Results 46 to 60 of 107
-
24-01-2018, 21:41 #46
εγω ξερω αλλες 3-4 που μιαζουν αυτα που λες μ αυτες αλλα να σου πω οπια και να σαι εμενα το ιδιο μου κανει απλα ετσι με δυσκολευεις να σου πω τη γνωμη μου
- 24-01-2018, 21:46 #47
Ναταλία δεν ξέρω να στο εξηγήσω επιστημονικά αλλά έχεις μια εικόνα ή οποία τυγχάνει αποδοχής κ ξαφνικά μετανιώνεις αν θεσ να κανεισ κάτι καλό στη ζωή σου που έχεις όλα τα προσόντα αυτό να το δουλέψεις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-01-2018, 22:07 #48
Aeon ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!!!
Αυτό που έλεγα εγώ παρόλα αυτά ήταν να υπάρχει η επιλογή ανοικτού ή κλειστού προφίλ για όλους. Δηλαδή, για να το πω απλά και να καταλαβαινόμαστε : Να μπορώ εγώ πχ να έχω κλειστό το προφίλ μου σε όλους, ακόμα και στα υπόλοιπα μέλη ώστε να μην μπορεί κανείς να ψάχνει τις δημοσιεύσεις μου εκτός από αυτούς που επιλέγω εγώ, όσους έχω στη λίστα των φίλων μου πχ. Φαντάζομαι αυτό είναι λιγάαακι πιο δύσκολο τεχνικά να γίνει από αυτό που είπες εσύ, αλλά γίνεται.
Παρόλα αυτά, αν αυτό είναι δύσκολο να γίνει, θεωρώ και την δική σου εκδοχή με τα registered members κτλ, μια χαρά
24-01-2018, 22:12 #49
Ναι Γιώργο θα μπορούν και με κλειστά προφίλ να βρίσκουν το φόρουμ από τα θέματα που κάνει αναζήτηση κανείς, αν κάνω αναζήτηση πχ "σχιζοφρένια" πάλι το γκουγκλ θα με πετάξει σε συγκεκριμένα θέματα στο φόρουμ. Αυτό που λες θα γινόταν αν ήταν κλειστό το φόρουμ. Δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο έδω, μιλάμε μόνο για κλειστά προφίλ.
24-01-2018, 22:19 #50
24-01-2018, 22:21 #51
Βρε παιδιά το εξηγήσαμε εκατό φορές, δεν είναι μόνο τα συγκεκριμένα στοιχεία που μπορούν να ταυτοποιήσουν κάποιον όπως το όνομα, η διεύθυνση κτλ. Είναι οι ιστορίες οι ίδιες!!!
Εγώ πχ έχω μπει εδώ και έχω γράψει συγκεκριμένο θέμα για τον πρώην μου, άλλαξα φυσικά όσα στοιχεία μπορούσα να αλλάξω, δεν γράφω πόλεις, δεν γράφω ονόματα, ηλικίες κτλ όμως οι λεπτομέρειες της ιστορίας παραμένουν εκεί και αυτές δεν μπορούσα να τις παραλείψω όταν ανέφερα το θέμα γιατί αυτές ήταν όλο το πρόβλημα μου! ¨Οταν κάποιος μπορει να δει τις δημοσιεύσεις μου συνολικά θα δει να αναφέρω σε άλλα άσχετα θέματα προσεγγιστικά την ηλικία μου πχ ή το επάγγελμα μου ή κάτι άλλο που με χαρακτηρίζει. Αν αυτός ο κάποιος τυχαίνει και με γνωρίζει στην κανονική ζωή, εννοείται πως θα με αναγνωρίσει!!!
Κι αυτή την υπερβολική άνεση πως δεν με πειράζει να με ταυτοποιήσουν, δεν την καταλαβαίνω και τόσο. Εκτός κι αν μιλάμε για μέλη που δεν συμμετέχουν ενεργά στο φόρουμ και δεν μοιράζονται τίποτα προσωπικό. Είναι τόσο παράξενο ας πούμε εγώ να μην θέλω να μάθει ένας συνάδελφος μου όλες τις λεπτομέρειες για την σχέση μου; Ή να μάθει η επόμενη σχέση μου για την πρώην; Μη τρελαθούμε τώρα... Για να μη συζητήσω το ενδεχόμενο να μπει ο ίδιος ο πρώην.
24-01-2018, 22:28 #52
και εσυ ρε ναταλια εισαι κοπελα δηλαδη που θα φοβοταν να τα βαλει με ενα χωριο τυπου κολοκοτρονιτση??δεν νομιζο..λιγο καιρο ειμαι στο φορουμ και οσες φορες εχουμε συζητηση δεν μου εχεις δωσει αυτη την εντυπωση οτι (φοβασε) τη γνωμη του κοσμου και μαλιστα σε θεματα υγειας που κανενας δεν ευθυνετε για την παθηση του.
εδω μια απλη κουβεντα κανουμε και με μια απαντησει βγαζεις νοκ αουτ 10 ανδρες..και θα φοβοσουνα ενα μικρο χωριουδακι??
ναταλια εισαι καλα??τωρα τελευταια μου φενεσε (καπως)απο ενδιαφερον ρωταω συγγνωμη κι ολας..
αλλα απτην αλλη κατανοω απολυτα το δικαιωμα να θελει καποιος να διατηρηση την ανωνυμια του.για αυτο και λεω ψηφιζω οτι πουνε οι περισσοτεροι
24-01-2018, 22:41 #53
Δεν ειναι αυτη η δικη μου περιπτωση, απλα εφερα ενα παραδειγμα. Καποιος με σοβαρη ασθενεια δεν εχει ουτε το κουραγιο ουτε τα μεσα ουτε και λογο να κηρυττει κοινωνικο αγωνα εναντια σε ολοκληρο χωριο νομιζω. Προεχει η δικη του ηρεμια. Εγω ειμαι διαφορετικη περιπτωση, κυριως ανησυχω για συγγενικα μου προσωπα επειδη εχω συζητησει ευαισθητα θεματα σχετικα με αυτους εδω και τιθενται σε κινδυνο οικογενειακες ισορροπιες. Τα αλλα θεματα στο προφιλ μου τυπου ιδιαιτερες λεπτομερειες χωρισμου κλπ απλα θα τους βοηθουσαν να σιγουρευτουν οτι ειμαι εγω.
24-01-2018, 22:50 #54
με το να αλαζεις στοιχεια απλα δυσκολευεις οσους προσπαθουν να απαντησουν αφου οπως λες και συ οι ιστοριες μιαζουν για να απαντησεις χρειαζεσαι τις λεπτομερειες το καταλαβεις δεν ειναι δυσκολο
24-01-2018, 23:27 #55
24-01-2018, 23:29 #56
24-01-2018, 23:34 #57
Εγώ πάντως, πριν κάτι αιώνες με αυτόν ακριβώς τον τρόπο είχα αναγνωρίσει τον τότε σύντροφο μου σε ένα άλλο άσχετο φόρουμ!!! Ούτε εκείνος έγραφε όνομα και λοιπά στοιχεία, εντελώς τυχαία είχα πέσει πάνω σε ένα ποστ του που έγραφε κάτι συγκεκριμένο που μου τον θύμισε, κοίταξα στο προφιλ του βρήκα κι όλα τα υπόλοιπα και επιβεβαίωσα πως ηταν εκείνος.
Δεν ήταν καθόλου τυχαίο το παράδειγμα που είχα αναφέρει με την Μαρία και την συνάδελφο.
24-01-2018, 23:49 #58
Για αυτο πολλες φορες ανεφερα οτι το προβλημα μου ειναι ο συνδιασμος των θεματων που εχω ανοιξει στο προφιλ μου. Η επεξεργασια των λεπτομερειων στο καθε θεμα πρωτον δεν γινεται χωρις να χαλασει τελειως το καθε θεμα (μιλαμε για ιδιαιτερες λεπτομερειες εκτος ονοματων ηλικιων ημερομηνιων κλπ), και δευτερον δεν ωφελει εφοσον το θεμα συνδιαστει με αλλα θεματα στο προφιλ μου για να βεβαιωθει καποιος πως ειμαι εγω.
Και εχω ηδη εξηγησει στον aeon πως για τον πρωην χεστηκα κι αμα δει τα θεματα και με καταλαβει, χεστηκα τι νομιζει και χεστηκα τι θα σκεφτει. Οκ ειχα και χαζους eat pray love τυπου λογους για να θελω διαγραφη θεματος οπως εξεφρασα σε αλλο ποστ, αλλα δεν ειναι ο μονος ουτε ο κυριος λογος αυτος και δεν γνωριζα οτι επρεπε να φτιαξω ολοκληρη υποθεση δικαστηριου με λεπτομερειες και επιχειρηματα για να εξεταστει σοβαρα το αιτημα μου, λολ... Το κυριο θεμα μου ειναι οικογενειακο. Λεπτες ισορροπιες, ευαισθητα θεματα και πραγματα που εχω συζητησει και εκφρασει στο φορουμ και θα τους πληγωναν βαθια και θα δημιουργουσαν οικογενειακα προβληματα αν καταλαβαιναν οτι ειμαι εγω, και αναγνωριζοντας τους ιδιους και σε συνδιασμο με τις λεπτομερειες αλλων θεματων μου. Η οικογενεια μου εχει συλλογικα καμια πεντε διαγνωσεις μοιρασμενες αναμεσα μελη της, ποσο απιθανο ειναι να βρεθει κανεις τους στο φορουμ; Δεν θελω καν να φανταστω τι εκταση θα μπορουσε να παρει το θεμα και τι προβληματα θα μπορουσαν να προκυψουν...
24-01-2018, 23:50 #59
μπορει να ταν καπιος αλλος που του εμιαζε εγω ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει τα ιδια λογια απο αλλους ανθρωπους αρα να χαιρεσαι τους αντρες σου
24-01-2018, 23:56 #60