Results 76 to 90 of 159
-
30-01-2018, 22:49 #76
Μα αφου σου λεει οτι ΔΕ ΘΕΛΕΙ να τα παρετε απο την αρχη. Τα εχει πει με ολες τις λεπτομερειες ηδη, ειναι κουραστικο και ψυχοφθορο να τα ξαναγραφει. Καλυτερα να διαβασεις το νημα του ολοκληρο αν θελεις να του προτεινεις κατι που δεν εχει ηδη προταθει ή να τον ρωτησεις κατι που δεν εχει απαντησει ηδη.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
- 30-01-2018, 22:50 #77
Είμαι αρκετά γυμνασμένος και αθλητικός έχω πλήθος φίλων και γνωστών και προσεγγίζω άνετα κοπέλες αλλά αυτές δεν θέλουν ποτέ, ακόμα και οι "χαμηλού" εμφανισιακού επιπέδου/με "χαμηλές" απαιτήσεις/"απελπισμένες". Εχω δεχθεί εκατοντάδες απορρίψεις χωρίς καμία επιτυχία, όσες φορές επιχείρησα να ψάξω τις αιτίες συζητώντας είτε με αυτές απευθείας είτε με φίλες και φίλους πάντα κατέληγαν στην απωθητική εξωτερική μου εμφάνιση.
30-01-2018, 22:53 #78
Δεν σου απάντησα poema γιατί μου είπες πράγματα που μου έχουν ξαναπεί.
30-01-2018, 22:57 #79
Να σε ρωτήσω κάτι; Σόρυ αν έχει ξαναειπωθεί στο προηγούμενο.
Με τους δικούς σου τι γίνεται; Εννοώ, οι γονείς σου δεν έχουν αναρωτηθεί ποτέ πώς και δεν τους παρουσίασες κάποια κοπέλα, δεν προσπάθησαν αυτοί να σε φέρουν σε επαφή με καμιά κοπέλα; Εννοώ τύπου προξενιό
30-01-2018, 22:59 #80
Αναρωτήθηκαν και προσπάθησαν, το ίδιο και τα αδέρφια μου και οι κοντινοί μου συγγενείς και φίλοι/φίλες, αλλά μάταια.
30-01-2018, 23:01 #81
...(1)εισαι κοινωνικος αρα και συμπαθητικος-και ενδιαφερν εφόσον εχεις τοσους φιλους
...(2)εχεις καλη σωματοδομη
λοιπον για αρχη αυτά τα δυο είναι κατι που θελουν οι περοσσοτερες γυναικες....
επισης και κατι άλλο π θελουν είναι η αυτοπεποιθηση...
θα σ κανω μερικες ερωτήσεις...
(1) η προσεγγιση σου είναι σε μαγαζια? μεσω γνωστον?
(2)με ένα πραγμα που ξενερωνει η γυναικα είναι να της την πέφτεις σαν λιγουρης...το κανεις? το πιεζεις πολύ το πραγμα?
(3) εχεις φλερταρει ποτε ρομαντικα μια γυναικα?
(4)εχεις καποιο ελατωμα στο προσωπο? όπως τεραστια στραβη μυτη? χαλασμένα δοντια? ουλη μεγαλη?
επισης θελω να μ περιγραψεις εάν θες την καλυτερη προσεγγιση που πιστευεις ότι εχεις κανει σε κοπελα...να δω με ποιον τροπο προσπαθεις να την προσεγγισεις
30-01-2018, 23:14 #82
Xfactor αυτό ακριβώς που θες υπάρχει στο άλλο μου θέμα αλλά τέλος πάντων. Εχω άσχημη σωματοδομή λόγω σκελετικής δομής και ύψους σε σημείο που οι μύες δεν προσθέτουν σχεδόν τίποτε. Προσεγγίζω παντού και με κάθε τρόπο. Δεν πιέζω το θέμα πέραν των ορίων του. Εχω επιχειρήσει να φλερτάρω ρομαντικά όπως και με άλλους τρόπους. Εχω πολύ άσχημο πρόσωπο που μόνο με πλαστική φτιάχνεται(άσχημο λεπτό χλωμό δέρμα, έλλειψη τριχοφυίας και "γωνιών"). Δεν έχω κάποια πάθηση. Ολες οι κοπέλες με απορρίπτουν πριν ανοίξω καν το στόμα μου, επίσης είναι τουλάχιστον γελοίο να μιλάμε για "αυτοπεποίθηση" σε αυτήν την φάση. Η αυτοπεποίθηση έρχεται κατόπιν θετικών εμπειριών και όχι πριν.
30-01-2018, 23:17 #83
Υπάρχουν πολλές κοπέλες που μπορεί να δυσκολεύονται κι εκείνες εξίσου για διάφορους λόγους να κάνουν σχέση, αλλά θέλουν να κάνουν οικογένεια. Θα ήσουν θετικός σε ένα τέτοιου τύπου προξενιό; Μιλώ για το κλασικό παραδοσιακό που ξέρει η γενιά των γονιών μας πχ. Του τύπου είναι η τάδε κοπέλα που ενδιαφέρεται να παντρευτεί, γνωρίζεστε και προχωράτε.
Έχω ένα πρόσφατο παράδειγμα από τέτοιου τύπου προξενιό που σε λίγο παντρεύονται για αυτό στο λέω.
30-01-2018, 23:19 #84
Ωχ ξανανοιξες τον ασκο του Αιολου...
Να προσθεσω οτι οπως μας ειπες απορριπτεις καθε σχεση που μπορει να γινει με οικονομικο κινητρο και ερωτικη σχεση με παχυσαρκη.
Εγω σου ειπα, παραιτησου, πουλα τα ολα και γυρνα τον κοσμο και ασε τα σαπια οτι και καλα στα 33 ενταξει τον εχεις ηδη γνωρισει τον κοσμο.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
30-01-2018, 23:23 #85
Μπορεί να στα έχουν πει αλλά δεν έχεις απαντήσει. Όσο και αν ψάχνω δεν μπορώ να βρω τις απαντήσεις. Αν θέλεις να βρεις λύση πρέπει να είσαι ειλικρινής πάνω απ’ όλα με τον εαυτό σου. Μπορείς να μου απαντήσεις μόνο σε αυτό; Εσύ αγαπάς τον εαυτό σου (προσωπικότητα και εμφάνιση) έτσι όπως ακριβώς είσαι;
30-01-2018, 23:24 #86
Το έχω ήδη επιχειρήσει στο παρελθόν. Από εκεί έχω ακούσει και τα χειρότερα σχόλια, του τύπου να μαθαίνω πως είπε μετά πως χίλια χρόνια μόνη παρά με καλικάτζαρο, αν όντως είναι τόσο άσχημη που πρέπει να συμβιβαστεί με κάποιον σαν και εμένα καλύτερα να πάει για φούντο, ο θεός πρέπει να είναι πολύ ειρωνικός ώστε τέτοιος χαρισματικός άνδρας να μοιάζει"έτσι" και άλλα τέτοια....
30-01-2018, 23:26 #87
Συμφωνώ με τον savatage! Ok λογικό να μην θες σχέση με οικονομικό κίνητρο κλπ αλλά εφόσον βλέπεις ότι έχεις τόσο μεγάλη δυσκολία συν ότι όσο μεγαλώνεις θα απελπίζεσαι περισσότερο θα νοιώθεις όλο και πιο άχρηστος και ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρεις, και η ψυχολογία σου θα σου ρίχνει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση και έτσι δεν θα βρεις όντως.
Οπότε βρες μία κοπέλα να περνάτε καλά και ας έχει οικονομικό κίνητρο, σιγά λεφτά έχεις μαζί σου θα τα πάρεις;
Κάνε μια σχέση με μία κοπέλα να πάρεις τα πάνω σου ψυχολογικά να περνάει και εκείνη καλά. ΚΑΙ ΜΕΤΑ που θα είσαι καλύτερα ψυχολογικά μπορείς να ψάξεις να βρεις αυτό που όντως ψάχνεις.
30-01-2018, 23:30 #88
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την προσωπικότητα μου και πλήρως συμβιβασμένος με την εμφάνιση μου. Αυτό που δεν μπορώ να αντέξω με τίποτα πια είναι η παντελής έλλειψη ερωτικού συναισθήματος.
30-01-2018, 23:34 #89
..φιλε το πρόβλημα δεν είναι το προσωπο σου ουτε η εμφανιση σου...εχω φιλο πραγματικα κακασχημα που εχει κοπελες και μαλιστα ωραιες...
και εγω παλιοτερα...ημουν ασχημος αλλα ειχα κοπελες..κατασπρος χωρις γενια...μαλλια χαλια..χοντρος με ακμη....
είμαι 1000% ότι φταει ο τροπος που τις προσεγγίζεις τις κοπελες....
επισης σ ειπα εάν μπορεις να μ περιγραψεις ένα πεσιμο που εχεις κανει και το θεωρεις ότι ηταν καλο...????
30-01-2018, 23:35 #90