σηματα μορς - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Μπου πρώτα απ'όλα προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Είχες ένα πρόβλημα απόρρεια αυτού που αντιμετωπίζεις και για το οποίο λαμβάνεις αγωγή.

Δεν φταις εσύ. Δεν είναι στην πραγματικότητα η boo που λέει στον φίλο της πως δεν του έχει εμπιστοσύνη αλλά μιλάει η πάθηση η οποία μας κάνει να λαμβάνουμε τα ερεθίσματα και να τα ερμηνεύουμε με διαφορετικό τρόπο.

Είσαι φοβισμένη ρε boo και όταν είμαστε φοβισμένοι το οποιοδήποτε ερέθισμα το μεγαλοποιούμε.
    Εχεις δει σε ταινίες ένα φοβισμένο άτομο που στο άκουσμα φύλλων δέντρων φαντάζεται διάφορα και κάνει σενάρια;;
    Ετσι λειτούργησες και συ και είναι λογικό γιατί είσαι τρομοκρατημένη. Δυστυχώς ζεις σε διαρκή κατάσταση τρόμου και λυπάμαι για αυτό. Είναι κάτι όμως που μπορείς να το αντιμετωπίσεις.

Κοιτα boo. Οι σχέσεις μας με τους άλλους περνάνε δοκιμασίες έτσι και αλλιώς. Όταν έχουμε ψύχωση δημιουργούνται καταστάσεις που μας είναι δύσκολο να χειριστούμε. Εμείς χάνουμε την εμπιστοσύνη μας στους άλλους και οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν και μας παρεξηγούν.
    Πάντα υπάρχει περιθώριο συγχώρεσης όμως και κατανόησης από την μεριά τους. Ηρέμησε και όταν καθαρίσει το μυαλό κ δεις πως έχει η κατάσταση προσπάθησε να έρθεις σε επικοινωνία με τον φίλο σου και ανάλογα ζητάς συγγνώμη ή όχι.
    Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό, αλλά πίστεψε με είναι απίστευτα δύσκολο για έναν άνθρωπο που σε νοιάζεται να μην πληγωθεί, να μην θυμώσει, να μην νιώσει αδικία ακόμα κι αν καταλαβαίνει αυτό που λες. Κι είναι πολύ λογικό να μην θέλει να της μιλήσει μετά γιατί ξέρει πως δεν μπορεί να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας αν δεν το δει πρώτα η μπου μόνη της.

Απαιτεί τεράστια ψυχική δύναμη όλο αυτό ρε γαμώτο και δεν την έχουμε όλοι

Senior Member
    ευχαριστω για τις απαντησεις

δεν ειχα σκοπο να στεναχωρησω κανεναν και ποσο μαλλον τον κολητο μου.απλα ενιωσα οτι απειλουμαι.φοβαμαι τους παντες.δε βρισκω ηρεμια.φοβαμαι και τη σκια μου.πανικοβαλομαι.
    δεν ηθελα να πληγωσω κανεναν
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    το προβλημα λυθηκε.
    τελικα ο ηχος αυτος δεν ηταν σηματα μορς.
    το πλυντηριο μας κανει το τακ τακ.δεν παταει καλα.
    το ακουσα παλι τωρα και πηγα και το ειδα και το ακουσα!
    θα ζητησω συγγνωμη απο τον κολλητο.
    ευχαριστω για τη στηριξη και το χρονο σας οπως και να εχει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Τσαμπα τα μπινελικια που του ριξαμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    το προβλημα λυθηκε.
    τελικα ο ηχος αυτος δεν ηταν σηματα μορς.
    το πλυντηριο μας κανει το τακ τακ.δεν παταει καλα.
    το ακουσα παλι τωρα και πηγα και το ειδα και το ακουσα!
    θα ζητησω συγγνωμη απο τον κολλητο.
    ευχαριστω για τη στηριξη και το χρονο σας οπως και να εχει
    Άρα δεν άκουγες ήχους που δεν υπήρχαν!!! :)
    Κοίτα όμως ρε μπου τι κάνει όλη αυτή η καχυποψία. ΉΤαν απλά το πλυντήριο.

Ζήτα συγγνώμη από τον φίλο σου, σε αγαπάει και θα σε συγχωρέσει, ξέρει πως δεν ήθελες να τον πληγώσεις.

Senior Member
    Και γω μερικές φορές μπερδεύονται ήχους και νομίζω ότι είναι της αρρώστιας και είναι πραγματικη

Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    καλημερες!

αστα elis.. αδικως τον κατηγορησατον καημενο...
    ντρεπομαι..
    ενοειται elisabet οτι θα του ζητησω συγγνωμη και ελππιζω να μη μου κρατησει κακια.
    οντως παντως κατι πρεπει να κανω μτην καχυποψια μου..
    ειμαι σε μια συνεχη επαγρυπνηση για τα παντα και τους παντες γυρω μου για τα ψυχωτικα..
    κοντευω να κλεισω μηνα που ειμαι καλα.
    δεν τα εχω ξεχασει.δεν τα εχω αφησει πισω μου.ισως για αυτο.. ισως ειναι νωρις ακομα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    καλημερες!

αστα elis.. αδικως τον κατηγορησατον καημενο...
    ντρεπομαι..
    ενοειται elisabet οτι θα του ζητησω συγγνωμη και ελππιζω να μη μου κρατησει κακια.
    οντως παντως κατι πρεπει να κανω μτην καχυποψια μου..
    ειμαι σε μια συνεχη επαγρυπνηση για τα παντα και τους παντες γυρω μου για τα ψυχωτικα..
    κοντευω να κλεισω μηνα που ειμαι καλα.
    δεν τα εχω ξεχασει.δεν τα εχω αφησει πισω μου.ισως για αυτο.. ισως ειναι νωρις ακομα..
    Θα προσπαθήσεις να κάνεις αυτό που σου είπε η ψυχολόγος. ¨Οταν ρωτάς τον εαυτό σου αν κάποιος σε παρακολουθεί, αν θέλει το κακό σου, αν γελάει εις βάρος σου κτλ ...θα απαντάς όχι!
    Είναι χίλιες φορές καλύτερο μπου να πιαστούμε κορόιδα μερικές φορές παρά να ζούμε με αυτή την καχυποψία.

Ο φίλος σου θα καταλάβει, μην ανησυχείς, σε ξέρει.

Senior Member
    Ακριβως. Χιλιες φορες να πιαστεις 1 φορα κοροιδο, παρα να εισαι συνεχως καχυποπτη

Senior Member
    μιλησαμε.το ζητησα συγγνωμη.μου ειπε οτι στεναχωρηθηκε πυ πστεψα οτι μπορει ναμου κανει κακο αλλα οκ
    η ψυχολογος μου ειπε για αρχη οταν κανω αυτην την ερωτηση για αρχη αντι ναλεω ναι να λεω ισως μπορει. γιατι ακομα δε μπορω να το αρνηθω ολοκληρωτικα.η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι σε αυτο πολυ για την ωρα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    γιωργο αυτο το σκεφτομαι.η αληθεια ειναι οτι δε θελω να πιαστω κοροιδο..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    γιωργο αυτο το σκεφτομαι.η αληθεια ειναι οτι δε θελω να πιαστω κοροιδο..
    ρε συ αυτος είναι ο μεγαλυτερος φόβος όσων είναι καχύποπτοι. Πραγματικά, σκέψου το λίγο...και τι έγινε αν πιαστείς κορόιδο; Αυτό δεν σε κάνει χαζή ή κατώτερη ή κάτι τέτοιο, κάνει κάποιον άλλον παλιάνθρωπο.

Προτιμάς να είσαι "'έξυπνη" και δυστυχής ή απλά χαρούμενη και ήρεμη και ας είσαι και λίγο κορόιδο για κάποιους; Εγώ προτιμώ το δεύτερο. Όποιον τσακώσω να με πειράζει θα τον διαλύσω, αλλά δεν πρόκειται να χαλάσω την ζαχαρένια μου μέχρι να τον βρω, ούτε να σπαταλήσω χρόνο, ενέργεια, φαιά ουσία και να χαλάσω την διάθεση μου. Δεν αξίζει να χάσεις ούτε έναν άνθρωπο άδικα από την ζωή σου, προκειμένου να προστατευτείς από τους σκάρτους.

Senior Member
    Συγνωμη φοβασαι μη σε κοροιδεψουν στην αλανα απο οχτω χρονων μεχρι δεκαπεντε καθε μερα κοροιδευαν ο κοσμοσ ειναι φτιαγμενοσ ετσι ωστε ο ενασ να πιανει κοροιδο τον αλλον πχ ο γιατροσ δεν ξερω αν μπορει να με σωσει κ δεν το κανει πχ υπηρχαν δασκαλοι στο σχολειο που δεν μασ μαθαιναν τιποτα αυτο συνεχιζεται σε οτι αφορα υπηρεσιεσ κ ποιοτητα καλα που ζειτε

Senior Member
    Να στο πω απλα μπου αν πασ σε δουλεια αυριο μεθαυριο πρεπει να εχεισ γνωσεισ καποιοι τισ εχουν καποιοι δεν τισ εχουν οποτε γινεται μπαχαλο ειτε ηθελημενα ειτε αθελητα

Banned
    εγω παντως το ειχα μαντεψει οτι ο ηχος ηταν απο καπου αλλου δυσκολα πεφτω εξω οταν πω κατι μπορει πχ και καπιες απο τις φωνες που ακουγες να τις ακουσες απο καπου αλλου εξωτερικα και η αληθεια να ναι καπου στη μεση τα μισα τα ακους και τα αλλα μισα οχι.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast