Πώς να τον βοηθήσω; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rista View Post
    Μια θεραπεια με ορμονες θα βοηθουσε! Με τις βλακειες που τρωμε εχουμε γεμισει γκει! Δεν κανω πλακα ρε παιδια απλως εχω βαρεθει! παλια δεν ειχε τοσους!!
    Χτυπα τεστοστερονες πες του και αν συνεχιζει να νοιωθει ετσι τοτες το χασε το παιχνιδι!
    Συμφωνώ, με τις βλακείες που τρώμε έχουμε γεμίσει άτομα που τα ξέρουν όλα
    (ακόμα και την κατανομή των gay ανά τον χρόνο!). Τα συγκεκριμένα μάλιστα
    άτομα θεωρούν ότι πρέπει να συμμετέχουν σε κάθε θέμα ακόμα και αν δεν
    έχουν τίποτα να πουν (απλώς προσθέτουν θόρυβο στη συζήτηση)

Junior Member
    Ψυχραιμία.... Gay ανέκαθεν υπήρχαν και θα υπάρχουν.... Απλώς τώρα πιά δεν το κρύβουν τόσο όσο παλιά. Για καμία γυναίκα δεν είναι ευχάριστο αλλά τί να κάνουμε;

Καλησπέρα! Να πεις στον φίλο σου, με καποιο τρόπο, να δει τι πραγματικά επιθυμεί και η κοπέλα. Αν την κρίνει ως μια γυναίκα, που απλώς θέλει να παντρευτεί μόνο και μόνο για να κάνει έναν συμβατικό γάμο , χωρίς έρωτα και προσωπική εξέλιξη και των δύο που μόνο ο αληθινός και γνήσιος έρωτας μπορεί να προσφέρει, τότε ίσως και να μπορούσε να προχωρήσει... Αν όμως, η κοπέλα είναι μια γυναίκα που θέλει να ζήσει τον αληθινό έρωτα και αυτός δεν μπορεί να της το προσφέρει αυτό, τότε να κάνει πίσω... δεν είναι ανάγκη να πάρει και άλλους στον λαιμό του...Αρνειται που αρνείται αυτός τα δικά του ποθούμενα..Ας μην τα στερήσει και από καποιον άλλο..Ας είναι τιμιος ανθρωπος με τους αλλους εστω..αφου δεν εχει την δυναμη να είναι με τον εαυτό του... Αν την αγαπάει σαν ανθρωπο, ας προσπαθησει να μεινουνε φιλοι...θα είναι δυσκολο..αλλα ας το προσπαθησει...να μεινει στην ζωη της με κάποιο τροπο..αλλα οχι ως εραστης...θα ειναι μεγα ωεμα...Και πως θα κάνουν και παιδια...Πως θα αγαπήσει ένας ανθρωπος που δεν αγαπάει τον εαυτό του και δεν τον αποδεχεται, τα παιδια του? Δεν γινεται αυτο..Ο γαμος δεν ειναι αστειο πράγμα... Αρκετους ανθρωπος δυστυχισμένους εχουμε στην κοινωνια μας...Ας μην ενθαρρυνουμε τους φιλους μας να προσθέσουν κι αλλους...δεν ειναι αστειο πράγμα ο γαμος...

Senior Member
    ilectra15 ο φίλος σου μοιάζει με έναν πρώην μου πάραααα πολύ..Ήμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά κατάλαβα πως έχει διάφορες περίεργες σκέψεις και ότι είναι πολύ πιθανόν να είναι bye μέσα από κάποιες συμπεριφορές κτλ..με χώρισε γιατί σταμάτησε να αισθάνεται ερωτικά με εμένα..τώρα είναι με μια κοπέλα χρόνια απ'ότι ξέρω αλλά ποτέ δν μου έχει φύγει από το μυαλό ότι έχει κρυφή σεξουαλική ζωή!! Ότι και να τον συμβουλέψεις νομίζω είναι αρκετά μπερδεμένος για να ακούσει..είναι περίπλοκο γιατί είναι και ο κοινωνικός περίγυρος που τον ζορίζει και από την άλλη δν θέλει και να ξεβολευτεί..αν αγαπάει την κοπέλα του σαν αδερφούλα τότε δν έχει λόγο να είναι μαζί της! Για να είσαι σε μια σχέση πρέπει να τον γουστάρεις τον άλλον ερωτικά και να σε γεμίζει όποιος κι αν είναι!αν δν συμβαίνει..καληνύχτα!

Banned
    Εγώ πιστεύω ότι μπορεί θαυμάσια να γουστάρει και ερωτικά την κοπέλα του και οπωσδήποτε δεν αμφισβητώ ότι την αγαπάει. Όμως, η κοπέλα του, τον αγαπάει και τον θέλει? Πιθανώς θα απαντούσε ναι, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή η κοπέλα τον αγαπάει για αυτό που νομίζει ότι είναι, εφόσον της κρύβει την πραγματικότητα. Πιθανότατα αγαπάει και θέλει να ζήσει με έναν στρέιτ άντρα. Είναι όμως έτσι εκείνος? Όχι. Με το να κρύβεται, της στερεί το δικαίωμα της επιλογής κι αυτό είναι πολύ άσχημο. Οι πιθανότητες να τον αποδεχτεί αν της πει τι επιθυμεί μέσα του, είναι ίσως μικρές, αλλά υπαρκτές. Όπως και να έχει όμως από τη στιγμή που θέλει να ζήσουν μαζί, θα ήταν καλό να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Ξέρεις έχω γνωστό που ζει χρόνια διπλή ζωή και καταλαβαίνω πως μπορεί να μπερδεύονται μέσα του ο φόβος της απόρριψης, η αγάπη, η συνήθεια, οι κοινωνικές επιταγές, οι επιθυμίες και πολλά άλλα. Όμως καλό θα ήταν να βρει το θάρρος τόσο να αποδεχτεί αυτό που είναι, όσο και να το μοιραστεί με ανθρώπους που θα είναι δίπλα του οικειοθελώς κι όχι από άγνοια. Μπορεί να του φαίνεται βουνό κι ίσως κιόλας σκέφτεται να αποχωρήσει αντί να αποκαλύψει, γι' αυτό, εφόσον ο ίδιος υποφέρει, θα ήταν καλό να επισκεφτεί κάποιον ψυχολόγο ώστε να τον βοηθήσει να διαχειριστεί όλο αυτό το βάρος και να τον διευκολύνει να πάρει κάποιες αποφάσεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12