Γεια σας μετα απο καιρο. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 63
    Senior Member
    να σε ρωτησω το επιδομα προνοιας ποσο καιρο κανει να βγει απο τη στιγμη που κανεις τα χαρτια, τα εκανα σημερα.

davidh
    Guest
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    εσει εισαι πολα χρονια 15 χρονια με την αρρωστια πως τη παλεβης.... εγω τωρα σχεδον ειμαι 5 χρονια, παιρνω τωρα 600 μγ σολιαν....
    Πως την παλευω?.. Με υπομονη. Εχω χασει πολλα πραγματα απο την ζωη, ας πουμε γεγονοτα που αμα συμμετειχα κι εγω μπορει να ηταν και αλλιως ολος ο κοσμος. Εχω δεχτει απειρες φορες την επιθεση απο τον εαυτο μου ακομα και σε κοινη θεα με αποτελεσμα να με πιανει κριση πανικου εξω στον κοσμο πχ στην καφετερια και γω να προσπαθω να κρυφτω μεσα μου στα ματια μου μην καταλαβει ο κοσμος κατι. Εχω δεχτει απειρες φορες την κοινωνικη αποριψη που προκαλεσα εγω ο ιδιος στον εαυτο μου και κοινωνικοτατα και δημοκρατικα την συνεχιζει ο κοσμος. Γενικα κουραγιο.. και υπομονη μεχρι να πεθανεις απο φυσικα αιτια.

davidh
    Guest
    να σε ρωτησω το επιδομα προνοιας ποσο καιρο κανει να βγει απο τη στιγμη που κανεις τα χαρτια, τα εκανα σημερα.
    Κανα 2μηνο νομιζω. Δεν ειμαι σιγουρος

Senior Member
    εγω το χειμωνα επαθα μια κριση πανικου και ειμουν σε κοσμο σε καφετερια και εφυγα απο την παρεα και πηγα σπιτι να ηρεμισω... ευτυχως ομως δεν το παθενω συχνα συνηθως ειμαι καλα, γενικος συμπτωματα ψυχωσης δεν εχω τα φαρμακα με πιασαν καλα, μονο τους πανικους εχω που και που. στην αρχη μου ειχαν πει οτι θελει 2 χρονια για να ειμαι καλα ξανα και τελικα καταλαβα ποτε δεν θα ειμαι ξανα υγειης αποσ πριν το ψυχωτικο επισοδειο.....

davidh
    Guest
    εγω το χειμωνα επαθα μια κριση πανικου και ειμουν σε κοσμο σε καφετερια και εφυγα απο την παρεα και πηγα σπιτι να ηρεμισω... ευτυχως ομως δεν το παθενω συχνα συνηθως ειμαι καλα, γενικος συμπτωματα ψυχωσης δεν εχω τα φαρμακα με πιασαν καλα, μονο τους πανικους εχω που και που. στην αρχη μου ειχαν πει οτι θελει 2 χρονια για να ειμαι καλα ξανα και τελικα καταλαβα ποτε δεν θα ειμαι ξανα υγειης αποσ πριν το ψυχωτικο επισοδειο.....
    Εμενα οι κρισεις πανικου καθημερινο φαινομενο. Τωρα τελευταια με πιανει και τρεμουλο στο κεφαλι.. και μπορει να φαινεται πιο πολυ..

Senior Member
    εμενα μουδιαζουνε τα χερια μου, οταν επαιρνα 400μγ μουδιαζαν συνεχεια και ειχα καταθλιπτικες τασεις, τωρα με τα 600 ειμαι καλυτερα, ειμαι ποιο ορεξατος και μουδιαζω πολυ λιγο......,
    αρε davidh τη τραβαμε η ψυχικες ασθενεις ειναι η χειροτερες γιατη χτυπανε στο κεντρο του ανθρωπου στη πρωσοπικοτητα και σε διαλυουν... για της κρισεις πανικου τη φαρμακα σου δινουν

davidh
    Guest
    εμενα μουδιαζουνε τα χερια μου, οταν επαιρνα 400μγ μουδιαζαν συνεχεια και ειχα καταθλιπτικες τασεις, τωρα με τα 600 ειμαι καλυτερα, ειμαι ποιο ορεξατος και μουδιαζω πολυ λιγο......,
    αρε davidh τη τραβαμε η ψυχικες ασθενεις ειναι η χειροτερες γιατη χτυπανε στο κεντρο του ανθρωπου στη πρωσοπικοτητα και σε διαλυουν... για της κρισεις πανικου τη φαρμακα σου δινουν
    Δεν ξερω.. τι να πω.. είναι οπως το λες.. ειναι σαχ ματ.. να το πω.. σημερα συζητουσα με ενα ξαδερφο μου που προσφατα αρρωστησε κι αυτος ψυχικα και του λεω 14 χρονια λες και μου ψηθηκε το ψαρι στα χειλη. Αλλα οσες φορες οτι κι αν επαθα, οσο ασχημα και να ενιωθα η ακομα και κακια να εβγαζα απο μεσα μου για να ξεσπασω ποτε μου δεν το ευχηθηκα να το παθει αλλος αυτο. ουτε στον εχθρο μου. προσωπικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by davidh View Post
    Και γω μια απο τα ιδια. 67% και προνοια. Δεν μπορω να δουλεψω.
    Ουτε εγω μπορω να δουλεψω αλλα δε μου το αναγνωριζουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by davidh View Post
    Κι εγω. 14 χρονια τωρα και θα τα περνω ολη μου την ζωη
    Πως την παθετε την ψυχωση ?? Τι συμπτωματα ειχατε? Το καταλαβαινατε οτι κατι δεν παει καλα η σας το ειπαν αλλοι?

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Πως την παθετε την ψυχωση ?? Τι συμπτωματα ειχατε? Το καταλαβαινατε οτι κατι δεν παει καλα η σας το ειπαν αλλοι?

Φίλε μου την ψύχωση την παθαίνεις αν βλέπεις πολύ τηλεόραση!!!! Χαχαχα, έλα ρε συ στα γονίδια είναι των ανθρώπων

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

davidh
    Guest
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post

Εγω την επαθα στην γερμανια. Οι γονεις μου ηταν Ελλαδα κ το καταλαβαν τηλεφωνικος οτι κατι δεν παει καλα και ηρθε ο πατερας μου κ με εφερε ελλαδα. Εγω δεν το ειχα καταλαβει.

Senior Member
    @pavlosla ήσουν ειλικρινής στην εξέταση στο ΚΕΠΑ ή έπαιξες κ θέατρο;; Το ρωτάω γιατί αν τους είπες πως ασχολείσαι με δουλειά πχ μου φαίνεται περίεργο που στην έδωσαν.
    Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα κ γω να διεκδικήσω κάτι αλλά δεν είχα νοσηλευτεί αν κ θα έπρεπε...
    Προς το παρόν πάω στο Ιεκ αλλά λειτουργικά δεν είμαι στον βαθμό που θα ήθελα. Σκαλώνει το μυαλό μου και δεν μου έρχεται η σκέψη λες κ είναι κενό. Στον γραπτό δεν φαίνεται αυτό.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    @davidh τα γενόσημα δεν είναι άσχημα. Παίρνω solian το isofredil. Εχει να κάνει κ με τις χώρες παραγωγής.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

davidh
    Guest
    Δύο πράγματα κρατάω από δω. Τα γενοσημα κ τα υποκατάστατα διατροφής. Παρασκευή έχω ραντεβού μέσω μεσεντζερ. Βασικά δεν μπορώ άλλο. Θέλω να βρω τον καλύτερο γιατρό. Τους καλύτερους επιστήμονες. Να με κάνουν καλά. Πώς θα γίνει;

Εστάλη από Redmi Note 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Θελει κ συμπληρωματακι να ξερεισ κ δυο τρια χρονια ψυχοθεραπεια αν σου κοβει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast