Results 541 to 555 of 776
Thread: παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι
-
04-04-2018, 13:08 #541
χαχαχα σου έστελνε σημάδι το σύμπαν να μην την χωρίσεις!!
Πιο παλιά με πρώην πάλι, ο οποίος λόγω δουλειάς ασχολούνταν πολύ με τεχνολογία όπως υπολογιστές, κινητά κτλ, μόλις χωρίσαμε μετά από λίγο καιρό έφαγε μια φλασιά το κινητό μου κι ο, τι μήνυμα έστελνα μου ερχόταν η αναφορά οτι πήγε σε εκείνον!!! Έστελνα ένα μνμ στην κολλητή μου πχ, ερχόταν η αναφορά ότι παραδόθηκε στον τάδε (πρώην).
Θα μπορούσα να είχα σκεφτεί οτι κάτι είχε κάνει στο κινητό μου για να διαβάζει τα μνμ μου. Επέλεξα να σκεφτώ πως το κινητό μου ήταν ακόμα ερωτευμένο μαζί του χαχαχαχα
- 04-04-2018, 14:59 #542
εμενα αμα μου συνεβαινε αυτο στανταρ θα πιστευα οτι κατι εχει κανει στο κινητο μου.. οτι θα με παρακολουθουσε.
εχω κοιμηθει 3 ωρες πηρα και 1mg xanax και εχω χαζεψει.τουλαχιστον δεν εχω τοσο αγχοςείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
04-04-2018, 15:38 #543
Είδες πόσα μπορούν να τύχουν όμως και να μας βάλουν ιδέες; Και τι θα είχα καταφέρει; Θα είχα φρικάρει χωρίς λόγο...μετά από λίγο καιρό επιβεβαιώθηκε πως απλά τα είχε παίξει το κινητό γιατί έκανε το ίδιο και με άλλες επαφές μου. Και στην τελική, άντε ας το σκεφτούμε κι απ την άλλη. Πες οτι με παρακολουθούσε. Και τι έγινε; Σιγά τα μυστικά του κράτους που έκρυβα για να μάθει. Ο τελευταίος μου το είχε παραδεχτεί εν μέρει πως το έκανε. Τσέκαρε με διάφορους τρόπους πού είμαι, με ποιους μιλάω, τι ώρα γυρνάω απτην δουλειά... τι να έκανα; Δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα αλλά οκ το πήρα χαλαρά στο τέλος. Λέω ας ψάχνει όσο θέλει, σκοτίστηκα. Αφου δεν έχει τίποτα σημαντικότερο να ασχοληθεί ας ασχολείται με το τι ώρα γύρισα εγώ από το γυμναστήριο!
Είσαι σε μεγάλο στρες μάλλον μπου, πρέπει να χαλαρώσεις. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να πας στην ψυχολόγο αν δεν θες. Δεν είναι υποχρεωτικό. Μήπως πρέπει να πάρεις την γιατρό σου και να της το πεις;
04-04-2018, 16:10 #544
Μπου αυτό που κατάλαβε η Ελισάβετ ότι είμαστε παρατηρητικοί είναι περίπου αλήθεια βλέπουμε την πραγματικότητα χωρίς το θέατρο που μπορεί να παίζει κάποιος είναι της ασθενείας εγώ έχω φίλους για αυτόν ακριβώς τον λόγο συζητά με την ψυχολόγο σου εγώ ξέρω τα πάντα για την ψύχωση
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-04-2018, 18:09 #545
εγω καταλαβα τι εκανε εκει που ελεγε αποστολη μυνηματος ειχε συμπεριλαβει τον αριθμο του στους παραληπτες και τον ειχε κανει αποκρυψη ξεχασε ομως την αναφορα παραδοσης γι αυτο και στο ελεγε
04-04-2018, 22:41 #546
05-04-2018, 15:04 #547
η ψυχολογος μου ειπε οτι ειμαι λεει πολυ ευαισθητη.
κι οτι εχω μια πολυ ευαισθητη κεραια που παρατηρει πααααρα πολυ μικρα πραγματα στους αλλους που αλλοι δε θα τους εδιναν σημασια και θα τα περνουσαν στο ντουκου.και οταν ταιριαζει με τις προσδοκιες μου αυτο που παρατηρω ειμαι μια χαρα και οταν δεν δεν..
εχω μαθει να το ερμηνευω οτι κατι κακο γινεται.κι οτι εχω μαθει να τα φιλτραρω ετσι τα πραγματα επειδη απο πολυ μικρη η οικογενεια μου περασε στο μυαλο για τις προσδοκιες που εχουν οι αλλοι απο εμενα αλλα και σαν οικογενεια γι αυτο κι εγω κοιταω τις παραμικρες λεπτομεριες.
κατι τετοιο ελεγε.δε ξερω αν τα καταλαβα καλα ή αν εχουν βαση ολα αυτα
μου ειπε επισης οτι ειναι πολυ καλο που πηγα και δεν το ακυρωσα και οτι το καλο ειναι οτι εχω εναισθησια.οτι καταλαβαινω δηλαδη οτι κατι δε παει καλα.
της ειπα οτι με παρακολουθει κι αυτη και οτι αυτα που σημειωνε θα τα εδινε στους απο πανω και εκανε κατι που με ηρεμησε.
μου εδειξε οτι ειχε σημειωσει και αφου δεν ειδα καποιο κρυφο μηνυμα το τσαλακωσε και μου ειπε να ττο παρω εγω μαζι μου να το πεταξω.και δε κρατησε σημειωσεις σε ολη τη συνεδρια απο εκει και μετα.
μου ειπε επισης οτι θα κατσει να μου μαθει ασκησεις ηρεμιας με αναπνοες σε καποια συνεδρια για να μειωνω το αγχος μου.λεει αυτο το κανει σε οσους εχουν αγχωδη διαταραχη αλλα οτι θα ειναι χρησιμο και σε εμενα
της ειπα οτι οι φωνες μου λενε να σκοτωσω τους αλλους και φοβαμαι μηπως το κανω και μου απαντησε πως μου το υπογραφει οτι δεν προκειται να πειραξω κανεναν.
που το ξερει?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
05-04-2018, 15:31 #548
Μπου αν θυμάμαι καλά έχεις και ιδεοληψίες με ψυχαναγκασμούς; Αυτό σημαίνει πως θες να έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε όλα, να είσαι σωστή και ηθική, γι' αυτό έχεις τόσο άγχος. Οι φωνές σου λένε πράγματα που δεν γουστάρεις, που δεν θα ήθελες να κάνεις ποτέ. Το ίδιο και ένας ιδεοψυχαναγκαστικός ο οποιός σκέφτεται ότι θα κάνει πράγματα που δεν θέλει και φοβάται. Όσο πιο πολύ το σκέφτεσαι ή ακούς κάτι που η ηθική σου καλλιέργεια δεν το εγκρίνει, άλλο τόσο το απωθείς. Εγώ έτσι το βλέπω. Είναι στο μυαλό σου και μόνο. Άλλο σκέψη και φόβος, άλλο δράση.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με την ψυχολόγο. Και εγώ κάπως έτσι το βιώνω, πέρα από το βιολογικό κομμάτι.
05-04-2018, 18:09 #549
επρεπε να σε ρωτησει ποιος στα ελεγε αυτα που ακους στις σκεψεις σου που τις ονομαζεις φωνες.
05-04-2018, 19:03 #550
Εμένα μια χαρά μου ακούγονται αυτά που σου είπε. Είναι το ίδιο νόημα με αυτά που συζητούσαμε κι εδώ αυτές τις μέρες, ότι είσαι πολύ παρατηρητική κι απλά τα ερμηνεύεις αρνητικά. Το ότι είσαι παρατηρητική όμως είναι πολύ καλό, μπορείς να το γυρίσεις υπερ σου!
Σε έπεισε η συμπεριφορά της τώρα που είδες τι σημειώσεις κρατούσε και σου έδωσε και το χαρτί ή ακόμα έχεις αμφιβολίες; Βρίσκω πολύ έξυπνη την κίνηση της ώστε να σε κάνει να νιώσεις ασφαλής.
Και οι ασκήσεις για το άγχος νομίζω θα σου φανούν πολύ χρήσιμες!
Τώρα για το τελευταίο που λες...βρε μπου όλοι εδώ μέσα που σε ξέρουμε τόσο καιρό μπορούμε να σου υπογράψουμε πως δεν θα πειράξεις ποτέ κανέναν ο, τι κι αν σου λένε οι φωνές. Πρώτον δεν το έχεις κάνει ποτέ μέχρι τώρα. Δεν είσαι καθόλου επιθετική ούτε καν στον λόγο σου εδώ με κανέναν και δεύτερον έχεις αποδείξει οτι δεν τις ακους τις φωνές. Σε επηρεάζουν βέβαια, βασανίζεσαι αλλά κατά βάθος δεν τις πιστεύεις και δεν τις ακους. Και για την ψυχολόγο σου λέγανε τόσα αλλά εσύ κατάφερες και πήγες και ήσουν κι ειλικρινής μαζί της! Έχεις αποδείξει πως είσαι πιο δυνατή από τους φόβους σου (που είναι οι φωνές), λες να μη το κατάλαβε αυτό η ψυχολόγος; Εδώ το χουμε καταλάβει εμείς που δεν είμαστε ψυχολόγοι! :)
05-04-2018, 20:59 #551
Μπου εγω καταλαβα οτι εισαι πανεξυπνη κ γκαυλερη
05-04-2018, 23:27 #552
ευχαριστω elisabet για τα ομορφα λογια!πραγματικα παιρνω κουραγιο!
ελις χαχαχαα δεν παλευεσαι!!! με κανεις και γελαω..
blackbird ναι εχω και ψυχαναγκασμους.ειμαι στη φαση που προσπαθω να τους πηγαινω κοντρα..
τι υπερ μπορω να εχω απο την παρατηρητικοτητα?
δεν εχω αμφιβολιες αφοτου μου εδειξε το χαρτι οχι ενταξει
κι αν μου γυρισει το ματι καμια ωρα και παρω κανεναν στο λαιμο μου?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
06-04-2018, 11:45 #553
Κι εγω τα σκεφτομαι αυτα μπου γι αυτο παιρνω τα φαρμακα υποτιθεται εισαι ασφαλησ οταν τα παιρνεισ ρωτησα το γιατρο πεντακοσιεσ φορεσ μην αγχωνεσαι εγω δουλευω κυκλοφορω ολη μερα εδω κ δεκα χρονια
06-04-2018, 13:39 #554
Θα παιρνεις τα φαρμακα σου μπου μου και δε θα σου γυρισει το ματι :)
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
06-04-2018, 14:12 #555
καλημερα παιδια
τα φαρμακα ενοειται οτι θα τα παιρνω.εδω εχω παρατηρησει πως καμια φορα οταν ξεχναω να παρω τα πρωινα τα βλεπω ολα περιεργα λες και μπαινω σε αλλον κοσμο.παρανοω..
μια αλλη απορια που εχω...
γιατι οταν μπω σε ψυχωτικο επεισοδιο φευγουν και οι ψυχαναγκασμοι και η καταθλιψη και οταν περασει το ψυχωτικο εμφανιζονται παλι αυτα??
μια εξηγηση μπακαλιστικη που σκεφτομαι ειναι πως το ψυχωτικο επεισοδιο "γεμιζει" τοσο πολυ τον εγκεφαλο μου με καποιες ψυχωτικες σκεψεις που δεν εχει χωρο να σκεφτει τιποτα παραπερα..
δε ξερω τι να σκεφτω αλλο..
εχετε καμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος