με νευριαζει ο φιλος μου! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 60
    Senior Member
    Αφου τον κοροιδευεις για τα αισθηματα του, τι να σου παραδεχθει, πως ειναι μαλακας?

Senior Member
    και ειναι καλυτερο να το παιζει ανετος και καλα?δεν τον κοροιδευω ,την εκτιμω την ειλικρινια

Junior Member
    Συμφωνω οτι πρεπει να εισαι ξεκαθαρη, ακομη κι αν εισπραξεις μισος, τον απογοητευσεις και ξεκοψετε. Το μεγαλυτερο ισως δωρο ειναι οι καλοι φιλοι, ειναι ομως δυσκολο να τους βρεις γι αυτο οταν τους βρεις τους φυλας σαν τα ματια σου. Αξιζει τον κοπο να ψαξεις να βρεις αλλους ανθρωπους, που θα σε κανουν να νιωθεις χαρουμενη, θα περνατε καλα μαζι, θα μοιραζεστε τα προβληματα σας και θα τους νοιαζεσαι. Ακομη και στις δυνατες φιλιες ομως πολλες φορες κουραζεται ο ενας απ' τους δυο ή και οι δυο και τοτε ζυγιζεις τα πραγματα και βλεπεις πώς προχωρας. Ομως πες μου κατι, εισαι γενικα μοναχικη; Σε προηγουμενες φιλιες σου ενιωθες ποτε αναμεικτα συναισθηματα; Δηλαδη απ' τη μια να συμπαθεις τον αλλον πολυ, να τον εκτιμας, να τον αγαπας κι απ την αλλη να σου σπαει τα νευρα, να τον ζηλευεις κλπ ;

Senior Member
    ναι νιωθω αναμεικτα συναισθηματα στις σχεσεις μου και στις φιλιες.σιγουρα απο την πλευρα μου υπαρχει κουραση αλλα σε σημειο μη ανεκτο.αρχιζει να με νευριαζει ακομα και ο τροπος που περπαταει..απ τν αλλη δεν εχω κανεναν αλλον να με στηριζει.δεν εχω δυναμη να φυγω.ισως θα πρεπε να μειωσω τις ωρες που τον βλεπω.νιωθω οτι δε τον συμπαθω καν..οχι οτι τον μισω ,μια αδιαφορια νιωθω

Senior Member
    Μήπως είναι ερωτευμένος μαζί σου και εσύ απλά αυτό που θα ήθελες είναι να ερωτευτείς (κάποιον άλλον) και έτσι η ύπαρξη του φίλου σου σε τέτοιο ρόλο στη ζωή σου σου εντείνει κάποιο τέτοιο κενό που νιώθεις μέσα σου....???

Senior Member
    ναι nantiaki μου καπως ετσι ειναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    ναι nantiaki μου καπως ετσι ειναι.
    Κέητ αφού το αντέχει νάναι σάκος του μποξ πρόβλημά του. Για να μένει πάντως κάτι παίρνει κι αυτός απ' την σχέση.
    Κάποια στιγμή που θα κάνει τον κύκλο της, τότε τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Πάντως, αφού ακόμα τον ανέχεσαι κι αυτός
    δέχεται να παραμένει μ' αυτές τις συνθήκες κι οι δυό καλύπτετε ανάγκες σας.

Senior Member
    ναι για αυτο δε φευγω ακομα

Junior Member
    Δεν χρειαζεται να τον αφησεις απ τη μια μερα στην αλλη αν και πιστευω πως αν το καταφερνες θα ηταν λιγοτερο τοξικο ολο αυτο για σενα. Απλα προσπαθησε να γνωρισεις στο μεταξυ κι αλλα ατομα και να μειωσεις τις επαφες με αυτον. Η οικογενεια σου δεν θα σε στηριζε στα προβληματα σου; Ισως να μην εισαι τοσο μονη οσο νομιζεις..Και σκεψου το κι ετσι, αξιζει να εκμυστηρευεσαι τα προβληματα σου σε εναν ανθρωπο που οχι μονο δεν εκτιμας καθολου αλλα σε κανει να προβληματιζεσαι και για το μηπως εισαι "ακαρδη" μαζι του; Οσο συναναστρεφεσαι με αυτο το ατομο θα σου γενναει αρνητικα συναισθηματα και θα σε "μπλοκαρει" γενικα. Νομιζω πως απλα φοβασαι να μεινεις μονη σου αλλα δεν συνειδητοποιεις πως τωρα εισαι χειροτερα απο οτι αν ησουν μονη σου. Αλλωστε αν δεν μπορεις να βρεις εστω εναν ανθρωπο που να τον νιωθεις πραγματικα φιλο σου, μπορεις παντα να αρχισεις ενα ενδιαφερον χομπι για να γεμιζεις τον χρονο σου και να μην ανεχεσαι κανεναν.

Senior Member
    Μην κάνεις τέτοιες κινήσεις, μία γνωστή μου παντρεύτηκε μέσα από τέτοια φάση και ήταν ό, τι χειρότερο μπορούσε να κάνει στη ζωή της! Ερωτεύσου ... ¨Ετσι απλά... Βγες βγάλε τον εαυτό σου και κάνε κάτι να χαρείς.. Ερωτεύσου ακόμα και με ένα χόμπι... Θα λυθεί από μόνη της η κατάσταση... Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αλλά ό,τι κι αν είναι θα είναι το καλύτερο για 'σένα... Εσύ η ίδια μέσα σου δε νιώθεις καλά νομίζω... Αν ήσουν κομπλέ δε θα σε ενοχλούσε τόσο η φάση... (πάλι ψιλοαγενώς μιλάω, από συμπάθεια το κάνω όμως!)

Senior Member
    ετσι ειναι φοβαμαι να μεινω μονη,θελω καποιον διπλα μου.ξερεις τι ειναι να βγαινουμε εξω και οταν κοιταω αλλους και να στραβωνει?τι φιλος ειναι?

Senior Member
    nantiaki μια χαρα μιλας ..παλια το σκεφτηκα αλλιως- ερωτικα, αλλα ηταν λαθος.ξενερωσα με τη μια.η φιλη σου τωρα πως ειναι?

Senior Member
    Φαντάσου όμως κ αυτός πως νοιώθει, θα σε γουστάρει το παιδί κ θα σου κάνει όλα τα χατήρια, σου συμπαραστέκεται, ειναι δίπλα σου.., δεν είναι άσχημο όλο αυτο που λές? Στην τελική μη τον εκμεταλεύεσαι επειδη δεν έχεις φίλους, αυτός είμαι σίγουρος οτι απο τη μια χέρεται μαζί σου απο την άλλη υποφέρει.. είναι άδικο και σκληρό αυτο που κάνεις, αν είναι ξέκοψτον τελείως να μην τον κρατάς δέσμιο κ αυτόν.

Senior Member
    Δεν είπε κανείς ότι είναι φίλος... Δε φέρεται έτσι.. Καίτη.. Αυτά που σου δίνει που ο ίδιος δεν τα θέτει ως φιλικά.. Γι αυτά λοιπόν μεσα του ζητάει αντάλλαγμα από 'σένα... Σου κόβει κατά κάποιον τρόπο το δικαίωμα να δεις άλλον... Κτητικό αυτό. Μην νιώθεις υποχρέωση που σε έχει βοηθήσει! Ξέρεις γιατί? Γιατί η φιλία δεν έχει ανταλλάγματα! Πες του άμα το ξανακάνεις δεν ξανάρχομαι... Θα σου πει για τα όσα έκανε... Και θα του πεις αν είσαι φίλος μην περιμένεις αντάλλαγμα αλλά την αγάπη μου! Την έχεις! Άσ τα τα υπόλοιπα! Και ίσως τότε αναγκαστεί να ψαχτεί μέσα του και να έιναι πιο εντάξει απέναντί σου..ΚΑι με τα συναισθήματά του βέβαια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    nantiaki μια χαρα μιλας ..παλια το σκεφτηκα αλλιως- ερωτικα, αλλα ηταν λαθος.ξενερωσα με τη μια.η φιλη σου τωρα πως ειναι?
    Παντρεμένη με εκείνον τον 'φίλο'... Δήθεν ευτυχισμενη. Γερασμένη και μες τη μιζέρια. Επειδή η επλογή της ήταν δια της εις άτοπον απαγωγής... Δες με τον εαυτό σου τι θελεις. ¨Αμα θές βγαίνεις μαζί του... ΚΑι προφυλάσσεις όμως τον εαυτό σου από τα υπόλοιπα που σε ενοχλούν όπως λες... Άμα όμως σκεφτείς κατι άλλο πέρα από το να θέλεις εσύ έτσι απλά... μη βγεις.ΠΙΕΣΟΥ και μη βγεις...να δεις εσύ τι θέλεις και πώς είσαι εσύ καλά.. Τον εαυτό σου δες γιατί εσύ δεν είσαι καλά...Και ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast