παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 52 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 776
    Senior Member
    εχει ενα elearning για το τομεα μου https://elearn.elke.uoa.gr/show_prog...D=all&prID=365 Ειδικός Αντιρρύπανσης και Ανακύκλωσης Αποβλήτων αλλα αξιζει τα λεφτα του;, θα βρω καμια δουλεια μετα η χαλια παλη η κατασταση 525 ευρο ειναι για τους ανεργους , δεν ειναι και λιγα, δεν δινει μορια για το δημοσιο....

Senior Member
    ποσα χρονια εισαι ανεργος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    εχει ενα elearning για το τομεα μου https://elearn.elke.uoa.gr/show_prog...D=all&prID=365 Ειδικός Αντιρρύπανσης και Ανακύκλωσης Αποβλήτων αλλα αξιζει τα λεφτα του;, θα βρω καμια δουλεια μετα η χαλια παλη η κατασταση 525 ευρο ειναι για τους ανεργους , δεν ειναι και λιγα, δεν δινει μορια για το δημοσιο....
    το τσεκαρα.πολυ ενδιαφερον! πιστευω πως ολο και καπου θα μπορεις να βρεις δουλεια...τωρα που ενδιαφερονται ολοι για τη μολυνση του περιβαλλοντος απο τα μαγαζακια τους..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    μακι πηρα πριν 6 χρονια πτυχιο και δεν εχω δουλεψει καθολου, εχω τελειωση περιβαλοντολογος ιχθυολογος μονο ενα πενταμηνο στο δημο, ουσιαστικα ειμαι 6 χρονια ανεργος, δεν ξερω τη να κανω, στο τελος θα γινω αγροτης να υσηχασο, να δουμε τωρα αν θα παρουμε κανα επιδομα τη ποσοστο αναπηριας θα πιασουμε και βλεπουμε. πηγα παλη σημερα και ειδα τα μελισσακια μου, δεν πετουσανε μεσα στα κουτια ητανε, εκανε κρυο και ειχαι και αερα, τα καημενα.

Senior Member
    boo το περιβαλλον στην ελλαδα δεν εχει δουλειες, ακομα δεν εχουμε μοναδες ανακυκλωσης σκουπιδιων αυτα τωρα γινονται στη χωρα, ειμαστε ακομα σε βρεφικο σταδιο, δεν υπαρχουν δουλειες.

Senior Member
    βγαινει συντομα προκηρυξη για ατομα Υποχρεωτικης εκπαιδευσης που μετρα κυριως η ανεργια. Υπαρχουν και αλλα κριτηρια ,οπως τεκνα ,αν εισαι απο τριτεκνη ή πολυτεκνη οικογενεια. Αν βγεις και με αναπηρια αυξανονται οι πιθανοτητες

Senior Member
    Θελω να βαλω βομβα στο γραφειο της ψυχολογου.τη μισω

Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Γιατί βρε boo αναλυσετο;

Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    γιατι οτι της ελεγα τα ελεγε σε αυτους.και μου ελεγε οτι της ελεγαν να μου πουνε για να με δοκιμαζουν και να δουν πως θα αντιδρασω.μου φυτευει σκεψεις στο κεφλι μου.μπορει με 2 κουβεντες να με κανει να νιωθω τελεια και με αλλες 2 να με κανει χαλια.με παρακολουθει και θελει να με κανει οτι θελει οτι της πουν.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Ελα ρε μπου..... :( Τι σκατα γινεται αυτη τη φορα και ακομα εχεις τετοιες ιδεες? Με τη γιατρο μιλησες?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    μου εστειλε σημερα η γιατρος μηνυμα να δει πως ειμαι και της ειπα πως ειμαι και μου ειπε να παω στο γιατρο εδω στο ΚΨΥ της πολης μου που μου γραφει τα φαρμακα και τα λεμε και λιγο μιας και δε μπορει να με δει αφου ειναι στην αθηνα γιατι ανησυχει λεει πολυ που δεν εχω επανελθει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Ε ναι λογικο ειναι να ανησυχει. Ποτε θα επιστρεψει? Αμαν κι αυτη ποσο καιρο λειπει?!
    Εκλεισες ραντεβου στο ΚΨΥ εκει?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    σε βλεπω Boo να γυριζεις παλη στης αρχικες δοσολογιες....... και εγω στα αρχικα ξαναγηρισα ακριβως τα ιδια

Senior Member
    η γιατρος μου ειναι αθηνα εκει ειναι το γραφειο της και ανεβαινω 1 φορα το 2μηνο και με βλεπει.για φαρμακα και για κατι εκτακτο μπορω να πηγαινω στο κψυ και με βλεπει ο γιατρος για 5-10 λεπτα αν ειναι κατι περα απο το κανονικο ραντεβου μας.αλλα και να παω τι θα μου πει κι αυτος..? παιρνω ηδη μεγαλες δοσεις
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Α μαλιστα, οποτε το προγραμματισμενο σας ραντεβου αργει ακομα?
    Εννοειται οτι μεχρι τοτε θα πας στον ψυχιατρο που σε βλεπει εκει, πρεπει να παρεις τη σωστη αγωγη για να σταματησουν επιτελους να σε βασανιζουν αυτες οι ιδεες της ασθενειας.

Page 19 of 52 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast