Results 136 to 150 of 174
-
01-11-2017, 15:56 #136
Κοιταξε ολοι οι επαγγελματιες εκει που πηγαινω ειναι σκατα. Ο ψυχιατρος μου ειναι καλος σχετικα, μου αλλαξε φαρμακο, αλλα δεν ειδα αλλαγη στο θεμα προλακτινης, δηλαδη να αρχισω να νιωθω στο σεξ, αλλα ισως ειναι και νωρις ακομα...... Απο δερματολογο, γυναικολογο κτλ αστα να πανε!! Εχω μια υποψιν μου γυναικολογο δωρεαν γιατι δεν παιζουν λεφτα αλλα θα δω αν θα ενδιαφερθει, ειναι καλος ανθρωπος, και δισταζω λιγο, γιατι ειχα κλεισει ραντεβου και το ακυρωσα γιατι ηθελε 30 ευρω για μια ειδικη εξεταση! Οποτε ελπιζω τωρα να με δεχτει. Οσο για συμπληρωματα, εψαξα στο σκρουτζ, δεν βρηκα κατι, θα ψαξω και αλλου. Σας ευχαριστω πολυ izanami για το ενδιαφερον σου, black angel για τη συμβουλη σου με την προλακτινη και ελισαβετ που με καταλαβες πως νιωθω! Ειμαι ηδη καλυτερα, οπως πριν αηδιασω για το σεξ :)
- 01-11-2017, 15:57 #137
01-11-2017, 16:10 #138
Βρηκα αυτο:
https://www.evitamins.com/gr/a/vitam...s-sex-drive-67
και αυτο:
http://el.yourwebdoc.com/femaleenhancement.php
για οποια ενδιαφερεται.......... ελπιζω να βοηθηθω κι εγω με αυτα και να βοηθηθει και οποια αλλη κοπελα εχει προβλημα......... για τους αντρες υπαρχουν ονομαστικα τα συμπληρωματα στα φαρμακεια, μπορουν να δουν την ονομασια και να τα ψαξουν στο σκρουτζ........
01-11-2017, 16:11 #139
02-11-2017, 00:07 #140
02-11-2017, 00:54 #141
Λουλουδι δεν στην ειπα για να στη πω..στο μυνημα μου ημουν ξεκαθαρος νομιζω.ηθελα να βοηθησω απλα το εκανα ετσι για να σου δειξω ποσο λαθος εισαι...αυτο δεν το λεωεπειδη δεν κανεις σεξ (και δεν με νοιαζει κι ολας αν κανεις η οχι)..να σου εξηγησω λιγο το που εισαι φαουλ...
1)ον ξεκινας ενα θεμα ρωτωντας αν ειναι φυσιολογικο αυτο που περνας η οχι και και λες οτι αηδιαζεις με το σεξ.μεχρι εδω καλα σεβαστο ειναι
.σου λενε τα μελοι που ειναι πολυ ωραιο το σεξ και ρωτανε γιατι αισθανεσε ετσι.και οτι δεν υπαρχει σχεση διχως σεξ και γυρνας και τους λες οτι αυτα ειναι ανωμαλιες(σαν να τους λες ανωμαλους) το πρωτο σου φαουλ..
Το 2 φαουλ
μετα γυρνας και λες οτι οφειλετε στα φαρμακα.σε ρωτανε τι φαρμακα περνης και λες δεν μπορω να σου πω τα παιδεια ρωτανε απο ενδιαφερον και εσυ απαντας με αγενεια σχεδον.
3 φαουλ.σου λενε.πως θα εισαι ευτηχησμενη με το συντροφο σου τι στιγμη που θα τον βλεπεις να υποφερει?θα ειναι δυστηχισμενος.πως θα εισαι ευτηχησμενη διπλα του?και λες μια χαρα θα ειμαι
..και επαναλαμβανεις λεγοντας εγω αυτες της ανωμαλιες δεν της κανω.εσεις σκεφτεστε μονο σαρκικα.ενω εγω ερωτευωμε με το πνευμα με το μυαλο...
4 φαουλ κατηγορεις ολους τους ανδρες που σκεφτοντε οπως λες μονο τη καυλα τους.αληθεια ανδρας δεν ειναι και ο συντροφος σου??αφου ειμαστε τοσο ζωα οπως εννοεις γιατι τα εφτιαξες με ανδρα??
Δεν σου τα λεω ολα αυτα για να κανεις με το ζορι σεξ.και δεν με νοιαζει.στα λεω ολα αυτα για να σου δειξω οτι μεσα σε αυτη τη σχεση οπως μας τα περιγραφης σκεφτεσε μονο τη παρτη σου.και αυτο αποδεικνυετε απτην απαντηση ....σου μια χαρα θα ειμαι..και μετα απο ολα αυτα αν ο συντροφος σου φυγει θα φταιει κι ολας..με συγχωρης πολυ μιλαμε για τον ορισμο της παρανοιας.το θεαυρο του παραλογου..
Υ.Γ
Ολα αυτα πιστεψε με στα λεω εντελως φιλικα.ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗ ΠΩ.αλλα για να σε βοηθησω να δεις καποια βασικα λαθη σου.ολοι εχουμε λαθοι απλως δεν τα βλεπουμε οι ιδιοι..
02-11-2017, 05:14 #142
Εσυ εισαι ο θεος λοιπον. Δεν κανεις λαθη.
Για το πρωτο φαουλ που λες: Πρωτον, στην ψυχολογια λεμε οτι αλλο να πεις μια πραξη ειναι κατι και αλλο ο ιδιος ο ανθρωπος που την κανει, δεν σημαινει οτι ειναι ανωμαλοι αυτοι που ειπα, απλα μπορει να κανουν ανωμαλιες, πχ καποιος μπορει να λεει βλακειες, δεν παει να πει οτι ειναι και βλακας. Ανωμαλο καθαρα ειπα μονο εναν, που μου ελεγε για χαστουκια και δονητες. Εκτος απο ολα αυτα, ναι, ειναι ανωμαλια για μενα (προσωπικη μου αποψη) να θες μονο τη σαρκικη ηδονη και οχι το δεσιμο και οτι αλλο συνεπαγεται το σεξ με τον συντροφο σου,(ισως επειδη δεν εχω νιωσει).......... Οπως και για το φαι που μου ειπε η Ρεμεντυ, εισαι υποδουλος της κοιλιας σου, ετσι και με το σεξ, εισαι υποδουλος της καυλας σου να το πω ετσι, ειναι ωραιο αυτο πιστευεις; Τουλαχιστον εγω που δεν νιωθω, μπορει να νιωθω παρα πολυ ασχημα οσο δεν μπορεις να φανταστεις, αλλα δεν ειμαι υποδουλος του σωματος μου, και οσο για το φαι, θελω να ελαττωσω, αλλα ας επαιρνες κι εσυ τα φαρμακα μου.......
2ον) Τα παιδια δεν ξερω γιατι ρωτανε, ουτε εσυ ξερεις, μπορει απο ενδιαφερον, μπορει για να με κατακρινουν, πρεπει να φυλαγομαι, οποιος ενδιαφερεται μαθαινει, εχω γραψει παμπολλες φορες στο φορουμ τι φαρμακα παιρνω, δεν μπορω να τα γραφω συνεχεια, μπορει και να με ρωτανε για να με κατακρινουν........ οχι οτι αυτο ειναι σιγουρο, αλλα παιζει..... Σε καποιον μετα που ηθελε να βοηθησει τα ειπα τι παιρνω στο περιπου, αλλα δεν αισθανομουν ανετα να το πω, δεν εχω κι εγω το δικαιωμα;
3ον) Ευτυχισμενη δεν θα ειμαι γιατι δεν ημουν ποτε, και εγω υποφερω οσο δεν παει, και θα σου πω μονο αυτο που ειπε ο γιατρος μου, για να καταλαβεις την κατασταση........... οταν του ειπα οτι γιατρε, θελω κι εγω να νιωσω σαν ανθρωπος, ξερεις τι γυρισε και μου ειπε; Για ενα σεξακι θα χαλασεις την υγεια σου; Λοιπον ασε σε μενα περι αγενειας και περι παρανοιας, γιατι δεν ξερεις τι περναω και ουτε θα μαθεις ποτε............... αν ο συντροφος μου υποφερει μια φορα, εγω υποφερω 100. Και εσυ καμμια. Οποτε δεν μπορεις να καταλαβεις, και αν σου μιλαω ασχημα ειναι γιατι κι εσυ μου μιλας ασχημα, σου απανταω στον ιδιο τονο, μου λες περι φαουλ κι ετσι....... αν θεωρεις οτι μου μιλας ωραια, τοτε κι εγω θεωρω οτι σου μιλαω πολυ ωραια......... οκ;
4ον) Κοιταξε θα 'θελα εναν αντρα οπως τον εχω φανταστει εγω, ο συντροφος μου πλησιαζει πολυ σε αυτο, αλλα δεν μπορει να μην εχει αναγκη το σεξ οπως εγω, αυτο θα ηταν το ιδανικο, η να ενιωθα εγω τουλαχιστον.......... δεν μου αρεσει που οι αντρες σκεφτονται με το κατω κεφαλι, ουτε οι γυναικες που το βαζουν πρωτη προτεραιοτητα, υπαρχουν πιστευω και αλλες γυναικες που σκεφτονται σαν κι εμενα εστω και σε μικροτερο βαθμο (σε μικροτερο βαθμο γιατι αυτες νιωθουν ενω εγω οχι), απλα δεν το λενε...... τωρα εδω ειναι προοδευτικες ολες, στην πραγματικη ζωη εχω γνωρισει και μερικες που δεν το βαζουν το σεξ πρωτη προτεραιοτητα...... Και εσυ δεν ξερεις πως ειναι να μη νιωθεις, καλα εχεις νιωσει τοσες φορες, εγω τι να πω που εχω νιωσει μονο μια φορα στη ζωη μου και φυσικα πολυ παλια........... Και αντι να με καταλαβαινεις με κατηγορεις επειδη ειμαι αποτομη.......... Ουτε εγω σας καταλαβαινω, γιατι εσεις νιωθετε κι εγω οχι.......... Θα επρεπε να υπαρχει σεβασμος και απο τις δυο πλευρες, οχι μονο απο τη δικια μου, πολλοι μου απαντησατε ψιλοεπιθετικα, η με ειρωνεια, οπως εσυ και η Ρεμεντυ....... Αυτα.......... Α, και δεν μισω τους αντρες, απωθημενα εχω.........
Α, και για το εγωιστικα που λες, να σε ενημερωσω οτι οσο καιρο ειχα σχεση με αγορια εκανα σεξ απο αγγαρεια, και δεν ειπα οτι 'φταιγαν αυτοι σε αυτο, ειδικα αυτος που τα 'χω τωρα δεν εφταιγε, ουτε εγω εφταιγα, ομως κουραστηκα μετα απο τοσον καιρο χωρις πραγματικο σεξ να κανω κατι που δεν θελω, και ενιωσα βρωμικη να κανω κατι σαν αγγαρεια, το ειπα, η ελισαβετ μ'επιασε........... Δεν εκανα σεξ χωρις να θελω ολον αυτον τον καιρο, αρα πως κοιταω τον εαυτο μου; Να μην κοιταξω κι εγω λιγο τωρα να ειμαι καλα αφου εφτασα σε αυτο το σημειο; Δηλαδη εγω ειμαι η παρανοια στο μεγαλειο της η εσυ δεν καταλαβαινεις; Αμα δεν τα ξερεις ολα, σε παρακαλω μην κρινεις εναν ανθρωπο, σου ευχομαι να μπεις εστω και 5 λεπτα στη θεση μου με ολα αυτα που σου ειπα να νιωθεις οπως νιωθω εγω, εννοω φυσικα με ολα αυτα και μετα τα ξαναλεμε......... Και κατι αλλο, δεν νομιζω οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ανθρωπος που να μην κοιταει την παρτη του, γιατι το λες ειδικα για μενα; Εσυ δεν κοιτας την παρτη σου; Ολοι αυτοι που απατουν δεν κοιταν την παρτη τους; Ολοι αυτοι που θελουν σεξ δεν κοιτανε την παρτη τους; Την κοιταω μονο εγω που κουραστηκα και ενιωσα βρωμικη με το να κανω κατι που δεν θελω τοσο καιρο και ειπα να απεχω; Απλα, δεν αντεξα αλλο, ξεσπασα, εγω δεν ειμαι ανθρωπος, δε με γεννησε μανα εμενα; .....
Το κατανοω οτι ειναι αναγκη, αλλα στο λεω και παλι, μην κρινεις καποιον μονο απο μερικα λεγομενα γιατι δεν ξερεις τι κρυβεται απο πισω........... και δεν ειναι ολα σεξ, υπαρχουν και αλλες προτεραιοτητες στη ζωη, οπως η επικοινωνια, η αγαπη, σε ενα ζευγαρι σου λεω παντα γιατι αλλου πιστευω δεν υπαρχει αγαπη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα............ τεσπα, οτι και να λεμε, εσυ θα σκεφτεσαι μονο τις καυλες και οτι εχω αδικο......... Εγω παντως με αυτες τις αρχες μεγαλωσα......... για να ξερεις.Last edited by λουλούδι; 02-11-2017 at 06:48.
02-11-2017, 05:31 #143
02-11-2017, 05:37 #144
Και για εχουμε καλο ερωτημα, εσυ την φροντιζεις την γυναικα σου την αγαπας; Θες να της εισαι πιστος; Σκεφτεσαι και αυτην και τις αναγκες της; Η εισαι αυτου του τυπου των αντρων:
"Η συμβουλη της ημερας:
Σας ζαλιζει η γκομενα σας καθε 5 λεπτα στο μεσσεντζερ: Που εισαι, μ' αγαπας; Σου λειπω; Κλπ κλπ;
Λυση:
Ζητηστε της μια σελφι. Θα κανει τουλαχιστον 3 ωρες μεχρι να βαφτει, στολιστει, τραβηξει 1538 φωτογραφιες και να διαλεξει τη μια που θα σας στειλει!!"
Γιατι αν εισαι αυτου του τυπου των αντρων, η εστω δεν κανεις αυτα που σου ειπα, δεν εχεις το δικαιωμα να λες οτι εγω κοιταω την παρτη μου, αφου κι εσυ το ιδιο κανεις, οπως ειπα και πιο πανω. Οκ; Μην λες εμενα παραλογη λοιπον, δες κι εσυ τι λαθη κανεις και τα ξαναλεμε.Last edited by λουλούδι; 02-11-2017 at 06:07.
02-11-2017, 10:22 #145Nefeli28GuestΟ καθενας μας εχει δικαίωμα να του αρεσει ή να μην του αρεσει κάτι. Στην προκειμένη περίπτωση το σεξ.
Οταν όμως το θετεις ως ζητημα προς συζητηση, αρα ως κατι που σε απασχολεί, χρειάζεται να εισαι σε θεση να ακουσεις τις απόψεις των μελών χωρίς να εκνευρίζεσαι. Δεν γίνεται να συντάσσεσαι με αυτο που θέλεις να ακούσεις και να επιτιθεσαι στο διαφορετικό.
Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος συζητησης. Εκτός κι αν ο στοχος ειναι μονο να προκληθεί για αλλη μια φορα τζερτζελο.Last edited by Nefeli28; 02-11-2017 at 11:48.
02-11-2017, 11:20 #146
Ααααχαχαχα απο δω και περα θα γελαω, μ' αρεσει που σας παιρνω στα σοβαρα κιολαααςςςςςς :D :D :D
02-11-2017, 11:47 #147Nefeli28GuestΚι αυτο δικαίωμά σου ειναι. Εαν βρίσκεσαι στο φόρουμ για να γελας, σίγουρα εισαι στο σωστό μερος, θα συμφωνήσω!
02-11-2017, 15:21 #148
τι???????????
Λυπαμαι παρα πολυ που ενοιωσες επιθετικες η ειρωνικες τις απαντησεις μου προς εσενα, ειλικρινα.
ουτε ηταν , ουτε ειχα τετοια προθεση και ρωτα οποιον θες απ οσους το παρακολουθησαν, και αποδειξη οτι υποκλιθηκες σε απαντησεις που ειπαν οτι συμφωνουν μαζι μου (πχ ελισαβετ)...
δεν θα κατσω να λυσω τον γριφο, ειναι δικο σου θεμα.
αυτο που θελω να σου πω ειναι οτισεβομαι οτι περνας δυσκολα, δεν σε συγκρινω με κανεναν που μπηκε εδω να βγαλει ναζια και καπριτσια (ονοματα δεν λεμε) και δεν σκοπευω να ξανασχοληθω με κανενα θεμα σου και μονο με την υπονοια οτι σκεφτεσαι οτι ειμαι αρνητικη απεναντι σου.
περαστικα ευχομαι, μακαρι καποτε ολα να λυθουν με τον καλυτερο τροπο.Last edited by Remedy; 02-11-2017 at 15:43.
02-11-2017, 15:44 #149
Δεν θα πω κατι για τον Εν οιδα, ισως δεν ειμαι σε θεση εγω να τον κρινω ως ανθρωπο, εγω εχω αλλη γνωμη αλλα ισως εσυ ξερεις καλυτερα, για σενα εννοουσα οτι με ερωνευτηκες και οχι οτι μου επιτεθηκες, εκει που εγραφα κατι για τους αντρες νομιζω. Σε ευχαριστω για τα περαστικα, δυσκολο να λυθουν γιατι ειμαι ανθρωπος με αξιες και μπηκα σε εναν κοσμο που δεν ειναι για μενα δυστυχως........
02-11-2017, 15:46 #150
το καταλαβα παρα πολυ καλα οτι ειπες οτι σε ειρωνευτηκα.
δεν σε ειρωνευτηκα καθολου και ΠΟΥΘΕΝΑ, και ουτε υπαρχει κατι εστω και σαν υπονοια ειρωνιας, και σε παρακαλω να βγαλεις το αποσσπασμα που εχεις στο μυαλο σου και να ρωτησεις ξενες γνωμες, αν δεν με πιστευεις.
ωστοσο δεν θα ασχοληθω παραπανω γιατι δεν μου αρεσει να με αδικουν.
καλη συνεχεια.