αγχος και δυσπνοια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    Quote Originally Posted by kako papaki View Post
    Γεια σας...

είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το προβλημά μου...Απ τις αρχές του 2010 που ήμουν πεσμένη ψυχολογικά άρχισα να αισθάνομαι δύσπνοια και να έχω πολλά νεύρα,να φοβάμαι υπερβολικά το θάνατο, να μην κοιμάμαι χωρίς φωτάκι,να μην άντέχω μέσα σε λεωφορεία και ανσασερ.Ήμουν κακόκεφη και έβαλα απότομα 10 κιλά.Το καλοκαίρι άρχησα ομοιοπαθητική για τη δύσπνοια άλλα τη διέκοψα επειδή έπαθα μια πολύ δυνατή ημικρανία και πίστεψα οτι ήταν απ τα ομοιοπαθητικά.Μετά είχα σχεδόν κάθε μέρα πονοκεφάλους που ξεκινούσαν απ το αυχένα(γιατί έχω και αυχενικό) και άρχισα να μην βγαίνω πολύ συχνά.Μετά έφυγε η δύσπνοια και εκεί που έκανα το σταυρό μου οτι απαλλάχτηκα άρχισα να πονάω φρικτά στο έντερο και ο γιατρός μου είπε οτι λόγω άγχους έχω ευερέθιστο έντερο.Εξαιτίας όλων αυτών πήγα για βελονισμό μπας και απαλλαγώ απ τους πόνους αλλά μετα από 6 βελονισμούς άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού.Τελικά τους βελονισμούς τους ολοκλήρωσα γιατί η βελονίστρια είπε οτι αυτά τα είχα μέσα μου και έπρεπε να ξεσπάσουν και να κάνω υπομονή.Το μόνο καλό ήταν οτι έχασα 5 κιλά.Πέρασα άσχημο χειμώνα, δεν πήγαινα πουθενά για μήνες και εκτός απ τα συμπτώματα των κρίσεων(ξήρό στομα,τρέμουλο,δυνατοι νευρόπονοι,διαρροιες,φούσκ ωνα στο στομάχι,καθημερινοί πονοκέφαλοι,αρρυθμίες στη καρδιά κτλ κτλ κτλ) εμφανίστηκε πάλι η δύσπνοια!και μετά από το φετινό τραγικό πάσχα που πέρασα πηγα σε μία ψυχίατρο που αν και δεν ήθελε να μου δώσει χάπια γιατί είπε λόγω άγχους τα παθαίνω όλα τελικά μου έγραψε τα zoloft των 50 τα οποία παίρνω απ το πάσχα και με έχουν βοηθήσει πάρα πολυ.Τώρα ούτε δυνατούς πόνους έχω ούτε το έντερο πονάει και βγαίνω και έξω συνέχεια.Α!και κρίση πανικού δεν έπαθα ξανά.Το μόνο που έχω ακόμα είναι δύσπνοια.Θέλω πολύ σύχνά να παίρνω βαθιές ανάσες.Είναι πολύ κουραστικό και το έχω από πέρσυ.Πήγα σε πνευμονολόγο και τα βρήκε όλα φυσιολογικα απλά είπε μπορεί να ναι αλλεργικό και μαζί και ψυχολογικό.Αλλά εγώ εχω σκασει και σκέφτομαι μηπως είναι απ το στομάχι γιατί τρώω γρήγορα και φουσκώνω και καταπίνω πολυ σάλιο και φαντάζομαι οτι καταπίνω αέρα και γι αυτό νιώθω δυσφορία μετά..είχε κανείς σας την αίσθηση οτι έχει δύσπνοια για τόσο καιρό και καθόλη τη διάρκεια της μέρας? Ξέχασα να πω ότι κάποιες φορές ξυπνάω απότομα στον ύπνο μου γιατί νομίζω οτι μου κόβεται η ανάσα.Γενικά είμαι πάντα αγχωμένη δεν έχω πολύ κατανόηση απ τους γύρω μου,ο φίλος μου είναι οτι να ναι μαλώνουμε μέρα παρά μέρα,είμαι άνεργη και απελπισμένη.

Συγνώμη που έγραψα πολλά ....Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Υ.Γ. εύχομαι αυτό το καλοκαίρι να μην υποφέρει κανείς σας απ ότι τον απασχολεί

Χμ.....λοιπόν νομίζω πως έχεις αγχώδης νεύρωση μαζί με αλλεργία σίγουρα στα ακέραια σκόνης και ευερέθιστο έντερο. Η θεραπεία δύσκολη αλλά μετά από χρόνια επειδή τα έχω και τα τρία κάπως το καταπολεμάω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Upomoni View Post
    Χμ.....λοιπόν νομίζω πως έχεις αγχώδης νεύρωση μαζί με αλλεργία σίγουρα στα ακέραια σκόνης και ευερέθιστο έντερο. Η θεραπεία δύσκολη αλλά μετά από χρόνια επειδή τα έχω και τα τρία κάπως το καταπολεμάω.
    Έξι χρόνια μετά αλλά τελικά η διάγνωση δόθηκε!!!!Εύγε

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Junior Member
    Quote Originally Posted by tselpemts View Post
    Έξι χρόνια μετά αλλά τελικά η διάγνωση δόθηκε!!!!Εύγε

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Λοιπόν επανέρχομαι να σου δώσω και τη λύση. Εγώ δοκίμασα το lyrica και σώθηκα. Η δύσπνοια κόπηκε αμέσως. Απλά ρωτά καλύτερα κι ένα ψυχίατρο για να σου πει των πόσων mg να παίρνεις. Εγώ τα έπαιρνα για νεύρο παθητικό πόνο λόγο προβλήματος στην σπονδυλική και είδα ότι δεν είχα δύσπνοια. Τώρα μένει να το αναφέρω σε ψυχίατρο να δω τι θα μου πει

Senior Member
    Σήμερα με έπιασε κάτι σαν δύσπνοια και ολίγον κόπωση!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 2 of 2 FirstFirst 12