Αν θελετε να σωσετε την ψυχη σας σε αυτον τον κοσμο, ταιστε αδεσποτα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Καλα ειναι τα ζωακια , αλλα υπαρχουν παμπολλοι συνανθρωποι μας που εχουν την αναγκη μας ...........αστεγοι , πεινασμενοι ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλα ειναι τα ζωακια , αλλα υπαρχουν παμπολλοι συνανθρωποι μας που εχουν την αναγκη μας ...........αστεγοι , πεινασμενοι ....
    Οι ανθρωποι πληγωνουν, Μακ, βασανιζουν, τρελαινουν και με αηδιαζουν προσωπικα.......τα ζωακια ειναι αθωα, δεν πειραζουν κανεναν και σου δειχνουν την αγαπη τους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Οι ανθρωποι πληγωνουν, Μακ, βασανιζουν, τρελαινουν και με αηδιαζουν προσωπικα.......τα ζωακια ειναι αθωα, δεν πειραζουν κανεναν και σου δειχνουν την αγαπη τους!

Παραξενο , εμενα καλοι μου φαινοντα οι ανθρωποι , ενα ζωο δεν μπορει να υποκαταστησει την συντροφια ενος ανθρωπου .....μαλλον θαπεσες σε ακαταλληλους για συντροφια ανθρωπους ........

κι εγω γατοφιλος ειμαι , εχω γατες απο το 1980 , αλλα οι ανθρωποι ειναι αναντικαταστατοι .....αλλο τονα , αλλο ταλλο ......καλα τα ζωα ,ευχαριστη η συντροφια τους , ειδικα τις γατες αγαπω .......

Senior Member
    Παραξενο , εμενα καλοι μου φαινοντα οι ανθρωποι , ενα ζωο δεν μπορει να υποκαταστησει την συντροφια ενος ανθρωπου .....μαλλον θαπεσες σε ακαταλληλους για συντροφια ανθρωπους ........

κι εγω γατοφιλος ειμαι , εχω γατες απο το 1980 , αλλα οι ανθρωποι ειναι αναντικαταστατοι .....αλλο τονα , αλλο ταλλο ......καλα τα ζωα ,ευχαριστη η συντροφια τους , ειδικα τις γατες αγαπω .......
    Ναι, Μακ, μαλλον επεσα σε κακους ανθρωπους οπως το λες, εχω πληγωθει αφανταστα, δεν προστατευα τον εαυτο μου και τωρα το πληρωνω. Ισως ειναι και το στιγμα σε μενα, που δεν με θελουν η μου κανουν πιο ευκολα μπουλινγκ. Ενω τα ζωακια ειναι απιστευτα......σκεφτομαι να παρω ψαρακια, ειναι υπεροχα, μαλιστα ειχα δει ενα βιντεο που ενα το χαιδευε ο ιδιοκτητης του και αυτο καθοτανε, εχουν και αυτα συναισθηματα, κι εγω καποτε σαν κι εσενα ημουνα, ελεγα πως οι ανθρωποι ειναι αναντικαταστατοι, αλλα ευτυχως, τωρα δεν θελω αλλο.........μου φτανουν 1-2 ατομα και τα ζωακια.......πηγα και πηρα πισω το γατακι, το λυπηθηκα και ξερεις ποση αγαπη μου δειχνει; Ολο φιλακια και αγκαλιες ειναι, με ακουμπαει με τα πατουσακια του στο προσωπο, αυτο ειναι αγκαλια, και με φιλαγε με τη μουσουδα του στο προσωπο. Απιστευτα πλασματα!

Senior Member
    Αρα εχεις ασχημες εμπειριες , καταλαβα , εχουμε μεγαλωσει σε διαφορετικες εποχες , δεν υπηρχε μπουλιιν στην εποχη μου , και τωρα μαλλον με φοβουνται καπου , λογω σωματικης διαπλασης και δεν μενοχλει κανεις , ποτέ ..........και .εχω διαλεξει προσεκτικα τους φιλους -ες μου ............οι γατες ειναι υπεροχες , τις λατρευω , ενω για τα σκυλακια δεν αισθανομαι το ιδιο, δεν κανουν για σπιτι , φανατικος γατοφιλος γαρ ............η ανεξαρτησια τους μαρεσει .......

Senior Member
    Αρα εχεις ασχημες εμπειριες , καταλαβα , εχουμε μεγαλωσει σε διαφορετικες εποχες , δεν υπηρχε μπουλιιν στην εποχη μου , και τωρα μαλλον με φοβουνται καπου , λογω σωματικης διαπλασης και δεν μενοχλει κανεις , ποτέ ..........και .εχω διαλεξει προσεκτικα τους φιλους -ες μου ............οι γατες ειναι υπεροχες , τις λατρευω , ενω για τα σκυλακια δεν αισθανομαι το ιδιο, δεν κανουν για σπιτι , φανατικος γατοφιλος γαρ ............η ανεξαρτησια τους μαρεσει .......
    Ναι, κι εμενα μ'αρεσουν πιο πολυ οι γατες, γατοφιλη κι εγω.....και τα σκυλακια εχουνε ψυχη αλλα ειναι πιο καλες οι γατουλες και πολυ παρεξηγημενες. Ξερεις τι αγαπη παιρνω εγω απο τη γατουλα μου;; Και ποσο εξυπνο ειναι, συμμορφωθηκε τωρα που γυρισε, δεν κανει αυτα που εκανε ευτυχως....τι του κανα αλλα επρεπε να παρει ενα μαθημα γιατι αλλιως θα με παταγε για μια ζωη επειδη το αγαπαω......μπραβο, χαιρομαι για σενα, τετοια να ακουω, κι εγω αποφασισα να μην ειμαι μισανθρωπος πλεον απλα να ειμαι ευγενικη με ολους οπως ημουνα και οποιος με ενοχλει πολυ απλα δεν του ξαναμιλαω.

Senior Member
    Ναι, κι εμενα μ'αρεσουν πιο πολυ οι γατες, γατοφιλη κι εγω....., κι εγω αποφασισα να μην ειμαι μισανθρωπος πλεον απλα να ειμαι ευγενικη με ολους οπως ημουνα και οποιος με ενοχλει πολυ απλα δεν του ξαναμιλαω. Απο το να γινομαι θυμα συνεχεια.....
    Aυτο ειναι πιο υγιης σταση απο το να μισεις ολους τους ανθρωπους .................ξερω , ξερω απο γατους , 35 χρονια ειχα , με τον τελευταιο ειχαμε γινει κολλητοι , μαζι μου κοιμοταν στο κρεβατι μου , μαζι μου ξυπναγε , καθοταν τον κουρευα ,και οντας ξαπλωμενος εγω , ερχοταν πανω μου , και πλησιαζε στο λαιμο μου , και επιανε δουλεια , μεγλυφε στο λαιμο !! αυτο διαβασα καπου ειναι ενδειξη οτι σε θεωρει εναν απο την ρατσα του , δικο του δλδ !!! δεν τοχει κανει αλλος γατος .......

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! Απιστευτος ο γατος. Οσο για μενα, ναι, απλα εχω πληγωθει παρα πολυ και τα αφησα πισω μου, ελπιζω για παντα, δεν θα ειμαι επιθετικη πλεον ουτε θα στηριζομαι στους ανθρωπους, οποιος θελει να μου μιλαει καλως, με τους αλλους ουτε γεια.

Senior Member
    Oυτε εγω στηριζομαι στους ανθρωπους , δεν ειναι υγιες , μονο στον εαυτο μου στηριζομαι .................αυτο μεχει διδαξει η ζωη ........

Senior Member
    Oυτε εγω στηριζομαι στους ανθρωπους , δεν ειναι υγιες , μονο στον εαυτο μου στηριζομαι .................αυτο μεχει διδαξει η ζωη ........
    Ναι, εχεις δικιο........αμα στηριζεσαι στους αλλους την πατησες......

Senior Member
    Ναι, κι εμενα μ'αρεσουν πιο πολυ οι γατες, γατοφιλη κι εγω.....και τα σκυλακια εχουνε ψυχη αλλα ειναι πιο καλες οι γατουλες και πολυ παρεξηγημενες. Ξερεις τι αγαπη παιρνω εγω απο τη γατουλα μου;; Και ποσο εξυπνο ειναι, συμμορφωθηκε τωρα που γυρισε, δεν κανει αυτα που εκανε ευτυχως....τι του κανα αλλα επρεπε να παρει ενα μαθημα γιατι αλλιως θα με παταγε για μια ζωη επειδη το αγαπαω......μπραβο, χαιρομαι για σενα, τετοια να ακουω, κι εγω αποφασισα να μην ειμαι μισανθρωπος πλεον απλα να ειμαι ευγενικη με ολους οπως ημουνα και οποιος με ενοχλει πολυ απλα δεν του ξαναμιλαω.
    Είναι η πρώτη φορά που έχεις γατάκι; Γιατί όταν είναι μικρά όλα είναι άτακτα...μεγαλώνοντας ηρεμούν συνήθως...
    Επίσης πολύ σημαντικό μην αμελήσεις να το στειρώσεις στην κατάλληλη ηλικία...είναι θηλυκό ή αρσενικό;
    Όσο για τα δικά μου γατιά, το παρεξήγησα αυτό που είπες δεν κατάλαβα ότι ήταν γενικολογία...σόρι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναι, κι εμενα μ'αρεσουν πιο πολυ οι γατες, γατοφιλη κι εγω.....και τα σκυλακια εχουνε ψυχη αλλα ειναι πιο καλες οι γατουλες και πολυ παρεξηγημενες. .
    Πιστευω οτι διαφορετικοι χαρακτηρες αγαπουν τις γατες , και αλλοι τα σκυλια , διοτι η αγαπη του σκυλου ειναι δεδομενη , ενω της γατας πρεπει να την κερδισεις και ειναι μακραν πιο ανεξαρτητες σαν χαρακτηρες .......................... σεμενα κατα προεκταση δεν μαρεσουν οι κοπελες που ειναι δεδομενες , αλλα αυτες που ειναι ανεξαρτητες συναισθηματικα , σχετιζεται με την λατρεια μου προς τις γατες .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είναι η πρώτη φορά που έχεις γατάκι; Γιατί όταν είναι μικρά όλα είναι άτακτα...μεγαλώνοντας ηρεμούν συνήθως...
    Επίσης πολύ σημαντικό μην αμελήσεις να το στειρώσεις στην κατάλληλη ηλικία...είναι θηλυκό ή αρσενικό;
    Όσο για τα δικά μου γατιά, το παρεξήγησα αυτό που είπες δεν κατάλαβα ότι ήταν γενικολογία...σόρι...
    Κυκνε εχεις προσωπικο μηνυμα.

Πιστευω οτι διαφορετικοι χαρακτηρες αγαπουν τις γατες , και αλλοι τα σκυλια , διοτι η αγαπη του σκυλου ειναι δεδομενη , ενω της γατας πρεπει να την κερδισεις και ειναι μακραν πιο ανεξαρτητες σαν χαρακτηρες .......................... σεμενα κατα προεκταση δεν μαρεσουν οι κοπελες που ειναι δεδομενες , αλλα αυτες που ειναι ανεξαρτητες συναισθηματικα , σχετιζεται με την λατρεια μου προς τις γατες .....
    Ναι, καταλαβα, ο καθενας οτι του αρεσει, οντως, αλλοι προτιμουν τις γατες, αλλοι τους σκυλους!!

Banned
    κι εγω εχω 3-4 γατες που ταϊζω τελευταια σπιτι μου. αλλα ειναι αδεσποτες και φοβαμαι να δεθω περισσοτερο μαζι τους. δυστυχως δε μπορουν να αντικαταστησουν την επικοινωνια με ανθρωπους.

Senior Member
    Καλησπερα noID, αν τα πας καλα με τους ανθρωπους μια χαρα, εγω εχω μονο 2-3 δικους μου ανθρωπους που μπορω να μιλησω και με τους αλλους δεν τα παω καλα. Πολυ κακος ο κοσμος, ενω τα ζωακια ειναι αθωα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12