Results 1 to 15 of 51
Thread: Χώρισα
-
04-11-2017, 03:19 #1
Χώρισα
Μετά απο 17 χρόνια σχέσης και συμβίωσης μου ανακοινωσε ετσι απλα οτι δεν παει αλλο γιατι εχουμε ρουτινιασει βρηκε αλλη και εφυγε. Μου ειπε οτι τον εβαζα σε δευτερη μοιρα γιατι πηγαινα το καλοκαιρι στα παιδια μου ασχετα αν καθε 15 μερες του πληρωναμε εισιτηριο και ερχοταν. Προσπαθω να τον βγαλω απο το μυαλο μου προσπαθω να ξεκολησω αλλα δεν μπορω. Εχω χασει τον υπνο μου.Βρεθηκαμε μευα απο 1 μηνα μου ελεγε συνεχεια οτι ειναι πολυ καλα εκει που ειναι ειναι δεδομενο οτι ειναι αλλου αλλα καναμε σεξ. Τωρα αποφευγω να απαντω στα τηλ οπου καθε μερα εχει μια δικαιολογια να με παρει και αν το σηκωσω ειναι μες τα νευρα που δεν απαντω μου λεει συνεχεια οτι μ αγαπαει αλλα ειναι αλλου.προσπαθω θελω να το ξεχασω θελω να συνελθω αλλα δεν μπορω
- 04-11-2017, 04:42 #2
Εχω ζησει παρομοια κατασταση και απο την προσωπικη μου εμπειρια θα σου πω τα εξης: Αν πραγματικα θες να προχωρησεις στη ζωη σου κοβεις καθε επικοινωνια μαζι του, αποφευγεις μερη που πηγαινατε μαζι,αλλαζεις συνηθειες και κυριως να μην μενεις μονη σου πολλες ωρες.Οσο συναναστρεφεσαι με αλλους και κυριως με φιλους ξεχνιεσαι και θα ερθει η στιγμη που θα ξεκολλησει το μυαλο σου απο αυτον. 17 χρονια ειναι πολλα και ηταν μερος της καθημερινοτητας σου. Τωρα αν τρεφεις ελπιδες επανασυνδεσης , το σεξ ανα διαστηματα ειναι μερος του παιχνιδιου αλλα θα ειναι πολυ ψυχοφθορο και για τους δυο σας. Εσυ αποφασιζεις
04-11-2017, 07:20 #3
εχει σιγουρα κρυφο ποθο να το κανει με 2 γυναικες ειναι πλεονεκτης
04-11-2017, 09:18 #4
καλημέρα.
έχω βρεθεί στην θέση σου ακριβως , με εναν τετοιο χωρισμό λόγω φθορας/ρουτινιάσματος στα 17 χρόνια. μόνο το τρίτο πρόσωπο έλειπε, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι.
όταν χωρίσαμε μου είπε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα (....) και θέλει να μην κόψουμε ποτέ την επαφή μας, τις εξοδους ΚΑΙ τα ταξιδια που καναμε οι δυο μας και με κοινους φιλους. και οντως το καναμε! απορώ τι σκεφτομουν....
ούτε εγώ μπορούσα να ζήσω χωρίς εκείνον, αλλά το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν οτι τον άκουσα.
αυτή η ωράια ιδέα, μου στοίχησε 2-3 χρόνια ζωής.
μου ζήτησε ουσιαστικά να τον βοηθήσω να με ξεπεράσει. κι εγώ έκανα παρέα μαζί του και μέσα μου έλιωνα απο πόνο για τον χωρισμό αυτό.
αν χώριζα μαχαίρι θα είχε τελειώσει πολύ πιό γρηγορα και αναίμακτα αυτή η φάση.
δλδ, σοβαρά τώρα? θυμώνει κιολας που δεν σε βρίσκει και δεν το σηκώνεις?? πραγματικά , νευριάζω.
πως του επιτρεπεις να θυμωνει?
γιατι δεν του θυμιζεις οτι ήταν δική του απόφαση?
συμφωνώ με μακις. μονο μαχαιρι κόβεται μια τόσο μεγαλη σχέση.
μην μπαινεις σε αυτην την διαδικασια φθορας που θελει να σε βαλει για να κανει την δικη του ζωη ευκολη.
υ.γ.
το καλύτερο δεν σου είπα. όταν μετά 2 χρόνια γνώρισε μια άλλη κοπέλα και ξεκίνησε σχέση μαζί της, μου ζήτησε να βρισκόμαστε όλοι μαζι γιατί η κοπέλα του ζήλευε με την σχέση μας και δεν έβρισκε τον λόγο να βγαίνουμε οι δυο μας...
η κοπέλα του πολύ καλα έκανε, εγω δεν έχω καταλάβει τι είχα στο κεφάλι μου και ειχα δεχτεί αυτην την κατάσταση.
αρνήθηκα φυσικα να γινουμε παρεακι, αλλα η δουλεια του έγινε. μια χαρα ομαλά και αναίμακτα τΟν πέρασε τον χωρισμό μας. του κρατούσα το χέρι, εγω.
εγω, έχασα χρόνια απο την ζωη μου με την βλακεια αυτην. ευτυχως τελειωσε εκει αυτη η αρρωστη φαση και ηρθα στα συγκαλα μου.
τωρα ΠΕΤΑΩ κοπελια. μετα απο 1-2 ασημαντες γνωριμιες γνωρισα τον καλο μου, τον ερωτευτηκα τρελα., ζουμε μαζι.
ΞΕΚΟΛΛΑ ΚΙ ΑΣ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.
04-11-2017, 09:52 #5
χα!
Όλες τελικά την έχουμε κάνει αυτή την βλακεία!
Εγώ 5 χρόνια σχέσης και όταν χωρίσαμε μου είπε ακριβώς τα ίδια. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα μπλα μπλα...
Για κανέναν χρόνο μετά παριστάναμε τα φιλαράκια με ολίγον σεξ ενδιάμεσα για ποικιλία.
Και ξέρω τι σκεφτόμουν. Ένιωθα υπεύθυνη για τον χωρισμό μιας και ήμουνα αυτή που είχε κάνει θέμα το ρουτίνιασμα ενώ αυτός παρουσιάζονταν σαν τον καλό που με αγαπούσε και με ήθελε ακόμα. Στην πραγματικότητα είχε ρουτινιάσει όσο εγώ αλλά είχε βολευτεί άπειρα και αναζητούσε μανιωδώς τον ρόλο του κακού στο παραμύθι που δέχτηκα πρόθυμα να αναλάβω εγώ. Οπότε αφού εγώ ήμουν η κακιά που είχε βαρεθεί έπρεπε να τον βοηθήσω να το περάσει όσο πιο ομαλά γινόταν. Μάλιστα φρόντιζε να μου το πλασάρει αυτό με ατάκες του στυλ "εσύ το σκεφτόσουν καιρό οπότε είχες προετοιμαστεί για αυτό, εμένα ήταν ξαφνικό χρειάζομαι χρόνο".
Στη δικιά σου περίπτωση όμως μου κάνει εντύπωση γιατί λες πως υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Δεν είσαι έξαλλη μαζί του; Μήπως εν μέρει νιώθεις υπεύθυνη κάπως για την εξέλιξη και γιαυτό δέχεσαι τις απαιτήσεις του; θεωρείς οτι φταις;
04-11-2017, 10:02 #6
04-11-2017, 10:26 #7
29-12-2017, 11:00 #8
καλημερα ....χαθηκα ολοα αυτο το καιρο προσπαθουσα να συνελθω σταματησα α τον βλεπω να του μιλαω βρεθηκαμε τυχαια μετα απο 15-20 μερες και εννοειται σεξ και κλαματα και απο τους δυο και μετα συζητησεις επι συζητησεων τι τυπου εσυ φταις που με αφηνες μονο μου δεν σε ενδιεφερα πια βαριοσουν το σεξ (ειχε δικιο) γιατι και εγω ειχα βαρεθει αλλο δεν μιλσα ποτε δεν προσπαθησα ποτε να διορθωσω κατι που ισως να διορθωνοταν ....ενω απαιτω ακομα τωρα οτι αυτος επρεπε να το κανει ακομα τωρα μου ζηταει χρονο και ωρες ωρες μου λεει ετσι για να καταλαβεις τι ενοιωθα οταν ημουν μονος μου
29-12-2017, 11:02 #9
εννοειται οτι ακομα συζει με την αλλη...Ετσι και αλλιως δεν εχει σπιτι ουτε και την οικονομικη δυνατοτητα να μεινει μονος του,,,και δεν το λεω σαν δικαιολογια ειναι η πραγματικοτητα
29-12-2017, 11:14 #10
ωραιος ο μαγκας .. τον σπιτωσε η αλλη και αυτος για το ευχαριστω την κερατωνει με την πρωην (εσενα).. και σε φωναζει κιολας βγαινει και απο πανω. χαχαχα
29-12-2017, 11:25 #11
με εκανες και γελασα χα χα χα ομολογω αυτο δεν το ειχα σκεφτει...αλλωστε σε μενα λεει οτι αυτο που γινεται μεταξυ μας δεν θεωρειται κερατο,,,,,μετα απο 17 χρονια....
29-12-2017, 11:33 #12
το προβλημα μου ειναι που δεν μπορω να συνελθω,,απο τη μια τα βαζω με τον ευατο μου πως ειναι δυνατον να ασχολουμαι ακομα με ενα τετοιο ατομο...απο την αλλη με πιρνουν τα κλαματα γιατι τον θελω,,, δεν ξερω τι με εχε πληγωσει...ο χωρισμος....η απορριψη....η μοναξια ....δεν μπορω να διαννοηθω πως θα ειναι η ζωη μου χωρις αυτον
29-12-2017, 11:36 #13
χαχαχαχχαα... υπαρχουν ακομα θυματα τελικα, μηπως τον χαρτζιλικωνεις κιολας? πες μου και αυτο να πηδηξω απο το παραθυρο (τωρα ειμαι ισογειο). Ε ναι εσυ εισαι η παρανομη δε θεωρειται κερατο δεν πιανεται. Το κερατο εχει φυτρωσει στην αλλη (αν δεν την εχει παραμυθιασει και αυτη οτι δε θεωρειται ουτε αυτο κερατο ) χαχαχαχ τι διαβαζω πρωινιατικα ..
29-12-2017, 11:40 #14
ενταξει εχεις δικιο...αλλα στη ψυχολογια μου η ειρωνεια μου λιγο κακο....προσπαθω να το διαχειριστω....αλλα η μοναξια και ειδικα αυτες τις μερες με ποναει πολυ
29-12-2017, 11:45 #15
που μενεις να ρθω να σε κανω παρεα, δεν ειναι ειρωνεια ειναι η αστεια πλευρα του θεματος μην το βλεπεις ετσι ξερω τι περνας. ευχομαι να περασει γρηγορα και να βρεις αυτο που σου αξιζει. Κ αν θες συμβουλη βγες διασκεδασε συναντησε φιλους που σε αγαπανε, Και το κυριοτερο μαθε να αγαπας τον εαυτο σου μη στηριζεις την ευτυχια σου σε ατομα