Μη οργανική ψυχωσική διαταραχή - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Senior Member
    Νομίζω ότι έγινα χαζή λόγω της ασθένειάς μου. Αλήθεια όποιος αρρωσταίνει με ψυχολογικά χαζεύει?

Banned
    οχι. οποιος αρρωσταινει ψυχικα δεν εχει αυτοπεποιθηση. ολοι ειμαστε ισοι, κανενας δεν ειναι χαζος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by icecream View Post

πότε ακριβώς την είπα αχάριστη?

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    α!!!
    εννοεις αυτο που η κοπελα επιμενει οτι νοιωθει συντετριμενη που πηγε με τον γκομενο της φιλης και οτι αυτο της κατεστρεψε την ζωη κι εσυ της ειπες με ανεση οτι κανει λαθος, και δεν υπαρχει λογος να την στεναχωρει κατι τετοιο !!

απο κλασσικο εγωκεντρισμο της το ειπες , λες, ετσι?
    επρεπε να συμφωνησεις με την αποψη της και να την κατανοησεις και οχι να της την ακυρωσεις.
    μαλιστα... :) την επομενη φορα να προσεξεις, λοιπον!!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

υ.γ. δεν την ειπα ποτε 'αχαριστη". εσυ ανεφερες αυτην την λεξη για να στησεις την αστεια επιθεση σου. επομενως, ΕΣΥ ειπες 'αχαριστη".
    ΑΥΤΟ εννοω.
    Last edited by Aeon; 19-12-2017 at 16:23.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α!!!
    εννοεις αυτο που η κοπελα επιμενει οτι νοιωθει συντετριμενη που πηγε με τον γκομενο της φιλης και οτι αυτο της κατεστρεψε την ζωη κι εσυ της ειπες με ανεση οτι κανει λαθος, και δεν υπαρχει λογος να την στεναχωρει κατι τετοιο !!

απο κλασσικο εγωκεντρισμο της το ειπες , λες, ετσι?
    επρεπε να συμφωνησεις με την αποψη της και να την κατανοησεις και οχι να της την ακυρωσεις.
    μαλιστα... :) την επομενη φορα να προσεξεις, λοιπον!!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

υ.γ. δεν την ειπα ποτε 'αχαριστη". εσυ ανεφερες αυτην την λεξη για να στησεις την αστεια επιθεση σου. επομενως, ΕΣΥ ειπες 'αχαριστη".
    ΑΥΤΟ εννοω.
    Ωραίο ξεκατίνιασμα.
    δεν έχω πολλαπλά προφίλ και έχω το θάρρος της γνώμης μου.
    Δεν έβρισα ούτε πρόσβαλα ποτέ κανέναν. Επιχειρήματα παραθέτω ευγενικά πάντα, σε αντίθεση με εσάς.

αντε γεια φορουμάκι. γεμάτο κλίκες και ανώριμους ανθρώπους.

καλά μου τα λεγε το λουλουδάκι
    Last edited by Aeon; 19-12-2017 at 11:50.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 19-12-2017 at 16:24.

Banned

Senior Member

Banned
    ο καθένας κρίνεται στην πραγματική ζωή και όχι από τα γαλόνια του σε ένα φόρουμ.

δεν κρατάω κακία, ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν.

Ο, τι καλύτερο εύχομαι και να ξεπεράσετε τα όποια θέματα σας απασχολούν και σας έκαναν να γραφτείτε εδώ.

Senior Member
    ο καθένας κρίνεται στην πραγματική ζωή και όχι από τα γαλόνια του σε ένα φόρουμ.

δεν κρατάω κακία, ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν.

Ο, τι καλύτερο εύχομαι και να ξεπεράσετε τα όποια θέματα σας απασχολούν και σας έκαναν να γραφτείτε εδώ.
    να και σε κατι που συμφωνουμε.
    επισης.

Senior Member
    Ωραίο ξεκατίνιασμα.
    δεν έχω πολλαπλά προφίλ και έχω το θάρρος της γνώμης μου.
    Δεν έβρισα ούτε πρόσβαλα ποτέ κανέναν. Επιχειρήματα παραθέτω ευγενικά πάντα, σε αντίθεση με εσάς.

αντε γεια φορουμάκι. γεμάτο κλίκες και ανώριμους ανθρώπους.

καλά μου τα λεγε το λουλουδάκι
    Στο καλό και να μη μας γράφεις κι εσύ κι όποιος άλλος θέλει να φύγει..το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    ..αυτό δείχνει αλαζονεία αν μη τι άλλο...
    Last edited by Aeon; 19-12-2017 at 11:51.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    ποια ακριβως ειναι τα χαλια μου κυκνε? το οτι δε μου αρεσε ο τροπος που αντεδρασε και το επισημανα? στο κατω κατω μπορουσε να ανταπαντισει ευγενικα. εχετε διωξει ενα σωρο κοσμο με αυτη σας τη σταση. και αγαπητη ρεμεντυ μονο πικραμενη δεν ειμαι.. εχω συζηγο παιδι, δυο πτυχια ετοιμαζομαι ηια διδακτορικο, ανθρωπους νΑ με αγαπανε και να με εκτιμανε στην πραγματικη ζωη, και το σημαντικοτερο το θαρρος να παραδεχομαι τα σφαλματα μου και να ειμαι ταπεινη σε καθε εκφανση της ζωης μου. εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι την ευγενεια , τη διαφορετικοτητα, την μπερδευετε με την αδυναμια.
    και οχι δε θα σας γραφω. επισης κατι τελευταιαο, με το αλλο μελος μιλουσαμε για το φορουμ γενικα. δεν α αφερθηκαμε σε συγκεκριμενα μελη. ομως ρεμεντυ, το οτι μιλουσες για τον εαυτο σου σε πρωτο πληθυντικο, φανερωνει αυτο που ηδη εχω καταλαβει. την παρουσια κλικων. τα φορουμ ειναι για ναμπαινει αγνωστος κοσμος και να λεει τη γνωμη του. τιποτα παραπανω και τιποτα παρακατω.

Senior Member
    ποια ακριβως ειναι τα χαλια μου κυκνε? το οτι δε μου αρεσε ο τροπος που αντεδρασε και το επισημανα? στο κατω κατω μπορουσε να ανταπαντισει ευγενικα. εχετε διωξει ενα σωρο κοσμο με αυτη σας τη σταση. και αγαπητη ρεμεντυ μονο πικραμενη δεν ειμαι.. εχω συζηγο παιδι, δυο πτυχια ετοιμαζομαι ηια διδακτορικο, ανθρωπους νΑ με αγαπανε και να με εκτιμανε στην πραγματικη ζωη, και το σημαντικοτερο το θαρρος να παραδεχομαι τα σφαλματα μου και να ειμαι ταπεινη σε καθε εκφανση της ζωης μου. εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι την ευγενεια , τη διαφορετικοτητα, την μπερδευετε με την αδυναμια.
    και οχι δε θα σας γραφω. επισης κατι τελευταιαο, με το αλλο μελος μιλουσαμε για το φορουμ γενικα. δεν α αφερθηκαμε σε συγκεκριμενα μελη. ομως ρεμεντυ, το οτι μιλουσες για τον εαυτο σου σε πρωτο πληθυντικο, φανερωνει αυτο που ηδη εχω καταλαβει. την παρουσια κλικων. τα φορουμ ειναι για ναμπαινει αγνωστος κοσμος και να λεει τη γνωμη του. τιποτα παραπανω και τιποτα παρακατω.
    Το ότι νομίζεις ότι είσαι καλύτερη απ' τους άλλους, φαίνεται απ' τα γραφόμενα σου...κι ότι κουτσουμπολεύεις με άλλα μέλη...δικαίωμα σου να θεωρείς ότι έχεις δίκιο αλλά μην είσαι και πολύ σίγουρη γι' αυτό...ξέρω κι εγώ πράγματα άλλο που δεν κάθομαι να τα γράφω δημόσια, αν το έκανα ίσως ν' άλλαζες γνώμη...
    Τέλος για ταπεινή δεν φαίνεσαι κι επίσης μοιάζει να φαντασιώνεσαι πράγματα περί κλικών, να το κοιτάξεις...αυτά από εμένα...καλή τύχη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καταρχήν δεν κατάλαβα γιατί μαλώνετε στο θέμα μου??? Και τις 2 σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!

Senior Member
    δεν το προκαλεσες εσυ.
    ηταν να γινει.
    λες παραπανω να αυτοκτονησεις να ησυχασεις.
    σε καποιον διαβητικο που του ελαχε να εχει διαβητη απο νεαρη ηλικια, θα του προτεινες να αυτοκτονησει να ησυχασει?
    τοσες χρονιες παθησεις υπαρχουν που ρυθμιζονται με φαρμακα.
    να λες καλα που υπαρχουν κι αυτα.
    φαντασου τι μαρτυρικη ζωη και τι τελος θα ειχαν ολοι αυτοι οι ανθρωποι χωρις την ιατρικη.

οι ψυχικα ασθενεις πριν την ιατρικη ηταν κλεισμενοι στα υπογεια η γυρνουσαν στους δρομους ζητιανευοντας και τους περιγελουσαν οι βλακες, ενω τωρα εχουν λειτουργικη ζωη, μπορουν και σκεφτονται, εργαζονται, ζουν με αξιοπρεπεια και μερικοι παιρνουν και επιδοματα.
    να μην πεταμε και οσα μας εχουν χαριστει, επειδη αλλοι ειναι καλυτερα.
    Έχει γίνει πολύ κουραστική η ζωή μου για κάποιον λόγο δεν αισθάνομαι χαρούμενη.

Senior Member
    [B]α!!!
    Ναι μετάνιωσα για αυτό που έγινε. Απλώς μετά ακολούθησαν μια σειρά γεγονότα ( ενός κακού μοίρια έπονται ) που με κάνουνε να πιστεύω ότι κατέστρεψα την ζωή μου.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast