Results 226 to 240 of 776
Thread: παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι
-
20-01-2018, 20:05 #226
ευχαριστω για την απαντηση savatage και ολα τα παιδια που απαντησανε..
προσπαθω ολο το απογευμα να πω οτι ειναι συμπτωματα καποιας παθησης αλλα βρισκω τοιχο..
αρα η γιατρος κι εσεις πιστευετε αυτα που σας λεω οτι πιστευω αλλα θεωρειτε οτι ειναι καποιο συμπτωμα.
τι πρεπει να κανω για να το πιστεψω?αμα συνεχισω να τα λεω αυτα θα με κλεισουν μεσα..
αλλα ετσι λεει το μυαλο μου..
αυτο που δε μ αρσει καθολου ειναι οτι δε θελω να ειμαι με κανεναν και να ημουν θα με κοροιδευαν.βγαινω παω για κανα καφε μονη μου σε μια τρυπα αλλα μου εχει λειψει να γελασω με καποιον παρεα.πολυ σοβαροτητα εχει πεσει με την παρτυ μου και δε μ αρεσει.βεβαια τους φοβαμαι τους ανθρωπους γιατι με παρακολουθουν γι αυτο μενω και μονη μου.αλλα θα ηθελα να ηταν αλλιως.είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 20-01-2018, 20:12 #227
Ο κολλητος πού ειναι?? Γιατι δεν πατε για καφε μαζι? Να παιξετε και κανενα επιτραπεζιο, σε φοιτητομαγαζα πας? Εχουν πολυ ωραια γκεημς!
Να σου πω κατι, αν ησουν στη θεση της νοσοκομας που ειχε καθηκον να ταισει τη γυναικα εκει στην κλινικη, αυτη τη γυναικα που επεμενε οτι βλεπει ποντικια στο πιατο της, και εσυ εβλεπες οτι το φαγητο της ειναι καθαρο, ΤΙ θα της ελεγες για να την πεισεις οτι ειναι μονο μια ιδεα του μυαλου της?Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
20-01-2018, 20:14 #228
γιατι βρε boo αυτα για σενα ειναι πραγματικοτητα.... και γω οταν ειμουν στο ψυχωτικο επισοδειο, νομιζα οτι μου συνεβενε ηταν πραγματικο οτι και να μου λεγες δε θα το πιστευα.
για σενα η παρακουλουθηση ειναι πραγματικοτητα, ετσι ειναι η κολοαρωστια..... με το elearning τη κανεις το πολεμας καθολου η το παρετησες.
20-01-2018, 20:36 #229
ο κολητος μου ειναι αθηνα κι γω επαρχια μακρυα.μιλαμε στο τηλ.δε ξερω τι θα εκανα αν ημουν η νοσοκομα της γυναικας αυτης.πολυ δυσκολο.ισως της εφερνα ενα αλλο πιατο κι ελπιζω να μην εβλεπε παλι ποντικους.δε ξερω ειναι δυσκολο αμα πιστευεις κατι να στο αλλαξει ο αλλος.μου βαζεις δυσκολα.εσυ τι θα εκανες?θα διαβασω σε λιγο για το elearning μπας και τη γλιτωσω και δε κοπω.δε μου απανταει και ο καθηγητης να ζητουσα καμια παραταση.δε ξερω τι θα γινει και με αυτο
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
20-01-2018, 20:37 #230
εκτος αν εβρισκα καποιο κολπο οπως εκανα με τις φωνες..αλλα δε μπορω να βρω κολπο για να φυγουν αυτα τωρα.
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
20-01-2018, 20:41 #231
Μπου νομίζω οτι δεν πρέπει να επικεντρώνεσαι στο να πολεμάς τις ιδέες, να σκέφτεσαι δηλαδή αν είναι σύμπτωμα της ασθένειας, αν έχουμε δίκιο εμείς ή εσύ κτλ. Πρέπει να επικεντρωθείς στο τι σε κάνει να νιώθεις καλά.
Τα αποτελέσματα αυτών των ιδεών είναι να φοβάσαι, να μην μπορείς να βγεις με φίλους, να γελάσεις, να συγκεντρωθείς στο διάβασμα σου, να περνάς όμορφα, να νιώθεις ήρεμη και ασφαλής... γενικά όταν έχεις αυτές τις ιδέες δεν μπορείς να ζήσεις! Μην επικεντρώνεσαι λοιπόν στο αν είναι αλήθεια ή όχι, επικεντρώσου στο αν σε βοηθάνε να ζήσεις όπως θες ή όχι. Και η απάντηση είναι οτι δεν σε βοηθάνε. Όταν δεν έχεις αυτές τις ιδεές γίνεσαι άλλος άνθρωπος, έχεις όρεξη, βγαίνεις με φίλους, περνάς καλά, διαβάζεις, νιώθεις όμορφα.
20-01-2018, 20:59 #232
δεν εχεις αδικο.οταν δε τα σκεφτομαι αυτα ειμαι πιο χαρουμενη.βεβαια και εκεινη η κατασταση δε ξερω αν ειναι η φυσιολογικη ή κατι ψευτικο λογω φαρμακων.μακαρι να γινοντουσαν ολα οπως πριν.τωρα δε μπορω να κανω τιποτα.τιποτα.τωρα θα ηθελα αυριο να βγω με κατι παιδια που γνωρισα απο το ιεκ αλλα φοβαμαι πως θα με κοροιδεουν αν μιλησω και μπορει να με παρακολουθουν κι αυτοι και δε θα μπορω να φυγω.γενικα τωρα δε μπορω να ειμαι με κοσμο.μονο μονη μου παω γοα καφε χαζευω τουε περαστικους, διαβαζω εφημεριδα, μιλαω στο τηλ κι ετσι περναει κανα 2ωρο και μετα παλι πισω στη φυλακη.σημερα δε προλαβα να παω γιατι ξυπνησα 5 το απογευμα
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
20-01-2018, 21:17 #233
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 22-01-2018 at 21:44.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
20-01-2018, 21:24 #234
Τι σημασία έχει βρε μπου αν είναι ψεύτικο ή όχι αφού τότε ήσουν καλά; Ετσι κι αλλιώς το ψεύτικο και το αληθινό διαφέρουν για τον καθένα μας. Αλλος πιστεύει πως είναι ένας Θεός εκεί πάνω και τον προστατεύει, άλλος είναι άθεος, άλλος πιστεύει στους εξωγήινους, άλλος στο κάρμα... αυτό που μένει τελικά είναι να νιώθει κανείς καλά και να μπορεί να λειτουργεί όπως θέλει στην καθημερινότητα του και στην ζωή του.
Επικεντρώσου στο πώς θα μπορείς να είσαι καλά, όποια κι αν είναι η αλήθεια.
Αν δεν νιώθεις ακόμα έτοιμη να βγεις με παρέα, δεν πειράζει, ίσως χρειάζεσαι μερικές μέρες ακόμα να συνέρθεις και να νιώσεις πιο ασφαλής.
Τι σε κάνει να νιώθεις καλά τώρα; Να ακούς μουσική;
20-01-2018, 22:59 #235
εκανα το λαθος και βγηκα για μια σοκολατα με τη μανα μου.εκατσα 45 λεπτα.τραγικο.δυο τσιγαρα εκανα και φυγαμε δεν αντεχα αλλο.πνιγομουν.και μου εβγαινε σε επιθετικοτητα.ουτε μπορουσα να κουβεντιασω.κι ολο ελεγα απο μεσα μου προσεχε τι θα πεις γιατι σε παρακολουθει και θα μπλεξεις.χαλια
τωρα νιωθω καλα οταν βγαινω μονη μου εξω, οταν κοιμαμαι, οταν ακουω μουσικη.τετοια πραγματαείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
20-01-2018, 23:28 #236
Κι αν παλι εβλεπε ποντικια και στο δευτερο πιατο? Εσυ θα ηξερες πολυ καλα οτι ειναι μονο μια ιδεα στο κεφαλι της και οτι ποντικια δεν υπαρχουν. Ομως εκεινη πραγματικα σου λεει οτι τα βλεπει εκει. Τι να κανουμε για να φαει το φαγητο της και να μην πεθανει απο ασιτια? 1) Της δινεις φαρμακα για να περασουν οι παραισθησεις
2) Την πειθεις με τα λογια οτι εχει παραισθησεις και τελικα σταματαει να βλεπει ποντικια και τρωει (Πώς ομως να πεισεις με λογια??)
3) Δεν την πειθεις, αλλα τελικα τρωει απο το πιατο κι ας βλεπει ποντικια, για να μην πεθανει απο ασιτια.
Καταλαβαινεις τι εννοω? Αυτο που σου ειπα και πριν και εμεις σε πιστευουμε και η γιατρος σε πιστευει, αλλα αυτο δε σημαινει οτι οντως συμβαινει αυτο που νομιζεις. Δεν υπαρχουν ποντικια στο πιατο, ειναι καθαρο το φαγητο.
Αν ο μαους βλεπει παντου εξωγηινους και δαιμονισμενους και χριστους και παναγιες και δεν ξερω κι εγω τι αλλο, τον πιστευω οτι οντως τα βλεπει, δεν πιστευω ομως οτι υπαρχουν, αλλα οτι ειναι αρρωστος.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
21-01-2018, 00:06 #237
ευχαριστω για την απαντηση.καταλαβα..
αρα κι εγω πρεπει να παρω φαρμακα για να μην νιωθω ετσι.και να μην πιστευω αυτα που πιστευω.να γινω οπως πριν.καταλαβα.
αλλα μου φαινεται αδυνατο να αλλαξω μυαλα.μπορει ενα φαρμακο να τα αλλαξει ολα αυτα?
κι αν ναι γιατι δεν το εχει κανει? απο τη δευτερα παιρνω μεγαλυτερες δοσεις.δε θα επρεπε να αλλαξει κατι?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
21-01-2018, 00:19 #238
Δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο. Δεν ξερω ποσες μερες κανουν να δρασουν και αν θα επρεπε να ειχαν ηδη δρασει. Νομιζω οτι αυτο πρεπει να στο απαντησει ή καποιος που ξερει απο εμπειρια ποσες μερες κανουν ή να παρεις την ψυχιατρο σου να την ενημερωσεις.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
21-01-2018, 00:23 #239
21-01-2018, 00:37 #240
δε θελω να ειμαι ο μεσιας.δε θελω να με παρακολουθουν.δε θελω να νιωθω οτι μου διαβαζουν τη σκεψη.κουραστηκα.αρκετα.ως εδω.
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος