παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 52 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 776
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    ελα τωρα την ειχαι κανει να πιστεψει οτι θα κοψει τελειως το σολιαν και τα φαρμακα κακο της εκανε, το καψε το κοριτσι, δεν πρεπει να εχουμε ψευτικες ελπιδες αυτη ειναι η αρρωστια μας και θα παιρνουμε φαρμακα τελειωσε, χιλλιες φορες καλυτερα να με ειχαν κανει να το αποδεχτω απο την αρχη. και εγω μεχρι περυσι νομιζα οτι θα εκοβα τα φαρμακα και τη εγινε, με εφερε η αρωστια τουμπα..
    Ειναι αληθεια αυτο boo? Σου ελεγε η ψυχολογος οτι μπορει να κοψεις τελειως τα φαρμακα?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    ναι μου το ελεγε.αν οχι ολα σχεδον ολα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Καλά για να λέμε και την αλήθεια τώρα η βασική ευθύνη για τα χάπια είναι του ψυχιάτρου, ο, τι κι αν λέει ο ασθενής.

Δεν γνωρίζω πολλά για το θέμα αλλά φαντάζομαι, όλοι όταν μπαίνουν σε μια διαδικασία σταδιακής μείωσης πάντα υπάρχει και το ρίσκο της υποτροπής και εκεί θεωρώ πως εξαρτάται από τον ψυχίατρο το πώς θα το χειριστεί, πόσο σταδιακά θα το κάνει και μέχρι πού θα φτάσει προκειμένου να μην βάλει τον ασθενή του σε κίνδυνο.

Από την άλλη η μπου είχε δειξει οτι τα πήγαινε καλά με την ψυχοθεραπεία κι όταν εμφανιζόταν συμπτώματα στην αρχή κάθε μείωσης κατάφερνε και τα ξεπερνούσε. Φαντάζομαι οτι εκεί την πατησε η ψυχίατρος και ρίσκαρε περαιτέρω μείωση.

Μπου όταν εμφανιζόταν φωνές ή άλλα συμπτώματα μετά από κάθε μείωση αυτό το έλεγες στην ψυχίατρο ή το συζητούσες μόνο με την ψυχολόγο μέχρι να φύγουν;

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ναι μου το ελεγε.αν οχι ολα σχεδον ολα
    Δεν ξερω αν πηγαινε με τα νερα σου επειδη ζητουσες διακαως να σταματησεις τα φαρμακα ή αν οντως νομιζε οτι μπορει καποτε να τα κοψεις, οπως και να εχει, δεν ειναι δικη της δουλεια, γιαυτο σου ειχα πει και παλιοτερα οτι καλο ειναι να εχει επικοινωνια η ψυχιατρος με την ψυχολογο σου, να ενημερωνει η μια την αλλη.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    στην 1η μειωση τον ιουλιο απο 1200 στα 1000 δεν ειχα θεμα
    στη 2η μειωση απο τα 1000 στα 800 το σεπτεμβρη ειχα θεμα υποτροπης αλλα δεν το ειπα στη γιατρο γιατι μου ειπε η ψυχολογος αν αντεχω να το παλεψουμε μαζι γιατι αν θα το ελεγα στη γιατρο θα μου αυξανε τα φαρμακα.το ειπα στη γιατρο μετα αφοτου συνηλθα.
    την 3η μειωση απο τα 800 στα 600 το νοεμβρη εκανα υποτροπη το ειπα και στη γιατρο αλλα μου ειπε να περιμενουμε.τελη δεκεμβρη ημουν καλα μου ειχαν φουντωσει οι ψυχαναγκασμοι ομως και η γιατρος τωρα το γεναρη δε μου εκανε αλλη μειωση και μου ειπε να περιμενουμε μεχρι το καλοκαιρι.
    και μετα αυτο εδω τωρα...
    το ειχα δωσει το τηλ της γιατρου στη ψυχολογο αλλα δεν επικοινωνησαν απο οσο ξερω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Και ο Παυλος 800 δεν παιρνει?

Senior Member
    ναι 800 παιρνει αν θυμαμαι καλα.αλλα ειναι τυχερος γιατι παιρνει μονο ζολιαν
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο τώρα γιατί θα αρχίζω να βρίζω την γιατρό και την ψυχολόγο μαζί!

Senior Member
    βεβαια γιατι παιρνω τοσα φαρμακα δεν εχω καταλαβει... τι να πω..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    αστα βρε βοο την πατησες, πολλες μειωσεις..... και μενα γυρισε τουμπα, ευτυχως εγω δεν επεσα σε υποτροπη. βοο πρεπει να πηγαινεις με τη ψυχιατρο οχι με τη ψυχολογο.

Senior Member
    ελπιζω σε δυο τρεις μηνες να το μειωσω στα 600 αλλα εκει ειναι η δωση μου εμενα 600 με 800, τωρα παιρνω 800 ελπιζω σε μια μικρη ακομα μειωση αλλα οχι παραπανω......

περυσι νομιζα οτι θα τα εκοβα τα χαπια, ειχαι φαση, πραγματικα το πιστευα, για αυτο και δεν πηγα περυσι οταν το εμαθα απο το φορουμ οτι μπωρο να παω κεπα..... νομιζα οτι θα εκοβα τα χαπια και θα τελειωνα τη θεραπεια και θα ειμουν καλα οπως παλια, εκανα ονειρα, ειχα φθασει τα 200μγ σολιαν και πιστευα λιγο ακομα και τελος, και τελικα τη πατησα, ατιμη ασθενεια, βημα βημα πισωγυρισα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    στην 1η μειωση τον ιουλιο απο 1200 στα 1000 δεν ειχα θεμα
    στη 2η μειωση απο τα 1000 στα 800 το σεπτεμβρη ειχα θεμα υποτροπης αλλα δεν το ειπα στη γιατρο γιατι μου ειπε η ψυχολογος αν αντεχω να το παλεψουμε μαζι γιατι αν θα το ελεγα στη γιατρο θα μου αυξανε τα φαρμακα.το ειπα στη γιατρο μετα αφοτου συνηλθα.
    την 3η μειωση απο τα 800 στα 600 το νοεμβρη εκανα υποτροπη το ειπα και στη γιατρο αλλα μου ειπε να περιμενουμε.τελη δεκεμβρη ημουν καλα μου ειχαν φουντωσει οι ψυχαναγκασμοι ομως και η γιατρος τωρα το γεναρη δε μου εκανε αλλη μειωση και μου ειπε να περιμενουμε μεχρι το καλοκαιρι.
    και μετα αυτο εδω τωρα...
    το ειχα δωσει το τηλ της γιατρου στη ψυχολογο αλλα δεν επικοινωνησαν απο οσο ξερω
    Πιστευεις οτι μετα το τελευταιο επεισοδιο ειναι καλυτερα να μη ζητας επιμονα κι αλλη μειωση?

Senior Member
    στο ευχομαι παυλο!
    εγω παλι κανω συλλογη φαρμακων...και οι δοσεις ανεβαινουν
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    ελπιζω σε δυο τρεις μηνες να το μειωσω στα 600 αλλα εκει ειναι η δωση μου εμενα 600 με 800, τωρα παιρνω 800 ελπιζω σε μια μικρη ακομα μειωση αλλα οχι παραπανω......
    Στα 800 η σκεψη και η συγκεντρωση σου ειναι ενταξει?

Senior Member
    ζηταω δε ζηταω μειωση η γιατρος α;ποφασιζει.και τωρα το γεναρη παλι για μειωση της ελεγα και με γειωσε για καλοκαιρι και μετα
    και δε ζηταω διακοπη καποιου αλλου φαρμακου..μονο το ζολιαν θελω να φυγει γιατι μου εχει κοψει την περιοδο 3.5 χρονια τωρα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 12 of 52 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast