Results 1 to 11 of 11
Thread: Αξιζει δευτερη ευκαιρια;
-
12-09-2012, 15:25 #1
Αξιζει δευτερη ευκαιρια;
Lddfgkgsihgccxxxdssdylp
Last edited by sullengirl_deleted; 12-09-2012 at 21:00.
- 12-09-2012, 15:34 #2
κατα τη γνωμη μου, μαλλον χρειαζεσαι κατι αλλο για πρωτη σχεση..το παιδι δεν μπορει να ξεκοψει ετσι απλα απο αυτη την κοπελα κ καλυτερα να μην γινεις το τριτο προσωπο στη σχεση τους.. η υποθεση ειναι ηδη μπερδεμενη κ φοβαμαι πως θα πληγωθεις στο τελος.. κανε υπομονη κ βρες καποιον πιο ξεκαθαρο για πρωτη σχεση..
12-09-2012, 15:35 #3
sullengirl αρχικα σε ενδιαφερει πραγματικα ο τυπος αυτος?ειδα οτι αυτος επεμενε να σε πλησιασει και να σε κερδισει...
δευτερον...ο τυπος δεν εχει ξεκαθαρισει τι θελει και ισως να ναι απο τους κλασσικους τυπους που τα θελουν ολα..
και τη καβατζα και τη καινουργια...εμενα ο τυπος δε μου εμπνεει σιγουρια και εμπιστοσυνη.
θεωρω πως παιζει και με τις δυο σας...ολα αυτα που ειπε για μενα ειναι δικαιολογιες...αμα δεν ηθελε δε θα την φιλουσε ουτε θα εκανε πως δε σε ειδε..
προφανως δεν ηθελε να φανει πως κατι παιζει μεταξυ σας για να μην τη χασει
δε ξερω αν εχει αισθηματα η αν απλα φοβαται να φυγει.
πολυ φοβαμαι οτι ο τυπος δεν ειναι αυτο που σου αναλογει εφοσον ψαχνεις καποιον που να ενδιαφερεται για σενα πραγματικα.
δε νομιζω οτι ουτε εσυ η ιδια θα μπορεσεις να τον εμπιστευτεις ξανα μετα απο αυτο.Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον
12-09-2012, 15:54 #4
κοιταξε απο οτι ειπες ειχες αρκετες κατακτησεις αλλα εσυ δεν εκανες σχεση λογω καποιων ανασφαλειων δεν εχεις κανει ποτε σου σχεση και θελεις τωρα να προσπαθησεις για πρωτη φορα με αυτο το ατομο ...εγω θα σου προτεινα να βρεις καποιον αλλον που προφανως στα λεει ξεκαθαρα και προπαντως και το τονιζω αυτο να μην εχει βγει προσφατα απο μια μεγαλη σχεση γιατι δεν ξερω ειναι καπως περιπλοκα τα πραγματα συνηθως δεν εχουν ξεπερασει την πρωην κ προσπαθουν με την νυν να ξεπερασουν την πρωην δεν τα καταφερνουν και ξανα γυρνουν στην πρωην οποτε σε αυτη την περιπτωση εσυ θα πληγωθεις εγω θα σου ελεγα να μην το ρισκαρεις ...και αυτα που λεει οτι το φιλι ηταν λαθος σορρυ κιολας αλλα ειναι μπουρδες απλα ειναι μπερδεμενος δεν ξερει τι θελει και το ψαχνει ακομα....και οσο το οτι δεν σου μιλησε γιατι δουλευε επισης φθηνες δικαιολογιες εστω και για 1 λεπτο που λεει ο λογος θα μπορουσε να σου μιλησει ...μην πιστευεις στα λογια που σου λενε, πολλοι εχουν παρει μαστερ στα ωραια λογια επειδη την εχω παθει 2 φορες απο ατομα που βγηκαν προσφατα απο σχεση και τελικα γυρισαν στις πρωην τους καλυτερα να βρεις ενα παιδι που θα τα χει ξεκαθαρα στο μυαλο του για να ξεκινησετε και οι 2 κατι καινουριο χωρις να σας κυνηγαει το παρελθον
12-09-2012, 16:22 #5
Μη μπλεκεις με φρεσκοχωρισμενους και αφερρεγυους.
12-09-2012, 16:36 #6
Cvijbvvghbfddssse
Last edited by sullengirl_deleted; 12-09-2012 at 21:01.
12-09-2012, 16:40 #7
Γενικότερα,όταν ενδιαφέρεσαι για κάποιο άτομο φρεσκοχωρισμένο,που μάλιστα εξακολουθεί να έχει επαφές,στενές κιόλας,με την πρώην του, πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτική,και δεν ξέρεις αν και πόσα μπορείς να περιμένεις απ'αυτόν!
Ειδικότερα,όταν αφορά την πρώτη σου σχέση,είναι καλύτερα να είσαι κάπως πιο επιφυλακτική. Γιατί δε φαντάζομαι να θες να βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσει μετά απο κάποιες μέρες ή εβδομάδες ότι δεν πάει άλλο,δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την άλλη, δεν είναι ακόμα έτοιμος για σχέση,θέλει να μείνει μόνος του για λίγο καιρό κλπ!
Εμένα,από όσα είπες γι'αυτόν,δε μου εμπνέει καμία σοβαρότητα κ εμπιστοσύνη, φαίνεται πολύ φλου,και είτε δεν ξέρει τι θέλει ακριβώς,είτε τα θέλει όλα (δηλ και εσένα και την πρώην). Φαίνεται αναποφάσιστος,και δε μου κάθεται καλά. Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα να είσαι stand by,να είσαι ουσιαστικά το τρίτο πρόσωπο,μέχρι να καταλάβει τι του γίνεται κ να κατασταλάξει στο τι και ποια θέλει,καλώς. Εγώ πάντως νομίζω πως δεν αξίζει τον κόπο....
12-09-2012, 16:43 #8
Ισχύει. Και εγώ το έχω κάνει,και ο άλλος,και ο παραάλλος,και χιλιάδες άνθρωποι! Αλλά όταν κάποιος χωρίζει και συνεχίζει να κάνει παρέα με την πρώην του,να μιλάνε,να βγαίνουν και να σκάνε και κανά φιλάκι που όμως τελικά είναι λάθος, είναι προφανές ότι δεν έχει τελειώσει η ιστορία,και ότι δε θέλουν να τελειώσει !
12-09-2012, 16:52 #9
συμφωνω για μενα μη μπλεξεις!και για μενα μαλλον!
Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον
12-09-2012, 17:30 #10
Αν θες για σεξακι παντως προχωρα. Αν θες για σεξακι με συναισθηματικη επενδυση αστο. Οι περιπτωσεις που ξερεις οτι αμεσως μετα το χωρισμο εκαναν αλλες σχεσεις και πηγαν καλα, ειναι καρατσεκαρισμενες?
12-09-2012, 17:32 #11
Affgbnmmmmhdaafv
Last edited by sullengirl_deleted; 12-09-2012 at 21:01.