Results 151 to 165 of 545
Thread: 32 και μόνος, γιατί;
-
07-11-2017, 22:03 #151
Δεν έχω πάει Κίνα δυστυχώς, έχω πάει όμως Ιαπωνία και Ινδία. Φαντάζομαι το λες επειδή εκεί οι άνθρωποι είναι πιο μικρόσωμοι; Η τριχοφυία δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα ανδρογόνα. Το δεύτερο που αναφέρεις μοιάζει με γυναικομαστία, δεν έχω, ούτε και αυτή εξαρτάται από τα ανδρογόνα και δεν είναι λίπος, είναι αδένας γιαυτό και όση δίαιτα να κάνει κάποιος μένει και θέλει χειρουργική αφαίρεση.
- 07-11-2017, 22:14 #152
Οχι δε νομιζω οτι λεμε το ιδιο, εξτρα λιπος στην περιοχη στηθους και στην περιοχη λεκανης εννοουσα. Αλλα αφου εχεις κανει μετρηση τεστοστερονης δεν ειναι ουτε αυτο το θεμα.
Ρωτησα για την Κινα γιατι εκει οπωσδηποτε τα στανταρντς δεν περιλαμβανουν τριχες και πλαταρες κλπEverything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
07-11-2017, 22:28 #153
Γιατί το πιστεύεις αυτό; Δεν ήταν η εμπειρία μου αυτή στην Ιαπωνία, και όλες οι πλευρές της κουλτούρας της Ιαπωνίας είναι ως ένα βαθμό επηρεασμένες από την Κίνα.
07-11-2017, 22:35 #154
Οι Κινεζοι παρουσιαζουν ελαχιστη τριχοφυια και ειναι γενικα μικροκαμωμενοι. Ε δε νομιζω οι Κινεζες να θελουν τον αντρα μελαχρινο, γεροδεμενο, μουσατο οπως ειναι η μοδα εδω τα τελευταια χρονια. Στο μεταξυ Κινεζους και Κινεζες μονιμους-ες κατοικους στην Ελλαδα εχουμε παρα παρα πολλους-ες
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
07-11-2017, 22:43 #155
Μηπως οι γυναικες που δε σε βλεπουν με αλλες και που εισαι θηλυπρεπης και τις εχεις για φιλες νομιζουν οτι εισαι γκει και τι κρατας μυστικο? Μην παρεξηγηθεις αλλα ειναι κι αυτο μια αποψη .εχεις δειξει ξεκαθαρα οτι τις ποθεις? Εχεις πιασει ποτε καμια να τη φιλησεις παθιασμενα εκει που μιλατε σα φιλοι αυθορμητα? Κι αν οχι γτ δεν το κανεις και βλεπεις?
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
07-11-2017, 23:00 #156
Οι Κινέζοι στον νότο είναι κυρίως μελαχρινοί,το ίδιο και οι Ιάπωνες.Το μέσος ύψος στις χώρε αυτές είναι κοντά στο δικό μου. Οταν ήμουν στην Ιαπωνία είδα πολλούς Ιάπωνες πιο ψηλούς και μελαχρινούς από εμένα και με παραπάνω τριχοφυία. Νομίζω η εικόνα που έχεις είναι αποτέλεσμα στερεότυπου. Πάντα ήμουν ξεκάθαρος για τις προθέσεις μου, έχω επιχειρήσει να φιλήσω κοπέλα αυθόρμητα, ιδίως παλιότερα αλλά πάντα απομακρύνονταν, με έσπρωχναν ελαφρά, μου έλεγαν τι κάνεις ρε, παρεξήγησες και άλλα τέτοια. Η ίδια ερώτηση μου έγινε στην αρχή του thread και το έχω ξαναπεί αυτό.
07-11-2017, 23:10 #157
Μου κανει τρομερη εντυπωση οτι απαντας τοσο ψυχρα συναισθηματικα αποστασιωποιημενα εντελως ΛΟΓΙΚΑ σε ο,τι κι αν σε ρωταμε. Οπως επισης και το γεγονος οτι στον πρωτο ψυχολογο ειπες οτι παρουσιασες την κατασταση σου αρκετα καλη και χωρις σχεση και εφτασε να σε ρωτησει και το ενδεχομενο να μην κανεις ποτέ, αφου περιγραφεις την αυτοπεποιθηση σου, την αυτοεκτιμηση και την κατασταση σε ολους τους αλλους τομεις πολυ καλη. Στο δευτερο ψυχολογο ειπες οτι τα παρουσιασες πιο μαυρα επιτηδες, αρα δηλαδη εσυ δεν τα θεωρεις και τοσο μαυρα. Οποτε θελεις σχεση λογω κοινωνικων στερεοτυπων? Επειδη πρεπει να κανεις?
Εισαι ασεξουαλικος? Εχεις καποιο θεμα αυτισμου?
Βλεπεις πορνο? Σου την πεφτουν γκεη αντρες? Οσο ησουν δασκαλος λατιν υπηρξε καποιος γκεη που ενδιαφερθηκε? Εσυ οταν χορευεις με γυναικες εχεις ποτε νιωσει σεξουαλικη διεγερση? Εχεις φαντασιωσεις? Σε τι ηλικια αρχισες να μαθαινεις χορο και πώς προεκυψε?Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
07-11-2017, 23:33 #158
Προσπαθώ όσο γίνεται να διαχωρίζω στο μυαλό μου την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση που έχω στο άτομο μου με την ανικανότητα μου να προκαλέσω οποιαδήποτε ερωτική έλξη στις γυναίκες, έτσι ώστε να επηρεάζεται όσο το δυνατόν λιγότερο αρνητικά η ψυχολογία μου. Μου την έχουν πέσει 2-3 απελπισμένοι γκέι στο παρελθόν και έχω και φίλους γκέι, αλλά δεν με ελκύουν η άνδρες. Δεν έχω αυτισμό, το να είσαι επικοινωνιακός και χαλαρός είναι βασικό στην δουλειά μου και χωρίς αυτά δεν θα είχα φτάσει εδώ που είμαι. Σχέση θέλω γιατί νιώθω την έντονη συναισθηματική και σωματική ανάγκη να είμαι με μία γυναίκα. Πορνό δεν βλέπω, δεν μου αρέσει και μου θυμίζει και την έλλειψη συντρόφου στο πλευρό μου, γενικά δεν είμαι οπτικός τύπος, εξού και τα χαμηλά στάνταρ εμφάνισης που έχω σε γυναίκες. Σεξουαλική διέγερση νιώθω πολύ εύκολα και συνεχώς λόγω της χρόνιας σεξουαλικής μου στέρησης, αλλά σαν ενήλικος άνθρωπος προσπαθώ να ελέγχω τα πάθη μου στον βαθμό που είμαι ικανός. Μάθαινα παραδοσιακούς χορούς από μικρός, πιο συγκεκριμένα ζειμπέκικο και στο πανεπιστήμιο ένας συμφοιτητής μου πρότεινε να πάμε στην ομάδα λάτιν χορών της σχολής για να γνωρίσουμε κορίτσια, αποδείχτηκα τόσο καλός λόγω παρελθοντικής εμπειρίας που κατέληξα αργότερα δάσκαλος χορού σε ερασιτεχνικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο ως ημιαπασχόληση ταυτόχρονα με τις σπουδές μου.
07-11-2017, 23:39 #159
Τι να σου πω βρε αγνωστεγνωστε, τοση λογικη, αυτοσυγκρατηση και προγραμματισμος οταν προκειται για ενα τοσο σημαντικο ψυχικο κομματι πραγματικα μου κανει τρομερη εντυπωση. Εμεις μπορουμε να σε βοηθησουμε καπως? Η συζητηση εδω σε εχει προβληματισει καθολου? Σου δημιουργηθηκε καποια νεα ιδεα, καποια σκεψη που δεν ειχες πριν?
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
07-11-2017, 23:52 #160
Η συζήτηση εδώ με έχει όχι απλά προβληματίσει, με έχει απελπίσει γιατί δεν βλέπω φως στον ορίζοντα και δεν μου έχει πει κανείς κάτι που να μην έχω κάνει η σκεφτεί ήδη. Οπως έγραψα και πιο πριν κάπου στο thread, δεν ήξερα τι περίμενα λέγοντας το πρόβλημά μου εδώ, απλά έχω ξεμείνει από ιδέες και δεν ξέρω τι άλλες επιλογές έχω, εκτός από τον ψυχολόγο φυσικά. Επιπλέον δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα καταφέρω να λειτουργώ τόσο ψύχραιμα και συγκροτημένα ως άτομο στην καθημερινότητα μου, καθώς και το μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι ψυχικές μου αντοχές. Οσους άνδρες ξέρω σε παρόμοια κατάσταση έχουν καταρρεύσει σχεδόν ολοκληρωτικά προ πολλού, ελπίζω να μην είμαι ο επόμενος στην λίστα.
08-11-2017, 00:03 #161
Αν θεωρεις προβλημα την τριχοφυια, μπορεις να κανεις προσθετικη σε μαλλια και μουσια! ειναι κατι που γινεται!!!
Και για το χρωμα, ειπαμε σολαριουμ, με καθοδηγηση ειδικου θα εχεις αποτελεσμα!!
Για το σωμα, με ενα ωραιο κουλ στυλ ντυσιματος, αφου εισαι γυμνασμενος, δεν εχεις κανενα προβλημα!!
Αλλα εγω πιστευω οτι και την εμφανιση να τη φτιαξεις οπως σου εχει κολλησει, και παλι δεν θα βρισκεις γυναικα...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
08-11-2017, 00:13 #162
Ειχες δεχτει μπουλινγκ στο σχολειο λογω θηλυπρεπειας? Αυτο που μας λες οτι σου λενε τωρα δηλαδη, στο ελεγαν και κατα την εφηβεια? Ή και πιο πριν?
08-11-2017, 00:19 #163
Δεν θέλω να ξαναγράψω τα ίδια πάλι, αλλά τι να γίνει. Προσθετική τριχών δεν γίνεται παρά σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες τις οποίες εγώ δεν πληρώ(το έχω ψάξει και έχω ρωτήσει ειδικό). Οι τρίχες απλά θα πέσουν μετά από λίγο καιρό. Το μαύρισμα από σολάριουμ δεν μοιάζει καθόλου με το φυσικό μαύρισμα και πόσο μάλλον με το φυσικό μελαχρινό δέρμα. Φαντάσου μες τον χειμώνα έναν άνθρωπο βαμμένο πορτοκαλί, θα το έβλεπες ωραίο; Ακόμα όμως και να μην ήταν έτσι δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί το δέρμα μου είναι πολύ λεπτό και παράγει μειωμένη ποσότητα μελανίνης, με αποτέλεσμα να έχω πολύ αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο από το φυσικό φως του ηλίου, πόσο μάλλον από το σολάριουμ, του οποίου το φως είναι πολύ πιο βλαβερό από του ηλίου. Αυτά μου τα έχει πει γιατρός. Το σώμα μου έχει περίεργο σχήμα από μόνο του όπως έχω προαναφέρει αλλά γενικά προσέχω το ντύσιμο μου και πάντα φοράω εφαρμοστά ρούχα που να το αναδεικνύουν όσο γίνεται.
08-11-2017, 00:31 #164
Δεν με πείραζε κανείς στο σχολείο από όσο θυμάμαι, ήμουν φίλους με όλους σε σημείο να με πρήζουν για να είμαι πρόεδρος τάξης και δεκαπενταμελούς κάθε χρονιά. Γενικά δεν θυμάμαι να πείραζαν κανέναν στο σχολείο μου,δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου bullying εκτός από δυο τρεις ασυνήθιστες περιπτώσεις παιδιών με εξαιρετικά αλλοπρόσαλλη και ενίοτε επιθετική συμπεριφορά προς τους υπολοίπους μας. Το ότι μικροδείχνω τόσο άρχισαν να μου το λένε στην εφηβεία μου καθώς τα άλλα παιδιά αναπτύσσονταν σωματικά ενώ εγώ όχι πέρα από την μυική μου μάζα και το ύψος μου. Παρόλα αυτά δεν θυμάμαι να μου στάθηκε εμπόδιο σε φιλίες, ήμουν και αρκετά καλός στο μπάσκετ και σίγουρα βοήθησε και αυτό. Το μόνο που έδειχνε να αλλάζει ήταν πως τα κορίτσια άρχιζαν να δείχνουν ζωηρό ερωτικό ενδιαφέρον για αγόρια, εκτός από εμένα.
08-11-2017, 00:38 #165
Ψαχνω λιγο τη φαση και βλεπω και μαρτυριες απο αντρες που εχουν το ιδιο παραπονο, οτι οι γυναικες τους θελουν μονο για φιλους και ολοι τους αντιμετωπιζουν σα να ειναι γκεη. Αλλα και μαρτυριες-σχολια απο λιγες γυναικες που λενε οτι εκαναν σχεση ή παντρευτηκαν με τετοιο αντρα ή οτι τους αρεσουν οι θηλυπρεπεις αντρες, οποτε υπομονη μεχρι να γνωρισετε τη γυναικα που της αρεσει αυτο το στυλ προτεινουν. Εχεις ψαξει καθολου σε ξενα σαητ? "effeminate straight man" ονομαζεται ή ειναι κατι αλλο?