Results 16 to 30 of 78
Thread: Πως θα βρω εναν ερωτα;
-
23-09-2017, 14:49 #16
- 23-09-2017, 14:53 #17
εσυ προσπαθα να κανεις συνεχως αυτο που μπορεις απο την πλευρα σου κ απλα δες πως θα ερχωνται τα πραγματα. θελει υπομονη κ επιμονη. κ ξαναλεω το μονο που μπορεις να κανεις ειναι μονο οτι μπορεις απο την πλευρα σου.
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
23-09-2017, 14:56 #18
23-09-2017, 14:58 #19
παρακαλω. κ να ξερεις οτι επειδη ξεκηνησες να πρωσπαθεις δεν σημενει οτι δες θα ξανα πεσεις. κ γω επεφτα ειδικα στη αρχη. το θεμα δεν ειναι ποσες φορες θα πεσεις κ ποσο θα μεινεις κατω. το θεμα ειναι να ξανασηκωθεις. κ θυμησου. αυτη η προσπαθεια ειναι θεμα ζωης κ θανατου για σενα.
23-09-2017, 17:37 #20
23-09-2017, 17:42 #21
23-09-2017, 18:00 #22
Μαρα απο ολους αυτους ο πιο λογικος μου φαινεται αυτος που ηθελε να τον νταντευουν, ισως λεω ισως ειχε αναγκη απο υποστηριξη γιατι δεν ηταν καλα ψυχολογικα και αν γινοταν καλυτερα ισως να σε στηριζε και αυτος, η τουλαχιστον να αλλαζε προς το καλυτερο, να μην ηταν τοσο εγωιστης με την κακη εννοια.
Γιωργο τι να σου πω, πολλη ανωμαλια στον κοσμο. Τοσοι ελευθεροι κυκλοφορουν, εσενα οταν ησουν ελευθερος δεν σε θελανε, τωρα κοιτανε να σε φανε, ισως το κανουν για να χαλασουν αυτο που εχεις με τη γυναικα σου, μην τους αφησεις να μπουν αναμεσα σας. Κοβε σε ολες τον αερα και μην τις αφηνεις καν να σου εκφραζουν τα συναισθηματα τους, ειναι τελειως τρελο αυτο, κανενας σεβασμος προς τη γυναικα σου. Και προς εσενα.
23-09-2017, 20:07 #23
https://www.youtube.com/watch?v=X2CodBNvtck
μαρα κ λουλουδι ειδικα απο σας θελω γνωμη
23-09-2017, 21:54 #24
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
23-09-2017, 21:56 #25
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
23-09-2017, 22:03 #26
δεν πιστευω στη θεωρια οτι στις γυναικες αρεσουν τα κακα παιδια, οι αλητες δηλαδη....ουτε στη θεωρια οτι η αγνη, καλοσυνατη, χαμογελαστη κοπελα ελκεται απο τον αληταμπουρα που κυκλοφορει με το αμαξι του μπαμπα και με τη μπυρα στο χερι....
προσωπικα μεχρι την ηλικια μου (ειμαι 38...) δεν εχω δει με τα ματια μου τετοια σκηνικα..
η αγνη κοπελα θα προτιμησει καποιον χαμηλοβλεποντα. Η ζωηρη και περπατημενη θα επιλεξει εναν επισης ζωηρο....
Δεν ειδα ποτε καμια ντροπαλη, συνεσταλμενη , αμαθη κοπελιτσα να ελκεται και να τα φτιαχνει με εναν αληταμπουρα...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
23-09-2017, 22:22 #27
γενικα εγω πιστευω οτι οι γυναικες μπορει να μην θελουν τον αλητη αλλα θελουν ενα ατομο αρκετα διεκδηκητικο που λεει την γνωμη στα ισια κ που δεν υπολογιζει το τη πιστευουν οι αλλοι για αυτον. κ γενικα ενα δυναμηκο χαρακτιρα απλα επειδη δεν εχει πολους τετοιους. οι αλητες ειναι η πιο κοντηνη εκδοχη σε αυτο το στυλ που ανελυσα παραπανω. δεν εχω δικιο? η κανω λαθος?
23-09-2017, 22:46 #28
αυτα ναι, αλλα τα χαρακτηριστικα αυτα δεν εχουν σχεση με το κακο παιδι ή τον αληταμπουρα που τριγυρναει με τη μπυρα στο χερι....
το να εισαι διεκδικητικος ειναι προτερημα. δεν το εχεις? δουλεψε το! κανεις δεν το ειχε εκ γενετης, δεν θα σου πεσει η μπουκια στο στομα κατευθειαν απο τον ουρανο, πρεπει να κανεις κι εσυ τον αγωνα σου, ολοι-ες μας δηλαδη.
το να λες τη γνωμη σου στα ισια για εναν αντρα ναι, γιατι θεωρειται οτι ειναι συγκροτημενος, ξερει τι θελει και το υποστηριζει.
και φυσικα το να μην υπολογιζεις τι πιστευουν οι αλλοι για σενα, καταλαβαινεις νομιζω, ποσο σημαντικο ειναι και για τα 2 φυλα. Θελει πολλη δουλεια και αυτο για να φτασεις σε αυτο το σημειο... προσωπικα εγω θεωρω οτι τωρα πια εφτασα σε αυτο το σημειο μετα απο πολυ αγωνα, προσπαθειες, ηττες, χαστουκια, κλαματα, στενοχωριες, και με τη βοηθεια των αντικαταθλιπτικων :)
γενικα μια γυναικα θελει εναν αντρα που προσεχει τον εαυτο του (και αυτο σημαινει σε ολα τα επιπεδα, εμφανισιακα, πνευματικα, οικονομικα) αρα εχει αυτοπεποιθηση γιατι δειχνει να ξερει τι του γινεται και την πειθει οτι μαζι του θα περναει καλα, οχι βαρετα, οχι στενοχωριες, οχι ανασφαλειες και φοβοι>>ολα αυτα καθε γυναικα τα ζει στη ζωη της μονη της, δεν μας χρειαζεται ενας συντροφος για να μας φορτωσει με τα δικα του, μας φτανουν τα δικα μας.
Οπως κι ενας αντρας αντιστοιχα ψαχνει...να περναει καλα, οχι γκρινιες, να γελαει.
Το θεμα ειναι γιατι εσυ που θεωρεις τον εαυτο σου <<καλο παιδι>> ελκεσαι απο μια κοπελα που γουσταρει τον αληταμπουρα?
αυτο πρεπει να σε απασχολησει σαν ευκαιρια για σκεψη και ενδοσκοπηση.
εγω πχ που μεγαλωσα με το μοτο <<να γινω καλο κοριτσι>> και μου ειχε γινει βιωμα ολο αυτο περι καλου κοριτσιου και μακακιες, ποτε δεν ενιωσα ελξη για εναν αληταμπουρα ή κακο παιδί ή clubακια....
ισα ισα και απο τις περιπτωσεις που ανεφερα φαινεται αυτο που λεω...οτι θελω ο αντρας να εχει ενεργεια και να ειναι δραστηριος ναι. σιχαινομαι τους αδρανεις, τους μιζερους και τους τεμπεληδες, αλλα με τους αληταμπουρες θεωρω οτι κινουμαστε σε παραλληλους πλανητες και δεν θα συναντηθουμε ποτε...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
23-09-2017, 22:52 #29
δεν ειπα ποτε οτι θεωρω τον εαυτο μου καλο παιδι. δεν εχω καμια σχεση μαυτο. δεν ηθελα ποτε κ ουτε θελω να ειμαι το καλο παιδι. το να εισαι το καλο παιδι ειναι ασθενεια. παντα αντιδρουσα κ τωρα που ειμαι καλυτερα με μενα αντιδραω περισωτερο. κοπελια μαλλον δεν με ξερεις καλα. απλα εδω ειμαι πιο μαλακος οπως οι περισοτεροι. οσο για αυτα που λες συμφωνω απλα ξαναλεω επειδη δεν εχει πολλους τετοιους πανε σε κατι πιο αλητικο η μενουν χωρις σχεση. δλδ νομιζω οτι αφου δεν εχει δυναμηκους αντρες. θα παν σαυτον που ειναι ψευτικα δυναμηκος παρα σαυτον που δεν ειναι καθολου
23-09-2017, 23:04 #30
γενικα μιλαμε καλε....μην το παιρνεις προσωπικα! διαλογο κανουμε.
και ξαναλεω, στο αλητικο εχω δει κοπελες με αντιστοιχο στυλ να πηγαινουν. Δεν θεωρω οτι ολες οι γυναικες ανεξαιρετως ελκονται απο τους αλητες... η αλητισσα ελκεται απο τον αλητη (για να το θεσω χοντρα και μπακαλιστικα ).Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!