Results 31 to 42 of 42
Thread: Στυτικη ικανοτητα και σχεση.
-
31-03-2018, 13:51 #31
Ορεστη, σου αρεσει δε σου αρεσει θα πρεπει να συμβιβαστεις με γυναικα που δεν τρελαινεται για σεξ και που συμβιβαζεται με δαχτυλο, γλωσσα, βοηθηματα κλπ ή ειναι ασεξουαλ ή εχει περασει κατα πολυ την κλιμακτηριο κλπ, στα ειπαν ηδη τα κοριτσια παραπανω.
Μονο που για να συμβιβαστει τοσο πολυ, σε κατι θα πρεπει να εισαι καλος. Εχεις τιποτα αλλο να προσφερεις? Μια σχεση δεν ειναι μονο το σεξ, μονο που ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα μακραν. Στα υπολοιπα πώς τα πας? Εισαι ενδιαφερον σαν ανθρωπος? Κανεις κατι αξιολογο, αξιοπροσεκτο? Εισαι ανθρωπος που χαιρονται οι αλλοι ανθρωποι να τον συναναστρεφονται?Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
- 31-03-2018, 14:09 #32
Αγαπητή savatage ο Ορέστης δεν μιλάει για τον εαυτό του αλλά για έναν φίλο του...
Ωστόσο όσο καλός και αν είναι ένας άνθρωπος μέχρι πότε θα κάνει υπομονή η γυναίκα χωρίς σεξ??η ένας άνδρας...
Κάποια στιγμή θα αρχίσει να το ζητάει έντονα και λογικό είναι..μα δεν καταλαβαίνω κατι...γιατί να μην πάει στο γιατρό???είμαι και εγώ κατά των χαπιών γιατί φοβαμε της παρενέργειες..αλλά μέχρι που αγανακτησα χωρίς στύση να κοιμάμαι σαν μωρό παιδί ολοκλήρως άνδρας και αποφάσισα να πάρω διεργετικα φυτικά.οχι χημικά..μου έκανε δουλειά όχι όπως το περίμενα αλλά όσο νάνε απτό καθόλου βολεύτηκαμε..και δεν είχα καμία απόλυτος παρενεργεια.. ευτηχως..
Τώρα άλλαξα μάρκα πήρα κάτι αλλά επισεις φυτικά και λέω να τα δοκιμάσω μήπως είναι καλύτερα..στην εποχή μας ευτηχως η επιστήμη κάνει θαύματα...κάποτε χώριζαν ζευγάρια εξαιτίας της στυτικής δυσλειτουργιας..και το χειρότερο είναι ότι τους αποκαλούσαν και ανίκανους...ευτηχως τώρα δεν υπάρχει αυτή η ρετζινια..
31-03-2018, 14:12 #33
Γιωργο, αν η επιστημη δεν μπορει να τον βοηθησει, συμβαινει συχνα και αυτο, μπορει να επικεντρωθει στο να φτιαξει τον εαυτο του στους αλλους τομεις και στο να μη θετει στανταρντς τα οποια ειναι αδυνατο να φτασει.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
31-03-2018, 14:27 #34
Ρε Γιώργο εξήγησε ο άνθρωπος σε προηγούμενο πόστ πως για κάποιο λόγο δεν μπορεί να πάρει χάπια. Μπορεί να υπάρχουν ιατρικοί λόγοι πχ. Οκ συμβαίνει.
Το θέμα είναι να καταλαβαίνουμε που βρισκόμαστε και να μπορούμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Δεν γίνεται πχ εγώ αν έχω ένα ιατρικό θέμα κι έχω γίνει 100 κιλά να λέω πως θέλω τον γραμμωμένο με τους κοιλιακούς. Μπορώ να το λέω βασικά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον βρω. Θα πρέπει να επικεντρωθώ σε άλλα πράγματα.
31-03-2018, 14:29 #35
Σίγουρα κάποιες φορές δεν μπορεί να βοηθήσει η επιστήμη όπως στην περίπτωση μου δυστηχως..απλά θεώρησα ότι όλες η περιπτώσεις δεν είναι ίδιες..
Διεγερτικά τουλάχιστον μπορεί να πάρει..
Άλλη λύση δεν βλέπω..καλό είναι ο άνθρωπος να μπορεί να βοηθήσει και ο ίδιος τον εαυτό του..π.χ ολεγω βρικα το τριβόλι το οποίο έκανε εξαιρετική δουλειά και η επίδραση του διαρκούσε μήνες.απλα το αποριψα από ένα σημείο και μετά γιατι εμένα με έκανε να είμαι και επιθετικος.αλλα βρικα την ισορροπία με τα διεγερτικά.. τώρα και αυτά μέχρι πότε θα τα περνώ δεν ξέρω..αλλά για τώρα μια χαρά είναι..τώρα με έπιασε πολυλογια πάλι συγγνώμη για το πριξιμο..απλώς δίνω και ίδιες σε άνδρες με παρόμοιο προβλημα
31-03-2018, 14:42 #36
Δεν είπε ότι δεν μπορεί να πάρει διεγερτικά λόγο υγείας αλλά γιατί φοβάται της παρενέργειες και είναι κατανοητό αλλά δεν είναι το ίδιο...άλλο έχω πρόβλημα υγείας και δεν μπορώ να λαμβάνω..και άλλο φοβαμε της παρενέργειες.. τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα ότι απλά φοβατε της παρενέργειες....
31-03-2018, 14:47 #37
Φίλε Ορέστη τελευταία έσχατη λύση..
Εαν δεν μπορεί να κάνει λήψη φαρμάκων για χ.ψ λόγο..υπάρχει και άλλη λυση..το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι.
Μαζεύει καμιά 5.000€ νομίζω τόσο στοιχηζει...και πάει και βάζει μηχανική στυση.και έχει λύση μια για πάντα το πρόβλημα του..το σηκώνει οπότε γουσταρη..κάνει σεξ όση ωρα γουσταρη..και όσες φορές γουσταρη...
Εντάξει είναι λίγο τσουχτερό το ποσό αλλά και τι να κάνουμε..αφού θα του δωση μια για πάντα τη λύση. οτιδήποτε αφορά το σεξ θεωρητε είδος πολυτελείας δυστηχως...
Ακούω αντιρρήσεις.
31-03-2018, 14:55 #38
31-03-2018, 17:14 #39
Εάν σε περίπτωση είναι απωθητικος ότι και να κάνει άχρηστο θα είναι..αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει στύση από τι έχει πει δεν έχει πει κάτι άλλο..δεν ξέρω..απαντάω σε αυτό που είπε ο θεματοθετης και έθιξε ως πρόβλημα την απώλεια στύσης..η μηχανική στύση είναι ένας μηχανισμος που με χειρουργική επέμβαση το τοποθετούν οι γιατροί μέσα στο πέος.ειναι 100% μη αντιληπτός αφού είναι μέσα στο πέος..και η στύση προκαλείτε απτους όρχεις με μια πολύ μικρή πιεση τύπου χαιδεματος..και πρόσφερει 100% στύση και ηδονή..
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε παρακαλώ στο γοογλε....
Υ.Γ
Αν το πρόβλημα δεν είναι μόνο η στυση και υπάρχει και κάτι άλλο δεν το ξερω...π.χ
Αν είναι αγενείς με της γυναίκες αγριανθρωπος βρωμιάρης ή οτιδήποτε άλλο.ναι συμφωνώ ας κάτσει να κοιτάξει και λίγο αυτά και να τα λύση να διορθώσει γενικότερα το προφίλ του..
03-04-2018, 22:23 #40
21-04-2018, 09:50 #41
το βιαγκα εχει οντως τρομερες παρενεργειες.γιαυτο και εχουν πεση κατα πολυ η πωλησεις.πιθανον ο φιλος σου εχει καποιο σωματικο προβλημα για να απαγορευτη η χρση διεγερρικον απο γιατρο..οι γιατροι τι του ειπαν για τη στυση δεν μιλησε με καποιο γιατρο για το πτοβλημα του.εκις απο το οτι του απαγορεψε τη ληψη διεργετικον δεν ρου προτεινε εναλακτικη λυση?αν παει σε εναν ανδρολογο κακ ρου πει ολα τα προβληματα υγειας που εχει θα του βρει λυση ο ανδρολογος.
νεο παιδι υποθετο οτι ειναι ο φιλος σου.ειναι κριμα να παρετηθη απο τωρα απτο σεξ και να μην χαρη ενα ροσο ωραιο δωρο
21-04-2018, 09:53 #42