Ισοτητα ανδρα - γυναικας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
    Senior Member
    Πολυ σωστα.πολλες γυναικες επιστημονες εχουν παραγραφει απο την ιστορια .λιγες ειναι γνωστε οπως η μαρι κιουρι, η ποιητρια σαπφω κτλ.και σε καιρο πολεμου ποιος φερνει προμηθειες στους αντρες και ποιος καταγραφει τα γεγονοτα? Γυναικες ανταποκριτριες.Το οτι δεν αναγνωριστηκαν ολες δε σημαινει οτι δε διαμορφωσαν ιστορια

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Δεν μπορεί να υπάρξει ισοτιτα ανάμεσα στα δύο φύλα.
    Πάντα ο ένας στους δύο θα αδικείτε.ποτε ο άνδρας ποτέ η γυναίκα..υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να τα κάνουν γυναίκες και υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να τα κάνουν οι άντρες..

Senior Member

Talking

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    .υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να τα κάνουν γυναίκες και υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να τα κάνουν οι άντρες..

τα παντα μπορουν να κανουν οι αντρες, ακομα και παιδια αν υπαρχει διαθεσιμη γυναικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    τα παντα μπορουν να κανουν οι αντρες, ακομα και παιδια αν υπαρχει διαθεσιμη γυναικα
    το ιδιο ισχυει και για τι γυναικα αρκει να βρεθει ο καταλληλος α δρας ο ανδρας που δεν θα εχει προβλημα το σπερμα του.π.χ εγω..αλλα και γενικοτερα..οπως ο ανδρας μπορει να κανει παιδια το ιδιο και μια γυναικα...η γυναικα μπορει να βρει σεξ αναπασα στιγμη και να εχει και μια πληθωρα επιλογον..ο ανδρας???

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    το ιδιο ισχυει και για τι γυναικα αρκει να βρεθει ο καταλληλος α δρας ..

η γυναικα μπορει να βρει σεξ αναπασα στιγμη και να εχει και μια πληθωρα επιλογον..ο ανδρας???
    εγω εγραψα για τους αντρες οχι για τις γυναικες!!

σεξ μπορουν να βρουν αρκετες γυναικες αλλα δεν τις ενδιαφερει, υποθετω για τις γυναικες το σεξ ειναι οτι για τους αντρες η μονιμη σοβαρη σχεση

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    εγω εγραψα για τους αντρες οχι για τις γυναικες!!

σεξ μπορουν να βρουν αρκετες γυναικες αλλα δεν τις ενδιαφερει, υποθετω για τις γυναικες το σεξ ειναι οτι για τους αντρες η μονιμη σοβαρη σχεση
    μπορει εγω να μην το καταλαβα σωστα γιατι εται οπως το ειπες καπως ετσι μου ακουστικε.τελοσπαντων..

το πως βλεπουν οι γυναικες το σεξ..τι να σου πω...
    δεν ξερω..το μονο που ξερω ειναι οι μαλλον το νλεπουν τςλειος διαφορετικα απτους ανδρες...μαλλον!!!

Senior Member
    Λαθος κανεις .και οι γυναικες θελουν σεξ και σοβαρη σχεση οπως και οι αντρες.ολα εξαρτωνται απο το ατομο

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Λαθος κανεις .και οι γυναικες θελουν σεξ και σοβαρη σχεση οπως και οι αντρες.ολα εξαρτωνται απο το ατομο

φυσικα θελουν σεξ..απλα δεν λειτουργουν σαν τους ανδρες..
    π.χ ο ανδρας ειναι αυτος που σχεδον παντα θα επιδιωξει να κανει σεξ.η γυναικα ειναι αυτη που θα κανει τη δυσκολη..
    η γυναικα ει αι παντα πιο χαλαρη..δεν τρελενετε και τοσο.η γυναικα μεχρι να φτασει στο σεξ με εναν ανδρα εχει βαλςι χιλια κριτιρια παραδειγμα λεω..ο ανδρας εχει βαλει ενα κριτιριο η το πολυ δυο.να ειναι ομορφη και με ωραιο σωμα..
    ενω η γυναικα..
    να ειναι ωραιος εμφανισιμος με ωραιο σωμα εξυπνος ευγενικος τρυφερος εξυπνος κτλ κτλ.................

Senior Member
    Βλέπω όλα τα σχόλια και γελάω.. αρχικά στην εποχή μας που οι γυναίκες έχουν δικαίωμα λόγου.. άποψης.. εργασίας.. ψήφου.. Και ότι άλλο επιτρέπει η κατασκευή μας δεν έχουμε δικαίωμα να λέμε ότι οι γυναίκες είμαστε ακόμα κατώτερες.. εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι η ισότητα.. Και όχι το να είμαστε ίδιοι.. Όσο για τον στρατό δεν θα το σχολιάσω γιατί και οι γυναίκες μπορούν να πάνε στο στρατό αν το επιθυμούν.. Αλλά και οι άντρες να το αποφύγουν αν πραγματικά είναι τοοοοσο επώδυνο για αυτούς... στο κάτω κάτω πηγαίνουν για να μάθουν να έχουν πειθαρχία.. να ζήσουν λίγο μακριά από τους γονείς τους.. Και να μάθουν 2 πράγματα σε περίπτωση που χρειαστεί ποτέ.. Δεν τους πάνε για ηλεκτροσόκ μην τρελαθούμε.. Και στην εποχή μας κιόλας που μια μέρα είναι μέσα και 5 μέρες σπίτι τους..
    Για να επανέλθω στο θέμα πιστεύω ότι έχουμε ισότητα (πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν εξαιρεσεις).. Και το να υπάρχουν και μερικά όρια δεν είναι κακο..

Senior Member
    Η κοινωνια σας εχει κανει να μην ειστε τρυφεροι και ευγενικοι επειδη νομιζετε οτι παραμπεμπει σε θηλυπρεπισμο.απο κει και περα το εχετε εμφυτο οπως οι γυναικες απλως δεν το καλλιεργειτε( διαβασε προσεκτικα το αρθρο στην αρχη) , εχει να κανει με την ανατροφη..επομενως η ομορφια και η εξυπναδα ειναι οι συντελεστες βαρυτητας αν θεωρησουμε τα αλλα δεδομενα και για αντρες και γυναικες.το μονο που ισως αλλαζει ειναι οτι οι γυναικες λογω ορμονων μετα το σεξ δενονται συναισθηματικα με τους αντρες γι αυτο προσεχουν μεχρι να φτασουν εκει.οψι οτι δεν τους αρεσει σαν αθλημα

Senior Member
    Η κοινωνια σας εχει κανει να μην ειστε τρυφεροι και ευγενικοι επειδη νομιζετε οτι παραμπεμπει σε θηλυπρεπισμο.απο κει και περα το εχετε εμφυτο οπως οι γυναικες απλως δεν το καλλιεργειτε( διαβασε προσεκτικα το αρθρο στην αρχη) , εχει να κανει με την ανατροφη..επομενως η ομορφια και η εξυπναδα ειναι οι συντελεστες βαρυτητας αν θεωρησουμε τα αλλα δεδομενα και για αντρες και γυναικες.

Δεν ισχύει αυτό που λες.. έχω γνωρίσει πολλούς άντρες και τρυφερους και ευγενικούς.. το να πηγαίνεις κουνηστος και λιγηστος και να κάνεις σαν την Αλίκη στο ναυτικο δεν σε κάνει Ούτε τρυφερό Ούτε ευγενικό.. Ο καθενας γίνετε αυτό που μαθαίνει από τους γονείς του.. Και το περιβάλλον γύρω του.. μου φαίνεται το άρθρο το έχει γράψει φεμινίστρια .. Μέχρι και εμένα μου φαίνεται παράξενο που ειμαι γυναίκα..

Senior Member
    Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν .μιλαω για τη μαζα.φυσικα υπαρχουν.εχει σχεση με το πως μεγαλωσε ο καθενας.και οχι λυγιστος κτλ..καμια σχεση εννοω να εχει ευγενικα αισθηματα, τροπους κτλ

Senior Member
    Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν .μιλαω για τη μαζα.φυσικα υπαρχουν.εχει σχεση με το πως μεγαλωσε ο καθενας.και οχι λυγιστος κτλ..καμια σχεση εννοω να εχει ευγενικα αισθηματα, τροπους κτλ

Εγω νομιζω ότι ο κάθε άνθρωπος αντικατοπτρίζεται σε αυτόν που έχει απέναντι του.. αν εσύ είσαι σοβαρή και ευγενική τότε θα είναι και οι άλλοι μαζί σου.. αν είσαι άνετη και θρασης τότε θα είναι και οι άλλοι απέναντι σου.. Έτσι πάνε αυτά..

Senior Member
    Οχι παντα.πρεπει ο αλλος να ειναι" ανοιχτος"για συνδεση.τις περισδοτερες φορες δεν ειμαστε .το εχω παρατηρησει και σε αλλους και στον εαυτο μ

Senior Member
    Οχι παντα.πρεπει ο αλλος να ειναι" ανοιχτος"για συνδεση.τις περισδοτερες φορες δεν ειμαστε .το εχω παρατηρησει και σε αλλους και στον εαυτο μ

Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους.. Ούτε είμαστε όλες στα γούστα όλων [emoji14]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast