Δειλία για αποκαλυψη σχεσης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ermioni1995 View Post
    Αυτό ακριβως βασικά ηταν πολύ αυστηροι όταν ξεκινησε η σχέση οποτε το ν μην τ ξέρουν ηρνα η μονη.λύση για να κρατηθεί η σχέση...με τ χρόνια άλλαξαν έγιναν πιο ανοικτοι κ καμια σχέση μ παλιά αλλά οπως έγραψα κ πιο πανω είναι ρουτίνα π απλα ξεκινησε ν κουράζει :(

Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ειμουν σχεδον σιγουρος...αυτο ειναι που σε κανει να ντρεπεσε να ρους το πεις..νιωθεις ενοχη μεσα στο υποσεινυδητο σου..λες εγω μικρο κοριστακι πως παραβιασα τον κανονα τον γονιον μου..δεν μου ηταν αγνωστη αυτη η περιπτωση που ανεφερες οτι ντρεπεσε να αποκλαυψεις τη σχεαη σου..τωρα ομως εισαι μια μεγαλη και ενηλικη κοπελα και πρεπει να τους το δωσεις να το καταλαβουν.να καταλαβουν οτι εχεις δικαιωμα να κανεις σχεση και εισαι υπευθυνη για της πραξεις σου..ηδη λες οι τωρα καλυτερεψαν...να ενα καλο σημαδι και θετικο.ελα λοιπον θαρρος.δειξε οτι μεγαλοσες και εισαι υπευθυνη..και εμεις ςδω ειμαστε..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εχεις δίκιο δεν θ μ κανουν κ ντα απλα έχει γίνει ρουτίνα που πια έχει αρχίσει ν κουράζει είμαι πολύ κοντα στ ν τ πω νομιζω ειδικα τωρα π έχω κ στήριξη απο εδώ

Τότε δεν έχεις παρά να το κάνεις.

Banned
    Αχ αυτοί οι αυστηροί γονείς με τα απαρχαιωμένα πρότυπα. Κάνε ότι λέει η καρδιά σου. Μην παιδεύεσαι άλλο. Βγάλτε από μέσα σου και άσε τους να τρωγονται στην τελική. Επιλογή δική σου είναι το παλικάρι δεν θα τον φορτώσεις στην πλάτη τους.

Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    ειμουν σχεδον σιγουρος...αυτο ειναι που σε κανει να ντρεπεσε να ρους το πεις..νιωθεις ενοχη μεσα στο υποσεινυδητο σου..λες εγω μικρο κοριστακι πως παραβιασα τον κανονα τον γονιον μου..δεν μου ηταν αγνωστη αυτη η περιπτωση που ανεφερες οτι ντρεπεσε να αποκλαυψεις τη σχεαη σου..τωρα ομως εισαι μια μεγαλη και ενηλικη κοπελα και πρεπει να τους το δωσεις να το καταλαβουν.να καταλαβουν οτι εχεις δικαιωμα να κανεις σχεση και εισαι υπευθυνη για της πραξεις σου..ηδη λες οι τωρα καλυτερεψαν...να ενα καλο σημαδι και θετικο.ελα λοιπον θαρρος.δειξε οτι μεγαλοσες και εισαι υπευθυνη..και εμεις ςδω ειμαστε..
    Εχεις δίκιο να είσαι καλά Γιώργο σε ευχαριστώ γ την στήριξη χαίρομαι πολύ π βρήκα τ φόρουμ!!θα προσπαθήσω ν βρω δυναμη ν τ κανω

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τότε δεν έχεις παρά να το κάνεις.
    Θα προσπαθησω όσο και ν ακούγεται ευκολο δεν είναι γ μένα αλλά θ προσπαθήσω ν κάνω τ καλύτερο

Member
    Quote Originally Posted by disillusioned View Post
    Αχ αυτοί οι αυστηροί γονείς με τα απαρχαιωμένα πρότυπα. Κάνε ότι λέει η καρδιά σου. Μην παιδεύεσαι άλλο. Βγάλτε από μέσα σου και άσε τους να τρωγονται στην τελική. Επιλογή δική σου είναι το παλικάρι δεν θα τον φορτώσεις στην πλάτη τους.
    Αχ δεν λες τιποτα..Ελπίζω ν τ καταφέρω στη τελική οπως.λες δεν τους φορτωνω τπτ δική μ επιλογή είναι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εσύ δεν έχεις να χάσεις τίποτα.....

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εσύ δεν έχεις να χάσεις τίποτα.....
    Σωστο κ αυτό!

Member
    Είμαι π είμαι σε αυτή την δύσκολη φαση γ μένα έχω κ τους φίλους κ φίλες κάθε λίγο κ λιγάκι ν μ τ υπενθυμίζουν ποτέ θ τ πω κ τ θ κΝω κ γτ δεν τ λέω ειδικα τον τελευταίο μήνα όλοι τ ίδια ξ τ ίδια μ κουρααν δεν θέλω ν βλέπω άνθρωπο δηλαδή τόσο περίεργο τους φαίνεται;π δεν ήθελα ν εμφανισω τον οποιοδήποτε στην οικογένεια μ;κ κάθε μέρα ξαταληγω ν κλαίω μετα απο τέτοιου ειδους συζητήσεις ....μια τέτοια έγινε ν σήμερα κ μ στεναχωρησε κ έτσι εψαξα κ Βρήκε τ φόρουμ κ ειμαι πόλυ χαρούμενη γι αυτό!

Senior Member
    Είμαι π είμαι σε αυτή την δύσκολη φαση γ μένα έχω κ τους φίλους κ φίλες κάθε λίγο κ λιγάκι ν μ τ υπενθυμίζουν ποτέ θ τ πω κ τ θ κΝω κ γτ δεν τ λέω ειδικα τον τελευταίο μήνα όλοι τ ίδια ξ τ ίδια μ κουρααν δεν θέλω ν βλέπω άνθρωπο δηλαδή τόσο περίεργο τους φαίνεται;π δεν ήθελα ν εμφανισω τον οποιοδήποτε στην οικογένεια μ;κ κάθε μέρα ξαταληγω ν κλαίω μετα απο τέτοιου ειδους συζητήσεις ....μια τέτοια έγινε ν σήμερα κ μ στεναχωρησε κ έτσι εψαξα κ Βρήκε τ φόρουμ κ ειμαι πόλυ χαρούμενη γι αυτό!

και εμεις ειμαστε χαρουμενοι που μας βρικες...μην ξεχασεις να μας λες νεοτερα για την υποθεση σου....

Member
    Παιδιά επιτέλους...σας ευχαριστώ πολύ γ την στήριξη τελικά τ κατάφερα....νοσηλευτηκα στ. Νοσοκομείο γ λογους υγειας κ εδώ ηταν τ κατάλληλο μέρος χαχαχα επιτέλους εφυφε ενα βαρος!

Senior Member
    Παιδιά επιτέλους...σας ευχαριστώ πολύ γ την στήριξη τελικά τ κατάφερα....νοσηλευτηκα στ. Νοσοκομείο γ λογους υγειας κ εδώ ηταν τ κατάλληλο μέρος χαχαχα επιτέλους εφυφε ενα βαρος!

Τελικά το είπες στους γονείς σου??πως το πήρανε??μπράβο Ερμιόνη συγχαρητήρια.. εύχομαι πάντα χαρούμενη..

Banned
    Αντε μπράβο. Επιτέλους, χεχε..

Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Τελικά το είπες στους γονείς σου??πως το πήρανε??μπράβο Ερμιόνη συγχαρητήρια.. εύχομαι πάντα χαρούμενη..
    Το είχαν καταλάβει ειπαν απλα περίμεναν...βοηθησε οτι νοσηλευομουν γ μέρες στο νοσοκομειο αλλιως κάτι παραπάνω θα είχαν πει χαχαχα τέλος καλο όλα καλά!

Senior Member
    Προφανως δεν γουσταραν τον συγκεκριμενο ανθρωπο για αλλους λογους κι οχι επειδη ειναι 9 χρονια μεγαλυτερος σου.Οι πιο πολλοι γονεις ισα ισα θα χαιρονταν να τα εχεις με μεγαλυτερο μπας και σε παντρεψουν και ησυχασουν.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast