χωρισμος - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marym. View Post
    remedy κοιτα δεν ξερω τι να πιστεψω πλεον ειναι η αληθεια αλλα ηλιθια να επιτρεψω ενα περιστασιακο σεξ , δεν ειμαι και του εκοψα την επικοινωνια..απο εκει και περα δεν με αφορα τι κανει με την πρωην του..οσο για αυτο που ειπες παραπανω, δεν ξερω αν με πλησιασε μονο για να με ριξει στο κρεβατι αλλα ακομη κι αν ειναι ετσι τουλαχιστον το εκανε με τροπο που δεν το μετανιωνω..
    αυτη την εκδοχη του κυνηγιου ομολογο δεν την ηξερα..
    εχω ακουσει για κυνηγο π.χ τυχαια γνωριμια στο δρομο στο λεωφορειεο καμακι μπαμ και κατω...ειχα ακουσει ο αλλος να καταφερει να ριξει γυναικα που τον αντιπαθουσε...ειχα ακουσει κυνηγο που δεκ ατομα προσπαθουσαν να τη ριξουν και αυτος τη καταφερε με τη μια...εχω ακουσει πολλα και διαφορα...
    αλλα τετοιο κυνηγο πρωτη φορα που η κοπελα να καταλαβει τι πεχτηκε και να μην νιωθει μετανιωμενη και να ειναι και ευχαριστημενη οντως πρωτη φορα το ακουω
    τσακαλακος ο μικρος τη να πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν το εχει διΠΟΡΤΟ θα το ειχε μαλον παντα και τωρα απλως φανηκε περισσοτερο ενω λεει οτι δε το μετανιωνει και πως το πετυχε αυτο βλεπω σε λιγο πανω σε αυτο να γινεται επιστημονικη μελετη.
    αν εννοεις το αγορι πως το πετυχε αυτο οντως θελει επιστημονοκη ερευνα.συμφωνω..

Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    αυτη την εκδοχη του κυνηγιου ομολογο δεν την ηξερα..
    εχω ακουσει για κυνηγο π.χ τυχαια γνωριμια στο δρομο στο λεωφορειεο καμακι μπαμ και κατω...ειχα ακουσει ο αλλος να καταφερει να ριξει γυναικα που τον αντιπαθουσε...ειχα ακουσει κυνηγο που δεκ ατομα προσπαθουσαν να τη ριξουν και αυτος τη καταφερε με τη μια...εχω ακουσει πολλα και διαφορα...
    αλλα τετοιο κυνηγο πρωτη φορα που η κοπελα να καταλαβει τι πεχτηκε και να μην νιωθει μετανιωμενη και να ειναι και ευχαριστημενη οντως πρωτη φορα το ακουω
    τσακαλακος ο μικρος τη να πω...
    θα το εκτιμουσα αν δεν τα ισοπεδωνες ολα.

Senior Member
    θα το εκτιμουσα αν δεν τα ισοπεδωνες ολα.
    δεν ισοπεδωσα τιποτα...δεν συζηταμε απτη μερια τη δικη σου αλλα απτη μερια του αγοριου..αλλα καλα εξηγησε...
    το αγορι μου κηνησε το ενδιαφερον...η μαλλον το ταλεντο του...
    μαλλον δεν καταλαβες τι ακριβως μελεταμε...

Member
    δεν ισοπεδωσα τιποτα...δεν συζηταμε απτη μερια τη δικη σου αλλα απτη μερια του αγοριου..αλλα καλα εξηγησε...
    το αγορι μου κηνησε το ενδιαφερον...η μαλλον το ταλεντο του...
    μαλλον δεν καταλαβες τι ακριβως μελεταμε...
    καταλαβα οτι το αντικειμενο μελετης ειναι η ικανοτητα του ..αλλα το οτι επιλεγω να μην μετανιωνω και να βλεπω τα πραγματα ρεαλιστικα οχι οπως με συμφερουν, δεν εχει να κανει με εκεινον

Senior Member
    καταλαβα οτι το αντικειμενο μελετης ειναι η ικανοτητα του ..αλλα το οτι επιλεγω να μην μετανιωνω και να βλεπω τα πραγματα ρεαλιστικα οχι οπως με συμφερουν, δεν εχει να κανει με εκεινον
    κοιταξε μαλλον εισαι καινουργια και δεν ξερεις της αποψεις μου πανω στα σεξουαλικα η αλλιος πανω στης ανθρωπινες σχεσεις..
    πολυ καλα κανεις και δεν μετανιωνεις αυτο το χαρηκα που ο λεει ενα κοριτση συνηθως οι πιο πολλες μυζεριαζουν του
    τυπου..να ηθελα μονο αυτο...να μετανιωσα που εκανα αυτο.κτλ κατ..λες και κανουν καποια χαρη στο αγορι και οι ιδιες δεν το ευχαριστιουντε λες και ειναι θεμα ρουτινας..αυτο το χαρηκα σε εσενα εκανες αυτο το χαρηκες το ευχαριστηθηκες δεν το μετανιωνεις και καλα κανεις πσιτευω συμφωνουμε μεχρι εδω...αλλα πιστεψε με οσο και αν δεν το παραδεχεσε παιζει ρολο και η ικανοτητα του αγοριου σε αυτο..
    και κατι μου λεει μεσα μου οτι αν χτυπηη το τηλ.και ειναι αυτο και σου ζητηση συγγνωμη και οτι θελει να α ξανα βρητε οχι δεν θα πεις...ειναι εσι η οχι???
    ...

Member
    κοιταξε μαλλον εισαι καινουργια και δεν ξερεις της αποψεις μου πανω στα σεξουαλικα η αλλιος πανω στης ανθρωπινες σχεσεις..
    πολυ καλα κανεις και δεν μετανιωνεις αυτο το χαρηκα που ο λεει ενα κοριτση συνηθως οι πιο πολλες μυζεριαζουν του
    τυπου..να ηθελα μονο αυτο...να μετανιωσα που εκανα αυτο.κτλ κατ..λες και κανουν καποια χαρη στο αγορι και οι ιδιες δεν το ευχαριστιουντε λες και ειναι θεμα ρουτινας..αυτο το χαρηκα σε εσενα εκανες αυτο το χαρηκες το ευχαριστηθηκες δεν το μετανιωνεις και καλα κανεις πσιτευω συμφωνουμε μεχρι εδω...αλλα πιστεψε με οσο και αν δεν το παραδεχεσε παιζει ρολο και η ικανοτητα του αγοριου σε αυτο..
    και κατι μου λεει μεσα μου οτι αν χτυπηη το τηλ.και ειναι αυτο και σου ζητηση συγγνωμη και οτι θελει να α ξανα βρητε οχι δεν θα πεις...ειναι εσι η οχι???
    ...
    θα με ενδιεφερε να μαθω την αποψη σου μιας και οντως ειμαι καινουργια εδω..εγραψα παραπανω δεν ξερω αν το ειδες οτι ξαναεπικοινωνησε μαζι μου και οτι ξεκοψα την καθε επαφη..θα τα ξαναεβρισκα μαζι του ναι, μονο ομως αν δεν υπηρχε το θεμα της αποστασης..υπο αυτες τις συνθηκες οχι δεν θα τα ξαναεβρισκα, θα τον συγχωρουσα και μεχρι εκει.. η αποσταση βασανιζει

Senior Member
    θα με ενδιεφερε να μαθω την αποψη σου μιας και οντως ειμαι καινουργια εδω..εγραψα παραπανω δεν ξερω αν το ειδες οτι ξαναεπικοινωνησε μαζι μου και οτι ξεκοψα την καθε επαφη..θα τα ξαναεβρισκα μαζι του ναι, μονο ομως αν δεν υπηρχε το θεμα της αποστασης..υπο αυτες τις συνθηκες οχι δεν θα τα ξαναεβρισκα, θα τον συγχωρουσα και μεχρι εκει.. η αποσταση βασανιζει
    Η αποσταση σιγουρα βασανιζει...αλλα εδω το προβλημα δεν ειναι μονο αυτο αλλα κυριως η συμπεριφορα ρου..ολα αυτα απρη πρ τη στιγμη τγς γνωριμιας μεχρι και στο αντιο θυμιζει εντονα το τυπο του κυνηγου...δεν θελω να σε πληγωσω αλλα οφειλω να ειμαι ειλικρινης..αν ενιωθε κατι δεν θα εφευγε.και μαλιστα απτο τιποτα
    οπως ειπαν και τα αλλα μελοι την αποσταση την ηξερε εξ αρχης..

Member
    το ξερω οτι δεν σε ενδιαφερουνε οι αποψεις μου και ειναι κατανοητο μιας και δεν αρεσουν οι αληθειες σε κανεναν μας ..αλλα οφειλα στην συγκεκριμενη περιπτωσει να ειμαι ειλικρινης..δηλαδη η αποσταστη ειναι πλεον το προβλημα..
    μαλιστα...επιβεβαιωσες σε οτι πιστευα...
    καλη συνεχεια και καλη τυχη σε οτι και αν κανεις...να περνας περνας καλα...
    ειπα οτι θα με ενδιεφερε να μαθω τις αποψεις σου, κατι δεν διαβασες καλα..και η αποσταση ηταν παντα προβλημα και με ανησυχουσε απλα πιστευα οτι θα τα καταφερουμε με οσα μου ελεγε..

Senior Member
    ναι μετα το διαβασα σωστα και εκανα edit..αλλα προλαβες και εγραψες συγγνωμη ειμαι ψοφιος στην κουρασει αποψε..

Member
    ναι μετα το διαβασα σωστα και εκανα edit..αλλα προλαβες και εγραψες συγγνωμη ειμαι ψοφιος στην κουρασει αποψε..
    δεν πειραζει.. και ναι προφανως και εχετε δικιο..

Senior Member
    ειπα οτι θα με ενδιεφερε να μαθω τις αποψεις σου, κατι δεν διαβασες καλα..και η αποσταση ηταν παντα προβλημα και με ανησυχουσε απλα πιστευα οτι θα τα καταφερουμε με οσα μου ελεγε..
    αχ βρε μικρουλα...δεν ξερεις οι αντρες τη ψευτες γινομαστε ειδικα σε αυτες ηλικιες...μονο και μονο για να εξασφαλισουμε σεξ με καποιο κοριτσι που μας αρεσει..μπορουμε να γινουμε οι πιο γλυκοι ανθρωποι του κοσμου και μετα γεια χαρα...απτη φυση μας ειμαστε κυνηγοι..σε αντιθεση με τη γυναικα...
    αλλα ευτηχως δεν ειναι παντα ετσι οπως ειπα στην πρωτη μου απαντηση στο θεμα σου αν δεν γνωρισουμε τα χειροτςρα πως θα εκτιμησουμε α καλυτερα..και τα καλυτερα ερχονται εισαι ακομα 19 χρονων(τι καλα να ειμουν και εγω τοσο)
    θα γνωρισεις αγορια που οβτως θα σταθουν στο πλευρο σου και δεν θα που το σε θελω η το σαγαπω μονο για το σεξ αλλα θα το εννοουνε πραγματικα...θα δρις οι υπαρχουν και σωστα αγορια ...απλα πριν ρον ηλιο παντα υπαρχουν και οι βροχοπτωσεις..για ολους ισχυουν αυτα...

Member
    αχ βρε μικρουλα...δεν ξερεις οι αντρες τη ψευτες γινομαστε ειδικα σε αυτες ηλικιες...μονο και μονο για να εξασφαλισουμε σεξ με καποιο κοριτσι που μας αρεσει..μπορουμε να γινουμε οι πιο γλυκοι ανθρωποι του κοσμου και μετα γεια χαρα...απτη φυση μας ειμαστε κυνηγοι..σε αντιθεση με τη γυναικα...
    αλλα ευτηχως δεν ειναι παντα ετσι οπως ειπα στην πρωτη μου απαντηση στο θεμα σου αν δεν γνωρισουμε τα χειροτςρα πως θα εκτιμησουμε α καλυτερα..και τα καλυτερα ερχονται εισαι ακομα 19 χρονων(τι καλα να ειμουν και εγω τοσο)
    θα γνωρισεις αγορια που οβτως θα σταθουν στο πλευρο σου και δεν θα που το σε θελω η το σαγαπω μονο για το σεξ αλλα θα το εννοουνε πραγματικα...θα δρις οι υπαρχουν και σωστα αγορια ...απλα πριν ρον ηλιο παντα υπαρχουν και οι βροχοπτωσεις..για ολους ισχυουν αυτα...
    ναι τα ξερω ολα αυτα..απλα αν και 19 ακομη βαρεθηκα με οσα εχω αντιμετωπισει απο αγορια αυτων των ηλικιων..κουραστηκα να καταληγω να κανω κακο στον εαυτο μου και να τον κατηγορω για τα παντα και για τον καθενα.

Senior Member
    δυστηχως στην ελλαδα το σεξ ειναι καακριτεο για της γυναικες σε αντιθεση για τους ανδρες..αν ενας ανδρας παει με πολλες θα ειναι μαγκας..αν ομως μια γυναικα παει με πολλους ολοι θα την κακοχαρκτηρισουν.....και εδω ξεκιναει το ολο παιχνιδη ολη η ιστορια....η γυναικα για να μην κακοχαρακτηριστη δεν θα πει ευκολα το ναι και δεν θα το πει και σε πολλους η αν το κανει θα προσπαθησει να το κρυψει. σε αντιθεση με τον ανδρα.
    ειναι και στη φυση της γυναικας αυτο που ειπες..να νιωσει ασφαλεια..σιγουρια...ετσι την εκανε η φυση για να επιλεξη το σωτο συντροφο...
    για ολους τους παραπανο λογους και κοινωνικους και μη η γυναικα δεν λεει ευκολα το ναι...και ο ανδρας ειδικα σε νεες ηλικιες ψαχνει τεχνασματα πως θα καταφερςι να ριξει κοριτση...και δεν το επικροτο(ααχετα αν τα εκανα και εγω σε αυτες της ηλικιες)
    αλλα δυστηχως ετσι ειναι..θελω να δω μια εποχη που το σεξ για μια γυναικα δεν θα ειναι κατακριτεο και της γυναικες να μην συμπεριφςρονται λες και μας κανουν χαρη...θα ερθει αραγες ποτε αυτη η εποχη στο ελλαδισταν??

Member
    δυστηχως στην ελλαδα το σεξ ειναι καακριτεο για της γυναικες σε αντιθεση για τους ανδρες..αν ενας ανδρας παει με πολλες θα ειναι μαγκας..αν ομως μια γυναικα παει με πολλους ολοι θα την κακοχαρκτηρισουν.....και εδω ξεκιναει το ολο παιχνιδη ολη η ιστορια....η γυναικα για να μην κακοχαρακτηριστη δεν θα πει ευκολα το ναι και δεν θα το πει και σε πολλους η αν το κανει θα προσπαθησει να το κρυψει. σε αντιθεση με τον ανδρα.
    ειναι και στη φυση της γυναικας αυτο που ειπες..να νιωσει ασφα
    ναι ετσι ειναι..

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast