παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 52 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 776
    Senior Member
    ΜΠου η γιατρός μάλλον δεν θέλει να σε τρομοκρατήσει. Υπάρχει πιθανότητα όντως να ανησύχησε και αυτό εξηγεί και το γεγονός οτι τηλεφώνησε μόνης της για να δει πώς είσαι. Ίσως νιώθει υπεύθυνη επειδή δέχτηκε να μειώσετε τα χάπια και τώρα έγινε αυτό και νιώθει άσχημα. Πηγαίνεις καιρό σε αυτήν, έτσι δεν είναι; Είσαι γλυκύτατη ρε μπου και μπορεί να σε συμπάθησε! Εγώ τουλάχιστον από αυτά που έλεγες, αυτό είχα καταλάβει. Πως σε βοηθούσαν και οι δύο. Άρα κάτι έβλεπαν σε σένα. Πολύ πιθανόν να έβλεπαν αυτό που βλέπουμε κι όλοι μας εδώ χωρίς να σε ξέρουμε καν. Οτι είσαι πολύ δυνατή και έχεις τεράστια θέληση να ζήσεις.

Αυτό που κάνατε όμως με τις μειώσεις με την συνεργασία και των δύο (ψυχιατρου κ ψυχολογου) ήταν και λίγο ρίσκο.

Το θετικό είναι οτι το πρόλαβες και δεν είχες χειρότερα. Αφού σου είπε να την κρατάς ενήμερη να το κάνεις, και όλα θα πάνε καλά. Θα περάσει κι αυτό πού θα πάει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    Αρα μου λες να μην ακουω τι λεει η γιατρος?
    Οχι κοριτσι μου δε σου λεει αυτο. Ειδικα ο ελις που εχει σχιζοφρενεια και πηγαινει στον ψυχιατρο του και παιρνει κανονικα τα φαρμακα που του λεει ο γιατρος του τοσα χρονια, δε θα ελεγε σε σενα να μην ακους τη δικη σου γιατρο, θα ηταν ατιμο.
    Θα βρειτε τη σωστη δοση για να μην υποφερεις. Μεινε δυνατη, θα περασει κι αυτο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    καλησπερα elisabet
    τα ιδια και σημερα.εχω θολωμενο μυαλο.και οτι νυσταζω πολυ ολη μερα.μου ειπε να την κραταω ενημερη.εστειλα και στη ψυχολογο ενα ξεγυρισμενο μηνυμα οτι ειναι ο διαβολος και με παακολουθει και οτι αλλο σας εχω πει.και μου ειπε οτι δουλευει για το αντικειμενικα καλο μου και οταν θελω να επικοινωνησω μαζι της

γιατι να θελει η γιατρος να με τρομοκρατησει με ενδεχομενη νοσηλεια/?
    Δε θελει να σε τρομοκρατησει, ειναι ειλικρινης, σου λεει τι θα ακολουθησει αν χειροτερεψεις, για να το ξερεις και συ, εχει ξανασυμβει αλλωστε. Με κανενα δικο σου ατομο μιλησες? Ο κολλητος πού ειναι? Τι λεει?
    Ενιωσες καλυτερα που εβρισες την ψυχολογο?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    παω 3-3.5 χρονια στη γιατρο αυτη.τις απογοητευσα τωρα?
    στον κολητο μου μονο εχω μιλησει στο τηλ και μου λεει οτι κανενας δεν παρακολουθει κανεναν και οτι δε μπορουν να διαβασουν τη σκεψη μου
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Αυτον τουλαχιστον τον πιστευεις?
    Οχι, κανεναν δεν απογοητευσες. Δεν περνας απο εξετασεις. Εχεις μια ασθενεια και η μειωση του φαρμακου τελικα οδηγησε σε υποτροπη. Ειναι ευθυνη και της γιατρου σου αυτο, ισως και εκεινη ανησυχει μηπως σε απογοητευσε.

Senior Member
    Όχι δεν τις απογοήτευσες. Απλά ανησυχούν για σένα. Ξέρουν πως είσαι δυνατή γιαυτό και έκαναν όλη αυτή την προσπάθεια μαζί σου να μειώσετε τα χάπια. Και δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει και στο μέλλον αυτό μπου. Τώρα ο οργανισμός σου δεν άντεξε άλλο, μαζεύτηκαν πολλά, πιέστηκες κιόλας με την ψυχοθεραπεία και έγινε οτι έγινε.
    Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση έδειξες υπευθυνότητα, ενημέρωσες την γιατρό σου και άκουσες τις συμβουλές της. Τα πήγες περίφημα και είμαι σίγουρη πως και οι δυο είναι περήφανες για σένα!

Banned
    Ενιωσες καλυτερα που εβρισες την ψυχολογο?
    αρα αυτο σημαινει οτι η ψυχολογος καπου επεσε εξω.

Banned
    παω 3-3.5 χρονια στη γιατρο αυτη.τις απογοητευσα τωρα?
    στον κολητο μου μονο εχω μιλησει στο τηλ και μου λεει οτι κανενας δεν παρακολουθει κανεναν και οτι δε μπορουν να διαβασουν τη σκεψη μου
    δεν ειναι το θεμα αυτο αν μπορουν να διαβασουν τη σκεψη σου η οχι (το΄λεω γιατι με αυτο το σκεπτικο θα μπορουσες να ηρεμισεις αν το ακολουθουσες) αλλα οτι ωρες ωρες σε πιανουν καπια ξεσπασματα που δεν εχω συμπερανει ακομα αν μπορεις να τα διαχειριστεις χωρις φαρμακα αλλα ταλαντευομαι και νομιζω οτι κλινω προς το ναι χωρις να μαι σιγουρος

εσυ τι λες?

Senior Member
    boo! Κατεβασε τη, τα σπαει!
    Δες εστω ενα επεισοδιο, μικρα ειναι, να μου πεις πώς σου φανηκε
    https://thepiratebay.org/torrent/892...n_1-7_Complete

Senior Member
    κι ομως νιωθω οτι τις απογοητευσα...και απογοητευτηκα κι εγω..
    επρεπε να τα καταφερω ή να το ξεπερνουσα μονη μου
    ηθελα να αποδειξω στον εαυτο μου πρωτα απο ολα οτι αντεχω τις μειωσεις.
    και χαιρομουν που τα πηγαινα καλα.και χαιροντουσαν κι αυτες.πιστεψαν σε εμενα.τωρα θα ειναι κουμπωμενες.
    καθε φορα που ζοριζομαι απο κατι ξαφνικα συμπτωματα.προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι ειναι συμπτωματα αλλα δε τα καταφερνω. ισωε χρειαζομαι χρονο.επρεπε να περιμενω να περασουν καμια 10ρια μερες.1η φορα μετα απο μια εβδομαδα μετα τα βραδινα αποψινα χαπια που νιωθω να μου εχει φυγει η θολουρα.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπραβο μπου! Ειδες που ακουσες τη γιατρο σου και αρχισες να εισαι καλυτερα? Εδειξες πολυ ωριμη, ικανη και υπευθυνη συμπεριφορα και αποφασιστικοτητα και εκανες σωστες επιλογες, γιαυτο εισαι ηδη καλυτερα. Δε θα τα καταφερνε αλλος τοσο καλα οσο εσυ.
    Εκανες ηδη αρκετες μειωσεις, αφου η τελευταια δε φτουρησε, θα σταθεροποιηθεις παλι σε αυτη τη δοση που σε πιανει και θα συνεννοηθεις και με τις δυο τους οτι τα πολυ ευαισθητα θεματα σου στην ψυχοθεραπεια θα τα αγγιζετε μονο οταν εισαι μακρια απο υποτροπη.
    Ολα καλα θα πανε.
    Ουφ το δυσκολο περασε επιτελους.

Senior Member
    Δεν τις απογοητευσες μπου. Κανεναν δεν απογοητευσες, ηταν πολυ δυσκολο αυτο που προσπαθουσατε να κανετε. Δοκιμασατε, ενταξει, θα ξαναδοκιμασετε οταν θα νιωθεις πιο ετοιμη.

Ξερεις ποσο περηφανη θα εκανες την γιατρο σου που ακομα κ στην κατασταση που ησουν την πηρες και την ενημερωσες? Αν το εκρυβες, τοτε θα χανανε την εμπιστοσυνη τους. Τωρα ξερει πως μπορει να σε εμπιστευτει κ πως οτιδηποτε συμβει θα την ενημερωσεις κ θα το προλαβετε.

Δε φταις εσυ ρε μπου που δεν πετυχε αυτη τη φορα. Ειναι κωλοασθενεια, με ενα θηριο τα εχεις βαλει αν δε το χεις καταλαβει...κι ακομα κ ετσι μπορεσες κ το διαχειριστηκες μια χαρα.

Banned
    για να καταφερεις κατι πρεπει να σαι αναισθητος και σε αυτο ολοι συμφωνουν αναλωνεσαι υπερβολικα αν σε παρακολουθουν η οχι ενω θα πρεπε να λες στα μου το να προσπαθουν οι αλλοι να σε πεισουν οτι δε σε παρακολουθουν το θεωρω αποτυχια γιατι εσυ δε το πιστευεις οσο και αν προσπαθουν εγω δε πιστευω οτι θα σου αλαξουν γνωμη

και αυτο το θεμα αν την απογοητευσες η οχι εμενα μου φαινετε χωρις ουσια το ζητουμενο δεν ειναι αυτη αλλα εσυ.

Senior Member
    Ρε μπου μπορεισ να κανεισ τα παντα εγω το βλεπω πωσ θα στο εξηγησω δεν ξερω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ατιμο σαβ θα ηταν να μην την βοηθαω οταν εχω φιλουσ απο αστεγουσ κ πουτανεσ μεχρι επιτυχημενουσ επαγγελματιεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 7 of 52 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast