Βοηθειστε με σας παρακαλω... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Από τι νοσεί η μητέρα του;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Δεν ξερω ακριβως να σου πω, δενξερω κ τους ορους... παντως λεει αν δεν παρει τα φαρμακα γινεται νευρικη.

Senior Member
    Καλώς. Κάνε αυτό που θεωρείς καλό γι' αυτόν. Και εύχομαι αίσιο τέλος. :)

Junior Member
    Και αφου πιασαμε το θεμα της υγειας του κ σας ευχαριστω, εχω να πω κ μια αλλη παραμετρο...
    Κανει πολλη παρεα με μια φιλη του τελευταια, τον εχω παρει πολλες φορες τηλ κ τον εχω ρωτησει τι γινεται μ αυτην γιατι βλεπω πολλες κινησεις στο fb οπως τραγουδια, γλυκολογα κτλ,ειδικα απο μερους της κ εκεινος μου λεει ολο νευρα οτι ειναι απλα φιλη του... Τον εχω παρει με κλαματα, του εχω πει οτι απο κεινον θελω να το μαθω αν υπαρχει κατι κ μου το αρνειται.Αλλα τωρα ειπε σε κοινη μας φιλη οτι αυτη του την πεφτει,δεν ξερει τι να κανει, δεν τον χαλαει άλλα θελει να μεινει λιγο καιρο μονος του, οτι σε μενα δεν μπορει να γυρισει αν κ μ'αγαπαει γιατι εγω ειμαι για καλυτερα πραγματα, οτι καποια στιγμη θα μου εξηγησει αλλα τωρα δε γινεται γιατι ειναι σε δυσκολη φαση και δε μπορει καν να το σκεφτεται.

Δε νομιζω οτι αυτο οφειλεται στην ψυχωση!!!
    Οσο μπερδεμενος κ αν ειναι μεσα του, οσο κ αν του τα πριζει η μανα του, πως πεταει σχεση κ προσπαθειες 2 χρονων για μια αλλη???
    Εχει να κανει με τον εσωτερικο του χαμο ή απλα αυτο τον βολευει τωρα, αυτο κανει?
    Οταν δεν ειμαστε καλα, θελουμε προσωπα που μας αγαπανε κοντα μας... Γιατι με διωχνει?
    Εγω να διεκδικησω οσο μπορω κ οσο γινεται, ή να το αφησω?
    Τον αγαπαω... Αληθεια τον αγαπαω... Κι ολο αυτο με εχει ριξει εντελως εδω κ μερες... δεν ειμαι καλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Eιναι ενα ατομο στο ιντερνετ καφε και καθεται και γραφει καθε μερα 3-4 διαφορετικες ιστοριες εδω μεσα για πλακα; Θα προτεινα το συγγραφικο του ταλεντο να το εξασκησει στο γραψιμο καποιου βιπερ. Που ξερει κανεις, μπορει να φτασει να το διαφημιζει και το αλτερ.
    Δεν είναι καν συγγραφικό ταλέντο. Αντιγράφει θέματα που διαβάζει εδώ μέσα.
    Πάντα ξεκινάει λέγοντας ότι γράφει για πρώτη φορά και πάντα στο τέλος ζητάει βοήθεια και συμβουλές επιτακτικά.
    Και ποτέ δεν επανέρχεται στο θέμα.
    Η διάγνωση μου είναι serial troller.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yiannouk View Post
    Και αφου πιασαμε το θεμα της υγειας του κ σας ευχαριστω, εχω να πω κ μια αλλη παραμετρο...
    Κανει πολλη παρεα με μια φιλη του τελευταια, τον εχω παρει πολλες φορες τηλ κ τον εχω ρωτησει τι γινεται μ αυτην γιατι βλεπω πολλες κινησεις στο fb οπως τραγουδια, γλυκολογα κτλ,ειδικα απο μερους της κ εκεινος μου λεει ολο νευρα οτι ειναι απλα φιλη του... Τον εχω παρει με κλαματα, του εχω πει οτι απο κεινον θελω να το μαθω αν υπαρχει κατι κ μου το αρνειται.Αλλα τωρα ειπε σε κοινη μας φιλη οτι αυτη του την πεφτει,δεν ξερει τι να κανει, δεν τον χαλαει άλλα θελει να μεινει λιγο καιρο μονος του, οτι σε μενα δεν μπορει να γυρισει αν κ μ'αγαπαει γιατι εγω ειμαι για καλυτερα πραγματα, οτι καποια στιγμη θα μου εξηγησει αλλα τωρα δε γινεται γιατι ειναι σε δυσκολη φαση και δε μπορει καν να το σκεφτεται.

Δε νομιζω οτι αυτο οφειλεται στην ψυχωση!!!
    Οσο μπερδεμενος κ αν ειναι μεσα του, οσο κ αν του τα πριζει η μανα του, πως πεταει σχεση κ προσπαθειες 2 χρονων για μια αλλη???
    Εχει να κανει με τον εσωτερικο του χαμο ή απλα αυτο τον βολευει τωρα, αυτο κανει?
    Οταν δεν ειμαστε καλα, θελουμε προσωπα που μας αγαπανε κοντα μας... Γιατι με διωχνει?
    Εγω να διεκδικησω οσο μπορω κ οσο γινεται, ή να το αφησω?
    Τον αγαπαω... Αληθεια τον αγαπαω... Κι ολο αυτο με εχει ριξει εντελως εδω κ μερες... δεν ειμαι καλα.
    Δεν μπορείς να γνωρίζεις που ακριβώς οφείλονται οι αντιδράσεις του. Άφησε λίγο χρόνο για να ηρεμήσει μέσα του και τότε θα το συζητήσετε.

Junior Member
    Gypsy Cello ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση...
    Ειναι μια περιπτωση που πρεπει να βαλω στην ακρη εντελως τον εγωισμο μου ο οποιος μετα απο διαφορων ειδων "ηττες" στη ζωη μου εχει αναπτυχθει αρκετα ειναι η αληθεια.
    Να εισαι καλα και να σου ερχονται ολα οπως τα θελεις.
    Θα ενημερωσω για νεοτερα.

Senior Member
    Να σαι καλά εύχομαι ό, τι καλύτερο. :)

Senior Member
    Δεν ξέρω αν είναι αληθινό το θέμα ή όχι.Πάντως μείνε κοντά του και προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι κοντα του,άσχετα τι λεει αυτός.Εκτός φυσικά αν φτάσει σε ακράια σημεία λόγω της αρρώστειας.Φύγε φυσικά αν φτάσει σε ακραία σημεία.
    Είναι πολύ δύσκολο να βιώνεις κάτι τέτοιο μόνος σου και να ξέρεις ότι δεν έχεις κανένα δίπλα σου.Μείνε κοντά του,αν το αντέχεις και το θέλεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12