Results 16 to 30 of 33
-
08-04-2018, 01:59 #16
δηλαδη δε σ αρεσει να σαι προεδρος και ολοι να σε σχολιαζουν.
- 08-04-2018, 12:36 #17
Δεν θέλω να ασχολούνται με το τι κάνω στη ζωή μου και να με καθοδηγουν. Να μου την πουν που δε θα φάω κοκορετσι να να να. Τώρα κάνω πως κοιμάμαι για να μην κατέβω κάτω και τους δω ακόμα. Δύο φορές ήρθε ήδη η αδερφή μου να με ξυπνήσει να πάω κάτω πως έχουν έρθει ο ένας κι ο άλλος κτλ.
08-04-2018, 17:09 #18
και πως τα βγαζεις περα σε τοσο δυσκολα ψυχολογικα αινιγματα με ενα μυαλο ολο το χρονο με εσενα και τους αλλους γυρω σου μηπως τους πασαρες στον ψυχαναλυτη για να τραβαει αυτος τα μαλια του με αυτα που του λενε
08-04-2018, 17:37 #19
Δεν έχω ψυχαναλυτη ούτε τίποτα. Μόνος μου περνάω την όλη φάση. Τους αποφεύγω βάζοντας τις φωνές και λέγοντας τους ότι είμαι 30 χρόνων μαλάκας και μην ασχολούνται τι κάνω και ότι θα σηκωθώ να φύγω από το σπίτι και το βουλωνουν.
09-04-2018, 11:09 #20
Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αλλά ούτε η χθεσινή δική μου μέρα ήταν χαλαρή... Όταν γύρισα σπίτι ξάπλωσα να κοιμηθώ για καμιά ώρα υποτίθεται (είχα βάλει και ξυπνητήρι) αλλά τελικά σηκώθηκα απ' το κρεβάτι σήμερα το πρωί... Κι εξακολουθώ να νιώθω αναστατωμένη κι άσχημα, ελπίζω σιγά σιγά να περάσει μιας και πλέον τελείωσαν οι επιπλέον δραστηριότητες...
Πάντως έτσι για να γίνεται κουβέντα τα Χριστούγεννα μου αρέσουν πιο πολύ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-04-2018, 12:25 #21
Εντάξει δεν λέω παρηγορο είναι το να βλέπεις ότι και άλλοι περνούν παρόμοια φάση. Ξέρεις ότι δεν είσαι μόνο εσύ ο παράξενος. Από αύριο στην ουσία πάει και το Πάσχα.
Στη σύγκριση μεταξύ των δύο πάντως χειρότερα για μένα είναι τα Χριστούγεννα. Αυτό γιατί όλο το concept των Χριστουγέννων είναι μες το κλαψομουνιασμα και οι ευχές πολύ περισσότερες και βαρετες.
09-04-2018, 13:55 #22
Μες το κλαψομούνιασμα; Γιατί; Σ' εμάς τουλάχιστον επικρατεί χαρούμενο κλίμα τα Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά... Κι εγώ εξακολουθώ να ενθουσιάζομαι με την ανταλλαγή δώρων σαν μικρό παιδί...
Απάντησε μου αν θέλεις γιατί μου κάνει εντύπωση που το λες αυτό...
Σαν να άρχισα να νιώθω λίγο καλύτερα, βγήκα για λίγο να πάρω κάτι ταινίες και να δω/ταΐσω κάτι αδέσποτα της γειτονιάς αλλά κατά διαστήματα νιώθω ακόμα θλίψη, έχω αντιφατικά συναισθήματα σήμερα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-04-2018, 18:15 #23
Αναφέρομαι στην όλη φάση που βγαίνει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όλα αυτά τα δείπνα αγάπης που βλέπουμε συνέχεια στην τηλεόραση και τις σχετικές ειδήσεις που πάνε σε αστεγους πχ. Και καλά όλη αυτή η εκστρατεία αγάπης για τον συνανθρωπο που αναδύεται εκείνες τις μέρες από παντού. Εκτός αυτού η αλήθεια είναι ότι οικογενειακώς ούτε με τα δώρα το έχουμε, ούτε γενικότερα είμαστε σε γιορτινό κλίμα χρόνια τώρα.
Θλίψη σήμερα εσύ γιατί νοιώθεις, έγινε κάτι; Εγω από την άλλη λέω να βγω. Κατάφεραν να με πείσουν να πάμε για καφέ τώρα που έχει ακόμα κόσμο εδώ.
Κάτι ακόμη. Ταινία θα δεις μόνη; το ευχαριστιεσαι αυτό; Επίσης, έχεις προσπαθήσει να πάρεις κάποιο κατοικίδιο να το φροντίζεις η ίδια; Ίσως να σε γεμίζει περισσότερο κάτι τέτοιο. Όχι ότι το να ταιζεις τα αδέσποτα δεν είναι μια όμορφη πράξη από μόνη της.
09-04-2018, 18:33 #24
Α, κατάλαβα... Καλά, αυτό το υποκριτικό κλίμα αγάπης κι εμένα μου τη δίνει...
Τώρα για το γιορτινό κλίμα της οικογένειας και για εμάς δεν είναι το ίδιο από τότε που πέθανε ο θείος μου πριν την ώρα του (δεν είχαμε καν στολίσει την πρώτη χρονιά γιατί πέθανε Νοέμβριο) αλλά προσπαθούμε... Εγώ κι ο αδελφός μου βασικά γιατί η μαμά μου πλέον χρειάζεται σπρώξιμο εκείνες τις μέρες, είναι στιγμές που σκέφτομαι πως είναι κι αυτή έτοιμη ν' ανοίξει έναν τάφο να μπει μέσα...
Όχι, δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο αλλά κάτι που δεν μπορώ να προσδιορίσω με ενοχλεί μέσα μου... Πέρα του ότι έχω κατάθλιψη...
Ναι, μόνη μου θα την δω την ταινία... Δεν με πειράζει αυτό, μάλιστα μερικές φορές συγκεντρώνομαι καλύτερα έτσι...
Κατοικίδια είχα από μικρό κοριτσάκι, γάτες κυρίως... Ο τελευταίος μου γάτος πέθανε λίγο μετά την Πρωτοχρονιά κι οι γονείς μου προς το παρόν δεν θέλουν άλλο ζώο οπότε αρκούμαι στ' αδέσποτα...
Να βγεις και να περάσεις καλά!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-04-2018, 23:43 #25
Βγήκα μέτρια ήταν. Κατάλαβα. Σχετικά με τις ταινίες πλέον δεν βλέπω καθόλου, γιατί καιρό τώρα έβλεπα μόνος και δεν μου αρέσει να βλέπω μόνος άλλο, νοιώθω χαζός. Μπράβο λοιπόν που τα καταφέρνεις!
Για τα κατοικίδια περίεργη φάση όταν "φεύγουν". Είχαμε πάντα και επειδή για διάφορους λόγους πεθαιναν κάθε φορά λέγαμε δεν παίρνουμε ξανά, γιατί όλοι μας είμαστε χάλια, μετά από λίγο όμως πάλι θα παίρναμε.
11-04-2018, 11:24 #26
Καλημέρα...
Σ' ευχαριστώ!
Προχθές κοιμήθηκα νωρίς και δεν είδα ταινία και χθες κοιμόμουν όλη τη μέρα γιατί ένιωθα πολύ χάλια ψυχολογικά και σήμερα που ξύπνησα τρέμουν τα χέρια μου, δεν ξέρω γιατί... Ίσως επειδή χθες πήρα υπνωτικό που δεν το συνηθίζω...
Θα σου πω πως νιώθω εγώ όταν μου πεθαίνει ένα ζωάκι... Νιώθω σαν να έχασα παιδί γιατί σαν παιδιά μου τα έχω και νιώθω σαν να μου ξεριζώνουν ένα κομμάτι από την ψυχή μου γιατί τ' αγαπάω πολύ και ζω μαζί τους κάθε μέρα... Τον Τζέρυ που πέθανε τελευταίος μετά την Πρωτοχρονιά που σου έλεγα τον είχα 18 χρόνια και όταν πέθανε ήταν 20 χρονών γιατί τον βρήκα στο δρόμο όταν ήταν περίπου 2 χρονών... Αυτό είναι το μόνο που με παρηγορεί ότι πέθανε μεγάλος γιατί έχω χάσει γατιά και σε πιο μικρή ηλικία... Χαίρομαι που βρήκα και κάποιον άλλον φιλόζωο εδώ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
11-04-2018, 15:43 #27
Όχι μωρέ μην το λες πολλοί είναι που αγαπούν τα ζώα. Από μικρός λόγω και επαρχίας ήμουν εξοικιωμενος με τα κατοικίδια και γενικότερα με όλα τα ζώα οπότε πάντα τα ήθελα και πάντα θα τα θέλω. Κάπως έτσι νοιώθω και γω με όσα ζώα είχα κατά καιρούς. Είναι πραγματικά σαν να φεύγει μέλος της οικογένειας.
Από την άλλη αυτό με την ταινία δεν ξέρω πλέον μόνος δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να δω.. Μου την σπάει η απόλυτη ησυχία. Πριν καιρό δεν ήταν έτσι όμως. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.
11-04-2018, 16:53 #28
Δεν αντιλέγω απλά είναι η πρώτη φορά που μιλάω εκτεταμένα για τα ζώα εδώ και μου κάνει καλό... Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις...
Γιατί πιστεύεις ότι δυσκολεύεσαι με τις ταινίες;
Εγώ εξακολουθώ να νιώθω λίγο μελαγχολική και δεν ξέρω γιατί και τι να κάνω γι' αυτό... Θα ξαναπάω στο γιατρό σύντομα αλλά προς το παρόν δεν ξέρω τι να κάνω... Λείπει κι η ψυχολόγος μου με άδεια και σίγουρα με επιβάρυνε και το ότι έχασα τη συνεδρία αυτής της εβδομάδας...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
11-04-2018, 18:36 #29
11-04-2018, 23:02 #30