Πρόταση για ανοιχτό ή κλειστό προφίλ στο φόρουμ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 107
    Banned
    εγω ξερω αλλες 3-4 που μιαζουν αυτα που λες μ αυτες αλλα να σου πω οπια και να σαι εμενα το ιδιο μου κανει απλα ετσι με δυσκολευεις να σου πω τη γνωμη μου

Senior Member
    Ναταλία δεν ξέρω να στο εξηγήσω επιστημονικά αλλά έχεις μια εικόνα ή οποία τυγχάνει αποδοχής κ ξαφνικά μετανιώνεις αν θεσ να κανεισ κάτι καλό στη ζωή σου που έχεις όλα τα προσόντα αυτό να το δουλέψεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Aeon ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!!!

Αυτό που έλεγα εγώ παρόλα αυτά ήταν να υπάρχει η επιλογή ανοικτού ή κλειστού προφίλ για όλους. Δηλαδή, για να το πω απλά και να καταλαβαινόμαστε : Να μπορώ εγώ πχ να έχω κλειστό το προφίλ μου σε όλους, ακόμα και στα υπόλοιπα μέλη ώστε να μην μπορεί κανείς να ψάχνει τις δημοσιεύσεις μου εκτός από αυτούς που επιλέγω εγώ, όσους έχω στη λίστα των φίλων μου πχ. Φαντάζομαι αυτό είναι λιγάαακι πιο δύσκολο τεχνικά να γίνει από αυτό που είπες εσύ, αλλά γίνεται.

Παρόλα αυτά, αν αυτό είναι δύσκολο να γίνει, θεωρώ και την δική σου εκδοχή με τα registered members κτλ, μια χαρά

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Προσωπικά ψηφίζω ότι λένε οι πιο πολλοί.
    Αλλά θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι.
    Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά αν θα με ταυτοποίηση κάποιος η οχι.προσωπικα το θεωρώ ακραίο σενάριο.διοτι δεν υπαρχει μονο ενας άνδρας που περασε στυτικη δεισλειτουργια ειναι χιλιαδες..αλλα και αν γίνει και τι έγινε??τι θα μου πει δηλαδή?
    Γιώργο αυτό και αυτο??ε ναι.. και??
    Ούτε υπάρχει μόνο ένα κορίτσι στο κόσμο ή στην Ελλάδα με αγχος-καταθλιψη κ.τ.λ.
    Διαβάζω εδώ και μέρες κάποιος κακόβουλος θα ψάξει θα προσπαθήσει να ταυτοποίηση κ.τ.λ κ.τ.λ.χρειαζετε άπειρες ώρες να ψάξει να βρει να διαβαση-ταυτοποιηση και πάλι δεν μπορεί να είναι σίγουρος μπορεί να υποψιάστη ναι καλά δεν μπορεί να είναι σιγουρος.αντε και τα κάνει όλα αυτά.και ταυτοποιη.δηλαδη τι μπορεί να κάνει??τι θα κερδίσει??
    Αλλά τελοσπαντων σεβόμενοι την επιθυμία τον πιο περισσότερων και ότι πουν οι περισσότεροι..
    Πριν έρθω εδώ έκανα αναζήτηση στο γοογλε για να βρω λύση στο πρόβλημα μου
    Κάποια στιγμή με έβγαλε εδώ γιατί ένας είχε το ίδιο πρόβλημα με εμενα.ειδα που καλές απαντήσεις και έτσι έκανα εγραφη.
    Δεν ξέρω μόνο εαν ηταν κλειστό το φορουμ αν θα μπορούσα να διάβασα Τότες παρόμοιο πρόβλημα ή αν γίνει τώρα κλειστό αν θα μπορούν οι επισκέπτες να διαβάζουν θέματα μας.εαν μπορούν καλώς.
    Ναι Γιώργο θα μπορούν και με κλειστά προφίλ να βρίσκουν το φόρουμ από τα θέματα που κάνει αναζήτηση κανείς, αν κάνω αναζήτηση πχ "σχιζοφρένια" πάλι το γκουγκλ θα με πετάξει σε συγκεκριμένα θέματα στο φόρουμ. Αυτό που λες θα γινόταν αν ήταν κλειστό το φόρουμ. Δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο έδω, μιλάμε μόνο για κλειστά προφίλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ναι Γιώργο θα μπορούν και με κλειστά προφίλ να βρίσκουν το φόρουμ από τα θέματα που κάνει αναζήτηση κανείς, αν κάνω αναζήτηση πχ "σχιζοφρένια" πάλι το γκουγκλ θα με πετάξει σε συγκεκριμένα θέματα στο φόρουμ. Αυτό που λες θα γινόταν αν ήταν κλειστό το φόρουμ. Δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο έδω, μιλάμε μόνο για κλειστά προφίλ.
    αν ειναι ετσι οκ.και εγω σεβομενος την επιθυμια και την ανυσηχια τον περισσοτερων ψηφιζω οτι πουν οι περισσοτεροι.δηλαδη αν οι πιο πολλοι λενε κλειστο ας γινει κλειστο...

Senior Member
    Βρε παιδιά το εξηγήσαμε εκατό φορές, δεν είναι μόνο τα συγκεκριμένα στοιχεία που μπορούν να ταυτοποιήσουν κάποιον όπως το όνομα, η διεύθυνση κτλ. Είναι οι ιστορίες οι ίδιες!!!
    Εγώ πχ έχω μπει εδώ και έχω γράψει συγκεκριμένο θέμα για τον πρώην μου, άλλαξα φυσικά όσα στοιχεία μπορούσα να αλλάξω, δεν γράφω πόλεις, δεν γράφω ονόματα, ηλικίες κτλ όμως οι λεπτομέρειες της ιστορίας παραμένουν εκεί και αυτές δεν μπορούσα να τις παραλείψω όταν ανέφερα το θέμα γιατί αυτές ήταν όλο το πρόβλημα μου! ¨Οταν κάποιος μπορει να δει τις δημοσιεύσεις μου συνολικά θα δει να αναφέρω σε άλλα άσχετα θέματα προσεγγιστικά την ηλικία μου πχ ή το επάγγελμα μου ή κάτι άλλο που με χαρακτηρίζει. Αν αυτός ο κάποιος τυχαίνει και με γνωρίζει στην κανονική ζωή, εννοείται πως θα με αναγνωρίσει!!!

Κι αυτή την υπερβολική άνεση πως δεν με πειράζει να με ταυτοποιήσουν, δεν την καταλαβαίνω και τόσο. Εκτός κι αν μιλάμε για μέλη που δεν συμμετέχουν ενεργά στο φόρουμ και δεν μοιράζονται τίποτα προσωπικό. Είναι τόσο παράξενο ας πούμε εγώ να μην θέλω να μάθει ένας συνάδελφος μου όλες τις λεπτομέρειες για την σχέση μου; Ή να μάθει η επόμενη σχέση μου για την πρώην; Μη τρελαθούμε τώρα... Για να μη συζητήσω το ενδεχόμενο να μπει ο ίδιος ο πρώην.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Οσοι λετε οτι δεν σας πειραζει ακομα και να ταυτοποιηθειτε σκεφτειτε, τα ιδια θα λεγατε αμα μενατε σε κανα χωριο τυπου κολοκοτρωνητσι με σχιζοφρενεια; Δεν φερουν ολα τα προβληματα το ιδιο κοινωνικο στιγμα και δεν εχει το περιβαλλον του καθε μελους τις ιδιες αποψεις για αυτα τα θεματα...οποτε ωραια η διαφανεια για την οποια μιλατε αλλα για μερικους ειναι σημαντικο να μπορουν να βοηθηθουν ανωνυμα.

Οσο για το σκεπτικο σου aeon συμφωνω, οντως μπορει καποιος να γραφτει στο φορουμ μονο και μονο για να δει τα ποστς καποιου μελους. Αλλα και παλι, στην καλοβουλη περιπτωση καποιο συγκεκριμενο θεμα/προβλημα τον εφερε εδω και θα γραφτει για να δει τυχον αλλα γραφομενα καποιου μελους πανω σε αυτο το θεμα. Δεν το βρισκω κακο. Ειδικα η διαδικασια που περιγραφεις με τα registered και qualified members ειναι και επιπλεον δικλειδα ασφαλειας και προσφερει στο νεο μελος την δυνατοτητα να εξερευνησει το φορουμ πανω στο προβλημα του αν οντως αυτο τον εφερε εδω και οχι το οτι ακολουθει καποιο μελος...θελοντας και μη ακομα και αυτο να ειναι το κινητρο του αμα οντως εχει συγκεκριμενο θεμα θα επιμεινει και θα ψαχτει, θα συζητησει, θα μας γνωρισει και θα τον γνωρισουμε. Και θα φτασει και στα τοσο ενδιαφεροντα ποστς του ταδε μελους που τον τραβηξανε. Αλλα μπορει να εχει ωφεληθει και αλλο στη πορεια. Και οι μουφα τυποι θα εχουν ξεσκαρταριστει επειδη δυσκολο να ασχοληθει καποιος τοσο απλα για να κανει stalking η trolling, αμα το κανει τι σκατα, θα φανει στο ειδος των μηνυματων του...
    και εσυ ρε ναταλια εισαι κοπελα δηλαδη που θα φοβοταν να τα βαλει με ενα χωριο τυπου κολοκοτρονιτση??δεν νομιζο..λιγο καιρο ειμαι στο φορουμ και οσες φορες εχουμε συζητηση δεν μου εχεις δωσει αυτη την εντυπωση οτι (φοβασε) τη γνωμη του κοσμου και μαλιστα σε θεματα υγειας που κανενας δεν ευθυνετε για την παθηση του.
    εδω μια απλη κουβεντα κανουμε και με μια απαντησει βγαζεις νοκ αουτ 10 ανδρες..και θα φοβοσουνα ενα μικρο χωριουδακι??
    ναταλια εισαι καλα??τωρα τελευταια μου φενεσε (καπως)απο ενδιαφερον ρωταω συγγνωμη κι ολας..
    αλλα απτην αλλη κατανοω απολυτα το δικαιωμα να θελει καποιος να διατηρηση την ανωνυμια του.για αυτο και λεω ψηφιζω οτι πουνε οι περισσοτεροι

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    και εσυ ρε ναταλια εισαι κοπελα δηλαδη που θα φοβοταν να τα βαλει με ενα χωριο τυπου κολοκοτρονιτση??δεν νομιζο..λιγο καιρο ειμαι στο φορουμ και οσες φορες εχουμε συζητηση δεν μου εχεις δωσει αυτη την εντυπωση οτι (φοβασε) τη γνωμη του κοσμου και μαλιστα σε θεματα υγειας που κανενας δεν ευθυνετε για την παθηση του.
    εδω μια απλη κουβεντα κανουμε και με μια απαντησει βγαζεις νοκ αουτ 10 ανδρες..και θα φοβοσουνα ενα μικρο χωριουδακι??
    ναταλια εισαι καλα??τωρα τελευταια μου φενεσε (καπως)απο ενδιαφερον ρωταω συγγνωμη κι ολας..
    αλλα απτην αλλη κατανοω απολυτα το δικαιωμα να θελει καποιος να διατηρηση την ανωνυμια του.για αυτο και λεω ψηφιζω οτι πουνε οι περισσοτεροι
    Δεν ειναι αυτη η δικη μου περιπτωση, απλα εφερα ενα παραδειγμα. Καποιος με σοβαρη ασθενεια δεν εχει ουτε το κουραγιο ουτε τα μεσα ουτε και λογο να κηρυττει κοινωνικο αγωνα εναντια σε ολοκληρο χωριο νομιζω. Προεχει η δικη του ηρεμια. Εγω ειμαι διαφορετικη περιπτωση, κυριως ανησυχω για συγγενικα μου προσωπα επειδη εχω συζητησει ευαισθητα θεματα σχετικα με αυτους εδω και τιθενται σε κινδυνο οικογενειακες ισορροπιες. Τα αλλα θεματα στο προφιλ μου τυπου ιδιαιτερες λεπτομερειες χωρισμου κλπ απλα θα τους βοηθουσαν να σιγουρευτουν οτι ειμαι εγω.

Banned
    με το να αλαζεις στοιχεια απλα δυσκολευεις οσους προσπαθουν να απαντησουν αφου οπως λες και συ οι ιστοριες μιαζουν για να απαντησεις χρειαζεσαι τις λεπτομερειες το καταλαβεις δεν ειναι δυσκολο

Senior Member
    Βρε παιδιά το εξηγήσαμε εκατό φορές, δεν είναι μόνο τα συγκεκριμένα στοιχεία που μπορούν να ταυτοποιήσουν κάποιον όπως το όνομα, η διεύθυνση κτλ. Είναι οι ιστορίες οι ίδιες!!!
    Εγώ πχ έχω μπει εδώ και έχω γράψει συγκεκριμένο θέμα για τον πρώην μου, άλλαξα φυσικά όσα στοιχεία μπορούσα να αλλάξω, δεν γράφω πόλεις, δεν γράφω ονόματα, ηλικίες κτλ όμως οι λεπτομέρειες της ιστορίας παραμένουν εκεί και αυτές δεν μπορούσα να τις παραλείψω όταν ανέφερα το θέμα γιατί αυτές ήταν όλο το πρόβλημα μου! ¨Οταν κάποιος μπορει να δει τις δημοσιεύσεις μου συνολικά θα δει να αναφέρω σε άλλα άσχετα θέματα προσεγγιστικά την ηλικία μου πχ ή το επάγγελμα μου ή κάτι άλλο που με χαρακτηρίζει. Αν αυτός ο κάποιος τυχαίνει και με γνωρίζει στην κανονική ζωή, εννοείται πως θα με αναγνωρίσει!!!

Κι αυτή την υπερβολική άνεση πως δεν με πειράζει να με ταυτοποιήσουν, δεν την καταλαβαίνω και τόσο. Εκτός κι αν μιλάμε για μέλη που δεν συμμετέχουν ενεργά στο φόρουμ και δεν μοιράζονται τίποτα προσωπικό. Είναι τόσο παράξενο ας πούμε εγώ να μην θέλω να μάθει ένας συνάδελφος μου όλες τις λεπτομέρειες για την σχέση μου; Ή να μάθει η επόμενη σχέση μου για την πρώην; Μη τρελαθούμε τώρα... Για να μη συζητήσω το ενδεχόμενο να μπει ο ίδιος ο πρώην.
    Αυτο που αμα αλλαξεις το ονομα η την ηλικια αλλα περιγραφεις καταστασεις και γεγονοτα που ειναι καραμπαμ "εσυ" θεωρειται επαρκες για να διατηρηθει η ανωνυμια σου ουτε εγω το καταλαβαινω.

Senior Member
    Δεν ειναι αυτη η δικη μου περιπτωση, απλα εφερα ενα παραδειγμα. Καποιος με σοβαρη ασθενεια δεν εχει ουτε το κουραγιο ουτε τα μεσα ουτε και λογο να κηρυττει κοινωνικο αγωνα εναντια σε ολοκληρο χωριο νομιζω. Προεχει η δικη του ηρεμια. Εγω ειμαι διαφορετικη περιπτωση, κυριως ανησυχω για συγγενικα μου προσωπα επειδη εχω συζητησει ευαισθητα θεματα σχετικα με αυτους εδω και τιθενται σε κινδυνο οικογενειακες ισορροπιες. Τα αλλα θεματα στο προφιλ μου τυπου ιδιαιτερες λεπτομερειες χωρισμου κλπ απλα θα τους βοηθουσαν να σιγουρευτουν οτι ειμαι εγω.
    σε αυτο εχεις δικιο.δεν το ελαβα υποψιν...

Senior Member
    Αυτο που αμα αλλαξεις το ονομα η την ηλικια αλλα περιγραφεις καταστασεις και γεγονοτα που ειναι καραμπαμ "εσυ" θεωρειται επαρκες για να διατηρηθει η ανωνυμια σου ουτε εγω το καταλαβαινω.
    Εγώ πάντως, πριν κάτι αιώνες με αυτόν ακριβώς τον τρόπο είχα αναγνωρίσει τον τότε σύντροφο μου σε ένα άλλο άσχετο φόρουμ!!! Ούτε εκείνος έγραφε όνομα και λοιπά στοιχεία, εντελώς τυχαία είχα πέσει πάνω σε ένα ποστ του που έγραφε κάτι συγκεκριμένο που μου τον θύμισε, κοίταξα στο προφιλ του βρήκα κι όλα τα υπόλοιπα και επιβεβαίωσα πως ηταν εκείνος.

Δεν ήταν καθόλου τυχαίο το παράδειγμα που είχα αναφέρει με την Μαρία και την συνάδελφο.

Senior Member
    Εγώ πάντως, πριν κάτι αιώνες με αυτόν ακριβώς τον τρόπο είχα αναγνωρίσει τον τότε σύντροφο μου σε ένα άλλο άσχετο φόρουμ!!! Ούτε εκείνος έγραφε όνομα και λοιπά στοιχεία, εντελώς τυχαία είχα πέσει πάνω σε ένα ποστ του που έγραφε κάτι συγκεκριμένο που μου τον θύμισε, κοίταξα στο προφιλ του βρήκα κι όλα τα υπόλοιπα και επιβεβαίωσα πως ηταν εκείνος.

Δεν ήταν καθόλου τυχαίο το παράδειγμα που είχα αναφέρει με την Μαρία και την συνάδελφο.
    Για αυτο πολλες φορες ανεφερα οτι το προβλημα μου ειναι ο συνδιασμος των θεματων που εχω ανοιξει στο προφιλ μου. Η επεξεργασια των λεπτομερειων στο καθε θεμα πρωτον δεν γινεται χωρις να χαλασει τελειως το καθε θεμα (μιλαμε για ιδιαιτερες λεπτομερειες εκτος ονοματων ηλικιων ημερομηνιων κλπ), και δευτερον δεν ωφελει εφοσον το θεμα συνδιαστει με αλλα θεματα στο προφιλ μου για να βεβαιωθει καποιος πως ειμαι εγω.
    Και εχω ηδη εξηγησει στον aeon πως για τον πρωην χεστηκα κι αμα δει τα θεματα και με καταλαβει, χεστηκα τι νομιζει και χεστηκα τι θα σκεφτει. Οκ ειχα και χαζους eat pray love τυπου λογους για να θελω διαγραφη θεματος οπως εξεφρασα σε αλλο ποστ, αλλα δεν ειναι ο μονος ουτε ο κυριος λογος αυτος και δεν γνωριζα οτι επρεπε να φτιαξω ολοκληρη υποθεση δικαστηριου με λεπτομερειες και επιχειρηματα για να εξεταστει σοβαρα το αιτημα μου, λολ... Το κυριο θεμα μου ειναι οικογενειακο. Λεπτες ισορροπιες, ευαισθητα θεματα και πραγματα που εχω συζητησει και εκφρασει στο φορουμ και θα τους πληγωναν βαθια και θα δημιουργουσαν οικογενειακα προβληματα αν καταλαβαιναν οτι ειμαι εγω, και αναγνωριζοντας τους ιδιους και σε συνδιασμο με τις λεπτομερειες αλλων θεματων μου. Η οικογενεια μου εχει συλλογικα καμια πεντε διαγνωσεις μοιρασμενες αναμεσα μελη της, ποσο απιθανο ειναι να βρεθει κανεις τους στο φορουμ; Δεν θελω καν να φανταστω τι εκταση θα μπορουσε να παρει το θεμα και τι προβληματα θα μπορουσαν να προκυψουν...

Banned
    μπορει να ταν καπιος αλλος που του εμιαζε εγω ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει τα ιδια λογια απο αλλους ανθρωπους αρα να χαιρεσαι τους αντρες σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μπορει να ταν καπιος αλλος που του εμιαζε εγω ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει τα ιδια λογια απο αλλους ανθρωπους αρα να χαιρεσαι τους αντρες σου
    Δεν ήταν αλλος γιατί του το είπα αμέσως μετά και το παραδέχτηκε.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast