ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Και την σαβ λεω αγαπη μου ασ θυμωσει δεν τη ρωτησα βασικα δε μου μιλαει
    Ποια δεν σου μιλάει η σαβ?η η Ναταλία?

Senior Member
    [QUOTE=pitpap13;989768]
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Το θεμα ειναι οτι με το να επεμβαινετε εσυ και τ αδερφια σου τα κανετε χειροτερα.Καντε μια καλη συζητηση με την μανα σας,πειτε της οτι εχει αυτες τις δυο επιλογες ή να καθεται να τον υπομενει σα κοροιδο ή να παρει διαζυγιο.Και μακρια απο βια κτλ,οκ απογοητευτηκατε απο τον πατερα σας αλλα δωστε λυση πολιτισμενα και χωρις τσακωμους.

εχεις δικιο.. ομως επειδη τυχαινει ν μενουν εκτος αττικης δεν μπορω να πηγαινω κανα σαββατοκυριακο για να τους δω και να τον βλεπω να μου στολιζεται και να φευγει κ μετα ν γυρναει πισω. μου γυρναει το ματι. Της μανας μου δεν θελουμε να της το πουμε. Εχει περασει πολλα μαζι του, περναει μεγαλο μαρτυριο με τον πατερα της που φροντιζει δεν θελουμε να την επιβαρυνουμε. το ξερουμε οτι ερωτας δεν υπαρχει και οτι απλα καθεται η μανα μου για μας και τα εγγονια κ υπομενει αλλα ας σηκωθει να φυγει αυτος .
    Νομιζεις δεν θα επιβαρυνθει δηλαδη αμα φυγει και την αφησει ο πατερας σου;
    Απλα δεν θελετε να της το πειτε για να μην στενοχωρηθει τωρα και το θεωρειτε καλυτερο αυτο το διαστημα τουλαχιστον να παραμενει "κοροιδο".
    Οπως και αν το μαθει ομως, ακομα και αν ειναι απο τον πατερα σου, το ιδιο θα στενοχωρηθει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pitpap13 View Post
    ποια λεφτα ρε μπουφο? αυτο καταλαβες εσυ? και οι 3 μας εχουμε δικες μας δουλειες με πολυ καλα εισοδηματα! Που του την εδωσε απο οταν ημουν 5 χρονων και τα αδερφια μου 15? Το οτι κοροιδευει την μανα μας μας πειραζει εδω και ποσα χρονια και ειδικα τωρα που περναει το μαρτυριο της με τον παππου μας και ο αλλος ζει τον ερωτα του!
    αν δεν μπορεις να βοηθησεις μην πετας μπαρουφες
    κι εσεις οι τρεις μαντραχαλαιοι με τα καλα εισοδηματα, αφηνετε την μανα σας να σας κανει την υπηρετρια , την νταντα και την καθαριστρια και την νοσοκομα κι αντι να την βοηθησετε, κυνηγατε τον μαλακα τον πατερα σας που ξενοπηδαει, αλλα οχι επειδη ξενοπηδαει, μιας και ξενοπηδαει 30 χρονια, αλλα επειδη την τωρινη μπορει και να την παντρευτει και να της δινει την συνταξη???

αν αγαπατε την μανα σας, βαλτε συμμετοχη απο τα μεγαλα σας εισοδηματα να παρετε γυναικα επαγγελματια να ξεσκατιζει τον παππου σας και νταντα για τα παιδακια σας, να ξεκουραστει η μανα σας.
    κι αν δεν εχει δικο της εισοδημα, να της πειτε οτι εχετε εσεις, κι αν θελει να ξεφορτωθει τον απιστο συζυγο της, θα την στηριξετε εσεις να ζει ησυχη.

αντι για ολα τα παραπανω, εχετε κωλοκατσει πανω στην δουλεια της μανας σας και την καμαρωνετε να τρεχει σαν δουλαρα για ολους σας!!!

Senior Member
    Μπραβο κοριτσαρεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κι εσεις οι τρεις μαντραχαλαιοι με τα καλα εισοδηματα, αφηνετε την μανα σας να σας κανει την υπηρετρια , την νταντα και την καθαριστρια και την νοσοκομα κι αντι να την βοηθησετε, κυνηγατε τον μαλακα τον πατερα σας που ξενοπηδαει, αλλα οχι επειδη ξενοπηδαει, μιας και ξενοπηδαει 30 χρονια, αλλα επειδη την τωρινη μπορει και να την παντρευτει και να της δινει την συνταξη???

αν αγαπατε την μανα σας, βαλτε συμμετοχη απο τα μεγαλα σας εισοδηματα να παρετε γυναικα επαγγελματια να ξεσκατιζει τον παππου σας και νταντα για τα παιδακια σας, να ξεκουραστει η μανα σας.
    κι αν δεν εχει δικο της εισοδημα, να της πειτε οτι εχετε εσεις, κι αν θελει να ξεφορτωθει τον απιστο συζυγο της, θα την στηριξετε εσεις να ζει ησυχη.

αντι για ολα τα παραπανω, εχετε κωλοκατσει πανω στην δουλεια της μανας σας και την καμαρωνετε να τρεχει σαν δουλαρα για ολους σας!!!
    Πάρα πολύ σωστή προσέγγιση..αρε ρεμεντυ ώρες ώρες σε χέρομε..σε παραδέχτηκα τώρα..
    Αλλά απτην άλλη όμως καταλαβαίνω και το φίλο μας ρε συ.καταλαβαινω ότι έχει πληγωθεί απτή (προδοσία) του πατέρα τους και είναι πολύ λογικό....και εμένα ο συγχωρεμενος ο πατέρας μου κερατωνε τη μάνα μου και η καημένη καθότανε πρώτον για εμάς γιατί είμασταν μικρά και δεν είχε και κάποιο στήριγμα αφού η δική της δεν την στήριζαν καθόλου...και επειτα ήταν και το τι θα έλεγε οι κοινωνία μιας και τότες εκείνη την εποχή οποία γυναίκα χώριζε τον άνδρα της επειδή την κερατωνε εφτεγε και πάλι η γυναίκα.

Senior Member
    κι εσεις οι τρεις μαντραχαλαιοι με τα καλα εισοδηματα, αφηνετε την μανα σας να σας κανει την υπηρετρια , την νταντα και την καθαριστρια και την νοσοκομα κι αντι να την βοηθησετε, κυνηγατε τον μαλακα τον πατερα σας που ξενοπηδαει, αλλα οχι επειδη ξενοπηδαει, μιας και ξενοπηδαει 30 χρονια, αλλα επειδη την τωρινη μπορει και να την παντρευτει και αν της δινει την συνταξη???

Καλα κι εκεινη δεν το κανει χωρις λογο ρεμ...για καποιο λογο τους εμαθε η ιδια ετσι, δεν πεσανε απο τον ουρανο οι μαντραχαλαιοι...εχει αναγκη να την εχουν αναγκη. Δεν λεω πως δεν ειναι σωστο αυτο που προτεινεις βεβαια, συμφωνω. Αλλα δεν θα με εξεπληττε ακομα και να αρνηθει. Αναλογως βεβαια, δεν εχουμε ολοκληρωμενη εικονα για τον ανθρωπο.

Senior Member
    γιωργο το κερατο της μανας, ειναι προδοσια του ανδρα της προς εκεινην, οχι προς τα παιδια.
    βεβαια μπορει να ειναι ανικανος και στα δυο. ΑΛΛΟ αυτο.
    να τον χωρισει η γυναικα του. δεν θα τον χωρισουν τα παιδια του.
    αλλα ειναι αυτα που μπορουν να κανουν τα παιδια, και δεν βλεπω να τα κανουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καλα κι εκεινη δεν το κανει χωρις λογο ρεμ...για καποιο λογο τους εμαθε η ιδια ετσι, δεν πεσανε απο τον ουρανο οι μαντραχαλαιοι...εχει αναγκη να την εχουν αναγκη. Δεν λεω πως δεν ειναι σωστο αυτο που προτεινεις βεβαια, συμφωνω. Αλλα δεν θα με εξεπληττε ακομα και να αρνηθει. Αναλογως βεβαια, δεν εχουμε ολοκληρωμενη εικονα για τον ανθρωπο.
    φυσικα και τους εμαθε, αλλα ας ξεμαθουν μονοι τους, αφου την αγαπανε τοσο..
    ας αρνηθει. να επιμεινουν. να παιζει με τα εγγονια και να κανει επισκεψη στον παππου. οχι την δουλα.

Senior Member
    Πρωτα τον προδωσανε τα παιδια κ μετα αποφασισε να πηδηξει απο το καραβι ετσι γινεται συνηθωσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    γιωργο το κερατο της μανας, ειναι προδοσια του ανδρα της προς εκεινην, οχι προς τα παιδια.
    βεβαια μπορει να ειναι ανικανος και στα δυο. ΑΛΛΟ αυτο.
    να τον χωρισει η γυναικα του. δεν θα τον χωρισουν τα παιδια του.
    αλλα ειναι αυτα που μπορουν να κανουν τα παιδια, και δεν βλεπω να τα κανουν.
    Εδώ ρεμεντυ να με συγχωρείς αλλά κανείς τεράστιο λαθος.η απιστία όπως είναι προδοσία προς τον /την συντρφο είναι προδοσία και προς τα παιδιά...

Senior Member
    διαφωνουμε γιωργο. δεν πειραζει.

Senior Member
    διαφωνουμε γιωργο. δεν πειραζει.
    Ναι πάνω σε αυτό διαφωνούμε..φυσικά και δεν πειράζει..η απόψεις διυσθαντε

Senior Member
    φυσικα και τους εμαθε, αλλα ας ξεμαθουν μονοι τους, αφου την αγαπανε τοσο..
    ας αρνηθει. να επιμεινουν. να παιζει με τα εγγονια και να κανει επισκεψη στον παππου. οχι την δουλα.
    Μακαρι, και μακαρι να μην εχει την εξελιξη που περιεγραψα πιο πανω το ολο πραγμα...

Junior Member
    [QUOTE=Remedy;989800] Σε ευχαριστώ αρχικά Για την απάντηση αλλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι! Όταν εννοώ καλά εισοδήματα εννοώ εισοδήματα με τα οποία τα αδέρφια μ που Έχουν οικογένεια και εγω ,μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς αυτόνομα χωρίς να μας νοιάζει σε καμμία περίπτωση ο μισθός ή η σύνταξη του πατέρα μας! 1ο αυτό! 2ον δεν κάνει την υπηρέτρια σε μας την υπηρέτρια εμεισ Όπως σ είπα έχουμε το σπιτι μας ,σε αυτόν κάνει που του καθαρίζει του σιδερώνει Κ του πλένει! Το μόνο που επιβαρύνεται από μας είναι με τα εγγόνια της που και που! 3ον επειδή τα αλλά μου 2 αδέρφια τυχαίνει να μένουν κοντά τους στην επαρχία ενώ εγω στην Αθήνα σε πληροφορώ πως παρόλο π έχουν την δουλειά τους όταν σχολάνε ασχολούνται με τις αγροτικές υποχρεώσεις και βοηθάμε και με το παραπάνω από τον μισθό μας για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του παππού ! 3ον γυναίκα επαγγελματία στο συγκεκριμένο χωριό Είναι απίθανο να βρεις κάποια ! Συνεπώς θα σε παρακαλούσα πριν χρησιμοποιήσεις φράσεις μαντραχαλαίοι, στρογγυλό κάθονται Κτλπ να σκεφτείς ότι τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά ! Εγω δεν ρωτησα υποδείξεις και τρόπους για το πως θα βοηθήσω να ξεκουραστεί η μάνα μας! Δόξα το θεο συνεισφέρουμε όσο μπορούμε ! Εγω ζήτησα από σας επειδή μου δίνετε η δυνατότητα μιας ανώνυμης συνομιλίας να βάζατε τον εαυτό σας στη θέση μας για το πως θα αντιδρούσατε με τον πατέρα σας σε αντίστοιχη περίπτωση! Ευχαριστώ για τον διάλογο

Junior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Συμφωνω. Το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως η μητερα σου δεν θελει διαζυγιο και προτιμαει να κανει το κοροιδο. Μπορει να μην καθεται απλα ως θυσια για να φροντιζει τους παντες (χωρις να θελω να αφαιρεσω κατι απο τα οσα κανει για εσας και εκτιμας), αλλα μπορει να καθεται και επειδη δεν μπορει να διανοηθει να κανει κατι αλλο. Εργαζεται; Ειναι οικονομικα εξαρτημενη απο τον πατερα σου; Μπορει να ειναι και ψυχολογικα εξαρτημενη απο την ιδεα του γαμου με τον πατερα σου. Αμα εχει μαθει μια ζωη να "γινεται θυσια" ισως αυτος ειναι ο ρολος μεσα στον οποιον αισθανεται πιο ανετα απο ολα. Μπορει να φοβαται να κανει κατι αλλο. Εγω θα ελεγα να κανετε μια συζητηση μαζι της τα παιδια που δεν ειστε και παιδια, μεγαλοι ανθρωποι ειστε πια, και να της εξηγησετε οτι θελετε να ειναι ηρεμη και ευτυχισμενη και να μην βασανιζεται, δεν ειστε μικρα για να μενει σε εναν νεκρο γαμο "για χαρη των παιδιων"...Μην εκπλαγεις ομως αν μεινει...

Και δεν θελω να σε στενοχωρησω, αλλα καμια φορα σε κατι τετοιες περιπτωσεις καταληγει η γυναικα να ξεσκατιζει και να φροντιζει και τον απιστο αντρα μετα στα βαθια γεραματα...και τους βλεπουν μαζι παντρεμενους 40 χρονια ξερω γω και λενε "οοοο δες τι γλυκο ζευγαρι, αυτο ειναι αγαπη"...
    Χεσε τον πατερα σου και τι κανει. Στηριξε την μητερα σου μονο να χαμπαριασει οτι δεν εχει αναγκη κανεναν ουτε καμια υποχρεωση απεναντι σε κανεναν πια...απο εκει και περα ειναι δικη της επιλογη το τι θα κανει.
    οικονομικά δεν είναι τόσο εξαρτημένη όσο ψυχολογικά λόγω του ότι μεγάλωσε σε εποχές και κοινωνίες κλειστές που το να αφήσεις τον άντρα σοθ ήταν αδιανόητο και κάθεται Κ τα υπομένει αλλιώς δεν θα τον είχε συγχωρήσει από την 1η φορά ! Απλά αυτός θεωρώ Ότι την έχει σιγουρακι

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast