Results 76 to 90 of 123
Thread: Χωρισμός
-
13-04-2018, 14:54 #76
Όσο εξελίσσεται η συζήτηση μου έρχονται και άλλα περιστατικά στο μυαλό και τρελαίνομαι... Έχω πέσει από τα σύννεφα με όλα αυτά... δεν το περίμενα με τίποτα ..Εγώ ήμουνα έτοιμη να κάνω οικογένεια και τώρα πάλι από το μηδέν. . Απίστευτο ..
Πήρα σήμερα κάποιες μεταφορικές εταιρίες για να έρθουν να μαζέψουν τα πράγματα. .περιμένω απάντηση. Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω εγώ. Έχω σκοπό τις επόμενες 2 μέρες να κάτσω και να του μιλήσω ήρεμα. Και λέω τις επόμενες 2 μέρες, για να προετοιμάστω και εγώ ψυχολογικά γιατί όλο αυτό είναι πολύ πρόσφατο. Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. . Δεν είναι ένας απλός χωρισμός για μένα, έζησα μαζί του σχεδόν την μισή μου ζωή. Μου φαίνεται απίστευτο όλο αυτό. .
Εστάλη από SM-N915FY στο E-Psychology.gr Mobile App
- 13-04-2018, 15:55 #77
Κρινοντας απο τη δικη μου ιδιοσυγκρασια, θα προσπαθουσα να μην αποκαλυψω ολα οσα εχω μαθει περι σχεσης με την αλλη. Θα εφευγα λεγοντας του οτι εξισου χρονο και χωρο θελω κι εγω να ξεκαθαρισω την κατασταση και μετα θα εψαχνα εναν τροπο να εξακριβωσω αν ειναι αληθεια οι πληροφοριες και οι ενδειξεις για αλλη σχεση. Ισως με καποιον συναδελφο απο το ιδιο ή αλλο καταστημα που γνωριζει το αλλο προσωπο. Θα ηθελα να ξερω για να καταλαβω αν η αλλαγη της στασης του ειναι επειδη μετατοπιστηκε αλλου το ενδιαφερον του το επαγγελματικο ή το ενδιαφερον του το συναισθηματικο.
13-04-2018, 16:31 #78
Εγω θα του ελεγα οτι δεν μου αρεσει η σταση του εδω και καιρο, του ειπα το προβλημα που εχω μαζι του και δεν αλλαξε τπτ παρα μιλαει για χρονο και κανει την ζωη του χωρις εμενα και δεν μου αρεσει ουτε αυτο που ζω ουτε η συμπεριφορα του και γεια σας.
Ας παρει οσο χρονο θελει.
13-04-2018, 17:50 #79
Έχει γίνει ήδη αυτή η συζήτηση και μου λέει θα φύγω εγώ. . Και ακόμα εδώ είναι. . Είναι πολύ πιο εύκολο να φύγει αυτός γιατί έχει μόνο τα προσωπικά του αντικείμενα εδώ, ενώ εγώ πρέπει να αδειάζω ολόκληρο σπίτι. .
Έτσι μου' ρχεται να βγω από το υπνοδωμάτιο και να τα σπάσω όλα. . Απορώ πως κρατιέμαι. . Ι[emoji26]
13-04-2018, 19:06 #80
Βασικα ακομα και να φυγει αυτος θες να μεινεις εσυ σε αυτο το σπιτι; Εγω δεν θα ηθελα...ποσο καιρο εχει που κανατε αυτη τη συζητηση; Πολυ δεδομενη σε εχει. Στη θεση σου θα εφευγα ουτως η αλλως. Μην αφηνεις να σε εχει στο περιμενε, παρε το πανω χερι εσυ.
Βεβαια εκλογικευσεις για να κατσεις να υπομεινεις τις παπαριες του θα βρεις ενα εκατομμυριο αμα θελεις...ειναι δυσκολο βημα το να αποδεχτεις αυτο που συμβαινει ως πραγματικοτητα, το ξερω...
13-04-2018, 19:10 #81
Ενας διακριτικος πνευματικος γεροντας μου ειχε πει οτι οι ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ * ΠΗΓΗ * ΤΗΣ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Ξερω οτι θα παρεξηγηθω με αυτα που λεω, διοτι δεν βιωνουμε τον Χριστο ουτωσωστε να καταλαβουμε και να μαθουμε να αγαπαμε. Εγω με την βοηθεια του Πνευματικου μου γεροντα θεραπευτηκα.
13-04-2018, 20:14 #82
14-04-2018, 01:46 #83
Ε ρε χρυσα(μ αρεσει και το ονομα) μου κανεις πολυ θυμα.Βαλε λιγο εγωισμο.Δηλαδη αυτος κανει την μαλακια εσυ θα πληρωνεις μεταφορικες και καινουργια ενοικια?Και κερατωμενη κα ιχρεωμενη?
Μεινε εκει που εισαι.Ασε να φυγει αυτος να παει να φτιαξει ερωτοφωλια με την πλουσια να ζησει το ονειρο του.Αλλαξε κλειδαριες και ξεκινα μετα να γνωριζεις αλλους αντρες,να βγεις με καμια φιλη για ποτο,να δεις κοσμο κτλ.
14-04-2018, 07:14 #84
Δυστυχώς δεν έχω καθόλου εγωισμό και έχω και αυτογνωσία.. Ξέρω ότι είμαι θύμα. Αλλά ούτως ή άλλως δεν μπορώ να συντηρώ ένα τέτοιο σπίτι μόνη μου, οπότε αναγκαστικά θα φύγω. .
Επίσης δεν είναι πλούσια η άλλη. . Ενημερωτικά. .
14-04-2018, 09:23 #85
Εχουμε ηδη παρεμβει περισσοτερο απ οτι μας επιτρέπεται.
Σαφως, εσυ θα αποφασισεις τι θα κανεις.
Εμεις τις αποψεις μας στις ειπαμε.
14-04-2018, 09:24 #86
Εγώ πάλι βλέπω ότι τα μισά μηνύματα εδώ έχουν φτάσει να αναφέρουν την άλλη κι αν γίνεται ένας μικρός να τα φτιάξει με μεγάλη και ξέρω 'γω τι. Δεν κατάλαβα, με την άλλη τα έχεις; Τι σε νοιάζει ποια είναι και τι κάνει ή αν είναι πλούσια; Αν δηλαδή τον σουτάρει αύριο θα τον δεχθείς πίσω ας πούμε; Γιατί όταν καθόμαστε και το υπεραναλύουμε για το τρίτο πρόσωπο είναι λίγο σαν να προσπαθήσουμε ασυνείδητα να δικαιολογήσουμε τον δικό μας που έκανε την μλκια... Τι το κοσκινίζεις, δεν έχω καταλάβει... Αφού αυτός έχει λες μόνο τα προσωπικά του πράγματα εκεί και τα περισσότερα έπιπλα κτλ είναι δικά σου, διώξ'τον απ΄το σπίτι και μετά βλέπεις αν θες να μείνεις εκεί ή όχι. Δεν κατάλαβα δηλαδή, αυτός σε κεράτωσε, εσύ θα φύγεις;
14-04-2018, 09:59 #87
Δικιο εχεις σονια, αλλα η χρυσα απλα τα ανεφερε τα θεματα ηλικιας κλπ. Δεν εδωσε καμια εκταση. Εμεις ανοιξαμε την συζητηση. Δεν νομιζω να θεωρει οτι εχει να κανει με αυτο που εκανε ο συντροφος της, ουτε η ηλικια ουτε η περιουσιακη κατασταση ( που δεν ειναι και καλη απ οτι ειπε).
Το ερωτημα σου , αν θα τον δεχοταν πισω οταν αυτη τον βαρεθει, σωστο, γιατι κι εγω την βλεπω πολυ διστακτικη στο να τον διωξει...
14-04-2018, 10:54 #88
Δεν με ενδιαφέρει ούτε η ηλικία ούτε η οικογενειακή κατάσταση. Εγώ απλά το ανέφερα. .
Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω από την αρχή. Κάθε βράδυ λέω αύριο θα το τελειώσω και όμως το πρωί σκέφτομαι ότι θέλω άλλη μια μέρα μαζί του , μονο για να τον βλεπω, παρόλο που φέρθηκε έτσι. . Δεν υπάρχει περίπτωση να συγχωρήσω αυτό που έγινε, το τραβάω ομως μέχρι να αποφασίσω να του μιλήσω και ας ξέρω ότι είναι λάθος. Απλά φοβάμαι την επόμενη μέρα. .
10-07-2018, 19:27 #89
Καλησπέρα,
επιστρέφω μετά από τόσο διάστημα για να βγάλω από μέσα μου όλα αυτά που έχουν συμβεί. Όσο παράξενο και αν φαίνεται είμαι ακόμα εδώ και εξακολουθώ να υπομένω αυτήν την κατάσταση. Έκανα κάποια βήματα, του μίλησα, του είπα όλα όσα ξέρω και βλέπω και για όλα είχε μια δικαιολογία. Φυσικά δεν παραδέχτηκε τίποτα... Συνεχίσαμε να μένουμε μαζί ως συγκάτοικοι πια, μέχρι να βρει σπίτι και να φύγει. Σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί του και είδα ότι έκανε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούμε. Εγώ έπαιζα θέατρο ουσιαστικά, για να δω πόσο θα κρατήσει. Μετά από ένα μήνα άρχισαν πάλι τα ίδια. Ακόμα είναι εδώ και ακόμα δεν έχει αποφασίσει πότε θα φύγει και που θα πάει. Όπως είχα αναφέρει παλαιότερα, για μένα είναι δύσκολο να φύγω, εδώ που ζω δε υπάρχει σπίτι ούτε για δείγμα. Δεν βρίσκω καν άδεια αποθήκη να βάλω τουλάχιστον τα πράγματα μου. Η καθημερινότητα μου δεν αντέχεται πλέον. Φεύγει το πρωί και γυρνάει ξημερώματα. Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία παρά μόνο όταν με δει να στέλνω κάποιο μήνυμα στο κινητό, όταν με ακούσει να μιλάω στο τηλέφωνο ή όταν επιστρέψει στο σπίτι και δεν είμαι εδώ, με ρωτάει με ποιόν μιλάω και που ήμουνα. Δεν έχω την δύναμη ούτε να του μιλήσω πια, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να κάνω καμία συζήτηση απλά αφήνω τις μέρες να περνάνε. Ο λόγος που γράφω εδώ δεν είναι για να ακούσω τι πρέπει να κάνω γιατί ξέρω πολύ καλά. Αυτό που μου λείπει είναι η στήριξη και το θάρρος να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Με φοβίζει πολύ η στιγμή που θα μιλήσω στους γονείς μου για όλα αυτά γιατί ξέρω ότι θα στεναχωρηθούν, με φοβίζει το που θα μείνω και η αντίδραση του όταν συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει, γιατί δυστυχώς δεν έχει καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης και την απαράδεχτη συμπεριφορά που έχει απέναντι μου.
Ευχαριστώ όσους μπήκατε στη διαδικασία να διαβάσετε τα παραπάνω γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα, αλλά θεωρώ ότι η επικοινωνία και η αλληλοβοήθεια είναι πολύ σημαντική για όλους μας.
10-07-2018, 23:54 #90
Είμαι και γω στην ηλικία σου καταρχήν και θα σου πω κάτι πολύ απλό και αν θέλεις να το αποδεχτείς το αποδέχεσαι και αν δεν θέλεις να το αποδεχτείς προσπέρασέ το. Η σχέση σας έχει κάνει το κύκλο της και έχει τελειώσει καιρό ( εσύ γνωρίζεις από πότε ). Το ότι είσαι μαζί με κάποιον 14 ολόκληρα χρόνια σημαίνει πως τον έχει συνηθίσει, αγαπήσει και έχεις γενικά επενδύσει και κοπιάσει που σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά το ότι έχει κάποια άλλη και δεν το παραδέχεται, είναι απόμακρος κτλ δεν σε ξενερώνει; Εμμένεις σε κατάσταση γιατί φοβάσαι να το μάθουν οι φίλοι σου, φοβάσαι μη στεναχωρεθούν οι γονείς σου και συ παίζεις ένα θέατρο σκιών που στην ουσία κοροϊδεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Ξέρεις κάτι; Δεν ζούμε για τους άλλους και το τι θα πουν, αλλά για μας. Όταν κάτι δεν μας γεμίζει χαρά, ηρεμία και αντιθέτως μας αρρωσταίνει, το κόβουμε από τη ρίζα. Όσο το αφήνεις να αρρωσταίνει, το κακό γιγαντώνεται. Απλά φοβάσαι το άγνωστο του χωρισμού και μένεις από συνήθεια. Δεν ξενερώνεις και μόνο που υποψιάζεσαι ότι σε απατά; Έχω διαβάσει την ιστορία σου και ο τύπος είναι για σφαλιάρες.