Τεράστια απογοήτευση. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 89
    Senior Member
    Ρε φίλε δεν έχω τίποτα με το κορίτσι αλλά διαβάζω συνέχεια τα ίδια η Ναταλία είναι εδώ δύο χρόνια συνέχεια βάζει κάτι καινούριο η σαβ τα ίδια η Ελισάβετ επίσης η μπου ναι ξέρεις τι έχουν όλοι αυτοί ψάχνονται να βελτιωθούν να εξελιχθούν δε με νοιάζει πράγματικα αν έχει λεφτά αν είναι όμορφη κλπ αλλά πώς θα την εκτιμήσω μέσα από εδώ αν δεν προχωράει τι μου δείχνει δηλαδή από όλο τον εαυτό της μου δείχνει αυτό το είδα εντάξει βαρέθηκα αυτό είναι το σχόλιο μου κ ξαναλέω πρόβλημα δεν έχω με κανένα είτε είναι άστεγος είτε είναι εκατομμυριούχος χέστηκα απλά για μένα είναι βασικό αυτά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Εδω εισαι λαθος. Δεν σε θελουν μονο για το σεξ, εννοειται ομως οτι θελουν και σεξ, κατι που εσενα δεν σου αρεσει. Μην ριχνεις ευθυνη σε αντρες που δεν σε θελουν χωρις σεξ.
    Γιώργο, δεν κατάλαβες καλά...δεν ρίχνω ευθύνη σε άντρες που δεν με θέλουν χωρίς σεξ...ξέρω πολύ καλά ότι αυτό είναι δικό μου πρόβλημα που όμως άντρας το προκάλεσε γιατί προσπάθησε να το κάνει με τη βία...σε τέτοιους άντρες ρίχνω ευθύνη μόνο, στους βίαιους...Δεν νομίζω ότι αυτό είναι λάθος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες.Ομως μηνύματα του τύπου "είσαι αλήτης" απο την μια πλευρά,"φρικτό πλάσμα" κτλ απο την άλλη πλευρά,δε βλέπω εγώ προσωπικά να εμπεριέχουν αγάπη και σεβασμό.
    Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος και να υπήρξε όντως αγάπη και σεβασμός σε όλα αυτά που γράφτηκαν σε αυτές τις 2 σελίδες..
    Υπήρχε παλιά σεβασμός προς το συγκεκριμένο άτομο αλλά άρχισε να χάνεται όταν με έβρισε για πρώτη φορά εντελώς απρόκλητα όπως έκανε κι εδώ επειδή δεν συμφωνούσε με άποψη που εξέφρασα δημόσια όπως έκανα και στο παρόν θέμα που απευθύνθηκα στο θεματοθέτη και θίχτηκε το τρίτο μέλος και χάθηκε πια οριστικά με την χθεσινή του συμπεριφορά που επανέλαβε το βρίσιμο πάλι απρόκλητα...δεν θα κάθομαι να ανέχομαι τις ανεξέλεγκτες εκρήξεις των νεύρων του...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Eαν θέλεις διόρθωσε αυτά που γράφεις σε 3ο πρόσωπο γιατί όπως γράφεις είναι σαν ήμουν εγώ αυτός που μπλέχθηκε στη μεταξύ τους διαμάχη. Καθώς δεν είναι από δικά μου ποστ αυτά που γράφεις,τουλάχιστον σε αυτό εδώ το θέμα.
    Δεν χρησιμοποίησα τις ακριβείς διατυπώσεις. Κι εδώ που τα λέμε, δεν με νοιάζει ποιός είπε ό,τι είχε να πει, με όποιον τρόπο διάλεξε να το πει.
    Με νοιάζει τί θα μπορεί να διαβαστεί...διαβάζοντας "ανάμεσα στις γραμμές".

(δε πα να το εγραψες εσύ, κάποιος άλλος, ο ίδιος ο Master Yoda).

Μπορεί, ίσως, να περαστεί κάποιο μήνυμα για έναν άνθρωπο που έχει σκαλώσει επειδή πληγώθηκε (το χουνε πάθει κι άλλοι), ωστε ν' αρχίσει να δρά ουσιαστικά για το καλύτερο από δω και πέρα στη ζωή του; Να μη βασίζεται για όλα στα χάπια, γιατί θα έρθει η στιγμή που θα βουλιάξει μέσα σ' αυτά-κι ο γυρισμός είναι δύσκολος; Να προχωρήσει μπροστά;

Αυτή είναι η ουσία που είδα ανάμεσα σε τόσα πόστ, όποιος και να τα 'γραψε.
    Δεν στάθηκα στις πρωτότυπες διατυπώσεις. Αν είναι να βγει κάτι καλό, μακάρι να βγει...

Senior Member
    Αγαπητέ Εlis όλοι μας είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις επιλογές μας.Εσύ έχεις επιλέξει να παλέψεις τα όποια θέματα σου με άλλον τρόπο.Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι δεν κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.
    Σωστή εξήγηση...κάνω ότι καλύτερο μπορώ...ως εκεί αντέχω, τι να κάνω δηλαδή; Δεν μπορώ να υπερβώ τις δυνάμεις μου...από εκεί και πέρα δεν αναγκάζω κανέναν να με διαβάζει...αν με βαριέσαι elis μπορείς να με βάλεις στη λίστα αγνόησης και δεν θα βλέπεις τι γράφω...κι αυτό στο λέω εντελώς ήρεμα και χωρίς ίχνος κακίας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Repairer of Reputations View Post
    Δεν χρησιμοποίησα τις ακριβείς διατυπώσεις. Κι εδώ που τα λέμε, δεν με νοιάζει ποιός είπε ό,τι είχε να πει, με όποιον τρόπο διάλεξε να το πει.

Μπορεί, ίσως, να περαστεί κάποιο μήνυμα για έναν άνθρωπο που έχει σκαλώσει επειδή πληγώθηκε (το χουνε πάθει κι άλλοι), ωστε ν' αρχίσει να δρά ουσιαστικά για το καλύτερο από δω και πέρα στη ζωή του; Να μη βασίζεται για όλα στα χάπια, γιατί θα έρθει η στιγμή που θα βουλιάξει μέσα σ' αυτά-κι ο γυρισμός είναι δύσκολος; Να προχωρήσει μπροστά;

Δεν στάθηκα στις πρωτότυπες διατυπώσεις. Αν είναι να βγει κάτι καλό, μακάρι να βγει...
    Καλησπέρα...

Αν αναφέρεσαι σ' εμένα τα χάπια δεν υπάρχει περίπτωση να τα σταματήσω γιατί τότε θα πεθάνω, έχω αυτοκτονικές τάσεις εν μέσω άλλων θεμάτων και τις έχω κάνει και πράξη πολλές φορές...
    Προσπαθώ όσο μπορώ να ζω όσο καλύτερα γίνεται αλλά δεν περνάνε όλα από το χέρι μου όπως το να βρω σύντροφο μιας και υπάρχει το πρόβλημα του ότι εγώ δεν θέλω να κάνω σεξ...βλέπω ψυχολόγο και το συζητάμε, προσπαθώ να το ξεπεράσω...

Όχι οχι!
    Δεν προτρέπω να τα κόψεις τελείως, παίρνοντας από μόνη σου πρωτοβουλία.
    Κάποια χάπια είναι απαραίτητα.
    Αλλά στα χάπια για τον ύπνο...έχω παρατηρήσει ότι παίρνεις μεγάλη δόση. Και δε σε βοηθούν και πάντα-μιά κοιμάσαι δυό δεν κοιμάσαι.
    Συμβουλέψου το γιατρό σου αν χρειάζονται ρύθμιση.

Μήπως μένεις ξύπνια όλη τη νύχτα κι αναγκαστικά κοιμασαι με το φως της ημέρας;
    Αν έχεις τέτοιο κύκλο ύπνου πρέπει να τον αλλάξεις άμεσα. Ξέρω πώς είναι, το είχα πάθει κι εγώ κάποτε για μεγάλο διάστημα και η κορτιζόλη μου-ίσον στρες, είχε πιάσει Σφαίρα fm. Αυτός ο αναποδιασμένος κύκλος ύπνου αλλάζει, μη φοβάσαι, αν καταφέρεις για τρεις νύχτες να κοιμηθείς ΝΥΧΤΑ και να ξυπνήσεις πρωί. Ο νυχτερινός ο ύπνος, της ξεκούρασης, είναι αναντικατάστατος.

Τω καιρώ εκείνω πριν τη θεραπεία μου, που στο μυαλό μου γινόταν γύφτικος γάμος από καταιγισμό σκέψεων και το βλέφαρο δεν κατέβαινε ούτε μ ένταλμα εισαγγελέα ξες τί έκανα;
    Έβαζα στο youtube ραδιοφωνικές θεατρικές παραστάσεις, χωνόμουν στα σκεπάσματα, έκλεινα όλα τα φώτα και ακουγα την πλοκή να ξετυλίγεται. Και στο μυαλό μου σώπαιναν οι Μπούρδες που δε μ αφηναν να κλείσω μάτι.

Θα σου φανεί παιδιάστικο. Σαν τα πεντάχρονα που τους διαβάζει κάποιος παραμύθι μέχρι να ξεραθούν στον ύπνο, μη το γελάς. Αυτό ακριβώς είναι.
    Και σε μένα, είχε δουλέψει.

Senior Member
    Ρε κυκνε στη ζωή του καθενός μας υπάρχει η θα υπάρξει ο Γκράντε μαλακασ που θα τα κάνει όλα λαμπογυαλο τι να κάνουμε τώρα υπάρχουν οι στάνταρ μαλακεσ που ενοχλούν κ υπάρχουν κι οι Γκράντε που τα κάνουν όλα χαμό έτσι είναι στη ζωή
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Συμφωνω μαζι σου αλλα νιωθω πως εγινε τρυπα στο νερο, μακαρι να κανω λαθος...

Senior Member
    Όχι οχι!
    Δεν προτρέπω να τα κόψεις τελείως, παίρνοντας από μόνη σου πρωτοβουλία.
    Κάποια χάπια είναι απαραίτητα.
    Αλλά στα χάπια για τον ύπνο...έχω παρατηρήσει ότι παίρνεις μεγάλη δόση. Και δε σε βοηθούν και πάντα-μιά κοιμάσαι δυό δεν κοιμάσαι.
    Συμβουλέψου το γιατρό σου αν χρειάζονται ρύθμιση.

Μήπως μένεις ξύπνια όλη τη νύχτα κι αναγκαστικά κοιμασαι με το φως της ημέρας;
    Αν έχεις τέτοιο κύκλο ύπνου πρέπει να τον αλλάξεις άμεσα. Ξέρω πώς είναι, το είχα πάθει κι εγώ κάποτε για μεγάλο διάστημα και η κορτιζόλη μου-ίσον στρες, είχε πιάσει Σφαίρα fm. Αυτός ο αναποδιασμένος κύκλος ύπνου αλλάζει, μη φοβάσαι, αν καταφέρεις για τρεις νύχτες να κοιμηθείς ΝΥΧΤΑ και να ξυπνήσεις πρωί. Ο νυχτερινός ο ύπνος, της ξεκούρασης, είναι αναντικατάστατος.

Τω καιρώ εκείνω πριν τη θεραπεία μου, που στο μυαλό μου γινόταν γύφτικος γάμος από καταιγισμό σκέψεων και το βλέφαρο δεν κατέβαινε ούτε μ ένταλμα εισαγγελέα ξες τί έκανα;
    Έβαζα στο youtube ραδιοφωνικές θεατρικές παραστάσεις, χωνόμουν στα σκεπάσματα, έκλεινα όλα τα φώτα και ακουγα την πλοκή να ξετυλίγεται. Και στο μυαλό μου σώπαιναν οι Μπούρδες που δε μ αφηναν να κλείσω μάτι.

Θα σου φανεί παιδιάστικο. Σαν τα πεντάχρονα που τους διαβάζει κάποιος παραμύθι μέχρι να ξεραθούν στον ύπνο, μη το γελάς. Αυτό ακριβώς είναι.
    Και σε μένα, είχε δουλέψει.
    Καλα εισαι, εγω κανω ακομα το αλλο το καλυτερο: βλεπω asmr βιντεακια λολ...που ψυθιριζουν και κανουν ηχους με τα νυχια και με διαφορα αντικειμενα και τετοια...καμια φορα εχει και roleplay και σου μιλανε και καλα προσωπικα και χαιδευουν ξερω γω τη καμερα...οσο χαλαρωνω εγω αλλο τοσο σιγουρη ειμαι πως καποιος στην ακρη του κοσμου καθεται το βλεπει και την παιζει χαχαχαχαχα
    Αμα το δεις σαν τριτος ειναι αρκετα καμμενιά. Αλλα χεστηκα, ειναι ωραιο, οσοι εχετε θεμα υπνου η στρες η οσοι αποζητατε λιγο "ψυχικο προδερμ" δοκιμαστε το :)

Member
    Άκου τα χειρότερα πρεζάκια που έχω γνωρίσει είναι στη ψυχή, σ
    Αν έχεις τη στοιχειώδη γνώση να καταλάβεις, άντε γιατί πολυτραβηξε

Member
    O χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη Ζωή μου ούτε,αλκοόλ δεν έπινε

Member
    Γιατί ρε man μου, όλα αυτά που είπες, χωρίς βρισιές,και είσαι κορυφή,

Member
    Μία ερώτηση προς διαχειριστές υπάρχουν άτομα με 2 και 3 προφίλ απλά εις γνώση σας ευχαριστώ

Quote Originally Posted by why you lie to me View Post
    Μία ερώτηση προς διαχειριστές υπάρχουν άτομα με 2 και 3 προφίλ απλά εις γνώση σας ευχαριστώ
    Έπεσε η αυτοσχέδια, τώρα ξαμολιώμαστε να βρούμε την προκύρηξη...

(Ερώτημα ήταν; Διαπίστωση ή υποψία;
    Κι εδω που τα λέμε, γιατί να χει κάποιος διπλό και τριπλό προφίλ εδω μέσα, σε τί θα του χρησίμευε;)

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast