Τοξικος φίλος.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 162
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Έτσι ακριβώς... Και δημιουργεί συνέχεια φασαρίες.. τους βάζει όλους να τσακώνονται..
    Εγώ αν είμουν γυναίκα ούτε να τον φτύσω δεν θα ήθελα..είναι κοινός μια Κατίνα..
    Αρέ συ και να καταφέρει να σε ρίξει και να τα φτιάξεις μαζί του..πω πω θα καραφλιασω τελειος..

Banned
    Θέλώ να μιλήσω στην άλλη να της πω ότι μου έχει πει πράγματα που ήξερε μόνο εκείνη και δεν είναι σωστό.. Αλλά ακόμα και αυτό ξέρω ότι θα το συζητήσουν μετά.. Εγώ νομίζω η μόνη λύση είναι να αλλάξω παρέα...
    Κοίτα ότι και να κάνεις. Ακόμη και αν τον απορρίψεις, ακόμη κι αν αλλάξεις παρέα και δεν μιλήσετε ξανά, μόνο αυτό μην κάνεις. Είναι μεγάλο λάθος να μπλέξεις πρόσωπα και καταστάσεις. Πολύ απλά δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον και δεν αξίζει να βγεις εσύ ή μαλακισμενη που λέει πράγματα απλά και μόνο για να αποδείξεις ότι έχει λάθος. Στην τελική θα σου πει και η άλλη "καλά έλεγε αυτός αυτά για μένα και συ καθόσουν και άκουγες αντί να τον στείλεις στο διάολο;".

Έχει τύχει να το κάνω αυτό και μετά που άλλαξαν τα πράγματα βγήκα και μαλάκας και χάλασα τη φιλία που είχα με δύο άτομα. Μεγαλη μαλακία και έχω μετανιώσει που το έκανα και το σημαντικότερο δεν θα το έκανα ποτέ ξανά. Στη θέση σου λοιπόν πρώτα θα ξεκαθαριζα μέσα μου τι θέλω και έπειτα θα του έκανα κουβέντα για όλα του τύπου. Όλα όμως όχι μαλακίες!

Senior Member
    Αυτα που κανει ειναι καραγκιοζιλικια.Αντε να μη τον πω τερμα καραγκιοζη,να τον πω τερμα ανωριμο.Εχει μεινει στο δημοτικο ο τυπος.25 χρονων και ακομα προσπαθει να ριξει γκομενα με χαζο τροπο.Μονο 18χρονο μπορει να πεισει ετσι οπως το παει κι αυτο γιατι το 18χρονο δε θα φιλτραρει τις μλκιες του οντας ανωριμο και το ιδιο,θα χαιρεται κα ιμονο που τα χει με 25χρονο.

Ο λογος που ασχολειται το κουνελακι ειναι γιατι κολακευτηκε που τη γουσταρει αυτος.Και απλα ειναι η επιβεβαιωση του κανονα οτι ο τυπος δε θα γ..μησει γιατι δε καταλαβαινει ποσο βλακας φαινεται στους απ εξω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Αυτα που κανει ειναι καραγκιοζιλικια.Αντε να μη τον πω τερμα καραγκιοζη,να τον πω τερμα ανωριμο.Εχει μεινει στο δημοτικο ο τυπος.25 χρονων και ακομα προσπαθει να ριξει γκομενα με χαζο τροπο.Μονο 18χρονο μπορει να πεισει ετσι οπως το παει κι αυτο γιατι το 18χρονο δε θα φιλτραρει τις μλκιες του οντας ανωριμο και το ιδιο,θα χαιρεται κα ιμονο που τα χει με 25χρονο.

Ο λογος που ασχολειται το κουνελακι ειναι γιατι κολακευτηκε που τη γουσταρει αυτος.Και απλα ειναι η επιβεβαιωση του κανονα οτι ο τυπος δε θα γ..μησει γιατι δε καταλαβαινει ποσο βλακας φαινεται στους απ εξω.
    Φαντάσου ένα παιδί εμφανησιμο... που ξέρει να μιλήσει... Και να τα κάνει τόσο σαλάτα Γιατί ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν... Η αλήθεια είναι ότι κολακευτικά Αλλά παρακαλάω να γνωρίσει κάποια και να τα φτιάξει μαζί της μπας και ησυχάσουμε..
    Είναι ακριβώς αυτό που λες... γι'αυτό και στα 3 χρόνια που τον ξέρω ενώ έχει γνωριστεί με πάρα πολλές κοπέλες δεν έχει καταφέρει να τα φτιάξει με καμία..

Senior Member
    Φαντάσου ένα παιδί εμφανησιμο... που ξέρει να μιλήσει... Και να τα κάνει τόσο σαλάτα Γιατί ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν... Η αλήθεια είναι ότι κολακευτικά Αλλά παρακαλάω να γνωρίσει κάποια και να τα φτιάξει μαζί της μπας και ησυχάσουμε..
    Είναι ακριβώς αυτό που λες... γι'αυτό και στα 3 χρόνια που τον ξέρω ενώ έχει γνωριστεί με πάρα πολλές κοπέλες δεν έχει καταφέρει να τα φτιάξει με καμία..
    Με εσένα τι ελπίδες έχει???

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Εγώ αν είμουν γυναίκα ούτε να τον φτύσω δεν θα ήθελα..είναι κοινός μια Κατίνα..
    Αρέ συ και να καταφέρει να σε ρίξει και να τα φτιάξεις μαζί του..πω πω θα καραφλιασω τελειος..
    Ούτε καν... Έχει φερθεί άσχημα σε όλους... Και σε εμένα και στον αδερφό μου.. προσπαθεί να με κερδίσει σαλιαριζοντας με την πρώην του αδερφού μου.. και οι γονείς μας που τον ξέρουν δεν τον θέλουν καθόλου.. ξέρουν πόσα κόμπλεξ έχει... και τον φοβάμαι κιόλας.. θα με στεναχωρησει.. και θα με εκθέσει σίγουρα αν έκανα κάτι μαζί του! Εδώ πήγε να με φιλήσει και δεν τον άφησα... και πήγε και το είπε.. Ενώ εγώ δεν είπα τπτ για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση ότι έκανε τέτοια κίνηση και τον απερριψα.. δλδ αν τον είχα αφήσει θα το είχε μάθει όλο το χωριό και θα μου το χτυπούσε και μια ζωή...

Senior Member
    Ούτε καν... Έχει φερθεί άσχημα σε όλους... Και σε εμένα και στον αδερφό μου.. προσπαθεί να με κερδίσει σαλιαριζοντας με την πρώην του αδερφού μου.. και οι γονείς μας που τον ξέρουν δεν τον θέλουν καθόλου.. ξέρουν πόσα κόμπλεξ έχει... και τον φοβάμαι κιόλας.. θα με στεναχωρησει.. και θα με εκθέσει σίγουρα αν έκανα κάτι μαζί του! Εδώ πήγε να με φιλήσει και δεν τον άφησα... και πήγε και το είπε.. Ενώ εγώ δεν είπα τπτ για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση ότι έκανε τέτοια κίνηση και τον απερριψα.. δλδ αν τον είχα αφήσει θα το είχε μάθει όλο το χωριό και θα μου το χτυπούσε και μια ζωή...
    Γιατί κανετε ακόμα παρέα μάζη του??ο άνθρωπος είναι Καραγκιόζης και για σουτια...στείλτε τον από κει που ήρθε...
    Αν συνεχίσετε να τον κάνετε παρέα σας βλέπω να καταλήγετε στης μπουνιές μεταξύ σας όχι με εκείνον..μεταξύ σας..
    Απτό πρώτο μήνυμα σου κατάλαβα ότι του αρέσουν τα διαβαλματα...

Senior Member
    Γιατί κανετε ακόμα παρέα μάζη του??ο άνθρωπος είναι Καραγκιόζης και για σουτια...στείλτε τον από κει που ήρθε...
    Αν συνεχίσετε να τον κάνετε παρέα σας βλέπω να καταλήγετε στης μπουνιές μεταξύ σας όχι με εκείνον..μεταξύ σας..
    Απτό πρώτο μήνυμα σου κατάλαβα ότι του αρέσουν τα διαβαλματα...
    Είναι που μετά ζητάει συγγνώμη και απολογείται... και δεν έχει άλλους φίλους.. όταν δεν τον πιάνουν τα δικά του περνάμε πολύ ωραία όλοι μαζί... εγώ κατά περιόδους απομακρυνομαι και χάνομαι εντελώς.. κρατάω επαφή μόνο με τον καθένα ατομικά.. εκτός από εκείνον... είχαμε να μιλήσουμε ένα χρόνο.. τώρα που γύρισα στην παρέα βλέπω ακομα ότι γίνονται τα ίδια.. ποτέ το πρόβλημα ειμαι εγώ.. Πότε σκοτώνονται μεταξύ τους..
    Ώρες ώρες θέλω να βρω άλλη παρέα..

Senior Member
    Είναι που μετά ζητάει συγγνώμη και απολογείται... και δεν έχει άλλους φίλους.. όταν δεν τον πιάνουν τα δικά του περνάμε πολύ ωραία όλοι μαζί... εγώ κατά περιόδους απομακρυνομαι και χάνομαι εντελώς.. κρατάω επαφή μόνο με τον καθένα ατομικά.. εκτός από εκείνον... είχαμε να μιλήσουμε ένα χρόνο.. τώρα που γύρισα στην παρέα βλέπω ακομα ότι γίνονται τα ίδια.. ποτέ το πρόβλημα ειμαι εγώ.. Πότε σκοτώνονται μεταξύ τους..
    δν χρειαζεται να φυγεις απο την παρεα....μπορεις να του μιλησεις και να του εξηγησεις μερικα πραγματα..πως δεν φερεται ωραια

Senior Member
    Ναι βρε αλλά δεν έχει νόημα να κάνει συνέχεια χαζά και μετά να ζητάει συγνώμη.
    Βρε συ μήπως είναι απελπισμένος από
    Γκόμενες ο καημένος και γι'αυτό τα κάνει.
    Καμιά φορά δεν ξέρουμε η σεξουαλική στερήσει τη μπορεί να κάνει..δηλαδή μήπως ψάχνει απεγνωσμένα γκόμενα και τα ρίχνει σε όποια βρει μπροστά του??σου λέει οποία τσιμπήσει..

Senior Member
    Ναι βρε αλλά δεν έχει νόημα να κάνει συνέχεια χαζά και μετά να ζητάει συγνώμη.
    Βρε συ μήπως είναι απελπισμένος από
    Γκόμενες ο καημένος και γι'αυτό τα κάνει.
    Καμιά φορά δεν ξέρουμε η σεξουαλική στερήσει τη μπορεί να κάνει..δηλαδή μήπως ψάχνει απεγνωσμένα γκόμενα και τα ρίχνει σε όποια βρει μπροστά του??σου λέει οποία τσιμπήσει..
    Ξέρω γω... ? Θα μπορούσε να συμβαίνει και κάτι τέτοιο... θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τους άλλους και τρελαίνεται όταν έχουν σχέση εκείνοι και εκείνος όχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    δν χρειαζεται να φυγεις απο την παρεα....μπορεις να του μιλησεις και να του εξηγησεις μερικα πραγματα..πως δεν φερεται ωραια
    Μπααααα.. δεν πιάνει.. έχω συζητήσει αμέτρητες φορές μαζί του και δεν βγήκε ποτέ ακρη... δεν δέχεται ότι φταίει... δεν δέχεται ότι κάνει λάθος.. είναι ισχυρογνωμων .. προσπαθώ να του εξηγήσω και νευριάζει και τσακωνόμαστε παλι

Senior Member
    Μπααααα.. δεν πιάνει.. έχω συζητήσει αμέτρητες φορές μαζί του και δεν βγήκε ποτέ ακρη... δεν δέχεται ότι φταίει... δεν δέχεται ότι κάνει λάθος.. είναι ισχυρογνωμων .. προσπαθώ να του εξηγήσω και νευριάζει και τσακωνόμαστε παλι
    μηπως σε πειραξε που μιλαει με την πρωην τ αδερφου σου?

μα καλα και αυτος τι φιλος ειναι...μιλαει με πρωην φιλου τ αν ειναι δυνατον

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    μηπως σε πειραξε που μιλαει με την πρωην τ αδερφου σου?

μα καλα και αυτος τι φιλος ειναι...μιλαει με πρωην φιλου τ αν ειναι δυνατον
    Με ενοχλεί που στεναχωρεί τον αδερφό μου.. και που το παίζει ερωτευμένος μαζί μου ενω τσιλιμπουρδιζει μπροστά μου.. να τα φτιάξει με όποια θέλει Αλλά να κόψει να ανακατεύεται μαζί μου..και με την πρώην του αδερφού μου.. να βρει μια άλλη κοπέλα..
    Από χθες που έγινε ο τσακωμός για να κάτσει στην καρέκλα δίπλα της δεν έχουν ξανά μιλήσει.. Ο αδερφός μου δεν θέλει ούτε να τον βλέπει..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνω με τον ντισιλ. οτι σε ψιλοενδιαφερει ο τυπος, απλα δεν μπορεις να βασιζεσαι γιατι μια κυνηγαει την μια και μια την αλλη και γι αυτο εχεις αποριες.
    .
    και να την ψιλοενδιαφερει αυτη δε προκειται να τον εμπιστευτει ουτε τον πρασινο μαη οποτε το ιδιο κανει.

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast