Ισοτητα ανδρα - γυναικας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Υπαρχουν αντρες που σεβονται την γυναικα σαν ανθρωπο, την θεωρουν ιση, οπως το ιδιο και καποιες γυναικες και ειναι απλως θεμα σωστης ανατροφης, αισιοδοξιας και σεβασμο στον εαυτο τους οποτε και στον ανθρωπο.
    Απλως στην κοινωνια σαφως θα πρεπει να υπαρξουν ορθοι νομοι ισοτητας ωστε να προφυλασσονται οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ απο τους μισογυνηδες και τις φεμινιστριες.
    Έτσι ακριβώς..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Έτσι ακριβώς..
    δεν ειναι καθολου ετσι ακριβως. γιατι ο μισογυνισμος ειναι μια προσωπικη αποψη, αλλα ο φεμινισμος ειναι ενα ρατσιστικο κινημα νομιμο σε πολλες χωρες ελπιζω οχι σε ολες.
    βαριεμαι να ανεβασω λιγκ για το τι πρεσβευουν οι φεμινιστριες πχ στις ΗΠΑ αυτα που πιστευουν ειναι εντελως αρρωστημενα μισαντρικα και παρανομα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    δεν ειναι καθολου ετσι ακριβως. γιατι ο μισογυνισμος ειναι μια προσωπικη αποψη, αλλα ο φεμινισμος ειναι ενα ρατσιστικο κινημα νομιμο σε πολλες χωρες ελπιζω οχι σε ολες.
    βαριεμαι να ανεβασω λιγκ για το τι πρεσβευουν οι φεμινιστριες πχ στις ΗΠΑ αυτα που πιστευουν ειναι εντελως αρρωστημενα μισαντρικα και παρανομα
    Γι αυτο λεω οτι θα πρεπει να υπαρχουν ΟΡΘΟΙ νομοι που να προστατευουν την ανθρωπότητα απο τετοια αρρωστημενα μυαλα γιατι περι τετοιων προκειται.
    Για εμενα οι φεμινιστριες που αναφερεις, οι ακραιοι μισογυνηδες, δεν διαφερουν στην σαπιλα του μυαλου απο εναν παιδεραστη.
    Οσο για τις φεμινιστριες στο υπογραφω εγω οτι σιχαινονται την ανθρωπιά που προερχεται απο την πραγματικη ισοτητα.
    Γενικως σιχαινονται τα παντα, σιχαινονται την χαρα, τον άνθρωπο, οπως και οι μισογυνηδες. Λατρευουν την εξουσια και τον ελεγχο. Ο θεος να φυλαει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να μην παντρευτουν τετοια ΖΩΑ

Senior Member
    Και οι δύο καταστάσεις οδηγούν σε δυστυχία.. πίσω από τον μισογυνισμο και τον φεμινισμό κρύβεται μισός και κακία για το αντίθετο φίλο.. Εγώ φροντίζω να μην έχω στο περιβάλλον μου ανθρώπους καμίας από τις 2 κατηγορίες.. είναι αρρώστια αυτό το πράγμα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Και οι δύο καταστάσεις οδηγούν σε δυστυχία.. πίσω από τον μισογυνισμο και τον φεμινισμό κρύβεται μισός και κακία για το αντίθετο φίλο.. Εγώ φροντίζω να μην έχω στο περιβάλλον μου ανθρώπους καμίας από τις 2 κατηγορίες.. είναι αρρώστια αυτό το πράγμα..
    μπραβο βρε κουνελακι.πασης φυσης ρατσισμος ειναι ασθενεια..μακαρι να το καταλαβουν αυτο καποτε οι πασχοντες και να αναζητησουν βοηθεια..ο ρατσισμος δεν βοηθαει σε τιποτα

Senior Member
    Δεν ειμαστε ισοι.
    Ειμαστε ισοτιμοι.
    Εγω δεν εχω την μυικη δυναμη του αντρα, σε καμια περιπτωση και σε αυτο υπερτερει.
    Δεν σημαινει ομως πως δεν αξιζουμε το ιδιο και πως δεν θα επρεπε να εχουμε τα ιδια δικαιωματα.
    Η κοινωνια λειτουργει ρατσιστικα και προς τις δυο κατευθυνσεις παντως.
    Last edited by bellezza; 18-04-2018 at 00:56.

Banned
    ενταξυ αν ειχες τη μυικη δυναμη του αντρα δε θα σουν γυναικα αλλα ο ραμπο.

Senior Member
    Σκεψου λιγο τισ αθλητριεσ αν ειναι πιο δυνατεσ απο τον αγυμναστο αντρα γτ εγω ξερω οτι ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234