαζουν το ημερολογιο με τα συμπερασματα της πρωταγωνιστριας για ολες τις αλλες ασθενεις της παρεας στο ψυχιατρειο.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast